×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi

Artikli 65 za 96 od 213 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim kompletom za stavljanje lisica iza leđa od materijala koji izgleda kao koža, ali definitivno nije prošao ni kožu, jer je 100% veganski! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robne igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Hoćeš li započeti BDSM i odjednom ti treba jako puno stvari? Uštedite i kupite ih u ovom praktičnom setu koji uključuje 10 osnovnih stvari: manšete za zapešća, manžete za gležnjeve, masku za oči, pljusku, bič, pištolj za omamljivanje, ogrlicu za povodac, zatezač, stezaljke za bradavice i uže.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Jeste li oduvijek bili znatiželjni i želite produbiti svoju znatiželju kada su u pitanju erotske igrice? Ovdje imamo set pomagala za sve koji žele otkriti robovske igre, a još nemaju iskustva. Ova kutija je puna iznenađenja i uzbuđenja, uživajte u njenom sadržaju u paru i doživite nova iskustva.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako slatko, ali u isto vrijeme opasno. Takav je i ovaj ružičasti set BDSM pomagala, koji će cijeniti ne samo romantični parovi koji žele doživjeti nešto više. Uključenih 11 pomagala jamči noć punu strasti, ali i boli, čiji ćete opseg sami odabrati. Dođite igrati i otkriti novi uzbudljiv svijet.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Biste li radije svezali svog napaljenog submisivnog dvojnika u vreću? Pa kako hoćete! Ova luđačka košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste ni razmišljali. Izrađena je od kvalitetnog PVC materijala, lako se oblači, kopča se patentnim zatvaračem, povlači se trakicama. Ima 2 otvora za disanje i nos, tako da je sigurnost također zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako je uzbudljivo biti izvan kontrole, zar ne? Isprobajte ga s onim nježnim setom od 5 satenskih vrpci za vezanje. Sjajna tkanina bit će ugodna vašim očima i koži, a blago zakošeni krajevi elegantno će upotpuniti efekt mašne. Uživajte u senzualnom ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite zapešća ili gležnjeve i uživajte u neobičnim erotskim igricama za večeras. Enchanted Spreader Bar je jaka i jaka šipka koja povezuje udobne lisice koje će izgledati stvarno baršunasto na vašoj koži. Lisice se vrlo jednostavno pričvršćuju čičak trakom i imaju podesivu veličinu. Dakle, jedva čekate da date prostora svojoj mašti ili dobijete savjet od nas i svoju partnericu stavite u lisice s podignutom notom kako biste joj kroz njezinu G-točku mogli pokazati raj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ovo će biti divlja vožnja! Široko raširite te noge i uhvatite ta zapešća za neku ozbiljno nastranu BDSM igru. Lako možete podesiti stražnji remen kako biste povukli partnerova zapešća gore ili dolje po leđima.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za stavljanje lisica i pronalaženje savršenog položaja za prodor!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti set za držanje ruku i stopala!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za držanje kreveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni odstojnik od veganske kože završen je s 2 x 2 okretna zlatna karabinera i ispunit će vaše ropske ljubavne želje. Lijepa je i izdržljiva u isto vrijeme i definitivno ne bi trebala nedostajati u vašoj kolekciji nestašnih igračaka.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Prekrasan BDSM set u luksuznom bordo dizajnu! U njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno da budete prava Gospodarica ili pravi Gospodar. Sve je pospremljeno u praktičnu i diskretnu torbicu koja podsjeća na putnu torbu ili aktovku, a opremljena je i omčom za lakše držanje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 potrepštine za sve koji žele polako, ali sigurno krenuti u otkrivanje BDSM svijeta! Presveto Trojstvo - ukori, dlakave lisice i maska za oči pružit će vam okus novih iskustava. Tko će od vas biti podložan, a tko dominantan? Počnite ispunjavati svoje erotske želje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Lisice i čepići brenda Fetish Collection koji točno zna što vaše nestašno srce želi! Pribadača je povezana s lisicama lancima i zahvaljujući 3 lokota, nositelj neće imati načina za bijeg! Pokušajte zagrijati metalnu iglu u toploj vodi ili je ohladiti u hladnjaku prije upotrebe i otkrijte još više uzbudljivih iskustava!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za vezanje ispod kreveta ili madraca u mekanoj vezi s jednostavnim pričvršćivanjem na čičak.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bondage Set

    Uprtač za savršene igre s ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, lanci, karabineri, razne namjene i kvalitetna izrada, što više poželjeti? Ovratnik i lisice izrađeni su od kože, podesive su duljine i stoga vam se izvrsno prilagođavaju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Pričvrstite svog partnera u seksi pozu s kravatom u kojoj ćete oboje uživati, s ovim sofisticiranim sustavom vezivanja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Prepustite se sa stilom uz TABOOM Hogtie. Ovaj primamljivi dodatak omogućuje vam da obuzdate ruke i noge iza leđa, dajući Domu potpunu kontrolu i pojačavajući užitak Suba do novih visina.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrasan crno-zlatni kovčeg koji sadrži sve što vam je potrebno da se prepustite svom omiljenom BDSM iskušenju! Otvorite luksuznu aktovku i divite se jasno raspoređenim izdržljivim dodacima od visokokvalitetne veganske kože. Zaključajte svoju aktovku kako vaša privatnost ne bi bila narušena.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Sve što trebate da ostvarite svoje BDSM snove! Ovaj set je idealan za sve početnike, ali i za iskusnije ljubitelje koji trebaju promijeniti opremu. Dodaci su elegantno crni, a u setu ćete ih pronaći 12. Od čega ćete početi?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Floor Pillory

    Savršen set kutija za pilule ne samo za početnike! Set se postavlja na pod i vrlo se jednostavno sastavlja. Zatim na njega samo pričvrstite ovratnik i manšete za zglobove i gležnjeve. Okvir se može podešavati po duljini kao i sve lisice koje imaju kopču. Ostvarite svoje opasne snove!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Sve što mu treba da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Diskretna crna torba sadrži naramenicu, ovratnik, štipaljku, masku za oči, križ s kravatom, uzicu i manšete za ruke i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set lisica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Zakoračite u svijet intenzivnog BDSM-a s ovim narukvicom s punim rukavima.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Treba li itko od vas biti kažnjen? Koristite i ovaj izdržljivi set koji se pričvršćuje ispod madraca. 4 mekane pjenaste lisice bit će ugodne za vaše gležnjeve i zapešća i moći ćete se koncentrirati samo na uzbuđenje. Aplikacija je jednostavna, a cijena povoljna, pa što čekate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki početni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Prekrasna, sjajna i opasna lopta od nehrđajućeg čelika. Djeluje na principu topljenja ležanja i idealan je za vezanje sebe. Napunite ga vodom, stavite drugi dio i stavite u zamrzivač. Nakon smrzavanja ovisi o temperaturi okoline kada će se brava početi otvarati, ali obično je to nakon 2,5 sata na temperaturi od oko 20°C. Krajnje ušice tada služe ništa osim dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 213 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.