0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!
  • video360
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet
  • Satisfyer Double Joy Violet

Satisfyer Double Joy Violet

Želite li svoje omiljene spojeve uz modernu igru s velikim mogućnostima? Dođi! Parni vibrator Satisfyer Double Joy revolucionarna je igra za intenzivno ljubavno iskustvo. Možete pročitati njegove značajke koristeći aplikaciju na svom mobilnom telefonu, ne možete čekati i otvoriti je kako biste mogli živjeti sa svojom polovicom!

Proizvođač

Satisfyer

479 kn

269 kn

Na zalihi

ILI

Detalji

Želite li svoje omiljene spojeve uz modernu igru s velikim mogućnostima? Dođi! Parni vibrator Satisfyer Double Joy revolucionarna je igra za intenzivno ljubavno iskustvo . Možete pročitati njegove značajke koristeći aplikaciju na svom mobilnom telefonu, ne možete čekati i otvoriti je kako biste mogli živjeti sa svojom polovicom!

Vibrantne vibracije za oboje! Ovdje su dva motora skrivena u Satisfy Double Joy tu za oboje. Prvi je vibriranje vagine, gdje se penis koristi u mokraći, a drugi je korištenje klitorisa kako izgleda. Na isti način, laguna odgovara domorodcu, hvaleći provjerenu formu, u kojoj se udobno uklapa, a hvaleći kontrolu aplikacije, lako je biti poticajan za korištenje!

Što je Satisfyer Connect?
“Nova aplikacija Satisfyer Connect je moderan život za moderan život! Novi Satisfy erotski uređaji mogu se povezati s ovom besplatnom Bluetooth aplikacijom. Naša izvorna platforma omogućuje komunikaciju i interakciju putem interneta, plus u kombinaciji s uvjerljivom oznakom za streaming. U ovom revolucionarnom napretku, parovi mogu napustiti trodimenzionalni svijet siromašnih ljubavnih guštera i pretvoriti svoje ljubavne živote u skup nespojivih praksi. Zbog dizajna aplikacije, veliki glas se kladio na nas za intuitivan rad jer bi se korisnici trebali moći usredotočiti na ono što je ozbiljno. Već uz pomoć intenzivne kontrole moguće je stvoriti jedinstvene, fino stupnjevane ritmove i vibratore - već stojeće. Naša aplikacija dostupna je za Apple uređaje, Android, tablete i Apple Watch te osam mjesečnih ažuriranja, ponuda i novog popisa novih robnih marki."

Sigurnost

Da ne spominjem da bi im bili korisni njihovi privatni i intimni feedovi, a Satisfyer je pomalo kurva. Međutim, svi vijećnici u prijavi podliježu zaštiti podataka. Možete biti 100% sigurni i sigurni. Ako ne želite, ne morate nositi e-poštu u aplikaciji!

Buduća kontrola

Trebalo je koristiti svoj mobilni telefon ili Apple Watch, kako bi bilo super udobno i intuitivno. Upravljajte putem Bluetootha ili putem interneta putem chata i aplikacija. Najbolji dio je što možete kreirati vlastite vibrirajuće kobasice i pravo na kreativno uživanje, doslovno.

Ljubavnici i diktatori

Uzmite aplikaciju sa svojim Spotify računom i učinite to u ritmu. Vjerujemo da su svi ljubitelji ostakljenja to uspjeli zaustaviti! Ako možete isključiti mikrofon i jasno diktirati brzinu tempa.

Beskonačne mogućnosti

Aplikacija koja se razvija ruku pod ruku s razvojem tehnologije, tako da će svaki mjesec saznati poznate vijesti. To više nije ono što će Satisfyer Connect nositi sa svojim prestižnim CES Twice Picks.

Zadovoljite dvostruku radost

Prekomjerno i iznad pristupanja bila bi realnost, a ipak postoji stabilnost. Njegov ergonomski dizajn omogućit će vam da se osjećate ugodno, a njegova će funkcija smanjiti potrebu za vama i vašim kolegama. Ako uživate u ljubavi, uživajte u zabavi i zabavi i, na kraju, ali ne manje važno, u uobičajenim orgazmima.

Kvaliteta bez razlike!

Satisfyer Double Joy je pristupnik, i opet visoke kvalitete. Mehanizirani medicinski silikon, voli elegantni gotički minimalistički izgled. Njegov izričaj nije impresivan, još više, čak i bez komada ili neke plastične igračke. Rado ćete se brinuti o svojim šarmantnim vlasnicima kuće. Pa, ako se rado odričeš ljubavi ljubavnika, grabežljivaca ili dobrotvornih organizacija čekaj-i-vidi.

U skladištu s prirodom

Baterije se mogu izvaditi sve dok zvone. Dvostruka radost može biti kažnjena kao i okolina. Kabel je s jedne strane magnetski, a s druge strane USB konektor.

Nju

Isporučeni silikon ne pruža nikakve zdravstvene prednosti, koji se lako čisti, dopuštajući korištenje vode i sapuna ili, u najboljem slučaju, proizvoda namijenjenog dezinfekciji erotskih ulja. Za maksimalnu upotrebu kombinirajte igru s lubrikantom na bazi vode.

Povjerite svoj dug nekome kome možete vjerovati. Vjerujte Zadovoljite kao milijunski par svjetova.

Dodatne informacije

Brend Satisfyer
Za za muškarce, za žene
Stimulacija dvostruka stimulacija, klitorisna, vaginalna
Kontrolirano aplikacijom upravljanje putem aplikacije
Bežični bežično
Vibrirajući vibrirajuće
Svojstva 2 u 1, stimulirajuće, vaginalni, vibrirajuće, vodonepropusno
Boja ljubičasta
Materijal silikon
Površina glatka
Baterije punjive
Kategorije Dvostruki vibratori, Najprodavaniji, Pokloni za žene, Pokloni za oboje, Pametni vibratori, Satisfyer

Napišite vlastitu recenziju

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.