×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Luksuzni kondomi

Artikli 65 za 71 od 71 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • SKYN® Close Feel 50 pack

    Kondomi SKYN Close Feel dizajnirani su kako bi se osjećali kao da ne nosite ništa! Ne sadrže lateks i prethodno su podmazani ultra-glatkim mazivom. Njihova prirodna boja i ravni oblik jamče iznimne ugođaje. Osim toga, 100% su elektronički testirani, tako da je sigurnost zajamčena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Uniq Free Condoms No Latex 3 pack

    Jeste li alergični na lateks ili samo želite isprobati nešto bolje od klasičnih kondoma od lateksa? Uniq Free ima posebno dizajniranu bazu za dodatnu zaštitu i prirodan osjećaj. Izrađene su od izdržljivog materijala bez lateksa, a prsten na dnu olakšava i ubrzava njihovo stavljanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Uniq Classic 0.008 24x3 pack

    Jeste li alergični na lateks ili samo želite isprobati nešto bolje od klasičnih kondoma od lateksa? Uniq Classic su napravljeni da vam pruže maksimalan užitak i najbolje senzualno iskustvo. Njihova debljina je samo 0,008 mm i osjećat ćete se kao da nemate ništa na sebi! Kako je to moguće, pitate se? Izrađene su od visokokvalitetnog umjetnog terena.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SKYN® Close Feel 100 pack

    Kondomi SKYN Close Feel dizajnirani su kako bi se osjećali kao da ne nosite ništa! Ne sadrže lateks i prethodno su podmazani ultra-glatkim lubrikantom. Njihova prirodna borba pa i sam oblik pekmeza su iznimne ugodnosti. Osim toga, 100% su elektronički testirani, tako da je sigurnost zajamčena!

    119 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kamyra Unique C.2 Pull 72 pack

    Komore su pojedinačni kondomi bez izobličenja tri u praktičnom pakiranju s oblikom valjane kartice. "Pull" kondomi su opremljeni s 2 specijalne trake, teške trake koje poboljšavaju konstrukciju. Kamyra kondomi su izrađeni od AT-10 materijala koji je vrlo slobodan, bez rešetki, autentično prenosi zagrijavanje i čini ga tako da ne nose kondome.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kamyra Unique C.2 Smart 72 pack

    Komore su pojedinačni kondomi bez izobličenja tri u praktičnom pakiranju s oblikom valjane kartice. "Pametna" varijanta omogućuje izradu kondoma bez erekcije, do dva sata kada je planirani zajednički odgovor. Ovo je prvi kondom koji se može sigurno nositi do erekcije, a onda ne smijete pretjerati s romantičnim trikom s partnerom da biste uspjeli napraviti kondom, ako želite biti pošteni! Kamyra kondomi su proizvedeni od AT-10 kao materijala koji je visoko obrađen, bez vezica, autentično prenosi zagrijavanje i čini ga tako da ne nose kondome.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kamyra Unique C.2 Free 72 pack

    Kamyra su jedinstveni kondomi bez lateksa skriveni u paketima od tri komada u praktičnom pakiranju u obliku platne kartice. "Free" varijanta su kondomi s posebnim rubom na dnu umjesto klasičnog prstenastog kraja. Materijal bez lateksa ugodno prianja uz vaš penis i nema potrebe završavati kondom čvrstim i ugodnim prstenom koji imaju obični kondomi. Kamyra kondomi izrađeni su od materijala AT-10 koji je vrlo mekan, ne sadrži lateks, autentično prenosi toplinu tijela i čini da se osjećate kao da ne nosite kondom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 71 od 71 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.