×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Za osjetljivu kožu

Artikli 65 za 96 od 136 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi elastičnost.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist it Natural 500ml

    Birate li fisting i prirodne proizvode? Ovaj lubrikant na bazi vode napravljen je od kvalitetnih prirodnih sastojaka! Veganska je i ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse. Ambalaža je izrađena od reciklirane i biorazgradive plastike. Ne pristajte ni na što, želite najbolje i najljubaznije za planet!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Birate li analni seks i pripadate prirodnim proizvodima? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne treba vas ometati. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za nadraženu analnu igru. Bezukusna je, bez mirisa i 100% veganska. Koristite prirodni organski lubrikant Just Glide u analnom seksu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Vaši intimni dijelovi su malo preosjetljivi i neki lubrikant vam jednostavno ne stoji? Durex Naturals Sensitive postati idealan brend za vas! Sadrži 100% prirodne sastojke i vrlo je nježnog sastava bez bojila i mirisa. Stoga je vrlo nježan, hidratizira i istovremeno umiruje iritaciju i nelagodu zahvaljujući Aloe veri. Uživajte u ugodnom i glatkom vođenju ljubavi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    BIOglide plus Ginseng - s blistavo svježim ginsengom. Verzija s prirodnim ginsengom kombinira dugotrajnu mazivost i učinak poticanja cirkulacije s certificirano prirodnim komponentama.

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% veganski lubrikant sastavljen samo od prirodnih sastojaka i nije testiran na životinjama. Uživajte u savršenom užitku uz lubrikant posebno razvijen za žene, čija se pH vrijednost prilagođava ženskoj sluznici. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme ili boje. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    EasyGlide Sensitive Anal je posebno razvijen za osjetljivu kožu i savršen za analni seks. Ovaj gušći lubrikant ima formulu na bazi vode i dolazi u praktičnoj bočici. Povećava udobnost seksualnih aktivnosti i nadoknađuje prirodno podmazivanje tijela. Ovaj lubrikant je kompatibilan s kondomima od prirodne gume i lateksa i svim vrstama igračaka. Formula je pH-friendly, veganska i dermatološki testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz Orgie Bio kolekcije razmazit će vas aloe verom u čije ćete hidratantne i ljekovite učinke zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 3ml

    Volite miris i okus svježih jagoda. U tom slučaju će vam se svidjeti oralni seks uz ovaj lubrikant brenda Intimate Earth. Napravljena je od organske stevije i jamči vam delikatno slatki užitak koji izaziva opasno ovisnost.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zašto kupiti običan lubrikant na bazi vode kada možete odabrati Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Zahvaljujući ovim sastojcima, osigurat će vam dugotrajnu hidrataciju i umiriti kožu. Uživajte u savršenom vođenju ljubavi s vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    Lubrikant za grijanje s ekstraktom cimeta brenda Intimate Earth. Prepustite se uzbudljivom zagrijavanju i ne brinite za svoje zdravlje, jer je zahvaljujući svom prirodnom sastavu ovaj proizvod pogodan i za osjetljivije osobe. Praktično pakiranje od 3 ml prikladno je ne samo za putovanja.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Human Lube 150ml

    Tražite lubrikant koji izgleda kao da nije lubrikant? Orgie's Human Lube proziran je i ultra-gladak intimni gel koji vjerno oponaša teksturu i viskoznost seksualnih lubrikanata i sline. Sastav prirodnih ekstrakata smeđe morske trave i lavande u kombinaciji s drugim sastojcima potiče zaglađivanje kože te pomaže u ublažavanju suhoće vagine i manjih ozljeda uzrokovanih trenjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Jedinstveno mazivo na bazi vode sa uljnim svojstvima. Vrlo skliski hidratantni gel sprječava ogrebotine i ogrebotine. Pogodan i za masažu.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide će vam pružiti beskrajne sate predanosti i fuzije. Voljeli su ga milijuni povezanih kupaca diljem svijeta jer je kristalno čist i iznimno nježan prema osjetljivoj koži.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Antibakterijski lubrikant za analni seks. Jedini gel za podmazivanje na bazi vode s apstraktom kore guave za prirodni antibakterijski učinak. Vrhunski sastav, bez parabena s bijelim glicerinom.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    EasyGlide Sensitive toycleaner posebno je dizajniran za temeljito čišćenje i zaštitu vaših igračaka kako biste mogli bezbrižno uživati. Snažna formula je brza i učinkovita; samo poprskajte, obrišite i gotovo! Sredstvo za čišćenje igračaka ne sadrži alkohol i sigurno je za sve materijale, što ga čini prikladnim za svakodnevnu upotrebu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    Uživajte u pravoj skliskosti, ali i opojnom okusu slane karamele uz ovaj lubrikant brenda Intimate Earth. Oralne igre dobivaju novi, slatko kremasti okus s blago slanim završetkom. Napravljena je od organske stevije i nema sumnje da ćete se u nju zaljubiti.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    EasyGlide Sensitive je posebno formuliran za osjetljivu kožu. Ovaj lubrikant ima formulu na bazi vode i dolazi u praktičnoj bočici. Povećava udobnost seksualnih aktivnosti i nadoknađuje prirodno podmazivanje tijela. Ovaj lubrikant je kompatibilan s kondomima od prirodne gume i lateksa i svim vrstama igračaka. Formula je pH-friendly, veganska i dermatološki testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Uzbuđenje koje oduzima dah i ujedno potrebno podmazivanje s dodirom konoplje? Oh! Sveta Marijo da da! Ovaj gel za podmazivanje s učinkom zagrijavanja koji sadrži Cannabis Sativa bogat je esencijalnim masnim kiselinama te će vam dati vlagu na prirodan način. Holy Mary Gel ima izrazito sklizak učinak, a također pruža poticajno zagrijavanje za još veću osjetljivost vaših intimnih mjesta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Šveđanin odgovara ženama i razumije što trebaju koristiti u analnom seksu. Zadržava prirodne aktivne oblike bubrega, a zajedno pomažu iritirati i obeshrabriti. Ostavite i ponesite kvalitetan Swede gel za analnu upotrebu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant ultra je gusti prirodni lubrikant na bazi aloe, prožet organskim botaničkim ekstraktima. Formuliran korištenjem istih sastojaka kao Sliquid Organics Natural, dodajemo dvostruku količinu biljne celuloze kako bismo stvorili gust, luksuzan gel.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ovaj vrhunski lubrikant Swede sluša žene i razumije što im je potrebno za uživanje u analnom seksu. Sadrži prirodne aktivne tvari koje djeluju hranjivo, a ujedno pomažu u sprječavanju iritacija i nelagode. Opustite se i donesite kvalitetan Swede gel u svoj analni užitak!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Volite li soundig? U tom slučaju sigurno znate da vam je potreban ovakav kvalitetan lubrikant na bazi vode. Dermatološki je ispitan, bez masnoće, bez boje i bez mirisa i okusa. Njegova praktična mlaznica omogućuje vam da ga udobno nanesete, a iritacija mokraćne cijevi bit će još ugodnija!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Odaberite mir i okus svježih jagoda. Oralni lubrikant Brimate Intimate Earth kombinira ovo. Omogućuje ga organska hrana i pružit će vam ukusnu slatkoću koja otežava jesti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Vrhunsko medicinsko mazivo na bazi vode. Vaša koža će biti tretirana hidratantnom hijaluronskom kiselinom i regenerirajućim pantenolima. Međutim, nije vas moguće učinkovito izbrisati, jer će vas i oni izgubiti iz vida. Uživati!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate li vilinsku kožu? Da biste to učinili, potreban vam je lubrikant koji se može koristiti za njegu vaše blistave kože. Mister B LUBE Sensitive ima vlastita svojstva maziva na bazi vode i također je vrlo popularan. Ima vlastitu intenzivnu berbu i regenerirajući je spoj kao što je Aloe Vera ili vitamin E. Koristite s tikvom i dobrog okusa!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Mislite li da dobar prirodni lubrikant ne može postojati? Istina je suprotno! Ovo čudo na bazi vode iz kolekcije Orgie Bio razmazit će vas kamilicom u čije ćete se antibakterijsko i antiseptičko djelovanje zaljubiti. Volite prirodu kao i svoj intimni život i uživajte u njenoj snazi u ovom dugotrajnom lubrikantu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakterijski lubrikant koji pomaže u zaštiti od infekcija bolesti i HPV virusa.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 136 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.