0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Reklamacije i povrati

Zamjena ili promjena artikla

Svoj proizvod možete besplatno vratiti kako biste ga zamijenili u roku od 14 dana od primitka originalne narudžbe. Mi snosimo troškove poštarine, a vi ćete platiti samo razliku u cijenama oba proizvoda.

Sukladno zakonu, povratima ili zamjenama ne podliježu donje rublje, erotske igračke, kondomi, lubrikanti, audiovizualni mediji, knjige i časopisi.

Vraćena roba mora biti neoštećena i u nekorištenom stanju te zapakirana u svoju originalnu ambalažu kako bi se mogla preprodati.

Sve proizvode koje želite vratiti trebate poslati na našu adresu u njihovom neoštećenom i originalnom pakiranju putem preporučene pošte (ne pouzećem). Uz njih je potrebno priložiti račun i napomenu u kojoj je potrebno navesti koje artikle želite zamijeniti ili vratiti.

Pravo na odustajanje od ugovora u roku od 14 dana

Sukladno zakonu, imate pravo odustati od ugovora u roku od 14 dana, bez ikakvih pitanja. Nije moguće vratiti ili zamijeniti donje rublje, erotske igračke, kondome, lubrikante, audiovizualne medije, knjige i časopise. Ako planirate vratiti neki proizvod, molimo vas da provjerite je li nekorišten, neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu kako bi se mogao preprodati.

Sve proizvode koje želite vratiti trebate poslati na našu adresu u njihovom neoštećenom i originalnom pakiranju putem preporučene pošte (ne pouzećem). Uz njih je potrebno priložiti račun i napomenu u kojoj navodite koje artikle želite zamijeniti ili vratiti te broj računa na koji želite da vam novac bude vraćen.

Reklamacije

Predani smo tome da vam pružimo uslugu i proizvode najviše kvalitete. Sva roba je pokrivena 2-godišnjim jamstvom. Ako unutar ove dvije godine dođe do nekog problema, molimo vas da nam proizvod pošaljete preporučenom poštom (ne pouzećem) natrag na našu adresu zajedno s računom i napomenom u kojoj ćete opisati u čemu je problem.

Naša adresa

DPD C/O Frogman s.r.o. / 4650B
Slatinska 7
10360 Zagreb-Sesvete
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.