0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks

Artikli 1 za 32 od 209 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

  Vaši nenametljivi erotski snovi i vizije postaju stvarnost. Na tržištu, vibrator koristi kombinaciju vibracije i električne stimulacije bez neželjenih žica i kabela u jednom vrlo elegantnom uređaju.

  1.190 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

  Vaši nenametljivi erotski snovi i vizije postaju stvarnost. Na tržištu, vibrator koristi kombinaciju vibracije i električne stimulacije bez neželjenih žica i kabela u jednom vrlo elegantnom uređaju.

  1.190 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit

  S ovim sjajnim setom možete stimulirati gotovo svaki dio svog tijela. Osnova za elektrostimulaciju u elektroseksu je Mystim Tension Lover izvor.

  1.490 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

  Šok terapija je seksualni stimulator koji se koristi za generiranje električnih impulsa koji se prenose na bilo koji dio tijela, uključujući intimne dijelove. Pogodan je za početnike.

  509 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Kavez za čednost Enemy No 2 ima prozirnu boju i elektrostimulirajuće funkcije. Držite partnerovu burnu želju zaključanom, ograničite mu slobodu, spriječite erekciju i sami odlučite kada ćete ga pustiti van i prije svega koliko će elektrostimulacijskih šokova primiti danas. Kavez ima 3 uklonjive vodljive površine, od kojih su 2 bočne, a treća je u obliku sondiranja, odnosno malog dilatatora, koji se uvodi u mokraćnu cijev.

  1.190 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Red

  Jedinstven i vrlo popularan uređaj s crvenim snopom koji stvara električne udare po cijeloj površini kože. Pobuđuje neobične i uzbudljive osjećaje, koje možete koristiti strujom da se kontrolirate i uživate prema onome što vam se najviše sviđa.

  1.790 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Rodeo Robin

  Set trakica pogodnih za posebno intenzivnu stimulaciju penisa i testisa. Pobuđuje drhtavicu i senzualni užitak, koji može doseći doista neočekivane visine. Zahvaljujući podesivim remenima, udobno okružuju korijen penisa, žir ili testise.

  419 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim E-Box Series 2B Kit

  Doista moćno i svestrano napajanje za sve zahtjevne ljubitelje elektroseksa i stimulacije. 2B je na vrhu imaginarnog popisa izvora napajanja razvijenih za ovu uzbudljivu svrhu. Njegova funkcija i snaga apsolutno će vas zadiviti.

  5.490 kn

  3.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

  Mystim Pure Vibes je analogni izvor dizajniran za beskrajno otkrivanje ugodnih osjećaja uzrokovanih elektrostimulacijom. Počnite s blagim udarcima, nastavite kroz ritmičke pulsacije i eksplodirajte senzualno jakim oklopom.

  1.390 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

  Za pronicljive: s dvadesetčetvorokaratnom pozlaćenom mokraćnom cijevi i dvije zlatne Plunging Pete loptice stimuliraju i iznutra i izvana.

  759 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim John e-stim butt plug

  Poznaješ li Johna? John je više nego samo playboy za mjesta gdje sunce nije samo. Johny je elegantan, pa tijelo od poliranog aluminija ima savršen oblik. S Johnom želite koristiti iritantnu elektrostimulaciju u analnom dijelu, a trebali biste smjeti koristiti lijene bodlje ako to smijete. Otvorite orgazmično puzanje s uvjerljivim Johnom!

  1.190 kn

  990 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

  Brend Anal Fantasy ispunjava vaše analne snove! Sada dolazi s ovim stimulatorom prostate, koji ne samo da strastveno vibrira za vas, već će vas i milovati uzbudljivim električnim udarima. Oblik stimulatora je ugodno ergonomski, silikonski materijal je svilenkasto mekan, e-stimulacija je nevjerojatno moćna i najbolji orgazam je konačno nadohvat ruke.

  890 kn

  539 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

  Slim Finn je tanak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno se uklapa za posebnu stimulaciju penisa.

  759 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

  Čep za e-stimulaciju uretre iznutra. Izrađena je od ugodnog i sigurnog za tijelo silikona te je bipolarna. Zapamtite da proizvod radi samo u kombinaciji s izvorom na koji mora biti spojen.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

  Volite li elektrostimulaciju? S ovim kompletom dat ćete uzbudljive električne šokove na svoju mokraćnu cijev iznutra, ali i na penis izvana. Uključuje uni-metalni dilatator i remen za penis. Bit će to zaista eksplozivan užitak, a možda čak i bol, usudi se!

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

  Twisting Tom je prvi četveropolarni stimulator prostate, izrađen od sto posto visokokvalitetnog medicinskog platinastog silikona.

  639 kn

  539 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

  Jedinstven i vrlo popularan uređaj s ljubičastim snopom koji stvara električne udare po cijeloj površini kože. Pobuđuje neobične i uzbudljive osjećaje, koje možete koristiti strujom da se kontrolirate i uživate prema onome što vam se najviše sviđa.

  1.790 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Doc Johnson Kink The Stringer Electro Play Wand

  Želja se može pojaviti u mnogim oblicima i svakako je uvijek trebamo čuti. Kada je u pitanju elektrostimulacija, nema boljeg rješenja nego posegnuti za ovim jedinstvenim štapićem s kojim možete uživati u nježnom zadirkivanju bilo koje točke na svom tijelu.

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Zeus Electrosex Arcana Electro Vibe Wand

  Prepustite se očaravajućim vibracijama i čarobnim elektrošokovima koje nudi ova jedinstvena masažna glava popularnog i provjerenog brenda Zeus.

  1.690 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

  Senzualno ovalni elektrostimulirajući dildo prikladan za vaginalnu i analnu upotrebu. Njegove glatke krivulje pružaju intenzivnu stimulaciju, koja počinje uvođenjem prvog ovala. Uživajte u ugodnoj elektro-vibraciji kojom će vas Thello dovesti do neočekivanog orgazma.

  1.090 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

  Najbolji orgazami su zahvaljujući takozvanim kegelovim mišićima, ojačajte ih, uzbudite i otkrijte novi svemir. Ovaj stimulator oduševit će vašu vaginu unutarnjim elektrostimulacijskim šokovima od 5 razina te također prekrasnim vibracijama od 7 razina, a sve se kontrolira putem daljinskog upravljača, koji vi ili vaš kolega možete imati u ruci.

  890 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

  Dugi i nježno valoviti dilatator za posebnu stimulaciju penisa iznutra, što se naziva sondiranjem. Ako ste ljubitelj zvuka, svakako ne smijete propustiti priliku da intenzivnim strujnim udarima i udarima nadražite mokraćnu cijev.

  990 kn

  790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

  Elektrostimulirajući vibrator omogućit će vam da istovremeno uživate u uzbudljivoj elektrostimulaciji u kombinaciji s klasičnim vibracijama i tako doista milujete sve živčane završetke vaših intimnih dijelova. Neće vam trebati više kablova ili napajanja, jer će Mystim Daring Danny drhtati za vas sasvim sam. Ima učinkovita vodljiva područja i stimuliraće vas i unutar vaše vagine i na vašem klitorisu u jednom trenutku.

  1.390 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

  Električni Eric vibrator popularnog brenda Mystim kombinira učinkovite vibracije i popularnu električnu stimulaciju u jednom uređaju. Vibrira, trnci, pulsira, sve u jednom!

  1.390 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantan i crni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.790 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim ElectroPebble Electrobox

  Upoznajte ElectroPebble, koji ispunjava sve želje ljubitelja elektrostimulacijskih igrica, a koji su njegovi programeri pomno poslušali. Tako je moćan i prepun značajki koje jednostavno želite!

  2.690 kn

  1.790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

  Majstor mastrubber na vidiku, jedino čemu možete odoljeti! Omogućuju vam da nosite električni puls zaostalog ili olfaktornog intenziteta, urinirate penis u super ugodan materijal i koristite ga u teksturama donje strane na desnoj vagini. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

  1.190 kn

  759 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

  Elegantan i zlatni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.790 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

  Trebate malo dresirati svoje štene? Isprobajte ogrlicu koja pruža strujni udar!

  1.290 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

  Volite li elektrostimulaciju? Uz ovaj set priuštit ćete svoj penis uzbudljivim električnim šokovima. Uključene su 2 podesive unipolarne petlje, čiji penis odaberete. Tada ih samo spojite na izvor i prepustite se strujnim udarima koji mogu biti ugodni, ali i bolni.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Charming Chuck e-stim penis strap set

  Trake za penis za intenzivnu stimulaciju električnom vibracijom. Otkrijte senzualni užitak i nađite se na neočekivanim visinama uzbuđenja. Naramenice su podesive veličine, tako da savršeno pristaju svim veličinama, a na vama je hoćete li ih pričvrstiti oko žira, korijena penisa ili čak oko testisa.

  449 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim Connect Pack

  Želite se igrati sa svojim kolegom putem interneta, ali ste zabrinuti za svoju sigurnost? Ovaj E-Stim set pružit će vam mir i prekrasnu stimulaciju!

  5.790 kn

  3.590 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 209 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.