0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!
Satisfyer Pro 3 Vibration
 • video360
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration

Satisfyer Pro 3 Vibration

Poput elegantne pantere u potrazi za još jednim vrhuncem - pospana i puna moći - ova tajanstvena gatara u svilenkastom mat dizajnu šuzi kroz noć. Njegov cilj: tvoja pička. Nakon što se plijen provjetri, nema bijega. On je gladan! S 11 klasičnih Satisfyer razina tlaka i dodatnom značajkom vibracije, strpljivo vreba dok ne dođe pravi trenutak. Tada te strastveno zgrabi, nježno pritisne na tvoje najosjetljivije mjesto i zadivi nezaboravnim orgazmima – nemaš šanse pobjeći od tog užitka. Pritom zadovoljno sjedi poput pitome mačke, dok se vi u ekstazi privijate uz njega i zaboravljate na svijet oko sebe.

Proizvođač

Satisfyer

729 kn

239 kn

Na zalihi

ILI

Detalji

Poput elegantne pantere u potrazi za još jednim vrhuncem - pospana i puna moći - ova tajanstvena gatara u svilenkastom mat dizajnu šulja kroz noć. Njegov cilj: tvoja pička. Nakon što se plijen provjetri, nema bijega. On je gladan! S 11 klasičnih razina Satisfyer intenziteta tlačnog vala i dodatnom funkcijom vibracije, strpljivo vreba dok ne dođe pravi trenutak. Tada te strastveno zgrabi, nježno pritisne na tvoje najosjetljivije mjesto i zadivi nezaboravnim orgazmima – nemaš šanse pobjeći od ovog užitka. Pritom zadovoljno sjedi poput pitome mačke, dok se vi u ekstazi privijate uz njega i zaboravljate na svijet oko sebe.

Uz novi Satisfy Pro 3 Vibration, ostvarit će se i vaši najslađi snovi!

Ovaj nasljednik popularnih Satisfyer tlačnih vibratora dolazi s novim dizajnom i dodatnom funkcijom vibracije. Stoga kombinira intenzivnu beskontaktnu stimulaciju klitorisa putem valova pritiska sa senzualno vibrirajućom glavom za nanošenje. Dok unutar svilenkasto glatkog silikonskog prstena, brzi prijelaz između usisnih i tlačnih impulsa na 11 razina intenziteta uzrokuje eksploziju osjećaja koji podsjećaju na oralni seks, prsten vas masira s oko 10 uzbudljivih vibracija. Funkcije se mogu kontrolirati neovisno, što znači da ukupno 110 različitih kombinacija čeka vaše otkriće - ali pazite: ovdje su unaprijed programirani nezaboravni orgazmi, posebno zahvaljujući ekstra mekanoj Supersoft kapici koja se nježno pritišće uz vašu pičku.

MATERIJAL

Glava za nanošenje izrađena je od svilenkasto glatkog medicinskog silikona. Mekani nastavak ergonomski se prilagođava vašem klitorisu i okružuje ga nježno i precizno. Pomoćno sredstvo se lako može oprati mlakom vodom i sapunom. U interesu optimalne higijene, također preporučamo korištenje malog dezinficijensa za erotska pomagala.

 • 2 u 1 - vakuum i vibracije
 • neovisno kontrolirani programi
 • 2 motora
 • vodonepropusna
 • materijal: silikon i ABS plastika
 • punjenje, USB kabel za punjenje uključen


Približne dimenzije:
Duljina: 14,5 cm

Dodatne informacije

Brend Satisfyer
Za za žene
Stimulacija klitorisna
Vibrirajući vibrirajuće
Svojstva posebno za žene, stimulirajuće, valovi pritiska, vibrirajuće, vodonepropusno
Boja crna
Materijal plastika, silikon
Površina glatka
Duljina 14,5 cm
Baterije punjive
Kategorije Klitoralni vibratori, Najprodavaniji, Pokloni za žene, Womanizer, BLACK FRIDAY, TOP 20 proizvoda za ŽENE, Satisfyer

Napišite vlastitu recenziju

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.