×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Za osjetljivu kožu

Artikli 33 za 64 od 136 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Volite analni seks i patite od prirodnih proizvoda? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za strastvenu analnu igru. Bez okusa je, bez mirisa i 100% veganski. Uživajte u analnom seksu uz prirodni organski lubrikant Just Glide!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode osigurava iznimno dugo podmazivanje - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Trebate li nešto od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite s radom, Pjur Aqua Panthenol će ispuniti vaše želje od očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje održava kožu na koži, a isporučeni pantenol je i dalje učinkovit, regeneriran i hidratiziran. Uživajte u svojoj boli!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Nahranite svoja stražnja vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se ispire. Sadrži pantenol koji umiruje kožu i stvara barijeru. Također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, pak, izvrsno hidratantno, a silikonsko ulje jamči nevjerojatnu glatkoću i također se brine za najugodnija iskustva koja jednostavno želite!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur med Natural glide 100ml

    Visoko kompatibilan lubrikant na bazi vode s prirodnim sastojcima pogodan za sve tipove kože.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Safe s Karagenem 100ml

    BIOglide safe s karagenanom - sigurna varijanta koja može zaštititi od infekcija humanim papiloma virusom (HPV). Virus koji se prenosi spolnim odnosom može dovesti do raka vrata maternice i genitalnih bradavica kod žena. Visokokvalitetni sastojak karagenan može spriječiti spajanje virusa s ljudskim stanicama. Karagenan djeluje kao prirodna barijera.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Prirodni lubrikant s ekstraktima morskih algi marke Sliquid. Najnoviji dodatak liniji proizvoda Sliquid Organics, koji je obogaćen organskim ekstraktima morskih algi i karagenanom. To ga čini vrlo učinkovitim i čak sprječava širenje HPV-a (genitalne bradavice). Sadrži i ekstrakt morskih algi Wakame, koji je prirodni izvor vitamina A, B, C, E i pomaže u obnavljanju tkiva. Tu je i ekstrakt zelene alge Nori poznat po svom sadržaju vitamina B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 240ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od infekcija bolesti i HPV virusa.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od gljivičnih infekcija i HPV virusa.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulirajući lubrikant na bazi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je prirodni intimni lubrikant punjen organskim biljnim ekstraktima i aktivnim sastojcima poput mentola. Dizajniran je da poveća osjetljivost i pruži vam dubok i ugodan osjećaj uzbuđenja. Isprva je blago prohladno, a na trećem se zagrije i donosi zaista vesele i intenzivne osjećaje.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadska tvrtka Intimate Earth ™ lansira beskompromisni stimulacijski gel za žene, koji povećava veličinu G-točke i povećava njezinu osjetljivost, što olakšava pronalaženje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Soothe Anal Lubricant 240ml

    Antibakterijski lubrikant za analni seks. Jedini gel za podmazivanje na bazi vode s apstraktom kore guave za prirodni antibakterijski učinak. Vrhunski sastav, bez parabena s bijelim glicerinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamijenite svoja zaštitna vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se prska. Sastav pantherola koji umire kožu i barijeru. Ovo također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, dakle, površinski hidratantna, a silikonsko ulje je bogato obojenim ljepilom, a ipak je najskuplje željezo koje je jedna jedina želja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Trešnja - Uz zadivljujuću, prirodnu višnju, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi trešnje koja je prikladna za hranu. Verzija s prirodnim mirisom i okusom višnje kombinira dugotrajnu mazivost s certificirano prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ugodnim učinkom podmazivanja, posebno za intenzivan analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda – Uz zavodljivo-slatku notu jagode, vaši će okusni pupoljci biti stimulirani zahvaljujući aromi jagode koja je prikladna za hranu. Varijanta s prirodnim mirisom i okusom jagode, kombinira svojstva dugog klizanja s certificiranim prirodnim komponentama.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth ADVENTURE Anal Relaxing Serum 3ml

    Analni seks postaje sve popularniji, ali na tržištu nema puno sigurnih proizvoda. Za razliku od drugih analnih sprejeva ili gelova, ovaj biljni serum nema anestetički učinak koji umrtvljuje anus i može uzrokovati ozljede.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoklasni gel za podmazivanje na bazi vode pruža iznimnu duljinu podmazivanja - na bazi čiste celuloze bez parabena.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatak Cannabisu Oh! Svete Marijine obitelji! To je novi inovativni lubrikant posebno dizajniran za analni seks. Ove igre zahtijevaju posebno podmazivanje kako bi se izbjegla bilo kakva nelagoda, a ovaj gel je izvrsno dugotrajan, pomaže vam da se opustite i sadrži prirodne sastojke bez nepotrebnih silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Tražite li lubrikant na prirodnoj bazi koji neće iritirati ni najosjetljivija intimna mjesta? EasyGlide Natural apsolutno je nježan za kožu te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi svoju elastičnost.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Visoko učinkovit intimni lubrikant na bazi vode bez konzervansa i s čisto veganskim sastojcima bez ikakvog testiranja na životinjama.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite li doživjeti još više iskustava analnog seksa? Donesite ovaj analni lubricing gel marke Pjur, koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji mu daje intenzivne hidratantne učinke, kao i kamilicu koja ugodno smiruje intimno analno područje. Otkrijte djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Natural 100ml

    Volite li fisting i prirodne proizvode? Ovaj lubrikant na bazi vode napravljen je od kvalitetnih prirodnih sastojaka! Veganska je i ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse. Ambalaža je izrađena od reciklirane i biorazgradive plastike. Nemojte se zadovoljiti bilo čime, želite najbolje i najljubaznije za planet!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 136 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.