×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Sredstva za čišćenje igračaka

Artikli 33 za 64 od 70 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dettol 2in1 Anti-Bacterial Wipes 15 pack

    Dettol 2 u 1 dezinfekcijske maramice Fresh za ruke i površine.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Higijena bi vam uvijek trebala biti na prvom mjestu i stoga je potrebno paziti ne samo na čistoću svojih erotskih pomagala, već i na čistoću i svježinu vašeg penisa. S ovim proizvodom osigurat ćete čist ljiljan poput ljiljana. Osim toga, Boners Penis Cleaner njeguje kožu. Vrlo je jednostavan za korištenje, nanesite ga na penis i utrljajte, možete ga koristiti i umjesto intimnog sapuna.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Želite li svojim igračkama od TPE i TPR materijala pružiti najbolju njegu? Upoznajte ih s ovim puderom koji će vam pomoći da očuvate njihovu prirodnu teksturu. Zahvaljujući bočici s okrenutim poklopcem s rupama, puder se lako nanosi, au samopodmazujućim igračkama također vraća tu funkciju. Pazite na svoje igračke za seks kao što se one brinu o vama!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Fresh Wipes 12 pack

    Ponekad svatko od nas treba svježe osvježiti i oprati svoje intimne igre kako bi bio spreman za događaj! Ove maramice uvijek možete imati sa sobom i koristiti ih odmah, samo nanesite malo vode ili erotskih sredstava za čišćenje ako ih koristite na igračkama.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Renewal Powder Brush

    Kako bi riješio problem neravnomjernog nanošenja pudera koji utječe na život lutke, Tantaly je izradio Renewal Powder Brush s mekim i pahuljastim čekinjama i jedinstvenim dizajnom oblika koji osigurava jednostavno i ravnomjerno nanošenje. Neka vaša lutka uvijek izgleda najbolje i odaje prirodan, nježan i prekrasan sjaj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Doll Repair Kit

    Guli li se lutka ili trga nakon razdoblja korištenja? Je li lutka slučajno dobila prljavštinu na površini koju je bilo teško ukloniti? Ne brinite, za to je Tantaly Doll Repair Kit. Tantaly Doll Repair Kit sadrži jedno prijenosno električno glačalo, jednu bočicu TPE ljepila za seks lutke, jednu bočicu kreme za promjenu boje, četiri komada TPE materijala i jedan strujni adapter.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Neki se masturbatori jednostavno ne mogu okrenuti naopačke i temeljito očistiti. I samo za ove slučajeve postoji ovo higijensko sredstvo za čišćenje u posebnoj bočici dizajniranoj posebno za masturbatore. Zahvaljujući tankom kraju, njegovo je doziranje praktično i precizno. Brinite o svojim mastrubatorima i produžite im vijek trajanja temeljitim čišćenjem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    EasyGlide Sensitive toycleaner posebno je dizajniran za temeljito čišćenje i zaštitu vaših igračaka kako biste mogli bezbrižno uživati. Snažna formula je brza i učinkovita; samo poprskajte, obrišite i gotovo! Sredstvo za čišćenje igračaka ne sadrži alkohol i sigurno je za sve materijale, što ga čini prikladnim za svakodnevnu upotrebu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaše igračke izrađene od realističnog TPE materijala zahtijevaju posebnu njegu ili će uskoro izgubiti na kvaliteti! Pobrinite se za njih ovim puderom koji će vam pomoći da im produžite život. Shots Rejuvenation Powder vraća izvornu strukturu materijala, samo malo pospite igračku.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Poštujete svoje erotske pomagače i želite im samo najbolje! Razmislite o higijeni! Ovaj sprej za čišćenje za erotska pomagala je visokokvalitetnog i nježnog sastava, jer ne sadrži alkohol, parfeme, a istovremeno je antibakterijski i obogaćen ekstraktima kamilice i aloe vere. Samo pošpricajte, pustite da djeluje malo, obrišite i to je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo FeelNew Refreshing Powder 100ml

    Želite li produžiti život svojim omiljenim Kiiroo Feel Strokers do maksimuma? Počastite ih ovim posebnim osvježavajućim FeelNew puderom! Odjednom će vaš omiljeni masturbator biti mekan kao nov, a vi ćete moći uživati u uzbudljivim iskustvima poput stvarnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

    Želite li svoja erotska pomagala održavati higijenski čistima, dezinficiranima i mirisnim? Ovaj brzodjelujući sprej ugodan je za korištenje kod kuće i u pokretu, jednostavan je za korištenje i njegovi učinci su učinkoviti. Omogućite svojim omiljenim igračkama čistoću i produžite im život. To će vas nagraditi!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • alkoCLEAN Alcohol Pads Sterile 100pcs

    Jastučići gaze navlaženi alkoholom za pouzdanu dezinfekciju malih površina. Izrađene su od netkanog materijala impregniranog izopropilnim alkoholom (70%). Vrećice možete zgodno odvojiti jednu od druge, a zahvaljujući njihovoj maloj i kompaktnoj veličini, uvijek ih možete imati sa sobom, jer postoje igre i trenuci koji nužno zahtijevaju takvu dezinfekciju.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joyboxx Hygienic Storage System White

    Želite li da vaše erotske igračke ostanu higijenski sigurne i da vam mogu služiti što je duže moguće? Dođite i upoznajte patentirani Joyboxx. To je prva kutija za pohranu erotskih pomagala koja vam nudi uniseks dizajn, prostor za spremanje više igračaka bez međusobnog dodirivanja, bravu i otvor za kabel za punjenje. Ovo nije samo kutija!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Female Shine Toycleaner 120ml

    Brinete li da su vaše erotske igračke stvarno higijenski čiste? Ovo posebno sredstvo za čišćenje ne sadrži alkohol, nježan je prema osjetljivim materijalima i redovitom uporabom produžit ćete svoj život uz omiljena pomagala. Održavajte svoje seksi pomoćnice čistima i razmišljajte i o svom zdravlju.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Special Cleaner 200ml

    I posebne igračke trebaju posebno održavanje! Ovaj sprej za čišćenje prikladan je za alate i pribor od lateksa, gume ili PVC-a ili plastike. Posebno je učinkovit na bjelančevine, a njegova primjena je više nego jednostavna.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim Toycleaner 100ml

    Želite li produljiti život svojim omiljenim ne samo Mysta igračkama i počastiti ih higijenskom čistoćom? Ovo dezinfekcijsko sredstvo bez alkohola brzo i učinkovito čisti i oslobađa igračke od bakterija, plijesni i virusa, uključujući HIV i HBV. Prikladno za alate od silikona, plastike, lateksa i metala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Toycleaner without Alcohol Toys & More 150ml

    Želite li dug i sretan život za vaše erotske igračke? Stoga ne zaboravite potrebno higijensko čišćenje! Ovo sredstvo za čišćenje ne sadrži alkohol i stoga je prikladno uglavnom za erotske dodatke s osjetljivom površinom. Ne zaboravite na čišćenje, jer samo tako ćete svojim erotskim igračkama osigurati dug život.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe UV Sterilizer Pouch

    Čišćenje erotskih pomagala vjerojatno je važnije nego što znate, a samo pranje vodom jednostavno nije dovoljno. Bakterije uzrokovane tjelesnim tekućinama lako se hvataju na igračke, voda ih ne pere i one se množe i razmnožavaju. Uništi ih! Pitate kako? Nabavite svoje igračke ovu vrećicu za UV sterilizaciju koja će učinkovito uništiti do 99,9% štetnih bakterija i opasnih patogena u samo 3 minute!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Sanjate li o besmrtnosti svojih erotskih igračaka? To ne možemo jamčiti, ali znamo kako produžiti njihov vijek trajanja i održavati ih što čistijim. Samo počnite koristiti ovo posebno sredstvo za čišćenje Mister B. Sigurno je za sve materijale, čisti ostatke maziva i tjelesne tekućine te sprječava stvaranje bakterija i štetne kemijske reakcije. Pružite svojim ljubimcima samo najbolje!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Vaše erotske igračke zahtijevaju posebnu njegu, zato ih počastite! Cobeco Bio Organic Toycleaner je posebno razvijen za čišćenje intimnih pomagala i sadrži više od 97% prirodnih sastojaka. Kao rezultat, vašim pomagačima ne samo da osigurava temeljito čišćenje, već i održava njihovu kvalitetu. Igrajte higijenski!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Rose 100ml

    Želite li da vaša erotska pomagala održava higijenu čistom, dezinficiranom i mirnom? Međutim, ugovor o prskanju je za korištenje kućnog koda i poklopca, postolje je za njegovu upotrebu i njegovi faktori su učinkoviti. Očistite svoje voljene i stvorite im živote. To je ono što vas čini sretnim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Cleaner 20% Alcohol Toys & More 150ml

    Želite li dug i sretan život za vaše erotske igračke? Stoga ne zaboravite potrebno higijensko čišćenje! Ovo sredstvo za čišćenje sadrži 20% alkohola kako bi se maksimizirala njegova dezinfekcijska i antibakterijska svojstva. Pogodno za igračke od svih materijala od gume, preko PVC-a, stakla do silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Želite li da vaše seksualne igračke traju što je duže moguće? Potrebno ih je njegovati, a prije svega temeljito očistiti nakon svake upotrebe. U tome će vam pomoći ovo antibakterijsko i antifungalno sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka. Samo poprskajte, obrišite i to je to! Jednostavno i učinkovito.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Action Intimate & Toys Cleaner 150ml

    Želite li dug i sretan život za vaše erotske igračke? Stoga ne zaboravite na nužno higijensko čišćenje! Ovo sredstvo za čišćenje je vrlo nježno te je pogodno i za njegu vanjskih genitalija, a posebno za erotska pomagala s osjetljivom površinom. Ne zaboravite na čišćenje, jer samo tako ćete svojim erotskim igračkama osigurati dug život.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Čak i posebne igračke trebaju posebno održavanje! Ovaj sprej za čišćenje prikladan je za alate i pribor od lateksa, gume, PVC-a ili plastike. Posebno je djelotvoran na bjelančevine, a njegova primjena je više nego jednostavna.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Intimina Intimate Accessory Cleaner 75ml

    Ovo sredstvo za čišćenje intimnog pribora je sprej bez alkohola za intimne proizvode kao što su Kegelove vježbe. Uklanja površinske nečistoće u samo 5 sekundi, omogućujući vam da uživate u svojim intimnim predmetima s potpunim povjerenjem i udobnošću. Samo poprskajte površinu proizvoda i ostavite 5 sekundi. Zatim dobro isperite vodom i obrišite krpom koja ne ostavlja dlačice ili ručnikom.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros 2in1 Intimate & Toy Cleaner 150ml

    Znate onaj sjajan osjećaj tuširanja nakon napornog dana? Poklonite ga i svojim erotskim igračkama i tretirajte ih ovim sredstvom za čišćenje nakon izvedbe. Pružit ćete im čistoću i njegu u jednom jedinom nanošenju. Formula bez alkohola nježna je i prema najosjetljivijim materijalima i koži. Razmazite svoje igračke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Gentle Toy Cleaner 115ml

    Počastite svoje seksualne igračke najboljim! Ovaj Shunga sprej za čišćenje bit će vaš najbolji saveznik u zaštiti njihovog izgleda i očuvanju njihove dugovječnosti. Učinkovito čisti vaš intimni pribor od ostataka lubrikanta i drugih nečistoća. Njegova nježna formula sigurna je i za najosjetljivije materijale kao i za vašu kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Praktične sterilne alkoholne maramice za čišćenje vaših igračaka za elektrostimulaciju. Pakirani su pojedinačno, što osigurava čistoću i higijenu. Istovremeno su dovoljno male da su pogodne i za putovanja i korištenje izvan kuće. Izvorno razvijeni za čišćenje medicinskih uređaja, dobro će vam doći za čišćenje elektroda prije igranja kako biste bili sigurni da nema bakterija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Love Toy Powder 100g

    Njega i zaštita igračaka!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Toy Cleaner 100ml

    Održavajte svoj ManCage savršeno čistim! Sprej ManCage Toy Cleaner pobrinut će se da vaš kavez i ostale omiljene seksualne igračke uvijek budu blistavo čisti i svježi.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 70 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.