×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažeri

Artikli 129 za 160 od 285 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnoviji model Doxy masažne glave, ovaj put malo manja i lakša kako bi vam bilo lakše rukovanje, ali ipak nevjerojatno moćna kao i prethodni modeli. S ovom masažnom glavom Doxy Number 3 možete precizno ciljati ona mjesta na svom tijelu koja jednostavno zahtijevaju njegove slasne vibracije. Ona je i nešto tiša, pa igra s njom postaje diskretnija, iako su joj vibracije jake i bujajuće. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala, tijelo je izrađeno od metala, a glava od mekog silikona, te je jedna od najboljih koje trenutno tržište masažnih glava nudi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Doživite vrhunski užitak s Evermore 2-u-1 masažerom i vibratorom iz TOYJOY Fame. Napravljena od super mekanog tekućeg silikona, ova punjiva igračka nudi 7 uzoraka vibracije i 3 brzine za izvanredne osjećaje.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i obostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživjeti nevjerojatan užitak? Trebat će vam i nevjerojatno vibrirajuće pomagalo, a to je upravo ovaj PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima jedinstven oblik koji će vam pružiti udobnost. Vrhunska silikonska glava dovoljno je široka i fleksibilna da s njom stignete gdje god vam je potrebna. Uživajte u svih 7 funkcija intenzivnih vibracija!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 možete uživati u nezaboravnom odlasku, najluksuznijoj masaži na svijetu, poboljšanoj stimulaciji i ugodnom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    Želite uživati u nečem novom sa svojom omiljenom PalmPower masažnom glavom? Pokušajte ga opremiti jednim od par dodataka i istovremeno uživajte u stimulaciji G-točke ili G-točke i stimulacije klitorisa!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzija iz Hype kolekcije zadovoljit će ne samo vaše intimne dijelove, već i umorne mišiće nakon napornog dana. Izrađen je od mekog silikona, a njegova fleksibilna glava će se raširiti za vas u 10 načina jakih vibracija. Uživajte u temeljitoj stimulaciji sami ili sa svojim kolegom, kojeg ćete također moći iznervirati Hype bojnom glavom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Nami Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava s nevjerojatnim karakteristikama koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjiva Nami ostvarit će Vaše snove! Riječ je o remek-djelu prekrasnog izgleda i 2 korisna ruba i 4 koji nastavka koji će vam pokazati nesvakidašnju ekstazu. Doživite rajski orgazam.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Budite očarani opojnom snagom i prekrasnim izgledom ove masažne glave savršenog ergonomskog oblika. S njim na tržište dolazi i brend Bodywand koji jasno dominira u ponudi masažnih glava. Fleksibilan vrat, teksturirani nastavak, punjenje preko USB-a i snaga koja jedva da je išta jednaka, upravo takva je ova masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Žudite za snažnom snagom, elegancijom i prekrasnim dizajnom? Ova masažna glava ispunit će vaše intimne želje i pomoći vam da se riješite ukočenih i umornih mišića. Glava joj je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom, a zahvaljujući velikoj ogradi pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. U isto vrijeme, izvanredno je fleksibilan, punjiv i tih. Dopustite sebi da se razmazite na senzualan i opuštajući način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Zoa Black

    Ponekad želite snagu, a ponekad mekoću? ZOA vam daje izbor i prilagođava se vašem trenutnom raspoloženju. Njegov jedinstveni dizajn poslušat će vaše vaginalne obline i vaš klitoris. Udobno leži pri ruci i pogodan je za ciljanje na mjesta koja trebaju samo zadovoljstvo. Prepustite se naporu snažnog motora i priuštite si nezaboravne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Predstavljamo vrhunac glamura i užitka: veličanstveni Glam Dual Wand Vibe! Oslobodite snagu svestranosti s dva upotrebljiva kraja, svaki dizajniran za pružanje neusporedivog zadovoljstva. S jedne strane, prepustite se nježnom milovanju glave štapića, smještenog na fleksibilnom vratu koji se savija prema vašim željama. S druge strane, istražite dubine užitka sa zakrivljenim vibratorom G-točke, izrađenim za ciljanje vaših najintimnijih područja s preciznošću i užitkom. Obje strane se mogu neovisno podešavati.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, gdje možete pronaći i vrlo moćnu masažnu glavu. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od mekog mekog silikona. Uživajte u svom trudu kao dijete i nježno masirajte svoje intimne dijelove i tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Uzbudljiva igra koja nema granica! Popularni Doxy Die Cast dolazi u novoj verziji za punjenje, ali ne gubi na snazi. Očarat će vas ne samo svojim super intenzivnim vibracijama, već i svojim šarmantnim svjetlucavim plavim metalnim tijelom i mekom silikonskom glavom, sve skriveno u praktičnom i diskretnom aluminijskom kućištu. Otkrijte uzbudljivo zadovoljstvo uz moćnu Doxy masažnu glavu!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Želite li da vas mazi ili, obrnuto, mazi vaš kolega? U tome će vam pomoći ovo pomagalo za masažu! Ima 4 glatka sferna kraja i ergonomsku ručku, tako da možete uživati u masaži cijelog tijela. Dodajte pritisak, opustite se i probudite osjetila.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Stroker Attachment

    Zaista jedinstven dodatak! Podcrtajte funkciju vaše Bodywand masažne glave i pretvorite je u izniman vibrirajući masturbator.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In najbolji je vibrirajući masažer u klasi klasičnog stila koji ima neusporedivu kvalitetu s nagrađivanim dizajnom koji mu odgovara. Ova globalno kompatibilna vibracija s klima uređajem ima 10 karakterističnih, tutnjavih brzina vibracije i 6 uzoraka vibracije. Elegantna ručka mekana na dodir i iznimno dugačak kabel od 245 cm olakšavaju držanje i navigaciju u više kutova, dok se fleksibilni vrat savija za pozicioniranje i užitak.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Tražite nešto više od obične vibrirajuće glave? Ova igračka ispunit će vam želju! S jedne strane, to je klasična vibrirajuća glava s fleksibilnom glavom od mekanog silikona, ali njezina ručka definitivno nije tradicionalna. Opremljena je rupom za stimulaciju koja će pomoću valova pritiska uzbudljivo sisati klitoris. Opustite se, zaboravite na stres i počastite se!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Grešna kombinacija elegantnog stakla i ugodnog silikona! Ovaj jedinstveni LED vibrator za masažnu glavu tvrtke Liaison kombinira sve prednosti silikona i stakla. S njim ćete uživati u vanjskoj ili unutarnjoj stimulaciji, jednostavan je za korištenje i uživat ćete s obje strane. A što je najbolje? Stakleni dio ima LED svjetlo na vrhu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate li o toplom dodiru punom ljubavi? Ova vibrirajuća glava s funkcijom grijanja pružit će vam razne masaže i iskustva. Pogodan je za erotsku stimulaciju i opuštanje mišića cijelog tijela. Vibrirajuća glava na jednom kraju je prekrasno ugodna i nudi vam 10 načina vibriranja, na drugom kraju igračke nalazi se grijaća površina. Uhvatite tanku ručku koja pristaje vašoj ruci kao rukavicu i milujte bilo koji dio tijela koji to traži.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u kreativnost! Vozač je izvanredan način da pogledate dinamičan oblik kože, koji će vam pokazati nepovoljan balans. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Royal Mini Opal

    Čak i male stvari mogu biti nevjerojatno zgodne i što je najvažnije uzbudljive! Baš poput ove sićušne vibrirajuće glave izrađene od baršunasto glatkog silikona u zapanjujućoj boji koju ne možete ne voljeti. Mekana glava nalazi se na fleksibilnom vratu i nudi vam 10 jedinstvenih brzina i uzoraka vibracije. Zahvaljujući vodootpornosti bit će vam ugodan suputnik iu kupaonici, a zahvaljujući malim dimenzijama možete ga ponijeti bilo gdje sa sobom!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Dvije igračke u jednoj: tapkajući masažer i vibrator!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovers Premium Hot Massage Hearts

    Lovers Premium Hot Massage Hearts su srca u tri boje kojima možete zagrijati i masirati različite dijelove tijela.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Znate li koliko duhovne mudrosti i energije krije vaše tijelo? Akasha vibrirajuća glava pomoći će vam da otkrijete užitak i harmoniju neophodnu za vaše cjelokupno životno zadovoljstvo. Savršen je alat za opuštanje i užitak ruku pod ruku s naprednom tehnologijom i kvalitetnim materijalima. Ugradite više radosti u svoj život i budite sretniji nego ikada prije!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako mali, a tako jak! Ova šarmantna masažna glava iz Dorcela krije iznenađujuće snažan motor koji radi vrlo tiho i diskretno i nudi vam 8 brzina vibracije i 20 načina rada. Zahvaljujući savitljivom vratu, s glavom možete ići apsolutno bilo gdje, a možete ugoditi i klitorisu i umornim mišićima bilo gdje na tijelu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Malen, kompaktan, snažan i kreativan!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Ova luksuzna masažna glava će zadovoljiti ne samo vaše intimne dijelove ili napete mišiće, već i oči, jer je ukrašena prekrasnim Swarovski kristalom. Pillow Talk Cheeky je pomno dizajnirana šarmantna erotska igračka koja nije duža od 20 cm, ali ima snažan motor i glava joj je izrađena od najudobnijeg silikona. Dopustite da vas mazi ova veličanstvena masažna glava i uz nju doživite trenutke užitka, opuštanja, uzbuđenja, ali i prekrasnih orgazama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Pretvorite svoj čarobni štapić vibrator za vanjsku upotrebu, jednostavno u masažer za intimnu i unutarnju upotrebu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 285 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.