0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Praktični paketi i uzorci

Artikli 1 za 32 od 64 ukupno

 1. 1
 2. 2
 • Pjur vzorky Best Selling Gels 10 pack

  Paket uključuje: Analiziraj me! 1,5 ml, analiziraj me! Water Anal Glide 2ml, Aqua 2ml, BACK DOOR 1.5ml, BACK DOOR Serum 1.5ml, BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml, Original 1.5ml, Superhero Serum 1.5ml, Woman 1.5ml, Woman Nude 2ml.

  59,90 kn

  29,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur med vzorky Best Selling Gels 6 pack

  Paket sadrži: pjur med Natural Glide 2ml, pjur med Repair Glide 2ml, pjur med Premium Glide 1,5ml i novi pjur med Vegan Glide 2ml, pjur med Sensitive Glide 2ml, pjur med Soft Glide 1,5ml.

  35,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur med Premium Glide 1,5ml 10 pack

  Silikonski hipoalergenski gel za podmazivanje za ekstra dugotrajno i baršunasto meko podmazivanje. pjur® med je niz pjur maziva pogodnih za alergičare. Sadrži samo najkvalitetnije prirodne sastojke.

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 10 pack

  Za istu analgeziju razvijen je gel za analno podmazivanje na bazi vode s razvojnim učinkom podmazivanja. Osim toga, tu je i dobra hijaluronska kiselina, koju karakterizira činjenica da je toplina tornja i nagomilavanje malih vođenih slojeva koji drže lubrikant. Pjur BACK DOOR razlikuje se od iznimno mirnog, neabrazivnog učinka podmazivanja.

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur BACK DOOR 1,5ml 10 pack

  Salamure ako je vaša napetost i mogućnost da budete analni seks? Provjerite i isprobajte Pjur Back Door! Ovo je gel za podmazivanje na bazi silikona koji je posebno razvijen za analnu upotrebu. Njegov sustav učinkovito napušta anus, a analna igra s njim vrlo je jednostavna i zgodna.

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pasante Sterile Lubricating Jelly 10x5ml

  Sterilni gel za podmazivanje na bazi vode Pasante Gentle Light Lube. To je prozirni gel prilagođen za nježno i meko podmazivanje, što povećava udobnost tijekom vođenja ljubavi.

  38,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Original 1,5ml 10 pack

  pjur® ORIGINAL najbrže je i najprodavanije silikonsko mazivo na svijetu.

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 2ml 10 pack

  Gel za analno podmazivanje na bazi vode s glatkim učinkom podmazivanja, razvijen posebno za intenzivno analno podmazivanje. Osim toga, tu je i dobra hijaluronska kiselina, koju karakterizira činjenica da je toplina tornja i nagomilavanje malih vođenih slojeva koji drže lubrikant. Koristite podmazivanje bez masnoće s iznimno trajnim učinkom!

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Analyse Me! 1,5ml 10 pack

  Pjur Analiziraj me! je silikonski gel za podmazivanje koji sadrži prirodne tvari, koji je posebno razvijen za analnu upotrebu.

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

  Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i žene od prirodne Aloe Vere. Iskoristite prednosti i oslobađa gel koji će vašim osjetljivim područjima dati priliku da odgovore na ona koja uključuju žensku intimnu zabavu. Aloe vjeruje da će to osigurati intenzivnije podmazivanje, pomoći će ukloniti kožu i smanjiti njezinu elastičnost.

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Woman 1,5ml 10 pack

  Pjur Woman - je visoko koncentrirani, mekani glatki silikonski gel za podmazivanje, spreman za svakodnevnu upotrebu. Posebno je pogodan za žensku kožu i mekanu kožu. Svi od nas da se vidimo na prvom putovanju!

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Niacin and Ginseng Penis Stimulating Gel 3ml

  MOJO Penis gel za održavanje vaše erekcije na prirodan i nejednak način. Kombinira niacin i ginseng kako bi povezao vaše buđenje i omogućio vam da živite kao orgazam. Ne sadrži parabene, veganski je i potrebno je koristiti i kondome. Koristite i uživajte u svojim aktivnostima!

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur AQUA 2ml 10 pack

  Pjur Aqua je gel za podmazivanje na bazi vode koji vlaži kožu, daje joj oštar sloj i čini je lokvicom. Koža je također njegovana za suhu i kožu pod stresom. Kompatibilan s kondomima od lateksa. Idealan je za vaša erotska pomagala, posebno za silikonske i kirurške silikonske pomage koji ne tretiraju površinu.

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pasante Sterile Lube Sachets 5ml 100 pack

  Sterilni gel za podmazivanje na bazi Pasante Gentle Light Lube vode. Ovo je opsežni gel prilagođen za nježno i meko podmazivanje, što povećava udobnost svake ljubavi.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Waterbased Performance Glide 3ml

  Trebate li povećati svoju održivost? Moj peruanski blagotic ginseng je ovdje da vam pomogne zadržati snijeg i postići održivost. Osam toga, bez parabena, tu je i veganska, zbog čega je potrebno označiti i utješiti intimne dijelove tijela. Uživajte u ljubavi ljubavi!

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Secret Play Sensual Intimate Oil Liberté 4ml

  Intimno ulje koje pomaže vratiti izgubljeni libido i budi uspavanu seksualnu želju te tako jača odnose i daje im novi život. Savršena je kombinacija biljnih sastojaka (jojoba, noćurka, neven, pšenične klice, vitamin E) Ylang Ylang ulja. Senzualna aroma afrodizijaka djeluje kao prirodni dezodorans, au isto vrijeme ulje hidratizira, podmazuje i unosi mekoću, fleksibilnost, glatkoću i ugodu u intimnom životu.

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

  Ako vam se analni seks veže za nepismenog ili je možda čekao na vas? Mojo Clove je koncentrirani gel koji sadrži ulje klinčića, koje učinkovito napušta analno područje i pruža prikladnu analnu igru bez tvrdoglavosti. Odustani čak i ako se zabavljaš, uživaj u dobroj analgetskoj boli.

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

  Želite li se zagrijati? Mojo Horny gel održava apstrakt bijele tvari koja djeluje na libido muha i ostaje. Osam komada, gel je bez parabena i vegana, što ga čini pogodnim za oba intimna dijela tijela. Koristite ga za intimnu masažu ili u kombinaciji s lijepom igračkom i uživajte uz intenzivne osvježavajuće blagodati.

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pasante Silky TLC Lube 10ml 20 pack

  Pasante Silky TLC gel za podmazivanje na bazi vode i silikona za senzualniju, dugotrajniju udobnost i dulje seksualno iskustvo. Praktično pakiranje od 10 ml.

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Silicone Performance Glide 3ml

  Trebate li povećati svoju održivost? Moj peruanski blagotic ginseng je tu da vam pomogne da zadržite snijeg i postignete održivost. Osam toga, bez parabena, tu je i veganska, zbog čega je potrebno označiti i utješiti intimne dijelove tijela. Uživajte u ljubavi ljubavi!

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

  100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Niacin and Yohimbe Prostate Stimulating Gel 3ml

  Želite li izložiti stimulaciju prostate? Keep this fun Mojo gel se koristi u niacinu i johimbeu, čija kombinacija veže dotok krvi u prostatu i na taj način povećava vitalnost ovog tijela i tijela. Iskoristite svoje kolege ili sami u kombinaciji s voljenom osobom i otvorite orgazmički potencijal svoje prostate.

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pasante Gentle Light Lube 10ml 20 pack

  Pasante Gentle Light Lube gel za podmazivanje za nježno i meko podmazivanje, što povećava udobnost tijekom vođenja ljubavi. Praktično pakiranje od 10 ml.

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 50 pack

  Smanjuje osjetljivost - nema osjećaja! Inovativni super koncentrirani serum za odgodu za muškarce.

  209 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 3ml

  Želite li uživati u svojim analnim igricama? Mojo Anal Relaxing je gel s dodatkom ulja klinčića, koji hvali ono što možete koristiti u maksimalnoj kondiciji i dobrobiti bez tvrdoglavosti, što bi vam učinilo jednu razliku u svom stanju. Otiđite i dopustite sebi da trpite analnu bol.

  59,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml

  Tražite li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas nikada neće razočarati? U potpunosti vas razumijemo, tražili smo i njega, ali smo na kraju stvorili svoje da i vama olakšamo. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, upoznajte ga i saznajte više o njemu!

  11,90 kn

  5,79 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur BACK DOOR Anal Comfort Serum 1,5ml 50 pack

  Želite li uzeti analni seks bez presude bez straha od tvrdoglavosti? Napravite vlastiti serum za impulzivne analne osobe! Zvijezda je nevidljivi zaštitni film koji je čini ranjivijom, ali ne čini je neželjenom anestezijom. Uključite se u bezbolan i napušten analni program!

  209 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

  BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

  119 kn

  59,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

  Trebate li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas neće ometati? Ako vas razumijemo, ispoštovali smo nas, jer smo stvorili svoj dan i vaša zadovoljstva na kraju. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, javite nam se i saznajte više o tome!

  44,90 kn

  20,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pasante Silky TLC Lube 10ml 50 pack

  Pasante Silky TLC gel za podmazivanje na bazi vode i silikona za senzualnu, trajnu udobnost i dugotrajna oštećenja. Praktično pakiranje od 10 ml.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pasante Gentle Light Lube 10ml 500 pack

  Pasante Gentle Light Lube maziv gel za lagano i meko podmazivanje, koji povećava udobnost svake ljubavi. Praktično pakiranje od 10 ml.

  1.690 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Mini Collection 4 x 10ml

  Tko kaže da ono što ne može biti malo ne može biti veliko? Četiri maziva Pjur od 10 ml u poklon kutiji idealna su ne samo za isprobavanje najpopularnijih gelova ikada, već i za putovanja. Upoznajte njihovu učinkovitost i kvalitetu ili ih poklonite nekome, veselje je zagarantirano!

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 64 ukupno

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.