×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Nježna čokolada uravnoteženog okruglog okusa ističe se punom aromom kakaa s daškom drvenastih nota s kapljicom sladića. Ova 72% čokolada stvorena od pažljivo odabrane kombinacije različitih vrsta zrna kakaovca iz Srednje Amerike, Afrike i Jave pod nazivom Kayambe.

Proizvođač

Michel Cluizel

7,90 €

5,90 €

Na zalihi

ILI

Detalji

Nježna čokolada uravnoteženog okruglog okusa ističe se punom aromom kakaa s daškom drvenastih nota s kapljicom sladića. Ova 72% čokolada stvorena od pažljivo odabrane kombinacije različitih vrsta zrna kakaovca iz Srednje Amerike, Afrike i Jave pod nazivom Kayambe.

Osvojene nagrade na međunarodnim natjecanjima:

za svog prethodnika do 2020.: srebrna medalja, Academy of Chocolate, 2016., kategorija "Najbolje tamno zrno za pločicu ispod 80%"
Sastojci: zrna kakaovca, šećer, kakao maslac, prava Bourbon vanilija. Može sadržavati tragove orašastih plodova, mlijeka i glutena.

Iznimna kvaliteta: Michel Cluizel blisko surađuje s poljoprivrednicima i podržava ih u očuvanju tradicionalnih metoda uzgoja i fermentacije zrna kakaovca. Osigurava pravedne uvjete za poljoprivredu i život. Kako bi sačuvao specifične okuse, Michel Cluizel koristi dugotrajno pečenje na niskim temperaturama. Kako bi postigao nenadmašne okuse svojih čokolada, Cluizel je često testirao više od 20 kombinacija metoda fermentacije i prženja. Stvarno prženje, mljevenje i miješanje zrna kakaovca već se odvija u Francuskoj u Voironu.

Kada je riječ o sastojcima, Michelu Cluizelu je doista stalo. Čak je patentirao zaštitni znak "Nobles Ingredients", što u praksi znači da u svojim proizvodima koristi:

samo čisti kakao maslac, bez ikakvih primjesa biljnih masti,
prirodna Bourbon vanilija umjesto vanilina,
ne koristi sojin lecitin niti umjetne arome.
Tvrtka također jamči da nijedna sirovina nije prošla kroz proces zračenja ili ionizacije.
Težina i veličina: 70g, 161×79×7 mm

Dodatne informacije

Brend Michel Cluizel
Kategorije Tamna čokolada, Michel Cluizel

Napišite vlastitu recenziju

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.