×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažeri

Artikli 97 za 128 od 285 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Tražite nešto slatko i pametno u isto vrijeme? Ovo nije samo vibrirajuća glava, to je igračka zapanjujuće kvalitete s 2 upotrebljiva kraja. Uživat ćete u snažnim vibracijama s jedne strane i uzbudljivim toplim vrtnjama s druge strane. Glatka glava zadovoljit će ne samo osjetljiva područja, već i ukočene mišiće bilo gdje na tijelu. Drugi kraj brine o vagini, ugodno se grije, vibrira i okreće se, što obećava potpuno blaženstvo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Želite li živjeti u nenaseljenom komunalnom objektu? Potreban vam je vrlo živ vibrator, a to je PalmPower Extreme! Na prvi pogled, postoji jedan izgled za vašu kondiciju. Vrhunska silikonska glava dopuštenja je široka i fleksibilna, pa s njom i faza gdje vam je potrebna. Uživajte u intenzivnoj vibraciji sa svih 7 funkcija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibrirajuće glave ne moraju uvijek biti teške i velike da bi ispunile svoju svrhu, a Aida je dokaz tome. Ova mala svilenkasto mekana vibrirajuća glava pružit će vam 10 snažnih načina vibriranja, udobno će stajati u vašoj ruci, a zahvaljujući vodonepropusnosti ići će s vama u kadu ili tuširanje.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® postanite vaš majstor čarobnjak... Ovaj stimulator klitorisa oduševit će vas svojom super moći! Wanderful® dolazi s 2 glave: zečjom, savršenom za stimulaciju klitorisa i G-točke… i analnom, čvrstom, ali fleksibilnom, za vrhunski užitak. One Wanderful® s dvije glave, za mnoštvo užitaka!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Pružite sebi ili svom kolegi maksimalno opuštanje! Masaža ovom rukavicom bit će jedinstvena, opuštajuća i izaziva ovisnost. Čelične kuglice izazivaju nevjerojatne osjećaje, guraj ih manje-više i uživaj u opuštanju po cijelom tijelu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Svestrana, moćna i elegantna, takva je ova masažna glava. Njegove snažne vibracije izmasirati će vas na osjetljivim intimnim mjestima, ali i po cijelom tijelu, gdje će osloboditi napetost mišića. Tamnoljubičasti dizajn glave s akcentima od ružičastog zlata zajedno tvori prekrasan vibrirajući komad s intenzivnom snagom. Otkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim crnim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, a sve je skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Black

    Prekrasna Doxy masažna glava koja će ispuniti sve vaše želje! Ovo posebno izdanje Die Cast izrađeno je od kvalitetne legure aluminija i titana i smješteno je u luksuznu poklon kutiju. Ima nevjerojatnu moć koja osvaja vaše živčane završetke bilo gdje na tijelu. Osjetite snagu Doxyja!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je upravo ono što ste dugo željeli! Riječ je o luksuznom erotskom pomagalu s 2 upotrebljiva kraja - masažnom glavom s jedne strane i vibratorom s ciljanjem G-točke s druge strane. Dva motora, prvoklasni silikon, zapanjujuće performanse i nezaboravni trenuci užitka. Učini dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Unicorn Wand

    Pripremite se za ulazak u zemlju mašte jednoroga, duga i čarobno snažnih orgazama s novim Le Wand Unicorn Wandom — 8-dijelni set ograničenog izdanja za solo i partnersku igru!

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Upoznajte poboljšanu Emmu, luksuznu maserku s funkcijom konstantnog grijanja i kontrolom putem pametne aplikacije. Ima fleksibilnu okruglu glavu, za koju se neće biti problem nagnuti i udobno zadovoljiti svako osjetljivo mjesto na tijelu. Stavite na njega nastavak u obliku zečjih ušiju i otkrijte malo drugačiji osjećaj. Pa tko će odlučivati o vašem zadovoljstvu? Sinkronizirate li vi, vaš partner s druge strane svijeta, prijatelj na webu ili vaša Emma s interaktivnim videozapisima?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Imali ste težak dan i sanjate o željenom opuštanju, masaži, a možda i orgazmu? Sve to možete imati s ovom masažnom glavom koja će vas svojom izvedbom bacati na koljena iz dana u dan. Stoga se opustite, uživajte i uživajte u vibracijama s Wanda masažnom glavom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Riješite se senzacionalno jakih vibracija dijelova tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Želite li ugoditi svojim osjetljivim mjestima intenzivnim vibracijama? Ova vrhunska masažna glava ima ergonomski oblikovanu ručku za udoban hvat, tako da je možete dobiti gdje god je potrebna njezina snaga. Glatka i široka glava ovog uređaja bit će središte vibrirajućih valova, a nježno fleksibilan vrat će smanjiti neželjeno trenje. Glavu možete puniti preko USB-a i koristiti diskretnu kapicu ne samo na cesti. Masaža do orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Je li vam lice malo izblijedjelo u posljednje vrijeme? Priuštite si savršeno ugodnu masažu s Contour Sculpting Roller Mae B. Idealan je za opuštajuću masažu kao i za lifting masažu za zatezanje kože. Njegov ergonomski lagani dizajn udobno leži u vašoj ruci i jednostavan je za rukovanje. Genijalni V-oblik vuče kožu zajedno, osiguravajući učinkovitu duboku masažu tkiva. Opustite se i uživajte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Luksuzna Le Wand punjiva masažna glava, elegantne crne, pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu od najkvalitetnijeg silikona. Pustite je da vas razmazuje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legenda je masažna glava sa 100% stimulirajućom snagom. Mekan na dodir, moderan dizajn, važna fleksibilnost i glatka ručka jamče izvrsno iskustvo. Ima ukupno sedam uzbudljivih značajki i vibracija i može se puniti putem USB-a. Ova igračka je apsolutno sigurna, vodootporna i izrađena od visokokvalitetnog silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova iWand masažna glava može se pohvaliti ne samo svojom provjerenom kvalitetom, prvoklasnim silikonskim materijalom, funkcijama vibracija, već i funkcijom grijanja. iWand će milovati vaše intimne dijelove, ali i umorne mišiće po cijelom tijelu. Osmišljeno je 7 vibrirajućih i pulsirajućih uzoraka kako bi učinkovito povećali uzbuđenje, a zagrijavanje glave zatim umnožava to uzbuđenje! Prepustite se svilenkasto mekom silikonu i povjerite svoje zadovoljstvo stručnjaku koji je nitko drugi nego Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Dizajn ovog šapnog vibratora inspiriran je žezlom moćnih egipatskih faraona. Vibrator emitira jake vibracije koncentrirane na glavu štapa za snažnu, izravnu stimulaciju. Velika masažna glava pomaže u smirivanju bolnih mišića i ublažavanju stresa. Kyro je opremljen s dva višenamjenska silikonska dodatka za proširenje mogućnosti užitka. Jedan dodatak se može koristiti za draženje i stimulaciju osjetljivih područja, primjerice bradavica, dok je drugi dodatak savršen za istraživanje G-točke i istovremeno stimuliranje klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Tražite li elegantnu igračku za euforični užitak i užitak? Dođite i upoznajte čarobni štapić po imenu Oriel svjetski popularnog brenda Rocks Off. Očarat će vas njegova baršunasto mekana površina, fleksibilna glava i njezine intenzivne vibracije u kojima ćete uživati sami i u paru. Dođite i uzbudite se i razmazite gdje god je potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Riješite se senzacionalno napornih vibracija tijela tijela! Sa svojom mekom silikonskom glavom, ultra tvrda je, ali svakako kuhamo ultra-mekanu masažnu glavu kako bismo stimulirali ne samo vaš klitoris, pa čak i besmrtne miješalice na vratima, ili gdje su sljedeće. Uskoro se temperatura prilagođava i ova cijena vas neće ometati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Selopa Power Trip Black

    Iskusite zadovoljstvo elegantnog silikonskog štapića koji zrači snažne vibracije iz svoje fleksibilne zaobljene glave i lako leži u vašoj ruci uz čvrsti, teksturirani rukohvat.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ponekad trebate izmasirati cijelo tijelo, a ponekad sanjate orgazmičku intimnu stimulaciju? Ova ekskluzivna glava za masažu nudi vam ne samo svoju meku okruglu glavu s 8 načina vibracije i 3 brzine, već i 2 praktična nastavka. Počastite se, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Europe Magic Wand Genius

    Želite više uživati u svom europskom čarobnom štapiću? Isprobajte ovaj kultni dodatak koji ima ogroman potencijal i razumije žensku anatomiju. Uz njega ćete uživati u nevjerojatnim sirovim vibracijama umotanim u mekani svilenkasti silikon. Genius dodatak je funkcionalan, minimalistički i pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju g-točke i klitorisa, što se ne može propustiti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Tražite li višenamjenski alat za masažu koji će vas osloboditi stresa svakodnevice i, ako želite, senzualno zadovoljiti čak i vaša osjetljiva područja? Relyme je upravo ono što trebate! To je kvalitetna vibrirajuća glava sa snažnim motorom i 10 funkcija vibracije od nježne i opuštajuće do snažne i uzbudljive! Dodajte lubrikantni gel na bazi vode i uživajte uz maksimalan užitak i opuštanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 285 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.