×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi

Artikli 33 za 64 od 213 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Anklecuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i otkrivate tajne senzualnog ropstva? Ovaj set lisica će Vam pokazati kako je to izgubiti slobodu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Biste li radije vezali svog napaljenog pokornog dvojnika za torbu? Pa što hoćete! Ova ljudska košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste razmišljali. Izrađen je od kvalitetnog PVC materijala. Ima 2 otvora za disanje i nos pa je i sigurnost zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Fetish Erotic Playset 2 With Handcuffs, Blind Mask & Tickler Black

    Erotski set INTENSE FETISH zadivljujuća je cjelina dizajnirana za istraživanje dubina užitka u svijetu odraslih. Ovaj set kombinira bitne elemente uzbuđenja i senzualnosti: lisice, povez za oči i golicač, a sve je izrađeno od visokokvalitetne veganske kože.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Stisnite partnerove ruke iza njihovih leđa kako biste ih potpuno obuzdali za svoju zabavu! Ovaj puni rukav jedinstven je komad opreme za vezanje koji učinkovito podiže Vašu scenu na višu razinu. Gurnite ruke svojih igračaka u elegantan, atraktivan rukav, pričvrstite vezice i namjestite sva četiri remena tako da budu zategnuti da ostanu zarobljeni, ali udobno... ako je to Vaša želja! Kopče za zaključavanje omogućuju Vam da poboljšate njihovu nevolju i osigurate da nema nade za bijeg. D-prsten na dnu čak Vam omogućuje da budete kreativni s drugim BDSM dodacima. Imajte svoj put s tim ranjivim tijelom dok se oni grče od boli i zadovoljstva!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Počastite sebe i svog partnera ovim uzbudljivim BDSM kompletom. U ovom setu od 10 dijela pronaći ćete razne bondage i S&M proizvode za uzbudljivu noć u spavaćoj sobi. Ovaj set je vrlo prikladan za parove koji su zainteresirani za BDSM, ali još nemaju puno iskustva s njim.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Šarmantan set svih bitnih stvari za zločestu BDSM igru. Što ćete pronaći u njemu? Možete se veseliti 10 komada od kojih nijedan nije beskoristan. Manžete za zglobove i gležnjeve, ovratnik, povodac, čep, šamar, bič, uže, maska, stezaljke za bradavice i kockice.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits Bondage Set

    Sve što vam je potrebno za sputavanje cijelog tijela, komplet Bed Restraint Kit stručno pretvara vaš krevet u igralište za vezivanje - bilo da ste kod kuće ili na nestašnom vikendu.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Metalni odstojnik s dvije uklonjive manžete za gležnjeve od neoprena. Lisice su pričvršćene karabinom na lanac razvučen unutar šipke.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado All-over Restraints

    Vrlo kvalitetan i jak set za Zado lisice. Uključuje ovratnik, gležanj i lisice. Sve je povezano lancima koji prolaze kroz metalne ušice.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Harness Set 4-piece Fetish Set 2493071 Red

    Seksi crveni set za svaku uzbudljivu priliku! Sastoji se od pojasa, lisica, poveznog remena i gega od visokokvalitetne umjetne kože. Iznenadit će vas svojom preciznom izradom te koliko će biti ugodan i udoban za nošenje. Gag možete koristiti i kao modni ovratnik i njime upotpuniti svaki zavodljivi outfit. Pripremite se za strastvenu noć!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Neck and Hand Cuffs

    Visokokvalitetna, jaka i podesiva kožna kragna s kožnim lisicama od Zado.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Dovršite svoju igru ropstva s ovim zabavnim setom! Set se sastoji od lisica, manžeta za gležnjeve i majice koja se može koristiti kako god želite. Manžete su pričvršćene na kravatu kopčama, tako da ih možete lako odvojiti i koristiti zasebno ili ih pričvrstiti na druge igračke za vezivanje, kao što su pojasevi ili ovratnici.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Nedostaje li vam još nešto kako biste svoje bdsm igre podigli na profesionalnu razinu? Poslušali smo vaše želje i uključili ovaj jedinstveni križić, posebno dizajniran da podvuče sve vaše grube igre i pruži im razinu koju zaslužuju!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Želite li imati neograničen pristup intimnim područjima svog kolege tijekom ljubavne veze? Ova šipka s manžetama za gležnjeve će to urediti za vas. Robusna je, metalna i ima lisice za savršeno nestašnu zabavu. Lisice će biti udobne za nositelja, a njihov seksi dijamantni uzorak stvara luksuzan dojam. Igrajte se s rupama svoje polovice prema vlastitim uzbudljivim idejama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Vac Rack

    Opasno uzbudljiv i beskrajno intenzivan, takav je Vac Rack od Master B. Dajte svojim igračkama od lateksa novu dimenziju, sastavite okvir i stavite svog roba u vrećicu od lateksa. Zatim jednostavno upotrijebite usisivač za izvlačenje zraka i stvaranje senzualnog usisavača za još senzualnija iskustva. Ovo još nije bilo ovdje i znamo da će vam se svidjeti!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maksimalne lisice i maksimalna udobnost u isto vrijeme! Sustav za lisice Thing Sling ima podstavu, zahvaljujući kojoj ćete se osjećati ugodno čak i tijekom oštrih BDSM praksi, čak i ako imate osjetljivu kožu. Osim toga, vaše tijelo će biti u poziciji za zadovoljavajuće i duboko prodiranje, što je inače teško postići. Lopate s nogama u zraku i rukama iza glave!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Voliš li kad netko ima potpunu moć nad tobom i može s tobom raditi što hoće? U tom slučaju, ovaj set vam je neizostavan! Naramenice se stavljaju ispod madraca i na njih se pričvršćuju lisice, nanošenje je super jednostavno i brzo. Uživajte u svim osjećajima o kojima ste toliko dugo sanjali.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Moderan dodatak za krevet! Ovaj set prestižne marke Zado pretvara vaš krevet u profesionalno robovsko igralište. H-sustav ima podesive tekstilne naramenice koje su otporne na trganje i odgovaraju svakom madracu. Kožne lisice i noge se zakače sa 4 karabinera i to je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Supremacy Leg Restraint Black

    Ne želi da joj noge senzualno rašire tijekom seksa bez mogućnosti da ih spoji! Ovaj sigurnosni sustav je udoban i učinkovit. Ima podstavu iza vrata tako da vas nimalo ne pritišće, a bedra će vam biti poput pamuka. Izrađena je od visokokvalitetne umjetne kože i izgleda apsolutno prekrasno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Bondage Board Black

    Pretvorite svaki prostor u seks tamnicu! Bondage Board dizajniran je da ponese Vaše fantazije sa sobom, kamo god idete! Jednostavno rasklopite ploču i pričvrstite svoje držače kako biste stvorili svestrani komad BDSM namještaja. S 14 različitih točaka za pričvršćivanje D-prstena, lako je postići mnoštvo seksualnih položaja i dobiti potpuni pristup ranjivom tijelu Vašeg partnera.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Sve što vam je potrebno da ispunite svoje erotske snove, u jednom seksi kompletu! Manšete za zglobove i gležnjeve, ovratnik, uzice, geg, bič, maska za oči i uže pobrinut će se za vašu seksi zabavu. Dakle, čemu se najviše veselite?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Podignite svoju igru vezivanja na višu razinu s ovim nastranim setom za vezivanje ispod kreveta! Podesive naramenice ovog sustava pristaju pod svaki madrac. Sve četiri manšete su velikodušno podesive za savršeno pristajanje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Ako su izašli na jadnu večeru, gdje dijelite zadatke s kolegama i upoznajete tajnu senzualnosti? Definitivno ne smijete pustiti ovaj set za čuvanje škampa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite li svom voljenom kolegi pripremiti iznenađenje pune ljubavi? Ova kutija srca bit će savršena za to! Sadrži 14 uzbudljivih darova u kojima ćete zajedno uživati. Svaki dan možete otvoriti jedan prozor i zajedno uživati u 14 dana seksi eksperimenata. Molimo oboje i dajte novu dimenziju svom seksualnom životu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    Uz ovaj svestrani križić za kravatu izrađenu od čvrste umjetne kože, vaše će igre vezanja biti još uzbudljivije nego ikada prije. Možete ga povezati, na primjer, s manžetama za zapešća, gležnjevima, ovratnicima ili raznim lančićima. Budite kreativni i prepustite svojoj bujnoj mašti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Sanjate li o uzbudljivim robovskim igrama? Bez ovog seta vaši se snovi nikada neće ostvariti! Sastoji se od manžeta za ruke i noge te 115 cm dugih naramenica s omčama. Sve manšete su mekano podstavljene i mogu se podesiti pomoću čičak trake. Izrađena od sintetičkih vlakana otpornih na trganje. Dajte prostora svojoj nestašnoj fantaziji!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Zahtjevni ste i žudite za nečim lijepim i elegantnim? Svidjet će vam se nova kolekcija prekrasnih erotskih igračaka iz Rosa Golda! Obožavat ćete ovu elegantnu 9 radionica BDSM-a, jer će vam pružiti puno nezaboravnih i uzbudljivih iskustava! Ne oklijevaj, prepusti se.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy BDSM Starter Kit

    BDSM početni komplet izvrstan je dar za ljubitelje avanture. Set nudi sve što vam je potrebno za razigrano i sigurno otkrivanje. Uključuje masku za oči, bič, pribadače za bradavice, gag, latice ruže i uže za vezivanje.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    FETISH SUBMISSIVE Podesivi pojas za držanje vrata i zapešća je profinjen izbor za one koji traže autentično i sigurno senzualno iskustvo. Izrađena od visokokvalitetne veganske kože bez nikla, jamči izdržljivost i sprječava iritacije kože.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Black Bondage Set

    Kožne i metalne lisice i noge za kućno ropstvo i S/M igrice. Velcro kopčanje, čvrsti metalni karabineri i središnji prsten, sve spojeno u rob križ.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Trebate li se pripremiti za svaku zadivljujuću priliku? Ova elegantna torba skriva nekoliko različitih fetiš pomagala, od lisica preko povodca do biča. Zahvaljujući praktičnoj torbi, set je prikladan ne samo za putovanja i posjete. Čuvajte svoje vitalne dodatke lijepo složene zajedno u diskretnoj i lijepoj torbi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Za one parove koji žele unaprijediti svoje igre vezivanja, ovaj komplet će zadovoljiti i najnaprednije ljubitelje vezivanja. Dolazi s prozračnom zaštitnom loptom, manžetama za ruke i noge od lijepljene kože, satenskom maskom za oči, bičom, škakljom od pera od 11 inča, užetom od japanske svile od 10 metara, spojnicom za kravate, stezaljkama za bradavice, ogrlicom i povodcem od bond-ed kože, veslom od 12 inča, subverzivna maska, seksualne kockice, ljuljačka vrata i ultimativni sustav za vezivanje za krevet!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 213 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.