0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Opći uvjeti i odredbe

 1. UVODNE ODREDBE

1.1. Ovi opći uvjeti i odredbe (u daljnjem tekstu: "opći uvjeti i odredbe") društva Czech Healthcare s.r.o., sa sjedištem na adresi Za Farou 49, 66441 Troubsko (u daljnjem tekstu: "Prodavatelj") definiraju uzajamna prava i obveze ugovornih strana nastale u vezi s ili na temelju kupoprodajnog ugovora (u daljnjem tekstu: Ugovor o kupoprodaji) sklopljenog između prodavatelja i Vas, našeg kupca (u daljnjem tekstu “Kupac”) putem internetske trgovine prodavatelja. Internetskom trgovinom upravlja prodavatelj na web stranici http://www.superlove.hr.

1.2. Prodavatelj može promijeniti ili dopuniti tekst ovih uvjeta i odredbi bez prethodne najave te nije odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

1.3. Korištenjem http://www.superlove.hr smatra se da je kupac upoznat s ovim općim uvjetima i odredbama te da iste prihvaća. Prodavatelj nije odgovoran za štetu koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način povezana s korištenjem web stranice http://www.superlove.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati kupcu ili posjetitelju stranice u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korištenja sadržaja web stranice.

 1. KORISNIČKI RAČUN

2.1. Na temelju registracije napravljene na web stranici, kupac može pristupiti svom korisničkom sučelju. Iz svog korisničkog sučelja kupac može naručiti robu (u daljnjem tekstu "korisnički račun"). Ukoliko web sučelje trgovine to dopušta, kupac može naručiti robu i bez registracije izravno s web sučelja trgovine.

2.2. Prilikom registracije na web stranici i naručivanja robe, kupac je dužan točno i istinito navesti sve podatke. Kupac je također obavezan ažurirati podatke navedene u korisničkom računu prilikom svake promjene. Podatke koje je kupac naveo u svom korisničkom računu i prilikom naručivanja robe prodavatelj smatra točnima.

2.3. Pristup korisničkom računu kupca osiguran je korisničkim imenom i lozinkom. Kupac je dužan čuvati povjerljivost podataka potrebnih za pristup njegovom korisničkom računu te potvrđuje da prodavatelj nije odgovoran za kršenje ove obveze od strane kupca.

2.4. Kupac nema pravo dopustiti upotrebu svog korisničkog računa trećim osobama.

2.5. Prodavatelj ima pravo zatvoriti korisnički račun, osobito ako kupac ne koristi svoj korisnički račun dulje od 1 godine, ili ako kupac krši svoje obveze iz ugovora o kupoprodaji (uključujući opće uvjete i odredbe).

 1. SKLAPANJE UGOVORA O KUPOPRODAJI

3.1. Web sučelje trgovine sadrži ponudu robe koju prodavatelj nudi na prodaju, uključujući i njihove cijene.

3.2. Za naručivanje robe kupac treba ubaciti željene proizvode u elektroničku košaricu te ispuniti obrazac za narudžbu u web sučelju trgovine.

Obrazac za naručivanje robe sadrži prije svega informacije o:

 • robi koja se naručuje;
 • načinu plaćanja naručene robe i informacije o preferiranoj metodi dostave;
 • informacije o troškovima povezanima s dostavom robe.

3.3. Prije slanja narudžbe prodavatelju, kupac treba provjeriti podatke koje je unio u narudžbu, kako bi otkrio i ispravio pogreške prilikom unosa podataka u narudžbu. Kupac šalje narudžbu prodavatelju klikom na gumb "Potvrđujem narudžbu". Podatke koji su navedeni u narudžbi prodavatelj smatra točnima. Po primitku narudžbe, prodavatelj će kupcu potvrditi zaprimanje narudžbe slanjem e-poruke na elektroničku adresu koju je kupac naveo u korisničkom sučelju ili u narudžbi (u daljnjem tekstu “elektronička adresa kupca“).

3.4. Prodavatelj uvijek ima pravo, ovisno o prirodi narudžbe (količini robe, kupoprodajnoj cijeni, procijenjenim troškovima dostave) zatražiti od kupca dodatnu potvrdu narudžbe (npr. pismeno ili telefonski).

3.5. Ugovor o kupoprodaji između kupca i prodavatelja sklopljen je u trenutku plaćanja robe, odnosno u trenutku kada prodavatelj zaprimi narudžbu od strane kupca.

3.6. Kupac prihvaća da prodavatelj nije dužan sklopiti ugovor o kupoprodaji, posebice s osobama koje su prethodno prekršile ugovor o kupoprodaji (uključujući opće uvjete i odredbe).

3.7. Kupac je suglasan s korištenjem sredstava za komunikaciju na daljinu prilikom sklapanja ugovora o kupoprodaji.

 1. CIJENE I NAČINI PLAĆANJA

4.1. Cijenu robe i sve troškove vezane uz isporuku robe prema ugovoru o kupoprodaji, kupac može platiti prodavatelju na sljedeće načine:

 • pouzećem na mjestu koje je kupac naveo u narudžbi;
 • bankovnim prijenosom;
 • internetskim plaćanjem kreditnom ili debitnom karticom.
 1. ODUSTAJANJE OD UGOVORA O KUPOPRODAJI

5.1. Kupac koji kupi robu ima zakonsko pravo odustati od ugovora ne navodeći za to razlog u roku od četrnaest (14) dana. Kupac nema pravo odustati od ugovora, odnosno od isporuke robe koja nije primjerena za povrat zbog svoje prirode, od isporuke robe koja je izrađena po specifikaciji kupca ili je jasno prilagođena za kupca, od isporuke brzo kvarljive robe, od isporuke robe koja je nakon dostave nepovratno pomiješana s drugom robom, od isporuke robe koja je otpečaćena nakon dostave te ju iz higijenskih razloga nije moguće vratiti, od isporuke audiovizualnih medija, knjiga, časopisa ili računalnih programa čija je originalna ambalaža oštećena.

5.2. Ako se ne radi o slučajevima iz članka 5.1 općih uvjeta i odredbi ili drugom slučaju u kojem nije moguće odustati od ugovora o kupoprodaji, kupac ima pravo odustati od ugovora o kupoprodaji u roku od četrnaest (14) dana. Želite li iskoristiti ovo pravo, dužni ste nas obavijestiti o svojoj odluci o odustajanju od ugovora u navedenom vremenskom roku.

5.3. Kupac mora vratiti robu prodavatelju u roku od četrnaest (14) dana od dana slanja obavijesti prodavatelju o odustajanju od ugovora.

5.4. U slučaju odustajanja od ugovora o kupoprodaji, prodavatelj će po primitku proizvoda utvrditi jesu li vraćeni u ispravnom stanju te će povrat uplaćenih sredstava biti izvršen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od primitka robe i sve potrebne dokumentacije. Povrat uplaćenih sredstava se vrši na isti način kao prilikom plaćanja narudžbe, osim ukoliko se ugovorne strane nisu drugačije dogovorile.

5.5. Ako kupac odustane od ugovora o kupoprodaji, prodavatelj nije dužan vratiti kupcu primljena sredstva prije nego što kupac vrati robu ili dokaže da je robu poslao prodavatelju. Ako prodavatelj utvrdi da je vrijednost robe umanjena zbog ponašanja koje nije bilo potrebno za utvrđivanje karakteristika, funkcija i prirode robe, kupac može biti odgovoran za umanjenu vrijednost robe.

5.6. Ako prodavatelj kupcu zajedno s robom ponudi nešto besplatno kao “poklon“, kupac je dužan vratiti i taj poklon.

 1. TRANSPORT I DOSTAVA ROBE

6.1. Način isporuke robe određuje prodavatelj, osim ako ugovorom o kupoprodaji nije drugačije određeno. Ako je način transporta ugovoren na zahtjev kupca, kupac snosi rizik i sve dodatne troškove vezane uz ovaj način transporta.

6.2. Navedeni rokovi dostave su samo informativnog karaktera i bazirani su na okvirnim rokovima isporuke prijevoznika.

6.3. Po primitku robe od dostavljača, kupac je dužan provjeriti cjelovitost pošiljke te u slučaju bilo kakvih nedostataka odmah obavijestiti dostavljača.

 1. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

7.1. Posjećivanjem ili registracijom na web stranici www.superlove.hr, posjetitelj/kupac daje suglasnost da prodavatelj obrađuje osobne podatke posjetitelja/kupca navedene u registracijskom obrascu, podatke o narudžbama, kao i podatke dostupne u postupku plaćanja usluge te druge podatke. Spomenuti podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora o kupoprodaji te u svrhu upoznavanja prodavatelja s kupovnim navikama kupaca, kao i u informativne svrhe te u svrhe reklamiranja usluga i proizvoda.

 1. KOLAČIĆI I SLANJE MARKETINŠKIH PORUKA

8.1. Kupac je suglasan sa slanjem informacija koje se odnose na robu, usluge ili poslovanje prodavatelja na elektroničku adresu kupca te osim toga pristaje na slanje komercijalnih komunikacija od strane prodavatelja na elektroničku adresu kupca. Prodavatelj ispunjava svoju obvezu informiranja prema kupcu u skladu s GDPR uredbom vezanom uz obradu osobnih podataka kupca u svrhu slanja komercijalnih komunikacija.

8.2. Kupac pristaje na pohranu takozvanih kolačića na svoje računalo. Ako je moguće izvršiti kupnju na web stranici i ispuniti obveze prodavatelja iz ugovora o kupoprodaji bez pohranjivanja takozvanih kolačića na računalo kupca, kupac može u svakom trenutku opozvati privolu iz prethodne rečenice. Kolačići su male datoteke koje šalje i sprema posjećena web stranica u vašem internet pregledniku. To omogućuje stranici da prikupi informacije o vašoj posjeti, kao što je željeni jezik ili druge postavke.

 1. REKLAMACIJE

9.1. U slučaju da kupljena roba koja je pokrivena jamstvom ne radi ili prestane raditi unutar jamstvenog roka, kupac može ostvariti prava iz jamstva ako roba za to ispunjava uvjete.

9.2. Bude li proizvod nakon dostave pokazivao pogrešku, prodavatelj može kupcu ponuditi kompenzaciju u obliku poklon bona. Kupac može zatražiti da se pogreška ukloni zamjenom ili popravkom ako roba za to ispunjava uvjete. U slučaju da se radi o ozbiljnom kvaru kupac može zahtijevati odustajanje od ugovora o kupoprodaji.

9.3. Roba se smatra neispravnom ako nema uobičajene ili navedene karakteristike potrebne za njezinu normalnu upotrebu, ako ne služi svojoj svrsi, ako ne ispunjava zakonske norme ili ako nije isporučena u dogovorenoj količini. Dajemo sve od sebe da detaljnim opisima i slikama robu prezentiramo što je moguće točnije i preciznije, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi da su sve informacije na web stranici internetske trgovine potpuno točne. U pojedinim slučajevima mogu postojati odstupanja između podataka iz prezentacije robe i stvarnog stanja.

 9.4. Sve reklamacije ćemo obraditi u roku od 30 radnih dana o čijem ćemo vas tijeku obavještavati tijekom cijelog postupka.

 

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.