×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pojasevi čednosti za muškarce

Artikli 129 za 160 od 230 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Black

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    Zatvorite ga! Ovaj polikarbonatni kavez prilagođava se veličini i prikladan je za dugotrajno nošenje. Sve što trebate učiniti je okrenuti ključ i nositelj ga jednostavno neće pustiti iz ruku! Velika prednost je što je brava ugrađena u tijelo kaveza, tako da ne morate koristiti dodatni lokot. Kavez je higijenski i lako se održava čistim zahvaljujući otvorima za ventilaciju. Savršen način da svom submisivnom dvojniku zabranite pristup penisu i uzbuđenju na duže vrijeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Pink

    Kolekcija Rimba P-Cage sadrži različite vrste kaveza za penis. Izrađeni od visokokvalitetnog ABS materijala, ovi kavezi za nevinost nude udobno pristajanje dok osiguravaju dugotrajnu izdržljivost. Kavez nevinosti ograničava onoga tko ga nosi da ima erekciju.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Mini Pink

    Volite li biti potpuno pod nadzorom? Žudite li za kavezom nevinosti koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugotrajno nošenje, budući da ima širok izbor dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše želje će se ostvariti ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite dvaput, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    CELLMATE predstavlja Guardian Chastity Cage: vrhunski uređaj za mušku nevinost koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu pogodnom za tuširanje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Zaslužuješ li malo oštrog mučenja? Ovaj kavez za čednost izrađen je od visokokvalitetnog ručno poliranog čelika pa je na prvi pogled uistinu veličanstven. Ali istovremeno je i stvarno opasan i namijenjen svim istinskim ljubiteljima BDSM-a! Opremljen je s četiri vijka za nemilosrdnu bolnu patnju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Zarobite lopte iza rešetaka! Ovaj čelični kavez služit će vam kao zatvor. Divna je za pogled, ali vjerujte još ljepša kad je sita. Uživajte u intenzivnim iskustvima s 500 g na testisima koji će senzualno spustiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika u ključeve od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan i ujedno siguran za tijelo. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kvalitetan kavez za penis seksi izgleda! Izrađen je od nehrđajućeg čelika i u njegovoj ambalaži pronaći ćete sve što vam je potrebno da tako neposlušnu pticu zatvorite. Ne sprječava fiziološke potrebe, a prikladan je i za dugotrajno nošenje. Pjevajte svoju pticu slatko i zarobite je u kavezu!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Podignite svoju BDSM igru na višu razinu i zaključajte stvari! Bez obzira volite li kontrolirati ili biti kontrolirani, ManCage je tu da ispuni vaše želje. Fleksibilna silikonska konstrukcija osigurava dugotrajnu upotrebu, dok strateški postavljeni otvori nude primamljiv pogled na ono što se nalazi unutra.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Zlatni kavez za sve pronicljive ptice! Ovaj pozlaćeni kavez nevinosti savršen je dar za vašu pronicljivu ljubavnicu koja cijeni luksuzne modne dodatke. Zahvaljujući 18-karatnom zlatu i nehrđajućem čeliku, kavez je super izdržljiv, jak i obećava dug život. Otvoreni vrh ne sprječava mokrenje, pa je kavez stoga prikladan i za dugotrajno nošenje. Zato nemojte čekati i uhvatite pokornu pticu u kavezu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Jeste li oduvijek željeli odustati od kontrole nad sobom i izgubiti priliku dodirnuti svoj penis i postići erekciju? Uhvatite pticu u kavezu! Ovaj kvalitetni plastični kavez za Chastity Cage ima 3 prstena različitih veličina i također važnu metalnu bravu i dva ključa za vašu damu. Ispunite svoje snove!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Da li vaša ptica sanja o udobnom i kvalitetnom kavezu? Airlock Electro je ugodno mekan, a kavez za penis je ugodan za nošenje jer je lagan i ventiliran. Dvije rupe u podnožju osiguravaju savršeno držanje na mjestu, a male rupice po dužini i na nosiljci koriste se ili za pričvršćivanje elektrostimulacijskih kontakata (nisu uključeni) ili za ventilaciju i fiziološke potrebe.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kvalitetan kurac za seksi seks! Iz nepretenciozne čeljusti i pakiranja jasno je da takvu neposlušnu pticu trebate zatvoriti. Ne zadovoljava fizičke potrebe i također je vezan za privremeno nošenje. Zapjevaj svoju pticu slatko i zaradi kavom!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Standard Pink

    Volite li biti potpuno pod nadzorom? Žudite li za koji kavezom nevinosti koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugotrajno nošenje, budući da ima širok izbor koji dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše želje će se ostvariti kada svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite dva puta, nećete imati ključeve i nećete se vratiti!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nezdravo otvor s uljezima! mislite li tako? Koliko je to moguće na prvi pogled. Posrćući uz brdo na poligonu, ima metalni prsten promjera 3 i 4 cm i senzualni dio i poligon!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Povjerenje je dobra stvar, ali prevencija je još bolja! S ovim ključem ćete svog roba držati zaključanim i nećete morati brinuti o njegovoj odanosti. Njegov ud udobno sjeda u ključ zahvaljujući 3 prstena različitih veličina, a higijenske rupe omogućuju obavljanje fizioloških potreba, pa ćete ga moći zaključati na dulje vrijeme. Zato zaključaj i čuvaj ključeve!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    Okusit ćete elegantnu pokornu igru samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom ružičastom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blueline Deluxe Chastity Cage

    Osjećate li kompulzivnu potrebu kontrolirati partnerov penis? Ili, naprotiv, trebate nekoga da vam uzme penis? U svakom slučaju, sigurno tražite alat za ostvarenje svojih snova, a on je upravo ovdje! Ovaj koji kavez od nehrđajućeg čelika može se zaključati i instrument se može zaključati!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Pink

    Volite li biti potpuno pod nadzorom? Žudite li za malim kavezom za nevinost koji koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugotrajno nošenje, jer ima mnogo dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše želje će se ostvariti kada svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite dva puta, nećete imati ključeve i nećete se vratiti!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    BRUTUS Cyborg Cock Cage prilagođen je podesivi kavez za nevinost izrađen od čvrste plastike. Može se savršeno prilagoditi osobnoj veličini i stoga je vrlo pogodan za dulje nošenje. Ključar odlučuje - usuđujete li se predati ključ?

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blueline Ultimate Cock Tease Cage

    Osjećate li kompulzivnu potrebu kontrolirati partnerov penis? Ili, naprotiv, trebate nekoga da vam uzme penis? U svakom slučaju, sigurno tražite alat za ostvarenje svojih snova, a on je upravo ovdje! Ovaj koji kavez od nehrđajućeg čelika može se zaključati i instrument se može zaključati!

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luksuzni kavez za čistoću s poklopcem koji se može skinuti za prave ljubitelje BDSM igrica! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, tako da mu je vijek trajanja zaista dug, a ujedno možete biti sigurni u sigurnost materijala. Zaključavanje za vaš kurac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cage Clear

    Slatki ključ za vašu pticu! Prozirni materijal omogućit će vam da pratite svoju muškost, ali samo vaš gospodar će vam omogućiti da oslobodite pticu i postignete erekciju. Zahvaljujući rupicama, ne sprječava fiziološke potrebe i stoga je pogodan za dugotrajno nošenje. Dakle, mučenje može potrajati jako dugo. Daj ključeve.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Jednokratnih plastičnih bravica za kavez čednosti na penisu nikad dosta! Ovaj paket sadrži 10 komada i svaki od njih ima svoj broj.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Compact Cylinder Lock

    Posebna brava s parom ključeva prikladna za nove Kiotos Steel Chastity kaveze za penis.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Airmesh kavez idealan je kavez za nevinost za dugotrajno nošenje. Budući da je ovaj Airmesh kavez izrađen od lagane plastike i ima male otvore za ventilaciju, toliko je udoban da jedva primijetite da ste zaključani.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Kavez za penis u modelu Curve dizajniran je prvenstveno za muškarce s većim penisom. Radi se o većem kavezu klasičnog modela s inovativnim prstenastim dizajnom modela CB-6000. Vaš veći penis bit će udoban i siguran u modelu Curve, neka bude zaključan i uživajte u uzbudljivoj napetosti koju vas, međutim, uzbuđenje učinkovito sprječava.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Locking Cock Ring

    Jeste li spremni biti zatvoreni u zatočeništvu? Ovaj prsten za penis i testise ima siguran mehanizam za zaključavanje koji drži prstenove zajedno i steže vas na području penisa i testisa. Kvalitetan nehrđajući čelik izgleda nevjerojatno elegantno, a istodobno je izdržljiv i osjetljiv na temperaturu. Odaberite iz prstena onaj pravi za svoju veličinu i uvjerite se!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zaključajte tu beskorisnu pticu i ne puštajte je van! Stell Black Brutal Chastity Cage uređaj je za zaključavanje penisa. To je prilično težak kavez i ne dopušta svom nositelju da se uzbuđuje. Zaista je brutalan, tvrd je, težak i zaključani penis sigurno neće sam izaći iz njega!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 230 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.