×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks

Artikli 1 za 32 od 209 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

  Prva takve vrste: Tickling Truman je bez presedana, jer su naše E-Stim Vibes prve i jedine igračke koje vam omogućavaju da istovremeno uživate u vibraciji i električnoj stimulaciji.

  159 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

  Prvi svoje vrste: Sizzling Simon je bez presedana, jer su E-Stim Vibes prve i jedine igračke koje vam omogućavaju da istovremeno uživate i u vibraciji i u električnoj stimulaciji – a za to im čak nije potreban set za stimulaciju živaca.

  159 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit

  Pomoću blagih električnih impulsa možete stimulirati ili jako uzbuditi gotovo svaki dio vašeg tijela. Kako god želite!

  199 €

  139 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

  Šok terapija je seksualni stimulator koji se koristi za generiranje električnih impulsa koji se prenose na bilo koji dio tijela, uključujući intimne dijelove. Pogodan je za početnike.

  67,90 €

  35,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Kavez za čednost Enemy No 2 ima prozirnu boju i elektrostimulirajuće funkcije. Držite partnerovu burnu želju zaključanom, ograničite mu slobodu, spriječite erekciju i sami odlučite kada ćete ga pustiti van i prije svega koliko će elektrostimulacijskih šokova primiti danas. Kavez ima 3 uklonjive vodljive površine, od kojih su 2 bočne, a treća je u obliku sondiranja, odnosno malog dilatatora, koji se uvodi u mokraćnu cijev.

  159 €

  139 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Rodeo Robin

  Set trakica pogodnih za posebno intenzivnu stimulaciju penisa i testisa. Pobuđuje drhtavicu i senzualni užitak, koji može doseći doista neočekivane visine. Zahvaljujući podesivim remenima, udobno okružuju korijen penisa, žir ili testise.

  55,90 €

  39,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

  Uživajte u povećanom analnom užitku putem dviju pulsnih točaka e-stimulacije, pružajući užitak trnaca iznutra i izvana. 5 razina elektrostimulacije mogu se koristiti sa ili bez 5 snažnih vibrirajućih funkcija. Sveukupni ergonomski oblik pruža specifično uzbuđenje prostate i ugodnu stimulaciju izravno u perinealnu regiju. Može se nositi samostalno ili tijekom seksualne igre.

  119 €

  71,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

  Za pronicljive: s dvadesetčetvorokaratnom pozlaćenom mokraćnom cijevi i dvije zlatne Plunging Pete loptice stimuliraju i iznutra i izvana.

  99,90 €

  75,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Red

  Jedinstven i vrlo popularan uređaj s crvenim snopom koji stvara električne udare po cijeloj površini kože. Pobuđuje neobične i uzbudljive osjećaje, koje možete koristiti strujom da se kontrolirate i uživate prema onome što vam se najviše sviđa.

  239 €

  159 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

  Mystim Pure Vibes je analogni izvor dizajniran za beskrajno otkrivanje ugodnih osjećaja uzrokovanih elektrostimulacijom. Počnite s blagim udarcima, nastavite kroz ritmičke pulsacije i eksplodirajte senzualno jakim oklopom.

  179 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

  Volite li elektrostimulaciju? S ovim kompletom dat ćete uzbudljive električne šokove na svoju mokraćnu cijev iznutra, ali i na penis izvana. Uključuje uni-metalni dilatator i remen za penis. Bit će to zaista eksplozivan užitak, a možda čak i bol, usudi se!

  63,90 €

  39,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim John e-stim butt plug

  Poznaješ li Johna? John je više nego samo playboy za mjesta gdje sunce nije samo. Johny je elegantan, pa tijelo od poliranog aluminija ima savršen oblik. S Johnom želite koristiti iritantnu elektrostimulaciju u analnom dijelu, a trebali biste smjeti koristiti lijene bodlje ako to smijete. Otvorite orgazmično puzanje s uvjerljivim Johnom!

  159 €

  129 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

  Elektrostimulirajući vibrator omogućit će vam da istovremeno uživate u uzbudljivoj elektrostimulaciji u kombinaciji s klasičnim vibracijama i tako doista milujete sve živčane završetke vaših intimnih dijelova. Neće vam trebati više kablova ili napajanja, jer će Mystim Daring Danny drhtati za vas sasvim sam. Ima učinkovita vodljiva područja i stimuliraće vas i unutar vaše vagine i na vašem klitorisu u jednom trenutku.

  179 €

  139 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

  Slim Finn je tanak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno se uklapa za posebnu stimulaciju penisa.

  99,90 €

  79,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim E-Box Series 2B Kit

  Doista moćno i svestrano napajanje za sve zahtjevne ljubitelje elektroseksa i stimulacije. 2B je na vrhu imaginarnog popisa izvora napajanja razvijenih za ovu uzbudljivu svrhu. Njegova funkcija i snaga apsolutno će vas zadiviti.

  719 €

  459 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

  Majstor mastrubber na vidiku, jedino čemu možete odoljeti! Omogućuju vam da nosite električni puls zaostalog ili olfaktornog intenziteta, urinirate penis u super ugodan materijal i koristite ga u teksturama donje strane na desnoj vagini. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

  159 €

  99,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

  Čep za e-stimulaciju uretre iznutra. Izrađena je od ugodnog i sigurnog za tijelo silikona te je bipolarna. Zapamtite da proizvod radi samo u kombinaciji s izvorom na koji mora biti spojen.

  31,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

  Jedinstven i vrlo popularan uređaj s ljubičastim snopom koji stvara električne udare po cijeloj površini kože. Pobuđuje neobične i uzbudljive osjećaje, koje možete koristiti strujom da se kontrolirate i uživate prema onome što vam se najviše sviđa.

  239 €

  159 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

  Dugi i nježno valoviti dilatator za posebnu stimulaciju penisa iznutra, što se naziva sondiranjem. Ako ste ljubitelj zvuka, svakako ne smijete propustiti priliku da intenzivnim strujnim udarima i udarima nadražite mokraćnu cijev.

  129 €

  107,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

  Visokokvalitetni vodljivi gel od čistog 23-karatnog zlata. 100% je siguran za korištenje s kondomima od lateksa, održava optimalnu pH ravnotežu, prati se vodom i također bez masti.

  23,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

  Senzualno ovalni elektrostimulirajući dildo prikladan za vaginalnu i analnu upotrebu. Njegove glatke krivulje pružaju intenzivnu stimulaciju, koja počinje uvođenjem prvog ovala. Uživajte u ugodnoj elektro-vibraciji kojom će vas Thello dovesti do neočekivanog orgazma.

  139 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

  Twisting Tom je prvi četveropolarni stimulator prostate, izrađen od sto posto visokokvalitetnog medicinskog platinastog silikona.

  83,90 €

  71,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

  Najbolji orgazami su zahvaljujući takozvanim kegelovim mišićima, ojačajte ih, uzbudite i otkrijte novi svemir. Ovaj stimulator oduševit će vašu vaginu unutarnjim elektrostimulacijskim šokovima od 5 razina te također prekrasnim vibracijama od 7 razina, a sve se kontrolira putem daljinskog upravljača, koji vi ili vaš kolega možete imati u ruci.

  119 €

  75,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

  Prsten za penis izrađen je od 100% kirurškog čelika od nehrđajućeg čelika i nije samo erotski komad nakita: također može produžiti i pojačati seks.

  51,90 €

  39,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

  Volite li elektrostimulaciju? Uz ovaj set priuštit ćete svoj penis uzbudljivim električnim šokovima. Uključene su 2 podesive unipolarne petlje, čiji penis odaberete. Tada ih samo spojite na izvor i prepustite se strujnim udarima koji mogu biti ugodni, ali i bolni.

  31,90 €

  19,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Doc Johnson Kink The Stringer Electro Play Wand

  Želja se može pojaviti u mnogim oblicima i svakako je uvijek trebamo čuti. Kada je u pitanju elektrostimulacija, nema boljeg rješenja nego posegnuti za ovim jedinstvenim štapićem s kojim možete uživati u nježnom zadirkivanju bilo koje točke na svom tijelu.

  59,90 €

  35,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

  Električni Eric vibrator popularnog brenda Mystim kombinira učinkovite vibracije i popularnu električnu stimulaciju u jednom uređaju. Vibrira, trnci, pulsira, sve u jednom!

  179 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantan i crni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  239 €

  179 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Electro Contact Gel 250ml

  Electro Contact je gel za podmazivanje na bazi vode koji poboljšava iskustvo elektrostimulacije. Podržava intenzitet prijenosa šokantnih impulsa između igračke i vas. Isprobajte i doživite još više uzbuđenja sa svojim omiljenim igračkama.

  15,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

  Elegantan i proziran kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  199 €

  159 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Vagina + Sultry Sub Set

  Majstor mastrubber na vidiku, jedino čemu možete odoljeti! Omogućuju vam da nosite električni puls zaostalog ili olfaktornog intenziteta, urinirate penis u super ugod materijalu i koristite ga u teksturama donje strane na desnoj vagini. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

  259 €

  159 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

  Trebate malo dresirati svoje štene? Isprobajte ogrlicu koja pruža strujni udar!

  179 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 209 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.