×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 97 za 128 od 307 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Legendary Duo

    Želite li dodati sok svom vođenju ljubavi? Ovaj prsten je savršen za to! Pomoći će vam ojačati erekciju i zadržati je što je duže moguće, jer ne samo da će stegnuti penis, već će i drugim unutarnjim prstenom okružiti testise. Ne samo da će se vašem partneru svidjeti 12 moćnih načina vibracija, a uobičajeni vrhovi bit će na dohvat ruke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Sa svojom dubokom silikonskom ručkom, Big Heat je doista uzbudljiva igračka. Toplinska stimulacija osigurava realistične osjećaje blaženstva koji će zasigurno zadovoljiti vašu maštu. Duboko prodiruće vibracije zagrijat će vašu G-točku i pomoći vam da postignete zadovoljstvo koje želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jedan, dva ili tri? Kada vaša stražnja vrata žude za senzualnom promjenom i ugodnom masažom, ovaj atraktivni trio savršen je dodatak vašoj sljedećoj analnoj avanturi. Fleksibilne medicinske silikonske igle razmazit će vašu stražnjicu mekom površinom Soft Touch, a zahvaljujući svojim uskim vrhovima i glatkom, iznimno mekanom dizajnu, idealne su i za početnike i istraživače.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutralni gel za podmazivanje prikladan ne samo za korištenje u kombinaciji s vašim omiljenim masturbatorom Satisfyer Men. Uživajte u još intenzivnijem užitku uz ovaj lubrikant koji će podržati autentičnost vaših iskustava. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Zagegajte se u blaženstvo uz naše Penguin Holiday Edition! Uvijek spreman za priliku, ovaj vrlo voljeni Satisfyer vibrator s tlačnim valom obukao je svoje svečano ruho kako bi vam podigao raspoloženje. Bilo kao mala poslastica za sebe ili kao dar za nekog drugog – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tu da ispuni sve vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Satisfyer vibratori napravljeni su da vas uvijek odvedu u sedmo nebo uz nezaboravne intenzivne orgazme. Nije ni čudo što uvijek želite sa sobom imati svoje malo čudo valova pritiska. Uz takvu porciju zabave trebate razmišljati o redovitom i temeljitom čišćenju kako bi vaša gatara što dulje ostala kao nova.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Satisfyer Trendsetter, dobro kontrolirana aplikacija, utjecat će na vašu upotrebu sa svim točkama, a sol će se također smatrati analnom. Pomoću aplikacije Satisfyer Connect možete uživati u velikom izboru igrača.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova, 12 programa vibracija i također kontrolom putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak i 12 programa vibracije!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je unutarnja podloga koja se može ukloniti za vaše omiljene Satisfyer Men. Zahvaljujući svojim fleksibilnim stijenkama, senzualno upija vaš penis i simulira nezaboravan oralni seks. Uživajte u divljem vrhuncu i užitku o kakvom niste ni sanjali. Hoće li Lusty Tongue postati vaša omiljena unutarnja tekstura?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Orca

    Je li vrijeme za zamjenu pingvina? Stiže njegov elegantni nasljednik koji vas neće razočarati kao ni sve igračke iz Satisfyera. Ima razigran dizajn i savršene funkcije: vibracija i kultna funkcija pulsiranja zraka koja će nježno ili intenzivno milovati vaš klitoris. Birajte između 12 postavki vibracije i 11 intenziteta valova pritiska!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujući vrhu u obliku jezika i snažnom motoru, Satisfyer Trendsetter, kontroliran putem aplikacije, postiže vaš užitak u svim točkama, a brine se i za analni užitak. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, možete uživati u još većoj raznolikosti igrajući igrice.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorni? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Žudite za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za jake vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim se funkcijama može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Patite li od neodlučnosti (poput većine ljudi) i ne možete se odlučiti odabrati vibrator ili igračku s mogućnošću stimulacije zračnim valovima pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 može i jedno i drugo, stoga ga odaberite jer samo s njim možete uživati u slasnom usisanju klitorisa valovima pritiska, milovati klitoris vibracijama i skliznuti unutra, gdje će vibracije iritirati G-točku .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + svojim zakrivljenim stimulatorom stimulira prostatu i osjetljivo perinealno tkivo. Dva motora aktiviraju snažne vibracije, dok silikonska funkcija grijanja jamči realistične osjećaje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Pink

    U Satisfyer Sunrayu možete koristiti istu G-točku i stimulaciju klitorisa kako biste veličali vibracije i pritisak tiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator dizajniran je da bude fleksibilan kabel koji može lako pristajati vašem tijelu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Gospodo, jesi li dobio desnu ruku i tražiš kako poboljšati svoju kratkodlaku samodostatnost? Napravite masturbator skriven u kvartovima prestižnog brenda Satisfyer! Excessive je fleksibilan, iznimno fleksibilan i obećao je da će stimulirati cijeli penis. Nemojte se bojati okrenuti dlanove na njihove teksturirane pomagače i otvoriti novu liniju masturbacije!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 307 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.