×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Erotske knjige

31 Artikal(a)

 • Orální sex - Best For Her - Sonia Borg Czech Version

  Bez obzira tražite li nove tehnike ili zajamčena sredstva da je dovedete do orgazma (ili dva... ili tri), ovaj vodič ima sve što trebate znati kako biste joj pružili nevjerojatan ulizak.

  27,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Orální sex - Best For Him - Sonia Borg Czech Version

  52 jedinstvena oralna iskustva opisana od početka do kraja. Naučit ćete pokrete usta, pokrete ruku, zavođenje, kako kombinirati položaje, koja erotska pomagala koristiti i kako prilagoditi svoje okruženje tako da vaša iskustva oralnog seksa budu prvoklasna.

  27,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Secret Play Kamasutra Sex Positions Book English Version

  Poželjet ćete nositi ovu knjigu navečer u krevet uvijek iznova. Možda ste se navikli na svoju seksualnu rutinu i više vam ne smeta isprobati nešto novo. Imate takav osjećaj blagostanja i možda ne znate da upravo zbog njega gubite iskru ne samo u krevetu, već iu vezi. Izađite iz rutine i probajte nešto novo da se vaš plamen ljubavi ne ugasi!

  27,90 €

  15,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Jóga a sex - Elisabeth Haichová Czech Version

  O seksu nema toliko neistina i mitova koliko o seksu, i ništa nije vezano tolikim tabuima i opterećeno takvim nesporazumima. Naš "zapadni" svijet nastoji, s jedne strane, degradirati seks na puki neobavezujući užitak, as druge strane, smatrati ga grešnim. Međutim, istočnjačke kulture odavno znaju da je suprotno, jer istina je potpuno šokantna.

  15,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalihi

  Rasprodaja
 • Multiorgasmická žena - Objevte svou vášeň, životní sílu a radost ze sexu - Mantak Chia

  Korak po korak, naučit ćete tehnike koje će vam omogućiti da iskusite seksualni užitak i iscjeljenje za koje možda niste ni mislili da je moguće. Ovaj ilustrirani vodič osnažuje žene svih dobi da ovladaju svojom seksualnom energijom i koriste je kako bi njegovale svoje tijelo, um i dušu.

  31,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantra: Milování duší - Somananda Moses Maimon

  Tantra fascinira milijune ljudi diljem svijeta svojim dubokim i svetim pristupom seksualnosti koji poštuje indijske i tibetanske tradicije. U ovoj knjizi poznati učitelj tantre Somananda Moses Maimon otkriva tajne tantričkog seksa od kojih će vam zastati dah.

  23,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Jak používat erotogenní zóny: Atlas erotogenních zón - Frédéric Ploton

  Što se zapravo voli? Cijelim tijelom, točnije cijelom njegovom osjetljivom površinom, kožom i sluznicama.Naravno, svima je poznat pojam "erogene zone", ali mora se priznati da ih malo tko zna imenovati, smjestiti, a kamoli stimulirati. na najučinkovitiji i najprikladniji način.

  27,90 €

  15,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantrický sex a masáže - Michaels Mark A., Johnsonová Patricia

  Tantra je mistična znanost koja nam omogućuje povezivanje mudrosti našeg unutarnjeg ja s kozmosom u koji smo uronjeni. Istovremeno nam pomaže postići EKSTAZU. To je putovanje traganja u dvoje, putovanje ujedinjenja osjećajnosti, umjetnosti, seksualnosti, domišljatosti, duhovnosti i užitka. Na ovom putovanju koristimo sva svoja osjetila, duboku i aktivnu unutarnju meditaciju. Na kraju čeka vas intenzivan doživljaj SADAŠNJEG TRENUTKA.

  31,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantrická masáž - Kalashatra Govinda

  Tantričke masaže karakteriziraju senzualni dodiri i pažljive vježbe. Jednostavnim tehnikama doživjet ćete novi oblik intime i uroniti u čaroliju erotski zavodljivog trenutka. Osim čakri, stimulira i druge energetske zone koje povećavaju vitalnost i ubrzavaju zadovoljstvo. Ayurvedska uporaba pruža ekskluzivnu atmosferu i prostor za prepuštanje i nježnost.

  31,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantra - Vysoká škola spirituální erotiky - Kalashatra Govinda

  Otkrivamo duhovnu dimenziju erotike. Tantra usklađuje tijelo, um i dušu i može nam čak pomoći da postignemo prosvjetljenje. Uz pomoć ovog drevnog indijskog učenja možemo povećati svoju seksualnu energiju i naučiti visoko umijeće ljubavi.

  27,90 €

  15,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Emma Scharkez: Život s vůní lubrikantu

  Kad uspješna menadžerica Klára obeća suprugu da će pronaći mirniji i normalniji posao, ne sluti da joj je sudbina pripremila trgovinu s erotskim pomagalima. Kao regionalna direktorica mreže sex shopova upoznaje se sa svojim zaposlenicima i manje-više uobičajenom robom, stalnim i VIP kupcima te poslovanjem objekata. Brzo će shvatiti da ovog normalnijeg i mirnijeg posla sigurno neće biti. Čak i ako je neke situacije, poput kofera pun vibratora tijekom policijske provjere, uznemire, pokušava sve riješiti s profesionalnim pogledom.

  19,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Sexuální praktiky Quodoushka - Amara Charles

  Utemeljen na učenjima drevnih Maja, Olmeka i Tolteka i prenošenim kroz generacije starješina naguala uvrnute kose Puta slatke medicine Sundance, Quodoushka sustav nudi praktične smjernice u seksu, intimnosti i odnosima, kao i kako postići više razine orgazma i seksualne ekstaze.

  23,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Proč muži jsou tak rychle hotoví a ženy to jen předstírají - Anne West

  Publikacija govori o razlikama između muškaraca i žena u ljubavi, erotici i seksu. Kada je u pitanju razmišljanje, razlike između muških i ženskih glava su prilično male, ali u ljubavi su beskrajno velike.

  19,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fit pro sex - Jutta Wellmann

  Tko ne bi želio pronaći partnera za cijeli život? Kada konačno zaiskri i kada se zaljubimo, čini nam se da zajedničkoj sreći neće biti kraja i da naša ljubav nikada neće nestati. Ne prihvaćamo da se dosada i stereotipi nakon nekog vremena uvuku u svaku vezu.

  15,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantra - Duchovní objevy prostřednictvím sexuality - Mahasatvaa Ma Anda Sarita PhD

  Erotski aspekti tantre poučavaju se u ovom seksualnom vodiču, koji otkriva transformativne uvide i metode za sve razine iskustva.

  35,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Sexuální dohody - Amara Charles

  Seksualnost i veze dvije su najvažnije stvari u našim životima. Za one koji žele preispitati svoj pristup vlastitoj seksualnosti i odnosima te promijeniti njihovu strukturu, ova je knjiga izvrstan izvor informacija.

  13,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Astrologie kundaliní čakry - Barbara Hand Clowová

  Knjiga Liquid Light of Sex nudi novu teoriju o idealnom vremenu ljudskog putovanja u odraslu dob, temeljenu na načelima astrološke uzročnosti. Istražuje uzlaznu kundalini energiju kao ključnu dinamičku silu koja se aktivira kako tijelo sazrijeva i uspinje se s kretanjem planeta.

  19,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantrická joni jóga - Gaby Brandl, Kalashatra Govinda

  Otkrivamo duhovnu dimenziju ženske seksualnosti! Na anatomskoj razini sanskrtski izraz »yoni« odnosi se na vanjske i unutarnje ženske spolne organe. U širem smislu, »yoni« prvenstveno predstavlja duhovnu tajnu vezanu uz seksualnu energiju žene, uz primanje moći, predanosti, užitka, zadovoljstva i ljubavi.

  31,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Anatomie vzrušení ženy - Tajné mapy k hluboko uložené rozkoši - Sheri Winston

  Naša je seksualnost bila potisnuta stoljećima, a ta prastara represija snažno utječe na nas čak iu sadašnjosti, koja se čini seksualno slobodnom. Nažalost, većina nas nosi tragove srama, unutarnje stegnutosti, straha i osjećaja nedostatnosti kao trag represivnog odgoja.

  31,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Posvátná sexuální jednota - Anaiya Sophia

  Isus i Marija Magdalena, Rumi i Shams, kralj Solomon i kraljica od Sabe, Izida i Oziris - u ovim svetim zajednicama jedinstva možemo vidjeti ne samo spajanje blizanačkih plamenova, već i sjedinjenje ljubavnika s Božanskim. U Svetom seksualnom jedinstvu, Anayia Sophia pokazuje da sveti brak - savršeno ponovno povezivanje sa svojim blizanačkim plamenom i Bogom - nije tajna rezervirana samo za inicirane ili davno izgubljena tradicija. To je snažan, živ, duhovni put koji omogućuje dvoje partnera da iskuse iskonsko stanje u kojem su stvoreni kao jedna duša i blagoslovljeni božanskim svjetlom i ljubavlju Stvoritelja.

  23,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tantra pro ženy - Mantak Chia

  Tantra za žene otkriva tradicionalne taoističke prakse kroz koje žena može razviti i obogatiti svoju seksualnu energiju usmjeravajući je u kreativnu moć, iscjeliteljsku moć i duhovnu moć

  31,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Spřízněné duše a posvátná sexualita - Yael Powell

  Ovdje govorimo o međusobnom povezivanju u ljubavi, kada se vaše srce toliko otvori da vam se čini da će puknuti. Gdje valovi ljubavi teku između vas. Kada ste ispunjeni željom da vaš partner sazna koliko ga volite. Dok se spajate, granice između vas nestaju i vi postajete jedno tijelo i jedna duša.

  27,90 €

  15,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Grafologie pro zdraví, sex a vztahy - Romana Kolaříková

  Revolucionarna uporaba grafologije u liječenju ljudskog tijela i duše. Svatko tijekom života griješi, doživljava neuspjehe, nevolje... Logično, traži izlaze i odgovore na pitanja „zašto mi se to događa i što mogu učiniti u vezi s tim?“ Knjiga se osvrće na ljudske teme kao što su kao veze, seksualnost, zdravlje i ljubav na malo drugačiji način od uobičajenog.

  19,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Alchymie sexuální energie - Mantak Chia

  Naučit ćete kako transformirati višak seksualne energije (qi ying chi) u iscjeljujuću energiju koja će vam pomoći u ozdravljenju. Autor predstavlja kozmičke iscjeljujuće qigong tehnike koje mobiliziraju neograničene resurse kozmičkog qija u svrhu iscjeljivanja. Vrlo slikovito opisuje kako, zahvaljujući otvaranju šest tan-tchiena prema šest smjerova, možemo povezati svoju osobnu svijest izravno s višim izvorima energije.

  31,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Erotic masáž - Hathaway Charla Czech Version

  Od naelektrizirajućih masaža prijeći ćete na vrtoglava milovanja ustima, nakon čega će vas autorica i vrsna "profesorica" seksa Charla Hathaway naučiti probuditi ne samo vlastite centre užitka, već naravno i partnera.

  14,90 €

  10,90 €

  Nema na skladištu

 • Sex - Inspirativní průvodce - Susan Crain Bakosová Czech Version

  Oznaka u pripremiOva knjiga postat će vaš vodič za nevjerojatne staze erotike. Zahvaljujući njemu, puno intenzivnije ćete doživjeti ljubavne igre, a nove uzbudljive tehnike koje naučite dovest će do nevjerojatnih rezultata. Kada pročitate do posljednje stranice, svako milovanje, dodir, štipanje, ugriz i poljubac dobit će novo značenje – i pobuditi neobuzdanu strast u vašem partneru.

  31,90 €

  27,90 €

  Nema na skladištu

 • Kámasútra expert 2. vydání

  Ova uzbudljiva knjiga vodit će vas korak po korak kroz sve senzualne položaje kako biste postigli beskrajni užitak. Uključene su i ilustrativne fotografije i detaljni opisi svake lokacije, kao i savjeti za još dublje iskustvo.

  31,90 €

  19,90 €

  Nema na skladištu

 • Humorné historky o sexu - Sex očima psychiatra - František Křivák

  Liječnici pišu izvješća o slučajevima, koja su izvješća o bolesti i liječenju. Obično su takvi da ih obično netko drugi može napisati. Međutim, oni koje je napisao MUDr. František Křivák, samo je on znao pisati. Tijekom godina postavio je temelje književnom žanru koji je nazvao kauzalne kratke priče.

  19,90 €

  10,90 €

  Nema na skladištu

 • Tajemství análního sexu - Tristan Taorminová Czech Version

  Mislite li da ovo nije ništa za vas? Da je to čak i nešto što je malo prljavo, malo izopačeno? Nemoj pogriješiti. Knjiga koja je pred vama uvjerit će vas da nema ništa loše u zadovoljstvu dvoje ljudi koji vole. Baš suprotno. Novi pristup može donijeti nova, neočekivana iskustva.

  19,90 €

  15,90 €

  Nema na skladištu

 • Sex ve třech - Lainie Speiserová Czech Version

  Igre za znatiželjne i vrlo hrabre... Priznajte, jeste li ikada pomislili da ne bi bilo loše probati seks u troje?

  14,90 €

  10,90 €

  Nema na skladištu

 • Rychlovka - Joel D. Block Czech Version

  Fantastičan fenomen fofru ili Uvijek i posvuda... Zabavna "udžbenica" fokusirana na spontane vruće trenutke kojih u životu nikad dosta.

  14,90 €

  10,90 €

  Nema na skladištu

31 Artikal(a)

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.