×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pojasevi čednosti za muškarce

Artikli 33 za 64 od 230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantan i proziran kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Držite partnerov (ili robovski?) penis pod kontrolom čak i kada ste daleko od kuće!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Predstavljamo naš kavez nevinosti od čelične mreže. Pedantno izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je kavez dizajniran za udobnost i dugovječnost. Mrežasti uzorak ne samo da dodaje dašak elegancije, već također osigurava optimalnu ventilaciju i higijenu.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga odabrati? Budući da se lako oblači, dizajniran je za dugotrajno nošenje i ima inovativni silikonski sigurnosni štit koji sprječava njegovo izvlačenje. U usporedbi s drugim kavezima koji su izrađeni od polikarbonata koji sadrži plastifikatore, World Cage kavezi su izrađeni od ABS plastike bez BPA. Set sadrži i veće prstenje, tako da nema potrebe kupovati ništa.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je li vaš penis prilično malen i potreban vam je kavez da stane? Upravo ste ga pronašli! Izrađen je od luksuznog nehrđajućeg čelika i uključuje uklonjivi šuplji uretralni dilatator. Mora postojati i vješalica koja sprječava mogućnost curenja!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Neobične muške tange od podijeljenih kožnih naramenica. Ukrašene su metalnim prstenovima i čavlima, a naramenice se mogu namjestiti u 7 različitih položaja za udobno pristajanje. Uživajte u pogledu na zarobljeni kurac!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga oduzeti? Održavat će vas hladnim, dizajniran za dugotrajno nošenje i ima inovativni silikonski sigurnosni štit koji olakšava korištenje. U slučaju ostalih materijala, izrađeni su od polikarbonata i koriste se u plastifikatorima, World Cage je izrađen od ABS plastike bez BPA. U kompletu se nalazi i dosta prstenja, tako da ne treba kupovati hranu.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Predstavljamo naš kavez nevinosti od čelične mreže. Pedantno izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je kavez dizajniran za udobnost i dugovječnost. Mrežasti uzorak ne samo da daje dašak elegancije, već također osigurava optimalnu ventilaciju i higijenu.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    Ovaj kavez je vrhunac elastičnosti i mekoće. Omogućit će vam da se poigrate čednošću bez upotrebe tvrde plastike ili teških metala, uz koje su uvijek nužno priloženi lokoti. Razvio ga je brend Oxballs, čiji su programeri koristili savršeni TPR materijal.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Predstavljamo naš moderni uređaj za čednost s remenom od PU kože, elegantno i suvremeno rješenje izrađeno u potpunosti od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ovaj moderni uređaj za nevinost daje prednost udobnosti i kontroli, a sadrži podesivi remen od PU kože za sigurno i personalizirano pristajanje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Mali, čelični i prilično strogi! Ovaj mini čelični kavez ograničit će ne samo uzbuđenje, već i svako kretanje. Također uključuje uklonjivi štapić koji pluta u uretru. Zaslužuje li to vaš submisivni pandan? Ako je tako, ne zaboravite ga zaključati.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Ne kažu uzalud – vjerujte, ali provjerite! Ovaj pad na penis pretvara patnju roba u pravi užitak, jer ima podesivi prsten za erekciju. To jamči siguran hvat u svakom trenutku, a zahvaljujući njemu, kavez odgovara bilo kojoj veličini penisa. A što je s iznenađenjem s druge strane? Ovo je šlag na torti - analni čep!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    Zaključavanje za penis! Brutus Shark Cock Cage je kavez za čistoću izrađen od visokokvalitetnog i izdržljivog polikarbonata. Možete ga prilagoditi svojoj veličini i udobno ga nositi dulje vrijeme ili koliko god odluči onaj ili onaj s ključevima. Jeste li spremni predati se?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Travel Friendly Locks for Chastity Devices 20 pcs

    Dvadeset plastičnih brava koje drže detektor metala isključenim! Lagani su, praktični, jednostavni za korištenje i također numerirani. Ne treba vam ključ, možete ih jednostavno i brzo zatvoriti te ih otvoriti oštrim škarama. Iz toga proizlazi da je svaki od njih samo za jednu upotrebu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    Man|Cage Chastity Cages proizvedeni su od visokokvalitetnog polikarbonata, vrlo laganog, izdržljivog i hipoalergenog materijala. Kavez se sastoji od tri dijela koji savršeno pristaju jedan uz drugog. Dva klina za navođenje povezuju gornje dijelove, a ovalni konusni klin povezuje prstenove s kavezom. Mnoštvo prstenova različitih veličina i razmaka omogućit će vam stvaranje savršene veličine!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike kavez za nevinost: vrhunski uređaj za nevinost za muškarce koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu prilagođenom tuširanju.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što proizvod čini i ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Kavez Mini Me oduzet će vam ne samo slobodu, već i prostor! Vaša ptica će biti u potpuno uskom zatvoru, vi ćete biti bespomoćni, a vaše želje ograničene dok ne može boljeti. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Držite pticu pod ključem s ovim kavezom za čistoću od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što zaključava penis, također graciozno dijeli testise i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 7 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Zatvorite zločestu (ili čak lijepu) pticu u kavez! Odaberete li ovaj, moći ćete uživati u visokokvalitetnom silikonskom materijalu koji kavez čini vrlo udobnim čak i za dugotrajno nošenje. Lagan je, fleksibilan i ima higijensku bočnu ventilaciju. Nosite ga gdje god želite, neće vam se vidjeti ispod odjeće!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Elegantno kožno odijelo za dvorac! Ove gaćice dolaze s 3 lokota kako bi se osiguralo da ih korisnik ne skida lako. Veličina je podesiva, tako da nositelju može biti udobno, ali i izrazito neudobno. Pohranite svoju vrijednost u meku kožu i prepustite se moći ključeva i sudbine u svojim rukama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Hoćete li staviti sve u to? Ako je tako, nećete požaliti! Dakle, visokokvalitetni kavez za olovke od nehrđajućeg čelika mnogo je bolji od bilo kojeg drugog kaveza. Unutarnji šiljci će uzrokovati intenzivnu bol cijelom dužinom penisa u području žira. Zaključajte pticu u kavezu kroz pričvrsni prsten i podrežite joj krila.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 0

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike kavez za nevinost: vrhunski uređaj za nevinost za muškarce koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu prilagođenom tuširanju.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • World Cage Security Shield

    Dodatak za kaveze za Word Cage (može se koristiti i za CB-X). Djeluje kao sigurnosni štit i doprinosi sigurnosti. Nije prikladno kombinirati ga s mazivima na bazi silikona.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je li vaš rob postao skitnica i smatrate da zaslužuje zatvorsku kaznu? Uhvatite i zatvorite njegov penis u ovaj plastični kavez gdje neće otvrdnuti ni pod kojim okolnostima. Izrađena je od lagane plastike, lako se čisti i pogodna je i za dugotrajno nošenje, tijekom kojeg se uopće neće vidjeti ispod odjeće.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Mini V2 Black

    Vice Chastity Device prvi je i jedini neizbježni uređaj za nevinost na svijetu koji ne zahtijeva PA (Prince Albert) piercing. Nudi razinu sigurnosti kakva dosad nije viđena u drugim uređajima za čednost. Teksturirani dizajn na unutarnjim jezičcima protiv izvlačenja je ključ njegove tvrdnje da je neizbježan. Što se uređaj duže nosi, to postaje sigurniji. Nakon 2 dana konstantnog nošenja, postaje neizbježan!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Volite li biti potpuno pod nadzorom? Žudite li za najmanjim kavezom za nevinost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugotrajno nošenje, budući da ima mnoštvo dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše želje će se ostvariti ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite dvaput, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 230 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.