×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Afrodizijaci za muškarce

Artikli 65 za 96 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Amarex Men Complex 120 cps

    Amarex je dodatak prehrani namijenjen muškarcima, sadrži kompleks tvari koje pomažu u učinkovitom oslobađanju od stresa i obnavljanju prijeko potrebne energije u današnje vrijeme. Dodatak predstavlja priliku da se na prirodan način pomogne kod poteškoća s erektilnom disfunkcijom.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Penimax Penis Fit Tabs 60tbl

    Mjesečna kura od 60 kapsula. Ova moćna i 100% prirodna tableta za jačanje penisa koja može poboljšati dugotrajnu, čvrstu, jaču erekciju i višestruke orgazme uz svakodnevnu upotrebu tijekom vremena.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum Off Gum 10 pack

    Ne možete zaspati i brinuti se zbog stresa? Isprobajte Wug Gum, žvakaće gume sadrže ekstrakt valerijane, matičnjak, L-triptofan i melatonin ugodnog okusa mente.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino Black Line Potency Powder Concentrate for Men 7 Pack

    Za muškarce koji žele više snage i čiste strasti za najtoplije noći. Razvijen da bude tvrđi i divlji. S crvenim ginsengom, pojačivačem potencije i afrodizijakom. Također s argininom koji potiče i pojačava cirkulaciju.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Jasmine Romance

    Jedinstvena afrodizijačka mirisna svijeća iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijačke, jedinstvene, intimne i zavodljive atmosfere. Posebna tehnologija pogodna za zdravlje. Ručno izrađeno. Luksuzni dizajn.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Valavani Maca fresh men 90 caps

    Jedinstveni proizvod dizajniran posebno za muškarce koji žele poboljšati svoju seksualnu učinkovitost, erekciju, plodnost, dati svom tijelu energiju i učiniti nešto za svoje intimno, mentalno i fizičko zdravlje i dobrobit.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Themra Magiun Plant Aphrodisiac 12g

    Riječ je o 100% prirodnom dodatku, certificiranom i odobrenom u Rumunjskoj, s učinkom poticanja i podržavanja erekcije kod muškaraca te povećanja seksualnog apetita i poticanja orgazma kod žena, koji se temelji na biljnim ekstraktima s afrodizijačkim svojstvima. Ne sadrži kemikalije, nema nuspojava i ne izaziva ovisnost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Love me Premium Aphrodisiac Candle Sandalwood

    Jedinstvena afrodizijačka mirisna svijeća Love me - Sandalovina iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijačke, jedinstvene, intimne i zavodljive atmosfere. 100% prirodni vosak, pamučni fitilj i luksuzno pakiranje. Orijentalni miris s prevlastom sandalovine.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nutrition Complex Up Natural Power Booster 4tbl

    Želite li ponovno biti pravi muškarac, stajati na straži i doći do vrha? Ove tablete sadrže učinkovite biljne esencije koje će podići ne samo vašu seksualnu želju, već prije svega vaš penis. Jedna tableta bit će dovoljna otprilike sat vremena prije planirane seksualne aktivnosti kako biste vi i vaš partner uživali u velikom i čvrstom iznenađenju.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Energy Coffee Aphrodisiac Soluble Coffee 10g

    Energy Coffee je instant topljiva kava, u obliku praha, s jakim afrodizijačkim učinkom, savršena za žene i muškarce. Njegova inovativna formula, izrađena od 100% prirodnih sastojaka, bez kemijskih dodataka, općenito jamči bolji seksualni život te povećan fizički i psihički tonus za svakog pojedinog potrošača.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RX plus 60 caps

    Proizvod razvijen za muškarce. Sadrži prirodne ekstrakte koji pozitivno utječu na bolju seksualnu izvedbu, izdržljivost, podršku erekciji, intimno zdravlje muškarca i veću opskrbu energijom. Proizvod proizveden u Češkoj. Certifikat o sigurnosti od državnog zavoda za zdravstvo.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT eXXtreme Power Caps 5tbl

    HOT eXXtreme Power Caps su iznimno jake tablete za iznimno jake erekcije. Svaki muškarac želi postići kvalitetnu i maksimalno jaku erekciju, a samo uz HOT eXXtreme Power Caps taj će san postati stvarnost, stoga prestanite eksperimentirati i kladite se na samopouzdanje!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Libido Gold Golden Greed 60tbl

    Trebate poticaj kada je u pitanju seks? Današnje vrijeme je zahtjevnije nego što možemo zamisliti i za seks nema vremena ni želje. Golden Greed afrodizijak je i za muškarce i za žene, a njegovi prirodni sastojci također povoljno djeluju na erekciju i izdržljivost. Unesite više seksa i više harmonije u svoj život.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Aphrodisiac Power Honey 240g

    Power Honey iz Diblonga je revolucionarni sastav prirodnih biljaka i pčelinjih proizvoda, sa snažnim afrodizijačkim učinkom za žene i muškarce. Uz jednu čajnu žličicu jednom dnevno, med afrodizijak značajno poboljšava život para, seksualni život, ali i fizičko i psihičko stanje svakog pojedinca.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Twilight Pheromone Natural Men 15ml

    Želite li povećati svoju erotsku privlačnost? Ovaj feromonski sprej je apsolutno bez mirisa, pa će postati vaše potpuno diskretno tajno oružje na polju upoznavanja. Očuvat će vašu erotsku auru i pridonijeti vašoj neodoljivosti. Privucite svoju slinu feromonima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Love me Premium Aphrodisiac Candle Blackberry

    Jedinstvena afrodizijačka mirisna svijeća Love me - Blackberry iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijačke, jedinstvene, intimne i zavodljive atmosfere. 100% prirodni vosak, pamučni fitilj i luksuzno pakiranje.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Love me Premium Aphrodisiac Candle Meadow

    Jedinstvena afrodizijačka mirisna svijeća Love me - Meadow iz serije Magnetifico - snaga feromona za stvaranje afrodizijačke, jedinstvene, intimne i zavodljive atmosfere. 100% prirodni vosak, pamučni fitilj i luksuzno pakiranje.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Valavani Maca fresh energy 90 caps

    Jedinstveni proizvod dizajniran posebno za muškarce i žene koji svom tijelu žele dati energiju, žele poboljšati svoje intimno zdravlje, promovirati seksualnost te učiniti nešto za svoje psihičko i fizičko zdravlje i dobrobit.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Conceive Plus Men's Fertility Support 60caps

    Suplementi Conceive Plus idealni su za sve koji planiraju obitelj! Ove su kapsule osmišljene posebno za muškarce kako bi promovirale njihovu seksualnu upalu, zdravlje i broj spermija te, na kraju, ali ne i najmanje važno, energiju i vitalnost. Posebna su kombinacija antioksidansa, vitamina i minerala koji podržavaju učestalost spermija i reproduktivnu sposobnost muškaraca.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT BIO Moringa Man Power Caps 60tbl

    Želite li u potpunosti uživati u svojoj muškosti? Podržite ga ovim dodacima prehrani koji sadrže aktivne tvari kao što su organska moringa, maca i drugi. Ne samo da će ojačati vaš imunološki sustav, već će vam pružiti dugu izdržljivost i čvrstu erekciju kako biste bili sretni ne samo vi nego i vaš partner.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eromed Penis Complete 60tbl

    Zapamtiti! Niste sami s ovim problemima, imaju ih milijuni muškaraca diljem svijeta. Zato je toliko liječnika i stručnjaka radilo na pripremi posebnog dodatka prehrani. Tim iskusnih znanstvenika je u laboratoriju stvorio neobičan i potpuno prirodan dodatak prehrani koji se bori protiv svakog od ova tri najveća problema - Penis Complete!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Blue Superstar 10tbl

    Ovaj čudesni proizvod sadrži snažnu kombinaciju godinama provjerenih sastojaka kojima je cilj povećati vašu seksualnu učinkovitost, kada je to potrebno.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pharma Male Potency Tablets 60 tabs

    Trebate li malu pomoć ne samo s fizičkim zdravljem, već i s potencijom koja je s njim usko povezana? Ove tablete sadrže Tribulus Terrestris i učinkovito će podržati pravilan rad spolnih organa i hormonsku aktivnost. Uživajte u svom seksualnom zdravlju i snazi u punim gutljajima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT XXL Booster Caps for Men 30caps

    Osjećate li da nešto nije u redu? Nedostaje li Vam poticaj koji bi Vam vratio davno izgubljenu seksualnu moć? Probajte ove tablete koje sadrže L-arginin, cink, selen i taurin. Ojačat će Vaše tijelo i seksualnu želju iznutra.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RUF Aphrodict Muira Puama Men Virility Booster 100ml

    Gospodo, trebate li malo poticaja za seksualnu energiju i ujedno pomoć kod povremenih disfunkcija? Ove kapi će biti prikladno rješenje za vaš problem! Izvrstan su seksualni stimulans za muškarce, jer sadrže ekstrakt Muira Puama, đumbir i druge aktivne sastojke sa stimulirajućim i energizirajućim svojstvima. Podržite svoj libido i ne gubite želju i vitalnost.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino Potency Power Shot 60ml

    60 ml trenutne energije za vas i vaš penis. Prorino Power Shot je proizvod s posebnim sastavom koji utječe na vašu erekciju.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eromed Orgasm Control 60tbl

    Prerana ejakulacija vrlo je učinkovita u oduzimanju užitka seksa. To je najčešći seksualni poremećaj među mladim muškarcima. To može vrlo učinkovito uništiti vaš intimni život. Zapamtiti! Niste sami s ovim problemom, imaju ga milijuni muškaraca diljem svijeta. Zbog toga su mnogi medicinski stručnjaci razmišljali o mogućnosti rješenja. Govore jasno i glasno, samo rana reakcija i pažljivo odabrane biljke mogu pobijediti preuranjenu ejakulaciju!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma CoolMann Cum Enhancer for Men 30 caps

    Je li vaša sperma malo zaostala i zapravo prilično niska? Dajte im motivaciju s ovim CoolMann Cum Enhancer stolovima! Pomoći će vam poboljšati njihovu kvalitetu i proizvodnju, prvenstveno zahvaljujući cinku i selenu. Međutim, ove kapsule sadrže i druge prirodne sastojke koji utječu na plodnost, pravilan rad organa i cjelokupno tjelesno blagostanje. Zadržite kvalitetu svoje sperme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect 8 caps

    Treba li malo takozvanog udarca da vaša erekcija bude jača, čvršća, duža, ali jednostavno bolja? Isprobajte ovaj dodatak prehrani Big Boy Golden Erect, koji podržava mušku erektilnu sposobnost i dobrobit zahvaljujući sastojcima kao što su Panax Ginseng, Guarana i Ginkgo Biloba. Ovi i drugi prirodni ekstrakti aktiviraju prirodnu seksualnu energiju i podržavaju mušku potenciju. Bell otkrijte svoju moć za užitak!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Conceive Plus Men's Motility Support 60caps

    Planirate li bebu i trebate malu podršku? Ovi dodaci će vam pomoći da prirodnim putem poboljšate stanje, kvalitetu i broj spermija, kao i njihovo zdravlje. Osim toga, oni također potiču seksualnu želju i promiču muško zdravlje. Povjerite si patentirani spoj koji pruža ključne hranjive tvari za zdravlje muškaraca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Twilight Pheromone Parfum Men 50ml

    Želite povećati svoju erotsku privlačnost? Ovaj francuski parfem prekrasnog mirisa sa sadržajem feromona postat će vaše tajno oružje na polju zavođenja. Podržat će vašu erotsku auru i pridonijeti vašoj neodoljivosti. Privucite svoj plijen feromonima!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ardorin Plus 60tbl

    Ardorin plus je biljni dodatak za erektilnu disfunkciju za zrele muškarce koji trebaju poboljšati svoju izvedbu i povećati svoje sposobnosti. Dokažite svojim partnerima da vam je još uvijek stalo do njih i da ste uzbuđeni ispunjavati njihove intimne želje unatoč njihovoj zreloj dobi.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 111 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.