Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Žao nam je, ali Michel Cluizel Mangaro Noir 65% 70g je ukinut.
Mogli bi vas zanimati i ovi proizvodi:
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack14,90 € 13,90 € |
Bonnat Noir 100% Cacao 100g9,90 € 8,90 € |
Bonnat Lait 55% 100g9,90 € 7,90 € |
Bonnat Java 65% 100g9,90 € 7,90 € |
Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g7,90 € 5,90 € |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g9,90 € 8,90 € |
Detalji
Ova fina čokolada od 65% vjerojatno je najegzotičnija od plantažnih čokolada Michel Cluizel. Početak je med-karamel, zatim se razvija raznolika mješavina voćnih i cvjetnih okusa. Cvjetni nektar bljesne, ali ako ga namjerno tražite tamo, ne možete ga pronaći. Nježna citrusna kiselost, radostan svijetli, sunčani osjećaj. Plantaža Mangaro nalazi se u dolini rijeke Sambirano na Madagaskaru i uzgaja kakao zrna sorte Criollo.
Osvojena priznanja s međunarodnih natjecanja:
- prvo mjesto, Salon du Chocolat, Pariz, 2003
- srebrna medalja, Akademija čokolade, 2006., kategorija "Najbolji grah to bar"
- Zlatna medalja - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2008
Do
Sastojci: kakao s plantaže Mangaro, kakao maslac, šećer od trske, prava Bourbon vanilija. Može sadržavati tragove orašastih plodova, mlijeka i glutena.
Iznimna kvaliteta sirovina: Michel Cluizel stvarno brine o sirovinama. Čak je patentirao zaštitni znak "Nobles Ingredients" , što u praksi znači da u svojim proizvodima koristi:
- samo čisti kakao maslac, bez ikakvih biljnih masti,
- šećer od trske umjesto šećera od repe,
- prirodna burbonska vanilija umjesto vanilina,
- ne koristi sojin lecitin ili umjetne arome,
- a svi proizvodi su 100% bez GMO-a.
Težina i veličina: 70 g, 161 × 79 × 7 mm
Obiteljska tvornica čokolade Michel Cluizel proizvodi iznimnu čokoladu od 1948. godine . Nalazi se u Normandiji na sjeveru Francuske i za više informacija.
"Great Taste Award" je ekvivalent Oscarima u svijetu gurmana. Britanska udruga "Guild of Fine Food" svake godine dodjeljuje nagradu za najkvalitetnije i najukusnije prehrambene proizvode u odgovarajućoj kategoriji.
Akademija čokolade osnovana je u Londonu 2005. godine. Uz ocjenjivanje kvalitete čokolada nakon čega slijede godišnje nagrade, glavni cilj joj je motivirati proizvođače čokolade na održivu poštenu trgovinu.
Salon du Chocolate je međunarodna izložba čokolade koja se održava svake jeseni u Parizu.
Dodatne informacije
Sadržaj kakaa | 65% |
---|---|
Sastojci | cane sugar, cocoa, cocoa butter, genuine bourbon vanilla |
Nutritivne vrijednosti | na 100 g |
Energetska vrijednost | 570 kcal / 2381 kJ |
Masti | 34,26 g |
Proteini | 6,58 g |
Ugljikohidrati | 34,26 g |
od kojih šećeri | 34,16 g |
Brend | Michel Cluizel |
Težina | 70 g |
Kategorije | Tamna čokolada |