×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Najbolja čokolada

24 Artikal(a)

  • Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack

    Dobra čokolada ne mora biti ozbiljna stvar. Pet sardina u limenci izgleda vrlo realistično. Napravljeni su od visokokvalitetne 39% mliječne čokolade. Limenka je odozgo zaštićena prozirnim plastičnim omotom.

    14,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Francois Pralus Madagascar 100% 100g

    100% čokolada pripremljena od zrna kakaa aromatične sorte Criollo uzgojenih na Madagaskaru. Preporučamo da je pustite da se vrlo polako otapa na jeziku – možda ćete biti iznenađeni ovom 100% čokoladom koja ne sadrži ni zrno šećera, otkrit ćete slatke voćne tonove.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Noir 100% Cacao 100g

    100% čokolada. Samo za oštre karaktere! Jakog gorko-kiselog okusa.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Lait 55% 100g

    Visok postotak - 55% - mliječna čokolada. Ugodno puterasto. 55% mliječna čokolada idealna je delicija za one koji se ne žele odlučiti da li više vole tamnu ili mliječnu čokoladu. Mliječna čokolada s tako visokim udjelom zrna kakaa sadrži oboje: karakterističan i raznolik kakao okus tamne čokolade i glatki baršunasti mliječne čokolade.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Grand'Anse 65% 100g

    Visok postotak - 65% - mliječna čokolada pripremljena od zrna kakaovca uzgojenih na Haitiju. Okus ove čokolade podsjeća na karipsko voće i dolazi u postupnim valovima, poput mora koje štiti i pere plantažu. Ako na kraju kušanja osjetite tračak soli, to je uspomena koju je ostavilo samo more.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Java 65% 100g

    Visok postotak - 65% - mliječne čokolade pripremljene od zrna kakaa uzgojenih na otoku Java u Indoneziji. Konzistencija glatka s tonovima okusa karamele i kondenziranog mlijeka. 65% mliječna čokolada idealna je delicija za one koji se ne žele odlučiti da li više vole tamnu ili mliječnu čokoladu. Mliječna čokolada s tako visokim udjelom zrna kakaa sadrži oboje: karakterističan i raznolik kakao okus tamne čokolade i glatki baršunasti mliječne čokolade.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g

    75% čokolade napravljeno od Forastero zrna kakaa uzgojenih u Obali Bjelokosti. Početak okusa je blago orašast, zatim se razvijaju tonovi voća i meda. Ugodan ton cvjetnog nektara na stražnjoj strani jezika.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Intro Premier Cru Degustation Set 10 pack

    Komplet za kušanje koji će vam predstaviti Michel Cluizel Premier Cru tamne plantažne čokolade. Sadrži 10 pojedinačno zamotanih kvadrata čokolade sa 7 plantaža.
    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g

    Visok postotak - 45% - mliječna čokolada s komadićima slane karamele (18%) sa slanim maslacem (0,02%). Mrvica slane karamele iznenađujuće naglašava suptilnu slatkoću ove glatke, baršunaste čokolade. Zaista zanimljiva poslastica!

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g

    Visok postotak - 45% - mliječna čokolada. Čokolada ima vrlo glatku, baršunastu teksturu sa suptilnim okusima karamele i kondenziranog mlijeka. Svoju "taman" slatkoću dobio je zahvaljujući visokom udjelu kakaove mase. Stvoren je od odabrane kombinacije zrna kakaovca iz Srednje Amerike, Afrike i Jave pod nazivom Kayambe, koju karakterizira pun uravnotežen okus i intenzivna aroma.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Trinite 75% 100g

    75% čokolade pripremljene od kakao zrna uzgojenih od sorte Trinitario na Trinidadu. Konzistencija je baršunasto glatka.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Cuba 75% 100g

    Čokolada ima vrlo ugodnu kliznu konzistenciju. Zemljan, mahovinast, punog okusa s daškom ruma. Zrna kakaa od kojih se pravi ova čokolada od 75% dolaze s Kube.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Haiti 75% 100g

    Aromatizirana čokolada s jakom zemljanošću i začinjenim tonovima cimeta. Na kraju su tu i suptilni voćni tonovi. Zrna kakaa od kojih se pravi ova ukusna čokolada dolaze s Haitija.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

    Kremasta 36% bijela čokolada, koja je vrhunac čokoladne umjetnosti. Polako se topi na jeziku i sa sobom nosi okus puter keksića, mlijeka od vanilije, postupno se otvarajući u okus pudinga od vanilije. Vodopad okusa zaokružen je nježnim tonovima karamele i svježine. Kakao maslac dolazi od mješavine Kayambe zrna kakaovca. Michel Cluizel kreirao ju je s pomno odabranom kombinacijom graha iz Srednje Amerike, Afrike i Jave kako bi se postigao pun, ali nježan okus čokolade.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Orange 70% 100g

    Intenzivan okus 70% gorke regionalne čokolade naglašen je osvježavajućim slatko-kiselkastim okusom kandirane kore mirisne španjolske naranče. Zrna kakaovca za ovu čokoladu potječu iz regije Guayas u Ekvadoru i karakterizira ih izrazit okus kakaa s notama začina. Čokolada je bez glutena i pogodna je za vegane.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Mana 65% 100g

    Visok postotak - 65% - mliječna čokolada pripremljena od zrna kakaovca uzgojenih na Filipinima nudi niz opojnih aroma. Kažu da su stabla kakaovca s ove plantaže stigla iz Meksika prije gotovo 500 godina španjolskim brodovima.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bonnat Madre de Dios 75% 100g

    Čokolada je ukusno izbalansirana s vrlo blagom gorčinom i ugodnom voćnošću. Konzistencija je tradicionalno vrlo meka do baršunasta, a poslijeokus je izuzetno dug. Zrna kakaa potječu iz područja Madre de Dios u bazenu Amazone u Peruu.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Grand Cru Guayas Café Bio 70% 70g

    70% čokolade od zrna kakaovca iz regije Guayas u Ekvadoru s mljevenim zrncima kave aromatične vrste Arabica iz Brazila (min. 9%). Visoka nadmorska visina regije Chiapas i ekološke metode uzgoja daju zrncima kave gurmansku aromu i izniman okus koji će privući i najzahtjevnijeg sladokusca. Iz čokolade se postupno oslobađaju tonovi prženog kakaovca koji se probijaju kroz aromu kave. Svježina voća i povrća upotpunjuje vaš doživljaj. Čokolada je organska, bezglutenska i veganska.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Noir Infini 99% 70g

    Iznimna zbog svog udjela kakaa, Noir Infini 99% čokolada jedna je od najžešćih čokolada na svijetu od svog nastanka 1989. godine. Godine 2021. Michel Cluizel predstavlja ga u novom izdanju.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g

    Visoki postotak - 50% - plantažna mliječna čokolada s Madagaskara. Mekana, kremasta, glatka čokolada. Cijenjen je zbog medno-karamelnog početka koji se razvija u okuse tropskog voća i grožđica, nakon čega slijedi retrookus s notama laganog meda i medenjaka. Ova kompozicija donosi radostan, prosvjetljujući osjećaj.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Plantation Riachuelo 70% 70g

    70% plantažna čokolada s brazilske plantaže "Riachuelo" u srcu prašume. U čokoladi su harmonično spojene note okusa prženog kakaa, suhog voća i crvenog voća kroz koje trepere kiselkaste note. Na kraju sve postupno pređe u začinjeni i čokoladno-karamelasti aftertaste. Plantaža se nalazi u regiji Bahia, u regiji Ilhéus, blizu atlantske obale. Stabla kakaovca rastu ovdje zajedno s mnogim lokalnim egzotičnim stablima poput stabala Massaranduba ili Pau d'Arco. Takva brazilska permakultura u praksi.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Arcango Grand Noir 85% 70g

    Bogata boja čokolade nagovještava intenzitet njezinog okusa. Arcango je stvoren od odabrane mješavine zrna kakaovca. Drvenaste i začinske note koje zrna kakaovca iz Afrike daju čokoladi praćene su notama začinskog voća (npr. grejpa) i cvijeća zahvaljujući zrncima iz Srednje Amerike. U retrookusu se osjeća gorčina kakaa i note pržene kave.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

    Nježna čokolada uravnoteženog okruglog okusa ističe se punom aromom kakaa s daškom drvenastih nota s kapljicom sladića. Ova 72% čokolada stvorena od pažljivo odabrane kombinacije različitih vrsta zrna kakaovca iz Srednje Amerike, Afrike i Jave pod nazivom Kayambe.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Michel Cluizel Plantation Mokaya Bio 75% 70g

    Fina tamna čokolada s iznimno dugim retrookusom. Intimno upoznavanje s ovom čokoladom vodi kroz okuse egzotičnog voća, preko nota suhog voća, okusa prženih zrna kakaovca, pa sve do rekordnog desetominutnog intenzivnog čokoladnog vrhunca. Čokolada je organska, bezglutenska i veganska.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

24 Artikal(a)

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.