×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 65 za 96 od 307 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

    Toplo mazivo idealno ne samo za korištenje u kombinaciji sa Satisfyer Men masturbatorom. Uživajte u mogućoj raznolikosti svojih erotskih igara i prepustite se uzbudljivom efektu zagrijavanja koji otvara vrata u svijet novih i vrućih osjećaja. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Započnite svoj ljubavni život i uživajte u svijetu senzualnih avantura u Satisfyer Beads. Važno je koristiti samo solo ili uobičajene igre za svoje ruke: na pravom mjestu, moći ćete dovesti sebe i svoja sigurnosna vrata na pravo mjesto.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Duelist Blue

    Tražite prsten za erekciju koji može podnijeti sve? Ovo je Duelist, prsten za erekciju iz snova! Ono što je najbolje kod njega je to što ga možete prilagoditi svojoj veličini, jer ima podesivo stezanje i tako odgovara apsolutno svim veličinama. Njegov moćni motor ponudit će vam 12 snažnih modova i vi i vaš partner otići ćete u raj s njim!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Tko zadržava formu, ima više od svog života. Inače će poživjeti život pun ljubavi! U Satisfyer Ballsu možete trenirati za vlastitu maratonsku pomoć. Noseći ove kuglice 15 minuta, moći ćete miješati dno kreveta - mikser koji vam omogućuje da doživite orgazam koji vas ubija dah. Radeći ove vježbe, činite nešto dobro, ne za sebe, niti za svog ljubavnika. Četrnaest dana sjajnih dna omogućuje vašem partneru da živi užurbanim životom, jer će vam se muda vratiti tako brzo na prvoj fazi ljubavi da ne želite podijeliti ruke!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Tornado Bliss zamjenjiva je unutarnja podloga za vaše omiljene Satisfyer Men. Već na prvi pogled znate da će ovo biti vrlo uzbudljiva vožnja! Stotine mekih grebena stvaraju genijalnu teksturu uskog tunela, čije svjetlo na kraju nije ništa drugo do nezaboravan i zapanjujući orgazam.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Pružite svojoj omiljenoj erotskoj igrački pravu njegu i služit će vam s ljubavlju dugi niz godina. Satisfyer Men Cleansing Sprey namijenjen je redovitom čišćenju, što bi trebalo biti samo po sebi za erotske igračke. Ovaj dezinfekcijski sprej sveobuhvatna je zaštita od bakterija i virusa, a njegovom uporabom izbjegavaju se neugodne infekcije i druge bolesti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Whale

    Imamo još jednu igračku za sve parove koji žele dodati malo soka svom seksualnom životu! Whale iz Partner Toy osvojit će vas na prvi pogled svojim svježim dizajnom u skladu s modernim trendovima. Začinite svoje iskustvo s posteljinom, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik, Whale će učiniti i vas i vaš kolega u isto vrijeme.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Želite da vaše prvo iskustvo s menstrualnom čašicom bude ugodno i pozitivno? U tom slučaju morate se kladiti na kvalitetan proizvod koji ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Feel Secure sigurno će biti! Pokušajte menstruaciju ekološki i sretno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 praktičan je svestrani uređaj! Oduševit će vas bučnim vibracijama, možete ga staviti na penis ili čak na prst i uživati u senzualnom milovanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Pružite svojoj muškosti trenutak nekontroliranog užitka s našim vibratorom Mighty One. Ugodan fleksibilan prsten prilagođava se bilo kojoj veličini, okružuje vaš penis i zahvaljujući učinku zaustavljanja cirkulacije krvi omogućuje dulji užitak i izvanrednu izdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Njegova unutarnja rebrasta tekstura će iritirati vaš penis cijelom dužinom, a što dublje uđe u ovaj raj užitka, osjećat ćete više uzbuđenja. Mekani grebeni od svilenkasto ugodnog materijala pokazat će vam svoj šarm kroz intenzivan orgazam, koji je s ovim umetkom bliže nego na dohvat ruke.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Želite li da vaš prvi menstrualni pehar bude i pozitivan i pozitivan? U tom slučaju morate se usredotočiti na kvalitetan proizvod koji ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Osjećajte se sigurni da ćete biti poraženi! Probajte menstruaciju ekološki i ozbiljno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Rashladno mazivo idealno ne samo za korištenje u kombinaciji sa Satisfyer Men masturbatorom. Uživajte u mogućoj raznolikosti svojih erotskih igara i prepustite se fascinantnom efektu hlađenja koji otvara vrata u svijet novih i osvježavajućih osjećaja. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Želite li da vaš prvi menstrualni pehar bude i pozitivan i pozitivan? U tom slučaju morate se usredotočiti na kvalitetan proizvod koji ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Feel Secure je siguran! Probajte menstruaciju ekološki i ozbiljno.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Jedan, dva ili tri? Svaki put kada gledate dragulje za senzualnu promjenu i dobru masažu, ovaj atraktivni trio apartmana dodatak je vašoj trenutnoj analnoj avanturi. Fleksibilne medicinske silikonske igle razmazuju vaš mekani sat na dodir i, sa svojim jedinstvenim leglima i gazištima, iznimno mekanog dizajna, idealne su i za računala i za istraživače.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Želite da vaše prvo iskustvo s menstrualnom čašicom bude ugodno i pozitivno? U tom slučaju morate se kladiti na kvalitetan proizvod koji ispunjava vaša očekivanja. Satisfyer Feel Confident će sigurno biti! Pokušajte menstruaciju ekološki i sretno.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 307 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.