0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bio Shea balzami

9 Artikal(a)

 • Saloos Bio Shea Balm 100% 19ml

  Shea maslac Karité savršeno hidratizira kožu i daje joj trenutnu regeneraciju. Redovita svakodnevna upotreba maslaca pomaže u održavanju njegove obrane, fleksibilnosti i gipkosti.

  29,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Balm 100% 50ml

  Shea maslac Karité vlaži kožu i daje joj normalnu regeneraciju. Smanjenje svakodnevne upotrebe maslaca pomoći će održati njegovu obranu, fleksibilnost i pohlepu.

  44,90 kn

  38,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Balm Lips 19ml

  Hranjivi balzam od krkavine štiti i njeguje kožu usana i ispucalih kutova usta. Regenerira, umiruje i omekšava usne u svim godišnjim dobima.

  35,90 kn

  29,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Balm 100% 250ml

  Shea maslac Karité vlaži kožu i daje joj normalnu regeneraciju. Smanjenje svakodnevne upotrebe maslaca pomoći će održati njegovu obranu, fleksibilnost i pohlepu.

  149 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Balm Lavender 19ml

  Iznimni i svestrani učinci jedinstvenog organskog shea maslaca i lavande pridonose regeneraciji kože nakon sunčanja, liječenju problema s kožom, opeklinama te podupiru njezinu pravilnu obnovu.

  29,90 kn

  23,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Balm Erotika 50ml

  Masaža senzualnim koktelom ulja bergamota i ylang-ylanga sa sandalovinom oslobađa napetosti i postupno izaziva ugodne osjećaje i želje za međusobnom bliskošću.

  89 kn

  59,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Balm Lavender 50ml

  Iznimni i svestrani agensi jednog organskog shea maslaca i lavande doprinose regeneraciji kože na kraju opeklina, liječenju kožnog problema, koji narušava ovaj redoviti oporavak.

  59,90 kn

  44,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Butter Cannabis 19ml

  Jedinstveni sastav organskog balzama od konoplje dizajniran je posebno za suhu, presušenu, ispucalu i inače problematičnu kožu. Jedinstvena kombinacija ulja konoplje, organskog shea maslaca i rijetkih voskova ima savršeno podmazivanje, omekšavanje i regeneraciju. Pogodan je i za kožu nakon zacijeljenih opekotina. Intenzivno prodire u sve slojeve kože, njeguje je i pomaže u sprječavanju isušivanja i pucanja te pridonosi normalnom stanju kože. Čisti prirodni organski proizvod. Pogodno za tijelo i lice.

  89 kn

  59,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Saloos Bio Shea Butter Cannabis 50ml

  Jedan set organskih bala konoplje dizajniranih za konoplju posebno je prikladan za suhu, dehidriranu, pjenušavu i drugu problematičnu kožu. Jedna kombinacija ulja konoplje, organskog maslaca i rijetkih voskova poboljšala je podmazivanje, omekšavanje i regeneraciju. Također se smatra kožom završetaka. Intenzivno prodire, reducira i pomaže isušiti kožu i pridonijeti normalnom stanju kože. Čisti prirodni organski proizvod. Dobro za tijelo i lice.

  59,90 kn

  53,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

9 Artikal(a)

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.