0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Fisting

Artikli 1 za 32 od 47 ukupno

 1. 1
 2. 2
 • Pjur Power Premium Creme 500ml

  Pjur Power je Pjur najkoncentriraniji krem lubrikant na bazi vode s produljenim djelovanjem. Posebno dodano za fisting i eksploataciju uz puno erotske pomoći.

  259 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Power Premium Creme 150ml

  Pjur Power je Pjur najkoncentrirana maziva krema na bazi vode s produljenim djelovanjem. Posebno prikladan za fisting i korištenje s većim erotskim pomagalima.

  159 kn

  89 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • J-Lube 295ml

  Tražite li pristupačan lubrikant koji biste koristili i za igre s većim igračkama? J-Lube ne smije izmaći vašoj pažnji! To je visokokvalitetno koncentrirano mazivo u obliku praha, koje postaje nevjerojatno glatko i prekrasno sklisko kada se pomiješa s vodom. Dajte mu priliku i nećete požaliti!

  359 kn

  229 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mister B FIST Extreme Lube 500ml

  Mister B FIRST Extreme je hibridni žele za podmazivanje, primjeren za zahtjevnije igre s većim igračkama, na primjer.

  269 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Eros Fisting Gel UltraX 500ml

  Uživajte u dobroj dozi zabave uz posebno dizajniran proizvod za fisting. Gel za otpuštanje na bazi silikona topiv u vodi s blagim desenzibilizirajućim učincima.

  309 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mister B FIST Extreme Lube 200ml

  Mister B FIRST Extreme je hibridno mazivo, pogodno za grijanje igrica s puno igračaka, po primeru.

  179 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Orion Fisting Gel 200ml

  Gel za podmazivanje visoke klizavosti za siguran prodor šakom i optimalnu fleksibilnost anusa ili vagine.

  179 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mister B FIST Lube 500ml

  Mister B FIRST je hibridni žele za podmazivanje, pogodan za zahtjevnije igre npr. većih igračaka.

  209 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mister B FIST Lube 200ml

  Mister B FIRST je hibridni gel za podmazivanje, pripremljen za igre kao npr. mnogo igrača.

  169 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Orion Fisting Gel 500ml

  Gel za podmazivanje visoke klizavosti za sigurnost proizvoda i optimalnu fleksibilnost anusa ili vagine.

  299 kn

  239 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma Male Powder Lubricant 225g

  Power lubricant popularnog brenda Cobeco Pharma jedinstven je prah koji se samo miješa s vodom kako bi dobio pravu konzistenciju.

  239 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Crisco - Us Oil For Fisting 453g

  Konačno, stvarno dugotrajan lubrikant koji nijedan ljubitelj fistinga ne smije propustiti.

  119 kn

  71,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Lovely Lovers 4FISTING Lube 150ml

  Lovely Lovers 4FISTING gel je izuzetno sklizak gel za podmazivanje na bazi vode i glicerina sa svojstvima silikonskog gela, za najekstremnije uvjete. Pogodno za fisting, analni seks, BDSM i druge prakse. Osigurava neusporedivo bolje i dugotrajnije klizanje od gelova na bazi vode, stvarajući skliski sloj koji zahvaljujući svojoj posebnoj konzistenciji traje na koži i pomaže jako dugo. Dizajniran za najzahtjevnije ljubavnike.

  119 kn

  99 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • BUTTR Fisting Butter 500ml

  Pripravak u konzistenciji maslaca za sve ljubitelje fistinga. Izuzetno je glatka i gusta pa vam analni prodor čini lakšim i ugodnijim. Ujedno je vrlo nježan prema koži, obećava dugotrajnu učinkovitost i ne sadrži parfeme. Veliki paket je super praktičan i možete se usredotočiti samo na užitak.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Inflatable Play Sheet Black

  Tražite li prikladno mjesto za svoje omiljene fisting igrice? Stvorite ga! Ova podstava s rubovima na napuhavanje idealna je za krevet i pod. Paket također uključuje bocu koncentriranog lubrikanta, koji će vam, pomiješan s vodom, dati nevjerojatnih 5 litara za ispunjenje vaših strasti. Zato šakom!

  609 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma Lubricating Cream Fists 500ml

  Krema za podmazivanje na bazi silikona, čije su glavne značajke snažno dugotrajno podmazivanje i glatkoća, koji podržavaju intenzivna osjetilna iskustva. Pogodan je i za teže igre.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma Lubricating Gel Fists 500ml

  Zahvaljujući svojoj sposobnosti učinkovite dugotrajne hidratacije, gel za podmazivanje na bazi popularnog brenda Cobeco Pharma pogodan je za teže igre, poput fistinga.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma Lubricating Butter Fists 500ml

  Intimni maziv maslac jedinstveno guste teksture koji će vam pomoći da poboljšate svoje osjetilno iskustvo. Pogodan je i za teže igre, kao što je fisting.

  299 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma Male Butter Lube 250ml

  Male Butter Lube je intimni lubrikant za muškarce koji ima snažan hidratantni učinak. To će vašem seksualnom iskustvu pružiti potrebnu udobnost, jer će podržati i nadoknaditi prirodnu tjelesnu vlagu, a time će vaš odnos biti još intenzivniji. Mekana, gusta tekstura nalik maslacu razvijena je tako da je koža ne upija previše, dajući vam dugotrajan, svilenkast osjećaj.

  209 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Latex Short Gloves Black

  Želite li da vaše fisting igre budu seksi, autentične i higijenske? Ove rukavice od lateksa osnova su fistinga! Snažni su, ali u isto vrijeme tanki, dodir im je ugodan i strastven. Neka se raspadnu!

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Crisco 1420g

  Konačno, vrijedan lubrikant koji ne pušta nijednog ljubitelja fistinga. Crisco je originalna mast namijenjena pečenju, ili je također fantastičan lubrikant. Uz svoj intenzivan sustav, ostaje učinkovit umjesto bilo kakvog kratkog čekanja čak i tijekom najintenzivnijeg fistinga.

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Jar 1000ml

  Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi trebalo biti dostupno na vašoj opremi kao što ste nekada palili igrice, a istina je da postoje i učinkoviti i kvalitetni aditivi. Šaka Da ti olakšam proizvodnju i svoje tijelo i svoje tijelo. Uživajte u svojoj nevolji u regiji!

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

  Zamislite kako bi bilo imati jednu erotsku igračku umjesto svakog prsta! S ovom poticajnom rukavicom, FISTIT će imati prednost u spavaćoj sobi. Svakom će vašem prstu dati drugačiji uzbudljiv oblik i teksturu za vaginalne i analne iritacije. Isprobajte svaki od pet prstiju i probudite svoje osjetljive točke na strast!

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mister B Lube Bottle 1000ml

  Kako savršeno nanijeti lubrikant na anus? Možda s ovom praktičnom bočicom Mister B! Zahvaljujući njemu, imat ćete lubrikant tamo gdje vam je potreban, koji definitivno nije za posteljinu. Volumen bočice je 1000 ml, a praktična krajnja gumena mlaznica jamči jednostavno umetanje. Podmazujte samo tamo gdje je potrebno!

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Anal Relaxer 500ml

  Lubrikant na bazi vode posebno dizajniran za fisting igre koje će biti udobnije nego ikad prije. Njegov sastav pomoći će vam da se riješite neugodne boli koja često prati ove užitke. Idealan je za iskusnije pojedince ili barem za one koji su već navikli na "par prstiju".

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Submerge 500ml

  Hidrofobno mazivo izrađeno od 100% čistog vazelina, tako da se ne raspada na vlazi i idealno je za korištenje u kadi ili tuširanju. Uživajte u uzbudljivom analnom užitku! Ovaj lubrikant ne isušuje, čime se eliminira potreba za daljnjom primjenom. Zamislite paradu u kojoj ne morate stalno puniti lubrikant.

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • BUTTR Fisting Gel 500ml

  Proizvod u konzistenciji gela za sve ljubitelje fistinga. Izuzetno je glatka i gusta pa vam analni prodor čini lakšim i ugodnijim. Ujedno je vrlo nježan prema koži, obećava dugotrajnu učinkovitost i ne sadrži parfeme. Na bazi je vode i stoga je kompatibilan sa silikonskim igračkama i kondomima i lako se prati. Veliki paket je super praktičan i možete se usredotočiti samo na užitak.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Sperm 500ml

  Lubrikant na bazi vode posebno dizajniran za fisting igre. Njegova konzistencija i izgled savršeno oponašaju pravu spermu, a vaš analni seks može biti nevjerojatno autentičan! Idealan je za fisting, analni seks, igrice s erotskim pomagalima, a masaža će biti jedinstvena uz njega.

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • The FP Company Fist Powder Instant Body Lubricant 65g

  Siguran, sklizak, dugotrajan, bez mrlja, takav je ovaj jedinstveni puder, koji se dodavanjem vode pretvara u savršen lubrikant.

  359 kn

  239 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It Sperm 100ml

  Imate li zahtjevne zahtjeve za mazivima? Želite da bude jak, ugodan, dugotrajan i podsjeća na spermu te da se može koristiti u kombinaciji s kondomima? Fist It Sperm je tu za vas, možete se početi radovati!

  149 kn

  89 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fist It 500ml

  Obavezno za ljubitelje fistinga! Ovo prvoklasno i profesionalno mazivo na bazi vode ne bi smjelo nedostajati u vašoj opremi ako ste pali na fisting igre, a istovremeno patite od učinkovitih i kvalitetnih dodataka. Šaka Omogućit će da šake lako prodiru i vaše će tijelo biti ugodno i sigurno. Uživajte u svojim strastima do kraja!

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mister B FIST Sensitive 500ml

  Kako je fisting zabavan, ne možete ležati na svojim kornjačama dok nespretno siju. Možda je samo malo osjetljiviji i treba vam poseban, na primjer u obliku Mister B FIST Sensitive Lubricant. Biljka je hibridni gel za podmazivanje, koji je idealan za teške igre ili fisting, a sadrži regenerirajuće sastojke koji sadrže Aloe Vere ili vitamin E. Koristi se u tikvu i dobrog okusa i bilo koje rupije.

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 47 ukupno

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.