0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks

Artikli 1 za 32 od 215 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

  Vaši nenametljivi erotski snovi i vizije postaju stvarnost. Na tržištu, vibrator koristi kombinaciju vibracije i električne stimulacije bez neželjenih žica i kabela u jednom vrlo elegantnom uređaju.

  1.190 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

  Vaši nenametljivi erotski snovi i vizije postaju stvarnost. Na tržištu, vibrator koristi kombinaciju vibracije i električne stimulacije bez neželjenih žica i kabela u jednom vrlo elegantnom uređaju.

  1.190 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit

  S ovim sjajnim setom možete stimulirati gotovo svaki dio svog tijela. Osnova za elektrostimulaciju u elektroseksu je Mystim Tension Lover izvor.

  1.490 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

  Šok terapija je seksualni stimulator koji se koristi za generiranje električnih impulsa koji se prenose na bilo koji dio tijela, uključujući intimne dijelove. Pogodan je za početnike.

  509 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Kavez za čednost Enemy No 2 ima prozirnu boju i elektrostimulirajuće funkcije. Držite partnerovu burnu želju zaključanom, ograničite mu slobodu, spriječite erekciju i sami odlučite kada ćete ga pustiti van i prije svega koliko će elektrostimulacijskih šokova primiti danas. Kavez ima 3 uklonjive vodljive površine, od kojih su 2 bočne, a treća je u obliku sondiranja, odnosno malog dilatatora, koji se uvodi u mokraćnu cijev.

  1.190 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Red

  Jedinstven i vrlo popularan uređaj s crvenim snopom koji stvara električne udare po cijeloj površini kože. Pobuđuje neobične i uzbudljive osjećaje, koje možete koristiti strujom da se kontrolirate i uživate prema onome što vam se najviše sviđa.

  1.790 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Rodeo Robin

  Set trakica pogodnih za posebno intenzivnu stimulaciju penisa i testisa. Pobuđuje drhtavicu i senzualni užitak, koji može doseći doista neočekivane visine. Zahvaljujući podesivim remenima, udobno okružuju korijen penisa, žir ili testise.

  419 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

  Mystim Pure Vibes je analogni izvor dizajniran za beskrajno otkrivanje ugodnih osjećaja uzrokovanih elektrostimulacijom. Počnite s blagim udarcima, nastavite kroz ritmičke pulsacije i eksplodirajte senzualno jakim oklopom.

  1.390 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

  Za pronicljive: s dvadesetčetvorokaratnom pozlaćenom mokraćnom cijevi i dvije zlatne Plunging Pete loptice stimuliraju i iznutra i izvana.

  759 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim E-Box Series 2B Kit

  Doista moćno i svestrano napajanje za sve zahtjevne ljubitelje elektroseksa i stimulacije. 2B je na vrhu imaginarnog popisa izvora napajanja razvijenih za ovu uzbudljivu svrhu. Njegova funkcija i snaga apsolutno će vas zadiviti.

  5.490 kn

  3.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim John e-stim butt plug

  Poznaješ li Johna? John je više nego samo playboy za mjesta gdje sunce nije samo. Johny je elegantan, pa tijelo od poliranog aluminija ima savršen oblik. S Johnom želite koristiti iritantnu elektrostimulaciju u analnom dijelu, a trebali biste smjeti koristiti lijene bodlje ako to smijete. Otvorite orgazmično puzanje s uvjerljivim Johnom!

  1.190 kn

  990 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

  Slim Finn je tanak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno se uklapa za posebnu stimulaciju penisa.

  759 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

  Jedinstven i vrlo popularan uređaj s ljubičastim snopom koji stvara električne udare po cijeloj površini kože. Pobuđuje neobične i uzbudljive osjećaje, koje možete koristiti strujom da se kontrolirate i uživate prema onome što vam se najviše sviđa.

  1.790 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

  Dugi i nježno valoviti dilatator za posebnu stimulaciju penisa iznutra, što se naziva sondiranjem. Ako ste ljubitelj zvuka, svakako ne smijete propustiti priliku da intenzivnim strujnim udarima i udarima nadražite mokraćnu cijev.

  990 kn

  790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

  Twisting Tom je prvi četveropolarni stimulator prostate, izrađen od sto posto visokokvalitetnog medicinskog platinastog silikona.

  639 kn

  539 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

  Senzualno ovalni elektrostimulirajući dildo prikladan za vaginalnu i analnu upotrebu. Njegove glatke krivulje pružaju intenzivnu stimulaciju, koja počinje uvođenjem prvog ovala. Uživajte u ugodnoj elektro-vibraciji kojom će vas Thello dovesti do neočekivanog orgazma.

  1.090 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantan i crni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.790 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

  Elegantan i zlatni kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.790 kn

  1.390 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim ElectroPebble Electrobox

  Upoznajte ElectroPebble, koji ispunjava sve želje ljubitelja elektrostimulacijskih igrica, a koji su njegovi programeri pomno poslušali. Tako je moćan i prepun značajki koje jednostavno želite!

  2.690 kn

  1.790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

  Visokokvalitetni vodljivi gel od čistog 23-karatnog zlata. 100% je siguran za korištenje s kondomima od lateksa, održava optimalnu pH ravnotežu, prati se vodom i također bez masti.

  179 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Charming Chuck e-stim penis strap set

  Trake za penis za intenzivnu stimulaciju električnom vibracijom. Otkrijte senzualni užitak i nađite se na neočekivanim visinama uzbuđenja. Naramenice su podesive veličine, tako da savršeno pristaju svim veličinama, a na vama je hoćete li ih pričvrstiti oko žira, korijena penisa ili čak oko testisa.

  449 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

  Thin Finn je dugačak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno pristaje za posebnu stimulaciju penisa.

  759 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

  Elegantan i proziran kavez za čistoću s elektrostimulirajućom funkcijom. Držite ga zatvorenog, potisnite njegove burne želje i ograničite njegovu slobodu. Neće se moći uzbuditi u kavezu i vi ćete biti jedini koji će imati ključ, a time i svu moć. Štoviše, ključ ima uklonjive vodljive površine kroz koje možete slati električne šokove, trzaje i pulsacije vašem kolegi točno onim intenzitetom koji zaslužuju.

  1.490 kn

  1.190 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Pure Pete Corona Strap

  Pure Pete donosi trnce električne impulse na vrh penisa, grli cijeli žir i savršeno se igra s njim. Očarava najosjetljivije točke na muškom tijelu, a veličina mu je potpuno podesiva pa pristaje apsolutno svima.

  699 kn

  449 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • ElectraStim Conductive Gel 60ml

  Poseban gel koji je dizajniran za korištenje s elektroseks alatima. Korištenjem ovog gela poboljšat ćete vodljivost i tijekom igara osjećat ćete puno intenzivnije osjećaje nego inače.

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • E-Stim A-Box Audio Stimulator

  Elektrostimulativne i seksualne igre postaju mainstream za sve koji traže nešto novo, jedinstveno, drugačije i maksimalno uzbudljivo. ABox je jedinstveni uređaj dizajniran posebno za erotsku audio električnu stimulaciju. ABoxom se upravlja zvukom, koji se može primati putem ugrađenog mikrofona ili povezanog MP3 playera.

  2.490 kn

  1.690 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

  Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivnog oblika. Njegovo tijelo se sastoji od 3 ovalne kuglice, koje pružaju jako intenzivnu iritaciju. Velika prednost je fleksibilnost igračke, jer je izrađena od 100% medicinskog silikona.

  890 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

  Samoljepljive elektrovodljive jastučiće najsvestranije su dostupne elektrode. Idealne su za igre parova, ali mogu poslužiti i za poticanje uzbuđenja tijekom masturbacije. Imaju duži i vitkiji oblik od četvrtastih jastučića, pa s njima možete puno bolje ciljati stimulaciju oko genitalija i brana.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Electrode Gel 50g

  Gel električno vodljivo ljepilo za neljepljive elektrode. Uz ovaj gel, elektrode se ne moraju držati za vaše tijelo duže nego što je stvarno potrebno.

  149 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

  Što ako biste doslovno dopustili svom partneru da gori svaki put kada vas dotakne? Ovo je novi dodatak za Neon Wand™ marke KinkLab®, jednostavan je za korištenje i jamči potpuno novu razinu vaših pjenušavih igara. Sada možete stvarati uzbudljive iskre bilo kada i bilo gdje.

  609 kn

  419 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Mystim Tristan Plug

  Mystim Tristan je vaginalna i analna sonda s neobično velikim čeličnim kontaktnim točkama koje savršeno ravnomjerno emitiraju električne impulse.

  790 kn

  539 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

  ElectraStim analni utikač dizajniran je za nevjerojatnu upotrebu bez ruku. Ima jednostruku zakrivljenost i donji dio od 2 mm na dnu kože omogućuje spajanje na ElectraStim oprugu.

  639 kn

  419 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 215 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.