0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

Trebaju li patnici ljubitelja analnog seksa čitati ili otkrivati njihove tajne? A ako trebate analni gel za podmazivanje. Preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen prirodnim klinčićima, izvrstan je za lakši odlazak ili bez pomanjkanja neovisnosti. Osam toga, bez brige i kombinirajte s vašim najdražim silikonskim igračkama.

Proizvođač

Intimate Earth

239 kn

149 kn

Na zalihi

ILI

Detalji

Jeste li strastveni ljubitelj analnog seksa ili ćete tek otkriti njegove tajne? I dalje će vam trebati analni gel za podmazivanje. Ako još uvijek oklijevate s odabirom, preporučamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Obogaćen je prirodnim klinčićima, super je gust i pomoći će vam da se ugodno opustite, ali bez gubitka osjetljivosti. Osim toga, bez brige ga kombinirajte sa svojim omiljenim silikonskim igračkama.

Analni gel za podmazivanje na bazi vode koji sadrži klinčiće!

  • pomoći će ti da se opustiš i ništa neće boljeti
  • bez obamrlosti – nećete izgubiti nikakva iskustva
  • super gusta i lijepa
  • može se kombinirati sa silikonskim igračkama
  • dugotrajni učinci
  • 120 ml

Intimate Earth stvoren je 2008. kako bi ženama i muškarcima pružio sigurniji i prirodniji izbor za uživanje u intimnim trenucima, sami ili zajedno. Svi proizvodi u ovoj liniji izrađeni su od organski certificiranih ekstrakata i ne sadrže parabene, glicerin ili dietanolamin. Oni su čisto veganski i nikada nisu testirani na životinjama.

Misija Intimate Eartha je pružiti prirodne, sigurne i učinkovite proizvode za vašu njegu. Nudi zdraviju alternativu mnogim sintetičkim proizvodima masovne proizvodnje na današnjem tržištu. Proizvodi samo najkvalitetnije proizvode, proizvedene s certificiranim organskim ekstraktima bez kompromisa u pogledu sastojaka, pakiranja ili troškova.

Intimna Zemlja oslanja se na obrazovanje. Kupac je u mogućnosti donijeti kvalificiranu i ispravnu odluku o kupnji samo ako ima istinite i vrijedne informacije. Intimna Zemlja pruža ove informacije najbolje što može.

Intimate Earth vjeruje da izvrsni sastojci čine vrhunske proizvode. To je njihova filozofija. Visoki standardi koje su sami sebi postavili ono su što potrošači zahtijevaju. U svim proizvodima koriste samo visokokvalitetne certificirane organske ekstrakte i prirodna ulja. Nećete pronaći nikakve konzervanse, parabene, glicerin ili dietanolamin.
Intimate Earth jamči jedinstvene, visokokvalitetne proizvode za povećanje uzbuđenja i intimnosti među partnerima.

Dodatne informacije

Brend Intimate Earth
Volumen 120 ml
Kategorije Lubrikanti za analni seks, NOVI PROIZVODI, Intimate Earth

Napišite vlastitu recenziju

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.