Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
Nježna čokolada uravnoteženog okruglog okusa ističe se punom aromom kakaa s daškom drvenastih nota s kapljicom sladića. Ova 72% čokolada stvorena od pažljivo odabrane kombinacije različitih vrsta zrna kakaovca iz Srednje Amerike, Afrike i Jave pod nazivom Kayambe.
Osvojene nagrade na međunarodnim natjecanjima:
za svog prethodnika do 2020.: srebrna medalja, Academy of Chocolate, 2016., kategorija "Najbolje tamno zrno za pločicu ispod 80%"
Sastojci: zrna kakaovca, šećer, kakao maslac, prava Bourbon vanilija. Može sadržavati tragove orašastih plodova, mlijeka i glutena.
Iznimna kvaliteta: Michel Cluizel blisko surađuje s poljoprivrednicima i podržava ih u očuvanju tradicionalnih metoda uzgoja i fermentacije zrna kakaovca. Osigurava pravedne uvjete za poljoprivredu i život. Kako bi sačuvao specifične okuse, Michel Cluizel koristi dugotrajno pečenje na niskim temperaturama. Kako bi postigao nenadmašne okuse svojih čokolada, Cluizel je često testirao više od 20 kombinacija metoda fermentacije i prženja. Stvarno prženje, mljevenje i miješanje zrna kakaovca već se odvija u Francuskoj u Voironu.
Kada je riječ o sastojcima, Michelu Cluizelu je doista stalo. Čak je patentirao zaštitni znak "Nobles Ingredients", što u praksi znači da u svojim proizvodima koristi:
samo čisti kakao maslac, bez ikakvih primjesa biljnih masti,
prirodna Bourbon vanilija umjesto vanilina,
ne koristi sojin lecitin niti umjetne arome.
Tvrtka također jamči da nijedna sirovina nije prošla kroz proces zračenja ili ionizacije.
Težina i veličina: 70g, 161×79×7 mm
Dodatne informacije
Brend | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorije | Tamna čokolada, Michel Cluizel |