×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 33 za 64 od 307 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Number One

    Najnovija verzija Satisfyer 1! Za intenzivnije, brže i višestruke orgazme.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujući 3 snažna motora, Satisfyer Curvy Trinity 4 izrađen je od silikona sa svestranom erotskom igračkom. Ova igračka za užitak može se koristiti kao tlačni vibrator za polaganje i za G-točku, koja će vas iznenaditi intenzivnim vibracijama i pulsirajućim valovima pritiska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Satisfy Swordsman prsten za penis jača erekciju i produljuje vođenje ljubavi zbog efekta zagušenja. Osim toga, veliki valoviti klitoralni stimulator od silikona stimulira oba partnera intenzivnim vibracijama.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ovaj senzualni uređaj koji nije povezan s rodom omogućuje kreativnu igru u trenutku, posebno za parove koji žele razviti svoju maštu. Sa svojom glavom od mekanog silikona koja se okreće za 180°, ova višenamjenska igračka udobno se prilagođava svim položajima.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Ogledalce ogledalce, zašto se ne mogu uopće opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i češe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Dajte svojoj muškosti senzualnu nadogradnju s našim Royal One. Ugodno fleksibilan, naš prsten se prilagođava svim veličinama i obuhvaća Vaš penis stvarajući učinak zastoja krvi za produženi užitak i senzualnu izdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva prstena Satisfyer Spectacular Duo, izrađena od silikona, stvaraju učinak zadržavanja krvi na penisu i testisima. Dodatno uzbuđenje pružit će stimulator klitorisa. Ovaj erekcijski prsten je zaista osebujan komad zahvaljujući svom upečatljivom, futurističkom dizajnu.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Tko zadržava formu, ima više od svog života. Inače će poživjeti život pun ljubavi! U Satisfyer Ballsu možete trenirati za vlastitu maratonsku pomoć. Noseći ove kuglice 15 minuta dnevno miješate dno dana - mikser koji vam omogućuje da doživite orgazam koji vas ubija dah. Radeći ove vježbe, činite nešto dobro, ne za sebe, već za svog ljubavnika. Četrnaest dana sjajnih dna omogućuje vašem partneru da živi užurbanim životom, jer će vam se muda vratiti tako brzo na prvoj fazi ljubavi da ne želite podijeliti ruke!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Dopustite da vas zavede dvostruka stimulacija ovog šarmantnog Satisfyera. Vanjsko zakrivljeno rame leži na vašem klitorisu i daje mu uzbudljivu vibracijsku masažu. Drugi motor brine o unutrašnjosti vagine, a ako želite, možete povezati Hug Me s aplikacijom na svom telefonu i pustiti da vibrira u ritmu vaše omiljene glazbe ili jednako intenzivno kao vaš partner s druge strane svijet određuje.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Satisfyer Double Plus

    Biste li voljeli malo začiniti svoju ljubavnu vezu sa svojom dragom? Satisfyer Partner Plus je tu da ispuni vaše želje. Sakriva 2 snažna motora i tijekom kontakta će zadovoljiti oba partnera. Umetnite ga u vaginu i uživajte u vibracijama na svim osjetljivim mjestima, nova iskustva će biti nezaboravno uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Epic Duo

    Dvije petlje za penis i testise stvaraju impresivan učinak zadržavanja krvi, dok stimulator klitorisa daje dodatnu stimulaciju. Vibracije Satisfyer Epic Duo također se mogu kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Upoznajemo se s Plug-ilicious 2 pin, koji ne razbija samo svoje dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er osmišljen je da vam pomogne istražiti mogućnosti svog tijela s vlastitom hrabrošću. Opremljen je s dvije izmjenjive glave: klasičnim okruglim nastavkom za masažu i nastavkom za stimulaciju G-točke Kompatibilno s besplatnom aplikacijom Satisfyer - dostupno za iOS i Android Uključuje 2 izmjenjive glave. Zahvaljujući vodootpornoj obradi (IPX7), ova igračka se može sigurno koristiti u vodi i lako se čisti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy snažno stimulira oba partnera tijekom seksa. U-oblik je postavljen i iznutra i izvana - osiguravajući zavodljiv osjećaj za klitoris, G-točku i penis. Omogućena aplikacija, ova visokotehnološka igračka poboljšana je igranjem na daljinu i više!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Zamjenske kapice za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Master

    XXL vibrator pravih dimenzija i prave tehnologije.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Wand

    Kome trebaju ruke kada Satisfyer Men Wand obavlja posao puno bolje? Fleksibilna krila se čvrsto i strastveno omotavaju oko vašeg penisa dok vas super snažne vibracije masiraju od orgazma do orgazma. Ne može vam biti dosta ovog intenziteta!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih krakova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo na, na vrhu, unutar, ispod ili između - svestrani vas stimulira onako kako vam je potrebno!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure udvostručuje vas intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom na nožnom prstu. Iskusite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 zadovoljava Vaš libido vrlo posebnim oblikom s 3 snažna motora iznutra koji se mogu vješto integrirati u Vaše vođenje ljubavi: Dok je jedan od njih u voluminoznom, gornje glavno tijelo, svaki od ostalih u donjem vrhu od dva zakrivljena užitka ruke, pružaju uzbudljive vibracije. To znači: bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - ružičasti višenamjenski uređaj stimulira Vas onako kako Vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od gornje glave, tako da oba dijela vibratora mogu ponuditi 10 različitih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 307 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.