×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Afrodizijaci za muškarce

Artikli 33 za 64 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Devils Candy Erecta Hard 6tbl

    Treba li da stoji malo jače? Erecta Hard su vražji slatkiši koji sadrže samo prirodne biljne sastojke koji poboljšavaju erekciju. Neka vaš ud postane čvrst i tvrd ne samo neko vrijeme, već dugo vremena. Vi i vaš partner ćete tada uživati u SpoKoitusu (zadovoljnom koitusu)!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision EROpharm Penix active 75ml

    PeniX aktive je moderan revitalizirajući proizvod dizajniran posebno za njegu penisa i testisa. Tvari sadržane u kremi blagotvorno utječu na vašu seksualnost.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests China Brush 20ml

    Žudite za dugotrajnom erekcijom? Trebat će vam samo nekoliko kapi ovog čuda koje nanesete na žir penisa 15 - 45 minuta prije spolnog odnosa i odjednom ćete moći uživati u beskonačno dugoj erekciji koja će usrećiti i vas i vašu voljenu osobu. I što onda? Tada se možete veseliti zadivljujućem orgazmu koji će vas baciti na koljena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Volume Sperma+ For Men 30ml

    Kapi podržava veću proizvodnju sperme. Zahvaljujući sadržaju slatkiša, osim većeg volumena, sperma će također biti "ukusna". Zahvaljujući sadržajem L-arginine, povećavate svoju seksualnu želju i performanse.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devils Candy Sperm Flood 60tbl

    Mislite li da je vaše sperma izgubila na kvaliteti i količini? Nažalost, to se događa, ali hvala Bogu to nije nepremostiv problem! Devils Candy Sperm Flood su tablete koje podržavaju proizvodnju i kvalitetu sperme. Pucajte dobro sočno spermo tijekom orgazma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT V-Activ Caps for Men 20tbl

    Je li vam ljubavni život više gnjavaža? Ove tablete za muškarce učinkovito će vam pomoći kod problema s erekcijom i potencijom. Oni potiču seksualnu osjetljivost, libido i aktivnost. Sadrže guaranu, koja stimulira percepciju i izdržljivost, kao i piperin iz crnog papra koji djeluje kao afrodizijak i potiče cirkulaciju krvi. Dodajte seksualnu požudu svom životu i ponovno živite skladan život uz nevjerojatna seksualna iskustva!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crilex 120 caps

    Proizvod proizveden u Češkoj Republici za muškarce koji su zainteresirani za odgodu ejakulacije, preuranjenu ejakulaciju, povećanje seksualne sposobnosti, intimno muško zdravlje, potporu erekcije i proizvodnju sperme.

    49,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Valavani Elixir of love Aphrodisiac For Both Men and Women 4x5.28mg

    Snažan topljivi afrodizijak za muškarce i žene, brza apsorpcija, ekstrakti biljaka afrodizijaka. Proizvod proizveden u Češkoj Republici. Sigurnosna potvrda Državnog zavoda za javno zdravstvo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devils Candy Monster Cock 60tbl

    Monster Cock doprinosi prirodnom povećanju penisa. Monster Cock može značajno poboljšati Vaš seksualni život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Cum Explosion 30tbl

    Dat će vam hrabrost, izdržljivost i s njima ćete nesumnjivo postati zvijezda. Cum Explosion tablete popularnog brenda Cobeco Pharma utječu na potenciju muškaraca, ali i na broj spermija.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Die Hard II Hardcore 10 pack

    Tablete za poboljšanje seksualne učinkovitosti. Kombinacija učinkovitih prirodnih sastojaka povećava protok krvi i tako pomaže u održavanju čvrste i dugotrajne erekcije.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum Orgullo 10 pack

    Želite li uživati u boljem seksu? Ili je samo malo više? Potaknite svoje iskustvo s ovim žvakaćim gumama Wug Gum Orgullo. Sadrže Mac, Damian Ginseng i Muira, koji su prirodni stimulansi koji pružaju seksualnu moć i pomažu produžiti osjećaj užitka. Namijenjeni su i muškarcima i ženama, tako da se možete slagati sa svojim kolegom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amarex 30 cps

    Patite li od problema s erekcijom? Zauvijek im stanite na kraj i naručite ove Amarex tablete čiji je cilj pružiti vam jaku, čvrstu i dugotrajnu erekciju i samopouzdanje koje ide uz nju. Zahvaljujući snažnoj formuli, nikada više nećete iznevjeriti ni sebe ni svog partnera.

    37,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum On Gum 10 pack

    Trebate li napuniti baterije prije fizičkog ili mentalnog učinka? Wug Gum On žvače vaše tijelo i um i daje vam potrebnu energiju za manje od 5 minuta! Također povećavaju koncentraciju, izdržljivost i smanjuju osjećaj umora!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Tantra Magic

    Jedinstvena afrodizijačka mirisna svijeća iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijačke, jedinstvene, intimne i zavodljive atmosfere. Posebna tehnologija pogodna za zdravlje. Ručno izrađeno. Luksuzni dizajn.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Penis XL 60tbl

    Tablete koje podržavaju istinsku mušku snagu! Stimuliraju genitalije, podržavaju njihovu pravilnu funkciju, poboljšavaju hormonsku aktivnost i doprinose seksualnoj snazi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Aphrodisiac Power Honey 43g

    Power Honey iz Diblonga je revolucionarni sastav prirodnih biljaka i pčelinjih proizvoda, sa snažnim afrodizijačkim učinkom za žene i muškarce. Uz jednu čajnu žličicu jednom dnevno, med afrodizijak značajno poboljšava život para, seksualni život, ali i fizičko i psihičko stanje svakog pojedinca.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Aphrodisiac Energy Chocolate Men 24g

    Energy Chocolate je vrhunski, inovativan, snažan afrodizijački proizvod, dizajniran u obliku čokoladice u obliku srca, za muškarce koji žele poboljšati svoj život u paru općenito, povećati svoju seksualnu sposobnost i postići dobar fizički tonus i povećana razina energije za suočavanje s izazovima svakodnevnog života.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Power Honey 15g

    Kladite li se na snagu prirode? Ove vrećice meda pune su energije koju možete uložiti u svoj seksualni život kako biste ga promijenili do neprepoznatljivosti! Njihov sastav je 100% biljna mješavina bez kemijskih dodataka i pomoći će vam ako patite od preuranjene ejakulacije ili možda erektilne disfunkcije. Istovremeno će i žene doći k sebi jer će osjetiti intenzivniju seksualnu želju!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Butterfly Flirt Drops 30ml

    Opet se zaljubite u ljubavnu vezu i vratite leptir mašne u trbuh! HOT Ero Butterfly Flirt Drops je idealna kombinacija aktivnih sastojaka za postizanje prekrasnog osjećaja ljubavi, zaljubljivanja, uzbuđenja, očaranosti... Ljubav je svuda okolo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Andrimax ERECTA 5x25ml

    Dodatak razvoju razvijenom posebno za mušičare. Za jednokratnu upotrebu dolaze seksualne aktivnosti.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Blue Mellow 10tbl

    Tražite li nešto što bi vam pomoglo da jednom zauvijek postignete čvrstu i kamenu erekciju? Blue Mellow tablete su učinkovita kombinacija provjerenih i jakih prirodnih sastojaka koji pomažu povećati protok krvi u penisu. Povjerite svoje uzbuđene godine provjerenoj kombinaciji i ne samo da ostavite dojam erekcije teže od kamena.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Power Ginseng Drops Men 30ml

    Gospodo, osjećate li se kao da vam se jednostavno ne sviđa u posljednje vrijeme? Ovo se može dogoditi svakome i sigurno niste sami u tome. Ove afrodizijačke kapi mogu vam pomoći da riješite svoju patnju. Sadrže snažan ekstrakt ginsenga, koji učinkovito utječe na libido, a također i na potenciju. L-arginin i maltodekstrin tada potiču i podržavaju cirkulaciju krvi, a time i erekciju. Zaključak, samo gledate u sok svog novog seksualnog života!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Sweet Strawberries

    Jedinstveni afrodizijak mirnih svijeća iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijaka, jedinstvene, intimne i uvjerljive atmosfere. Posebna zdravstvena tehnologija. Ručno izdano. Luksuzni dizajn.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devils Candy Oral Jelly 5x10ml

    Trebate poticaj kada je u pitanju seks? Današnje vrijeme je zahtjevnije nego što možemo zamisliti i za seks nema vremena ni želje. Zato je ovaj afrodizijak za muškarce i žene ovdje u obliku želea s brzim početkom djelovanja. Unesite više seksa i više harmonije u svoj život.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Cum Plus 30tbl

    Tablete za poboljšanje funkcije sperme na temelju cinka i selena. Cum Plus doprinosi zdravom kretanju spermija i proizvodnji kvalitete.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum After Drink 10 pack

    Trebate li nakon pijane noći malo stati na noge? Wug Gum After Drink je pakiranje od 10 žvakaćih guma bez šećera s ugodnim okusom crvenog voća koje revitalizira tijelo i um. Pomažu u ublažavanju simptoma mamurluka, uključujući glavobolju, mučninu i umor. Sadrže vitamin B6, B12, C, likopen i ekstrakte ananasa i karane.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Happyness Drops 30ml

    Učinite svoj ljubavni život sretnijim! Ove kapi vitamina C prikladne su za njega i nju. Pružit će vam bezbrižan i intenzivan užitak, stoga ne čekajte ništa i učinite sebe sretnijima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum Cum 10 pack

    Trebate li napuniti baterije sperme? Wug Gum Cum sadrži 1,5 mg cinka i 70 mikrograma selena, što je kombinacija koju će vaša sperma voljeti. Pridonosi normalnoj spermatogenezi i ne samo da poboljšava pokretljivost spermija, već i povećava njihovu količinu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pharma Penis XL Tablets 60 tabs

    Ne znate kako podržati svoje fizičko zdravlje uključujući seksualnu moć? Rješenje je više nego jednostavno - ove tablete. Njihovom redovitom upotrebom osigurat ćete pravilan rad spolnih organa, a odlično djeluju i na hormone. Njihov sastav uključuje biljne i mineralne komponente te aminokiseline. Samo poticaj za vaš seksualni život!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Youjizz Spermbooster 30tbl

    Želite kvalitetnu spermu? Youjizz kapsule sadrže poseban sastav koji povećava kvalitetu, količinu i pokretljivost vaše sperme. Kombinacija vitamina, minerala i aminokiselina potiče zdravu proizvodnju sperme.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amarex Men Complex 120 cps

    Amarex je dodatak prehrani namijenjen muškarcima, sadrži kompleks tvari koje pomažu u učinkovitom oslobađanju od stresa i obnavljanju prijeko potrebne energije u današnje vrijeme. Dodatak predstavlja priliku da se na prirodan način pomogne kod poteškoća s erektilnom disfunkcijom.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.