×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klinička pomagala

Artikli 129 za 160 od 340 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Zadivljujući čep za penis od nehrđajućeg čelika s neobičnim oblikom kuke inspiriran slavnim superherojem u crnoj boji! Čim ga stavite u penis, ne samo da ćete biti preplavljeni prekrasnim osjećajima, već ćete i uživati u tome kako ovaj uređaj izgleda sjajno. Vrijedi spomenuti i da je čep šupalj tako da čak i spermij lako može izaći!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Hegar set uretralnih zvukova kolekcija je vrhunskih uretralnih zvukova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite li otkriti nove osjećaje kroz svoje testise? Stavite na njih ovu luksuznu robusnu mašinu za namotavanje od nehrđajućeg čelika i uhvatite ih snažnim magnetom. Dok masturbirate, ševate ili se igrate na neki drugi način, gravitacija uzima svoj danak kako bi stvorila intenzivan osjećaj koji poboljšava seksualno iskustvo. Rastegnite testise do orgazmičke sreće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Pojačajte intenzitet i oživite svoje najdublje fantazije. Trake od PU kože omotavaju vaša bedra, stežu stidne usne i šire ih! Savršene za igru ponižavanja i BDSM u spavaćoj sobi, ove naramenice dizajnirane su za izlaganje najosjetljivijih dijelova vašeg ljubavnika za vaš vrhunski užitak.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • mediCARE Nitrile Gloves Powder-Free Dark Pink 100 pack

    Senzualne boje i super multifunkcionalne! Ove rukavice od nitrila dobro dođu za razne razonode, a sigurna sam da ih upravo sada gledate jer razmišljate o svom zločestom erotskom scenariju koji ih treba, zar se ne varamo? U paketu ćete ih pronaći 100 komada i možete birati između nekoliko veličina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte u svojim strastima i ispunite svoje želje s ovim visokokvalitetnim uređajem za penis od nehrđajućeg čelika. Penisstick čep iz Kiotosa lijep je na pogled, jer je nevjerojatno sjajan i oblikovan za dodatnu stimulaciju. Lako se ubacuje, šuplje i ima nekoliko rupica u podlozi, pa će vam pušenje biti pljusak užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Jeste li isprobali stimulaciju uretre i tražite li savršenu igračku da svoje trenutke strasti podignete na sljedeću razinu? Ovaj alat se ne zove Đavo ili vrag tek tako! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, elegantan je, čvrst i pružit će vam intenzivan doživljaj. Prepustite se luksuzu i savršenoj stimulaciji uretre u isto vrijeme.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Collins Speculum Medium Brushed Steel

    Glatko i savršeno dizajnirano "ogledalo" koje vam omogućuje da pogledate unutra i testirate pregled poput liječnika. Imajte vijak kojim ćete ga otvoriti do potrebne razine. Ispunite svoje želje u stvarnosti s ovim visokokvalitetnim alatom od nehrđajućeg čelika.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Dick Screws

    Penis vijci od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi vijci su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Istegnite testise i uživajte u uzbuđenju! Ovaj okrugli Rebel-ov prsten za nosila loptica koji se može zaključati stavlja se na testise i zaključava priloženim ključem. Ili želite nešto više? Pokušajte zagrijati prsten (u vrućoj vodi) ili ga ohladiti (u hladnoj vodi) prije upotrebe.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Kada tražite ultimativni potporni prsten za svoj penis i jaja, cijev za penis s rastezačem lopte savršen je izbor koji će vam dati dodatnu prednost!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Large 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire nudi jedinstvenu kolekciju opreme za penis, posebno izrađenu za one koji se koriste pomicati granice užitka. Dilatatori penisa dizajnirani su za dodatnu stimulaciju sa svakom izbočinom koja se sklizne u vašu uretru.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kako bi bilo da popišate mokraćnu cijev iznutra i iskusite uzbuđenje koje ide ruku pod ruku s malo boli? Zvuk privlači sve više znatiželjnika i ne čudi što sve treba probati! Samo zapamtite da jednostavno neće raditi bez kvalitetnih alata. Stoga će vam ovaj dilatator sa silikonom koji je siguran za tijelo dobro doći. Neka vam izmami osmijeh na lice!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom bit ćete još bolji! Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Glatko je poliran i jednostavan za ugradnju. Dođite do svog orgazma onoliko duboko koliko vam je potrebno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Tri pomoćnika od nehrđajućeg čelika za užitak vaše uretre. Idealne su za potpune početnike koji žele isprobati zvuk i otkriti nova iskustva. Čepovi za penis su čvrsti, ukrašeni poticajnim kuglicama i relativno su kratke duljine od 5 cm. Zato dođite isprobati nešto novo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Volite li 2 u 1 stvari i volite li mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilica testisa od jakog silikonskog materijala, a ujedno je i zatvor za testise, jer ga možete zaključati bravom. Oštri vrhovi ne dopuštaju testisima da spavaju, a ključ za zaključavanje ne mora nužno pripadati samo vama. Dođite isprobati nešto novo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine sorte podložne su intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Sudac prema okusu nepoznat!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Nanesite lubrikant u analni ili vaginu točno, udobno i samo jednom rukom! Ovaj praktični dozator će vam se svidjeti po prvi put, možete ga napuniti bilo kojom tekućinom (osim silikonskog maziva), a zatim ga samo jednim potezom dopremiti tamo gdje vam je potreban. Dozator je izrađen od visokokvalitetnog silikona, a njegov oblik će vam također pružiti ugodnu stimulaciju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Vrući vibrirajući uretralni užitak! Ovaj vibrirajući i fleksibilni dilatator tu je za sve koji vole sondiranje, odnosno stimulaciju mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog bešavnog silikona i vrlo je ugodan na dodir. Njegov zaobljeni vrh omogućuje jednostavno umetanje, a zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, dilatator se savršeno prilagođava vašem tijelu. Birajte između 10 načina vibracije za različita iskustva!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pažnja, ovaj uređaj izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika definitivno nije prikladan za osjetljive i osjetljive duše. Ovdje je za najveće zlikovce koji se ničega ne boje i s lakoćom će imati zakucane čeljusti. Stavite nastavak za usta u usta, isprobajte ga i imbus ključem namjestite veličinu otvora i zategnite ga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulirajte svoju uretru ovim vibrirajućim dilatatorom. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je kreacija od nekoliko kuglica čije će vas umetanje u penis višestruko stimulirati, nudi vam i 7 načina vibracija između kojih se možete prebacivati pritiskom na tipku. Silikonska površinska obrada obećava jednostavnu ugradnju zbog svoje mekoće, a ne smijete zaboraviti da se ovaj materijal smije kombinirati samo s mazivima na bazi vode.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Učinkovit alat izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika marke Triune. Postavlja se oko penisa, a kada dođe do erekcije, njegove unutarnje bodlje oštro se zabijaju u tijelo, čineći nositelja erekcije strašnim i bolnim teretom. Ili stavite na testise, na vama je kako ćete pristupiti mučenju i koliko ste loši! Lokot će osigurati da nositelj opasnog prstena bude samo u vašoj moći!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BETAtex PE Gloves Transparent 100 pack

    Najmultifunkcionalnije rukavice na svijetu! Dobro dođu za razne razonode, a sigurna sam da ih upravo sada gledate samo zato što razmišljate o svom zločestom erotskom scenariju koji ih treba, ne varamo se? Naći ćete ih 100 u pakiranju, a njihova relativno gruba površina obećava otpornost na trganje.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Dat će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak, jer je vibrator dugačak i ima jači krajnji dio. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Blue 100 pack

    Senzualna plava i super multifunkcionalna! Ove rukavice od nitrila dobro dođu za razne razonode, a sigurna sam da ih upravo gledate jer razmišljate o svom zločestom erotskom scenariju koji ih treba, zar se ne varamo? U paketu ćete ih pronaći 100 komada i možete birati između nekoliko veličina.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutalno sredstvo za sve koji ga se ne boje i ne boje, ali taj strah im se sviđa! Povežite ruke i penis sa skrotumom u ovom jedinstvenom dizajnu teškom 856 g od visokokvalitetnog drva.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Otkrijte potpuno novi način prodiranja u Balldo! Ovaj početni set montiran je na testise, na kojima se čvrsto drži i još uvijek je pričvršćen krajnjim prstenom. I kakav je onda rezultat? Možete prodrijeti u loptice! Ovo samo morate probati, vaši će testisi postati instrument užitka i užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Čak i žene mogu uživati u uretralnom užitku! Uz ovaj šuplji dilatator s uklonjivim čepom proći će bez problema, jer je izrađen od najboljeg silikona fine teksture. Istovremeno je vrlo fleksibilan i jednostavan za implementaciju. Ispunite svoje erotske snove!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Volite li isprobavati svoju uretru? Zapamtite da su vam za to potrebni najkvalitetniji alati. Ovaj set dilatatora dizajniranih za sondiranje nehrđajućeg čelika može dobro doći. Otkrijte intenzivan užitak s njom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 340 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.