×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klinička pomagala

Artikli 97 za 128 od 340 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Otvorite novu novu verziju Ballda! Međutim, na testiranju je velik broj sklopova na kojima se drže četvrtinu, a vrat im je na vrhu vanjskim prstenom. A kakav je rezultat? Možete se probiti kroz loptice! Morate sami otkriti da će vaši testeri postati instrument korisnosti i korisnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tiemann Urinary Cathether Sterile Curved

    Još jedan medicinski uređaj u našem asortimanu! Ovaj put je riječ o alatu namijenjenom tzv. kateterizaciji mokraćnog mjehura odnosno vaskularizaciji. Nikad ne zaboravite na sigurnost tijekom ove zabave, a najviše od svega, uživajte u svojim doktorskim igrama!

    3,79 €

    1,09 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 094

    Šuplji čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji uretre iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Alat za sve iskusne ljubitelje zvuka koji žele svoj užitak podići na novu razinu. Tremler ima vibrirajuću funkciju u kojoj možete uživati ili u uretri ili mirno na drugim dijelovima tijela. Jeste li spremni za stvarno intenzivno vibrirajuće iskustvo?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima oblik perle i krajnji dio za jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Cock Nails

    Nokti za penis izrađeni od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi nokti su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Madical play jedna je od omiljenih igara Isabelle Sinclaire. Želite li ih i vi isprobati? Dobro će doći ovaj spekularni uređaj u stilu ogledala. Jednim pritiskom na ručku, 3 zaobljene šape se ravnomjerno otvaraju i daju vam uvid u tajnu utrobu, pa dođite i upotrijebite to na svoj način!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ova ultimativna sprava za mučenje testisa je rastezač i drobilica testisa u jednom s posebnom značajkom mučenja šiljcima.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni set za sve ljubitelje sondiranja, odnosno stimulacije mokraćne cijevi iznutra. Sadrži 14 dilatatora marke Penisplug izrađenih od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u prekrasnoj kutiji za odlaganje. Svi dilatori su glatki, polirani i izravno kreirani za užitak. Svaki od njih ima ugraviran promjer za bolji pregled i sigurno ćete cijeniti zaobljene vrhove za jednostavno umetanje i ravne ručke za jednostavno rukovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite li znati svoje granice? Ova težina testisa bit će savršena za to! Zemljina gravitacija će djelovati i izdržljivi metalni materijal će uzeti svoj danak. Možete li uopće dodati završne kuglice lancima? Probajte gdje sada možete ići!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Ispunjavajući istu osnovnu funkciju kao prsten za pijetla, ali širi i robusniji, TitanMen pouzdani kavez za penis omogućuje vam da duže ostanete čvrsti dok povećava opseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Osjećate li se kao malo grublje igre povezane s drobljenjem testisa? Žudite za malo boli i želite isprobati ono što možete podnijeti? U tom slučaju, ovaj akrilni widget je vaš san.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite pomaknuti granice stimulacije? Ako ste već pali na sondiranje, stimulaciju mokraćne cijevi iznutra, probajte nešto više - elektrostimulaciju! Ovaj vibrirajući uretralni uređaj pruža nevjerojatan i jedinstven osjećaj unutar i izvan genitalija. Šalje elektro valove u penis i uretru. Ne bojte se i dođite probati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Imate li novi sloj radosti? S ovim ispitnim ležajevima možete se igrati sa svojim mačevima i doživjeti pravo iskustvo. Vaša riba za čišćenje raste i kombinira intenzitet vaših sadnica sve dok ne masturbirate ili ne pokrenete ljubav. Učinite sreću i popravite svoje testove!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    Jesu li igre mokrenja tvoja stvar? Potpuno razumijemo i sretni smo što vas možemo obradovati ovom viješću! Svijet se pretvara u prekrasno mjesto onog trenutka kada stavite ovaj rukav na svoj penis i pustite da vaš urin (ili čak sjeme) teče kroz dugačku prozirnu cijev. Što će biti cilj ovog protoka? To ćemo prepustiti vama, ali nekako mislimo da će to biti usta vašeg dvojnika!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvrnite svoju ekstazu stimulirajući uretru ovim vijcima! Set od 3 iznimno duga dilatatora razveselit će vas različitim veličinama i težinama. Idealan je za početnike i napredne, a tekstura će im biti posebno ugodna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Small 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire nudi jedinstvenu kolekciju opreme za penis, posebno izrađenu za one koji se usuđuju pomicati granice užitka. Dilatatori penisa dizajnirani su za dodatnu stimulaciju sa svakom izbočinom koja sklizne u vašu uretru.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj spekulum se sastoji od 3 šiljka, koji zajedno tvore okruglu sondu. Hoćeš li probati s njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! Uz ovaj uređaj doživjet ćete senzualno otvaranje anusa. Umetnite 3 zupca i okrećite maticu dok se kundak ne otvori prema želji. Napravu za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatko poliranog nehrđajućeg čelika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Sanjate li o opasnoj kvaliteti i profesionalnom pomagalu za testise? Humbler Steel BDSM Humility Device je držač testisa s uklonjivim nosilima i drobilom. Sa strane ima dvije praktične ušice za pričvršćivanje užadi, na primjer, pa će sudbina vašeg roba biti u vašoj moći. Upotpunite svoju BDSM kolekciju s ovim sofisticiranim alatom od nehrđajućeg čelika!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igračka koja će vas zgnječiti, zadiviti i sigurno neće razočarati.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanika, tkanine i flexibilane su sve vaše prednosti, dajući im dobre oscilacije i seksi poglede. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Vibrirajući dilatator dizajniran za uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra. Uživajte u njegovoj super dugačkoj duljini i prvoklasnom fleksibilnom silikonu koji će savršeno pristajati vašem tijelu i istovremeno savršeno prenositi vibracije po igrački. Možete birati između 7 pulsirajućih načina rada i 3 brzine kako biste otkrili strast koja se krije u vašem penisu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Zamislite kako bi bilo imati jednu erotsku igračku umjesto svakog prsta! S ovom poticajnom rukavicom, FISTIT će imati prednost u spavaćoj sobi. Svakom će vašem prstu dati drugačiji uzbudljiv oblik i teksturu za vaginalne i analne iritacije. Isprobajte svaki od pet prstiju i probudite svoje osjetljive točke na strast!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ako trebate isprobati nešto novo, ova igračka je idealno rješenje. Uključuje se u penis koji će stimulirati vašu mokraćnu cijev iznutra, uz nju ćete uživati u nevjerojatnim osjetljivim i savršenim orgazmima. Osim toga, šuplja je, tako da spermiji mogu ugodno prolaziti kroz nju. Lako je rukovati, možete samo zagrijati ili ohladiti u toploj ili hladnoj vodi i kušati još raznolikija iskustva.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • easyCARE Latex Gloves Powder-Free Transparent 100 pack

    Tako lagan i tako multifunkcionalan! Ove rukavice od lateksa dobro dođu u raznim prilikama, a sigurna sam da ih upravo sada gledate jer razmišljate o svom zločestom erotskom scenariju kojem su potrebne, zar ne? U paketu ćete naći 100 komada i možete birati između nekoliko veličina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Kad uhvatiš pticu, pjevaju mu! Međutim, ovo nije samo kava, jer bonus ima dilatator u močvari. Dilatator je izrađen od glatkog, fleksibilnog medicinskog silikona i polikarbonata koji se može koristiti za nošenje. Promijenite svoju pticu!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine sorte podložne su intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Procijenite okus nepoznat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakav je to gadget, pitate se? Sa zadovoljstvom vam otkrivamo ovu slatku tajnu! To je poseban dodatak namijenjen ženskom tijelu i njegovom užitku. Savijte ga po potrebi tako da izbočina u sredini pomaže stimulirati G-točku, dok fleksibilne trake rastežu stidne usne. Vaši intimni dijelovi bit će savršeno otkriveni za divljenje, vagina će biti otvorena, a što će se dalje dogoditi ovisi o vama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 340 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.