×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 65 za 96 od 653 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Almond Oil 125ml

    Jedno je od najvrjednijih i najraširenijih biljnih ulja. Pogodno za sve tipove kože, uključujući problematičnu i za nježnu bebinu kožu od prvih dana nakon rođenja.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Grapeseed Oil 1000ml

    Pogodan je za pripremu masažnih i nježnih regenerirajućih ulja. Preporuča se za normalnu i masnu kožu, u kojoj se dobro upija i ne ostavlja masni osjećaj.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava i biserni vibrator u jednom! Wand & Pearl Vibrator brenda Javida kombinacija je klasične masažne glave s jedne strane i vibratora s rotirajućim perlama s druge strane. Glava je genijalno zakrivljena i fleksibilna, tako da lako možete doći do svih važnih mjesta. Uživajte u 7 načina vibracija i 3 načina rotacije perlica!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate li o snažnoj i kontinuiranoj stimulaciji? Ili o vibracijskoj sili koja će opustiti vaše mišiće jedan po jedan? Ova vibrirajuća glava iz Bodywanda je provjereni klasik koji nema konkurenciju! Nudi vam snažne vibracije, jednostavan rad i besmrtan dizajn. Vjerujte kvaliteti koju ne treba provjeravati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Vaš voljeni europski čarobni štapić živjet će s vama cijeli život. Kvalitetan je i izdržljiv, a ako se nešto nosi na njemu, bit će to najmekši silikonski rukavac na krajnjoj glavi. Ipak, ne očajavajte, ovaj rukav možete kupiti i ponovno uživati u vibracijama!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Gladys Pink

    S 30 funkcija vibracije, ovaj silikonski štapić je glatka i zaobljena igračka za masažu koja će Vama i Vašem partneru predstavljati luksuz. Oblik je besprijekorno gladak s prekrasnim silikonskim premazom i zaobljenim konturama koje će nevjerojatno masirati kožu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision WARMup Strawberry Massage Oil 150ml

    Fascinantan učinak visokokvalitetne recepture osjeti se odmah i na najugodniji način. Različiti mirisi također će Vas dovesti u raspoloženje da date mašti na volju.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Seduction Clove Orange Lavender 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova primamljiva svijeća za masažu iz Švedske zadržala je romantičnu atmosferu i pomoći će vam da pripremite najbolji ponos. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnog voska, mlaćenice, ulja i ekstrakta. Ovdje je također mirno, čisto eterično ulje. Zapalite svijeću, pustite opojno more i, kada se pretvori u uličicu, umasirajte svom zmaju pola jedne masaže.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Oil Seduction Clove Orange Lavender 75ml

    Ovo nije samo ulje za masažu. Profesionalno je ulje za masažu, a ujedno i prirodni biljni afrodizijak, jer sadrži nježna, pažljivo odabrana eterična biljna ulja predivnog mirisa. Probudite svoja osjetila i uživajte u romantičnoj masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Ne postoji glava za masažu poput glave za masažu! Ovaj je stvarno poseban jer vam daje 3 nevjerojatne značajke! Okrugla glava od ugodnog materijala može senzualno sisati klitoris s jedne strane, a s druge strane je stimulator s 10 funkcija intenzivnog pulsiranja. I to nije sve! Stisak bojne glave kontrolira sposobnost udaranja, i to s nevjerojatnih 10 načina.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom čokolade. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Nuru 250ml

    Nuru gel za masažu njemačkog brenda Eros. Nuru masaža je jedinstveno iskustvo u kojem se spajaju sva vaša osjetila i nisu samo vaše ruke, već cijelo tijelo koje svom partneru pružate toliko užitak da ga nije moguće ni opisati ... jednostavno imate doživjeti to.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Pillow Case Black

    Lakirana crna navlaka od debljeg vinila, koja će sigurno zaštititi vaš jastuk od raznih tekućina!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija snijega i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Održava dva motora, svi na jednom rubu, a također radi i kao vibrator. Ne samo da ćete pronaći svoja vlastita i udobna mjesta za život, nego i duhovite mješavine na ciljnom tijelu svoje zemlje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Waterglide 2in1 Massage Gel & Lubricant Guarana 300ml

    Stimulirajući gel koji će vam izvrsno poslužiti ne samo kao klasični lubrikant, već i kao gel za masažu. Sadrži ekstrakt guarane, koji izaziva blagi iritirajući učinak. Nabavite jedan jedini gel koji možete koristiti za masažu umornih mišića i istovremeno tijekom intimnih trenutaka u spavaćoj sobi. Na bazi je vode, bistre je boje, ne ostavlja mrlje i ne lijepi se.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Neutral Bio Body and Massage Oil 50ml

    Uravnotežena mješavina hladno prešanih biljnih ulja služi kao osnova za miješanje s eteričnim uljima za kreiranje vlastite kompozicije - vašeg "osobnog" ulja koje najbolje odgovara vašim zahtjevima i potrebama.

     

    3,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Relax Bio Body and Massage Oil 50ml

    Donosi opuštanje i smirenost nakon pretjeranog psihičkog i fizičkog stresa. Opušta mišiće, stvara ugodno raspoloženje i potiče san.

     

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bed Sheet Cover PVC Pink

    Volite mokru igru, ali ste zabrinuti za svoju posteljinu i plahte? Pokrijte to ovom seksi ružičastom plahtom od visokokvalitetnog PVC-a. Njegova velika veličina od 200 x 220 cm savršeno će zaštititi vaš krevet. Osim toga, super je gladak i ugodan na dodir te se lako čisti vodom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Oil Divinity Grapefruit Palmarosa Petitgrain 75ml

    Ovo nije samo ulje za masažu. Riječ je o profesionalnom ulju za masažu i jednom prirodnom afrodizijaku, a to je nisko, u biti odabrano eterično biljno ulje. Probudite svoje goste i uživajte u romantičnoj masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Zakoračite u budućnost s BLACQ-om, gdje su vibratori poboljšani inovativnim digitalnim ekranom! BLACQ razumije da je svatko jedinstven. Zato naši vibratori nude širok raspon postavki kako biste mogli stvoriti idealnu stimulaciju. Prilagodite brzinu, istražite različite uzorke vibracija i pronađite svoj savršeni ritam.
    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Ricin Oil 50ml

    Pogodan za suhu kožu, savršeno regenerira i omekšava kožu nakon zacijeljenih ožiljaka.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Jasmine Bio Body and Massage Oil 50ml

    Grije i opušta tijelo, djeluje afrodizijački.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Touché Body Slide Lubricant 80ml

    Lubrikant za cijelo tijelo s neutralnim PH napravljen po tajnoj japanskoj recepturi. Svilenkasto glatka, neljepljiva svojstva gela topiva su u vodi. Otkrijte potpuno novo iskustvo erotske masaže cijelim tijelom i otkrijte snagu intimne blizine.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neusporedivo opuštanje dok se prepuštate najluksuznijem masažeru za cijelo tijelo, na svijetu. Dok koncentrirana snaga 10 različitih masažnih uzoraka smiruje bolne mišiće i ublažava stres, stabilnija ručka i još dugotrajnije punjenje znače da možete uživati u satima zadovoljstva.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Black

    Crna, glatka i sjajna plahta od vinila da živite Vaše fetiš snove. Ne perite u stroju, već čistite vlažnom krpom. Veličina: 200 cm x 230 cm.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ovaj štap za masažu proizvodi najsenzualnije vibracije koje ćete ikada osjetiti! Sa svojim 10-brzinskim načinom rada i ultra jakim, ali tihim (55dB) motorom, nebo je granica! Mekani silikonski materijal je nevjerojatan na Vašoj koži i brzo se prilagođava temperaturi Vašeg tijela. Njegova fleksibilna glava pruža veliku udobnost i ugodan je za korištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Uživate li u istraživanju uzbudljive razigranosti? Kolekcija Woomy sastoji se od šarmantnih igračaka izrađenih od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti zabavnim i elegantnim izgledom te najboljim značajkama. Kolekcija Woomy uključuje prekrasnu ružičastu vibrirajuću glavu koja će vam pomoći u ublažavanju bolova u vratu, ramenima i još mnogo toga. Istovremeno, nemojte se ustručavati njime razveseliti svoja osjetljiva područja.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom manga i breskve. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 653 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.