×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 129 za 160 od 647 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, u kojoj se nalazi i ova vrlo moćna masažna glava. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u njegovoj snazi koja oduzima dah i mirno masirajte svoje intimne dijelove i cijelo tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Rose Petals 150ml

    Otkrijte nove uzbudljive visine i prepustite se čarima senzualnih masaža! Dodiri vašeg dvojnika, njihova iznimna mekoća i čista radost, upravo to vas očekuje s ovim luksuznim uljem za masažu, koje je prikladno i kao lubrikant za najljepše vođenje ljubavi. Miris romantičnih ruža čudesno osvaja i budi nježnost. Zabavite se i igrajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Rose Bio Body and Massage Oil 50ml

    Luksuzno ulje za tijelo ostavlja kožu baršunastom, poput latica ruže.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision WARMup Cherry Massage Oil 150ml

    Fascinantan učinak visokokvalitetne recepture osjeti se odmah i na najzahtjevniji način. Različiti mirisi također će vas dovesti u raspoloženje da date mašti na volju.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova primamljiva svijeća za masažu iz Švedske zadržala je romantičnu atmosferu i pomoći će vam da pripremite najbolji ponos. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnog voska, mlaćenice, ulja i ekstrakta. Ovdje je također mirno, čisto eterično ulje. Zapalite svijeću, pustite opojno more i, kada se pretvori u uličicu, umasirajte svom zmaju pola jedne masaže.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Želite li uživati u svojoj seksualnosti? S ovom masažnom glavom iz kolekcije Moove to će biti najlakše i najugodnije. Uz njega možete uživati u 10 funkcija vibracije uz koje možete uživati u svojim intimnim dijelovima ili masirati mišiće bilo gdje na tijelu. I to nije sve, igračka vam nudi vibracije i s druge strane! Priuštite si intenzivna i uzbudljiva iskustva s vibracijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom jagode i rabarbare. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Oil Tranquility Spearmint Rose Orange 75ml

    Ovo nije samo ulje za masažu. Profesionalno je ulje za masažu, a ujedno i prirodni biljni afrodizijak, jer sadrži nježna, pažljivo odabrana eterična biljna ulja predivnog mirisa. Probudite svoja osjetila i uživajte u romantičnoj masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Extra bio Rosehip Oil 20ml

    Posebno organsko ulje s visokim udjelom karotenoida za luksuznu njegu zrele kože. Izvrsno za bore, zacijeljene ožiljke i opekline, savršeno vlaži i poboljšava zdrav izgled kože.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Na kraju, slabo zagađena cesta od vašeg fakulteta je upravo tu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Učinite svoju magiju. Pojačali smo intenzitet na klasičnom masažeru u stilu štapa i ponovno ga osmislili u prepoznatljivim bojama Kink.com kako bismo stavili snagu u Vaše ruke. Sa svestranim silikonskim dodacima za vanjsku i unutarnju stimulaciju, te višestrukim brzinama i funkcijama, Kink by Doc Johnson Power Wand spreman je za svaku zadovoljavajuću solo sesiju ili za zadirkivanje Vašeg vezanog partnera.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Nuru 500ml

    Nuru gel za masažu brenda Eros. Nure masaža je jedina stvar koja spaja vaše tijelo i vaše ruke same, jer tijelo tijela izvire do vašeg partnera samo ako se ne može opisati... lako vam je to živjeti.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostrani, pulsni štap i vibrator, ima vibrirajuću glavu štapa sa 10 funkcija i vibrirajuću ručku s pulsnim valom sa 10 funkcija, što ga čini sveobuhvatnim savršenim alatom za uživanje. 2 motora dat će vam preko 100 mogućih jedinstvenih postavki za igru.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovu mini vibrirajuću glavu obožavat će vaš klitoris, a zahvaljujući ergonomskoj ručki s njom možete udobno doći kamo god vam je potrebno. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Uronite duboko u noć s ovim čarobnim masažerom iz Pretty Love. Njegove čarobne vibracije će masirati vaš klitoris u hipnotički trans, koji će biti ispunjen nevjerojatnim orgazmičkim osjećajima kojih se nećete moći zasititi. Štoviše, uključena su i 2 dodatka, tako da svoje ljubavnike možete mijenjati po želji.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Celulinie Bio Body and Massage Oil 50ml

    Učinkovit pomagač u borbi protiv celulita, kod poremećene cirkulacije krvi i limfe.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Vibrato Opal

    Dosegnite visoke note užitka uz Vibrato. Ovaj vibrirajući štapić s dva kraja ima zaobljenu, teksturiranu glavu sa super fleksibilnim vratom koji se s lakoćom kotrlja po vašem tijelu za osnažujuću vanjsku stimulaciju. Dokazujući svoju zvjezdanu snagu, teksturirana baza štapića može se koristiti za vibriranje i okretanje unutarnje stimulacije. Istražite razne postavke i načine sviranja uz koje ćete pjevati sa zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Ako niste sami za senzualnu intimnu masažu, želite li tijelo ostaviti na hladnom mjestu? Paloqueth masažna glava dizajnirana je da vam pruži sve vaše snove o masaži. Vaša nova glava osigurat će vam 5 sati rada i 10 puta vibracije. Držite se za ruku i otiđite na kraju svog dana.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover Black

    Lakirani crni premaz od debljeg vinila, koji će sigurno zaštititi vaš poplun od raznih tekućina!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Massage Candle Pheremone Scented 100g

    Zapalite ovu Ouch svijeću i uronite u uzbudljivu erotsku atmosferu koju stvara. Čim se svijeća pretvori u toplo, ukusno mirisno ulje za masažu, počnite je kapati na tijelo svog voljenog kolege i priuštiti mu vruću, strastvenu masažu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Intense Dark Chocolate 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Na rubu čokolade puno je faksa, još uvijek je!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Oil Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 75ml

    Ovo nije samo ulje za masažu. Riječ je o profesionalnom ulju za masažu i jednom prirodnom afrodizijaku, a to je nisko, u biti odabrano eterično biljno ulje. Probudite svoje goste i uživajte u romantičnoj masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Napišite mu romantične pjesme na leđima, nacrtajte srca ili cvijeće na prsima, probudite svoje umjetničko ja i upoznajte ga s romantičnim. Kombinirajte uzbudljivo sa zabavom i dodajte okus šampanjca i jagoda ovim igrama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Argan Oil 50ml

    Vrlo rijetko ulje s antioksidativnim djelovanjem sadrži neobično visoku količinu prirodnog vitamina E, koji štiti kožu od slobodnih radikala.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Žudite za erotskom masažom opojnog mističnog mirisa? Isprobajte Magoog Indian Love Oil, čiji će vas miris očarati i probuditi vaša osjetila. Topiv je u vodi i lako se ispire, bistre je boje, a sadržaj bočice je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motora, 2 funkcije, puno snage: upoznajte Satisfyer Triple Lover! Ova prekrasna ljubavna igračka može se koristiti kao zečji vibrator za intenzivnu G-točku i stimulaciju klitorisa ili kao masažer za senzualne masaže cijelog tijela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 500ml

    Ostavljanje zatezača i stresa omogućit će vam da udobno zasjajete blizinu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Mijenjate li zabavu? Ovaj vinski bar olakšava pretvaranje vaših škampa u ugodno igralište! Možete pročitati jednokratno čišćenje, bez problema ćete se napuniti. Birate li ulje, pjenu, litre lubrikanta ili moguće sperme? Dođi i igraj se!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 647 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.