×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažeri

Artikli 33 za 64 od 285 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija snijega i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Održava dva motora, svi na jednom rubu, a također radi i kao vibrator. Ne samo da ćete pronaći svoja vlastita i udobna mjesta za život, nego i duhovite mješavine na ciljnom tijelu svoje zemlje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Zakoračite u budućnost s BLACQ-om, gdje su vibratori poboljšani inovativnim digitalnim ekranom! BLACQ razumije da je svatko jedinstven. Zato naši vibratori nude širok raspon postavki kako biste mogli stvoriti idealnu stimulaciju. Prilagodite brzinu, istražite različite uzorke vibracija i pronađite svoj savršeni ritam.
    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Uživate li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje prekrasnu ružičastu vibrirajuću glavu koja će vam pomoći u ublažavanju bolova u vratu, ramenima i još mnogo toga. Istovremeno, nemojte se ustručavati njime razveseliti svoja osjetljiva područja.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Uživajte u masturbaciji malo drugačije i puno intenzivnije s ovim nastavkom na masažnoj glavi Kink Power Wand. Ugodno je uzak, fleksibilan i teksturiran da probudi zapanjujuće orgazme. Njegova prozirna boja omogućuje vam da gledate što se događa unutra, a otvoreni krajevi vam daju izbor na kojoj ćete strani prodrijeti u prilog.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Uživajte u umirujućim vibracijama gdje god da krenete s ovom mini vibrirajućom glavom. Ima manje raspone i idealan je ne samo za putovanja! Pokreće ga tihi motor i zadovoljit će ne samo vaša intimna mjesta, već i mišiće po cijelom tijelu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavak za punjivu Le Wand masažnu glavu. Dodajte novu dimenziju svom omiljenom uređaju s ovim nastavkom i uživajte u šarmantnim osjećajima koje će vam donijeti stimulacija tako osjetljive G-točke ili P-točke.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Tražite li kompaktnu, ali moćnu glavu za masažu? Flip će ispuniti vaše želje! Skriva pravu snagu i zahvaljujući svojoj fleksibilnoj glavi moći će uživati ne samo u stimulaciji erogenih zona, već i u opuštajućoj masaži ukočenih mišića cijelog tijela. Priuštite si nevjerojatne vibracije skrivene u ovoj šarmantnoj bojevoj glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Beetle Massager

    Ova slatka sedmerosjeda sjedit će na vašim leđima, vratu ili ramenima te će ih u nedogled masirati svojim nogama. Opustite se, stisnite nos svojoj bubamari i prepustite se maženju. Bubamara će također biti prekrasan poklon. Stavite ovu masažnu bubu u svoju bubu, na primjer pod drvo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava - tu je svjetlosna ikona. MyMagicWand ima motor velike snage i također nudi nekoliko načina da popravi svoje funkcije. Možete stimulirati svoje erogene zone i živjeti orgazam koji vas čini dahom, ili čak možete masirati svoje umorne ili bolne miksere i tako dalje kako biste ublažili napetost i bol. Blagoslov pomoćnika nije za žene, nego za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Tražite najsjajniju zvijezdu među vibrirajućim glavama? Fun Factoryjev VIM ističe se na nekoliko načina. Dat će vam čistu snagu koja može biti i zujavo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam pruži okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Naš nagrađivani punjivi vibrirajući masažer upravo je dobio nadogradnju. Punjivi vibrirajući masažer Le Wand Die Cast moćan je, svestran štapić s ojačanom metalnom osovinom za teške, jake udare. Uz 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, ovaj elegantni i elegantni masažer savršen je za one koji žele svom zadovoljstvu dodati još malo više omaha.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate li o jakim vibracijama? Ovu vibrirajuću glavu prestižnog brenda Bodywand rado će vam dati! Snažan je, precizan i glava mu je super glatka, tako da na dodir izgleda prekrasno luksuzno. Ekstra dugi kabel za utičnicu neće vas razočarati kao i fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Igračka svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Ova vrijedna igračka je štapić koji intenzivno vibrira na jednom kraju i zadovoljavajuća igračka za usisavanje na drugom kraju. Uživajte u 10 brzina vibracija i uzoraka u okrugloj glavi štapića s teksturom koja se pomiče zajedno s tijelom na fleksibilnom vratu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, u kojoj se nalazi i ova vrlo moćna masažna glava. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u njegovoj snazi koja oduzima dah i mirno masirajte svoje intimne dijelove i cijelo tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Želite li uživati u svojoj seksualnosti? S ovom masažnom glavom iz kolekcije Moove to će biti najlakše i najugodnije. Uz njega možete uživati u 10 funkcija vibracije uz koje možete uživati u svojim intimnim dijelovima ili masirati mišiće bilo gdje na tijelu. I to nije sve, igračka vam nudi vibracije i s druge strane! Priuštite si intenzivna i uzbudljiva iskustva s vibracijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Učinite svoju magiju. Pojačali smo intenzitet na klasičnom masažeru u stilu štapa i ponovno ga osmislili u prepoznatljivim bojama Kink.com kako bismo stavili snagu u Vaše ruke. Sa svestranim silikonskim dodacima za vanjsku i unutarnju stimulaciju, te višestrukim brzinama i funkcijama, Kink by Doc Johnson Power Wand spreman je za svaku zadovoljavajuću solo sesiju ili za zadirkivanje Vašeg vezanog partnera.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Uronite duboko u noć s ovim čarobnim masažerom iz Pretty Love. Njegove čarobne vibracije će masirati vaš klitoris u hipnotički trans, koji će biti ispunjen nevjerojatnim orgazmičkim osjećajima kojih se nećete moći zasititi. Štoviše, uključena su i 2 dodatka, tako da svoje ljubavnike možete mijenjati po želji.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Vibrato Opal

    Dosegnite visoke note užitka uz Vibrato. Ovaj vibrirajući štapić s dva kraja ima zaobljenu, teksturiranu glavu sa super fleksibilnim vratom koji se s lakoćom kotrlja po vašem tijelu za osnažujuću vanjsku stimulaciju. Dokazujući svoju zvjezdanu snagu, teksturirana baza štapića može se koristiti za vibriranje i okretanje unutarnje stimulacije. Istražite razne postavke i načine sviranja uz koje ćete pjevati sa zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 285 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.