×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks

Artikli 65 za 96 od 220 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurške čeljusti iz nepretenciozne čeljusti i nije erotski komad nakita: može proizvesti i seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Svaka igra iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše životinje na kompletiranje električnim impulsima koji će vam pokazati nov i jedinstven način ubijanja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog analnog čepa, je što vam nije potrebna dodatna vanjska opruga, tako da možete koristiti funkcije električne stimulacije bez dodatnih dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    U šik crnoj i srebrnoj boji najnoviji Mystimov stimulator izgleda elegantno, ali njegove unutarnje vrijednosti još su impresivnije: Mystim Cluster Buster dolazi u kompletu koji sadrži daljinski upravljač i manji prijemnik. Ovaj prijemnik je kompatibilan sa svim Mystim dodacima, tako da se od sada svi mogu daljinski upravljati. Cluster Buster opravdava svoje ime, jer nećete rukovati samo s 1 ili 2, već s neograničenom količinom igračaka u isto vrijeme – grupiranih u 8 kanala. Odnosno, možete imati 8 potpuno različitih postavki i intenziteta za onoliko igračaka koliko želite.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimulacija i vibracija – sve u jednoj otmjenoj igrački! Luksuzne RC Vibrating E-Stim Love Balls tvrtke XouXou pružaju duboku, naelektriziranu vaginalnu stimulaciju i uzbudljivu vježbu za dno zdjelice.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite pomaknuti granice stimulacije? Ako ste već pali na sondiranje, stimulaciju mokraćne cijevi iznutra, probajte nešto više - elektrostimulaciju! Ovaj vibrirajući uretralni uređaj pruža nevjerojatan i jedinstven osjećaj unutar i izvan genitalija. Šalje elektro valove u penis i uretru. Ne bojte se i dođite probati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Volite li zadirkivati svoje bradavice? Uzdrmajte ih s ovim isječcima i dodajte i neke uzbudljive iskrice! Potpuno su podesive pa će odgovarati svim veličinama, a njihov mekani materijal obećava maksimalnu udobnost. Birajte između 7 funkcija vibracije i 3 razine elektrostimulacije, čeka vas nevjerojatna osjetljivost i užitak!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog stimulatora prostate, je što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati ne samo u funkcijama elektrostimulacije, već iu vibracijama bez dodatnih dodataka. Shots stimulator prostate ponudit će vam 10 načina vibracije i 5 elektrostimulacija, koje će se temeljiti na 2 točke, od kojih jedna cilja izravno na prostatu, a druga na branu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Jeste li ikada pokušali kombinirati analnu igru s prstenom za erekciju? Ako je tako, onda znate koliko ta veza može biti opojna. Ako ne, vrijeme je da to promijenite! Uz ovu igračku, spajanje vaših osjetljivih točaka neće biti samo prekrasno uzbudljivo, već i naelektrizirano! Pustite se šokirati, doslovno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Oduvijek ste željeli udarac u dupe? Ne tražite dalje, jer ovaj nevjerojatni masažer prostate s dvostrukim motorom je sve što trebate! Gumbi Vam omogućuju reguliranje vibracije od 10 brzina, 5 brzina u elektro načinu rada, kao i 2 područja laganih elektrošokova za dodatnu stimulaciju.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luksuzna RC vibrirajuća E-Stim Love Ball tvrtke XOUXOU za duboku električnu stimulaciju i trnce, uzbudljiv trening mišića dna zdjelice.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Majstor mastrubber u svakom pogledu kojem jedva možete odoljeti! Dopustite da vas ponesu električni impulsi laganog škakljanja ili olujnog intenziteta, uronite penis u super ugodan materijal i uživajte u teksturi koja podsjeća na pravu vaginu. Bonus je jednostavno čišćenje i moderan dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Što ako biste doslovno dopustili svom partneru da gori svaki put kada vas dotakne? Ovo je novi dodatak za Neon Wand™ marke KinkLab®, jednostavan je za korištenje i jamči potpuno novu razinu vaših pjenušavih igara. Sada možete stvarati uzbudljive iskre bilo kada i bilo gdje.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    ElectraStim analni utikač dizajniran je za nevjerojatnu upotrebu bez ruku. Ima jednostruku zakrivljenost i donji dio od 2 mm na dnu kože omogućuje spajanje na ElectraStim oprugu.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Powerbox Starter set namijenjen je svim početnicima i iskusnim ljubiteljima elektro-seksa. Također uključuje 9V baterije, stezaljke, ljepljive umetke i trake. Kutija za napajanje ima dva kanala koja se individualno podešavaju pomoću okretnih gumba, tako da možete polako i nježno povećavati performanse. Na izvor je moguće spojiti dva pojedinačna bipolarna pribora.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Želite li malo razvratnog i bolnog uzbuđenja? Bipolarne vodljive stezaljke za bradavice (ili čak i druge dijelove tijela) ne bi smjeli propustiti nijedan zaljubljenik u elektroniku!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    Pokrenuli smo E-Stim Systems koji je započeo 2004. s originalnom Serijom 1. Od tada je postao klasik i glavni je oslonac našeg početnog elektro asortimana, upoznajući mnoge tisuće ljudi s užicima koje može donijeti elektro igra. Ali kao i mnoge druge stvari, s vremenom pomislite da biste možda željeli samo malo više, možda malo manje, čak i malo bolje - rezultat je ElectroHelix™, ili skraćeno 'Helix'.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    Uz ovu igračku uživat ćete ne samo u uzbudljivim vibracijama, već i u jedinstvenoj elektrostimulaciji mrava. Oblik vilice dijeli vibrator na 2 dijela i nudi vam 5 programa elektrostimulacije kao i 8 načina vibracija s 5 razina intenziteta. Osim toga, možete početi učinkovito trenirati mišiće dna zdjelice, što će ojačati vaše pojačane orgazme. Uživajte u nevjerojatnim značajkama ovog visokokvalitetnog gadgeta i doživite blaženstvo najvišeg stupnja.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Što tvoje srce želi? Nakon više srca i slasne elektrostimulacije i uzbudljivih vibracija? Možda će upravo ovo Mystim srce ispuniti vaše želje i pružiti vašem tijelu apsolutni užitak. Njegov dizajn prilagođava se konturama vašeg tijela, a snažan, ali tih motor oduševit će vas s 8 programa vibracije. Ako vam to nije dovoljno, možete uključiti funkciju elektrostimulacije i uživati u nježnim trncima ili intenzivnom i snažnom pulsiranju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Sanjate li o nečemu više? Što kažete na to da isprobate lude uzbudljive elektro-šokove i vibracije da to učinite u šarmantnom ružičastom jajetu na daljinskom? Jaje je izrađeno od kvalitetnog i mekog silikona te će vam poslužiti za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Birajte između 7 načina vibracija i 3 razine elektrostimulacije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Remote System

    Novi upravljački sustav E-Stim osjetljiv na pokrete i zvuk. Nudi vam mali i diskretan daljinski upravljač s vrlo jednostavnom i ujedno učinkovitom upotrebom. Želite li nešto više? Imaš to! Ovo je prva jedinica za elektrostimulaciju koja je opremljena senzorom pokreta, s nevjerojatnim performansama i zadivljujućim načinima rada!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Privlači li vas elektro-kažnjavanje i želite naljutiti svog sugovornika intenzivnim šokovima? Ova elegantna igračka namijenjena je pravim sadistima i mazohistima. Podsjeća na nož, ali je još oštriji. Drška udobno leži u ruci, a amortizer će tada kazniti nestašno ponašanje vašeg pokornog ljubimca. Elegantna oštrica iritira sama po sebi, a tipkom možete odrediti duljinu i intenzitet rane.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Jeste li već istražili prostor iza svojih stražnjih vrata i želite isprobati nešto više? Ova igla će vam pružiti uzbuđenje, doslovno! Kombinira klasične vibracije s trncima, kuckanjem i udarcima izazvanim uzbudljivim elektricitetom. Dođite i otkrijte sve!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Cable 2mm

    Specijalni kabel za spajanje E-Stim elektroda s utičnicama od 2 mm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginalna i analna sonda s neobično velikim čeličnim kontaktnim točkama koje savršeno ravnomjerno emitiraju električne impulse.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Nadovezujući se na uspjeh svojih nedavnih izdanja proizvoda, tim u ElectraStim-u nastavlja s inovacijama i ažuriranjem svoje linije proizvoda potpuno novom visokoučinkovitom stimulatorskom jedinicom: Flux.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim čepom za guzu koji će vam pokazati vrhunac šokantne analne igre. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije za koju vam neće trebati nikakav izvor energije. Pa zgrabite daljinski i prepustite se “poškakljanju” iza stražnjih vrata.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Volite li elektrostimulaciju? I ne biste li željeli novi resurs, koji je stvarno neophodan za ove igre? ElectroPebble XPF je paket koji sadrži sve što vam je potrebno uključujući petlje za penis i flange elektrode za vaginalnu ili analnu upotrebu. Nabavite ga po super povoljnoj cijeni i zadovoljite svoju proždrljivost.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Possessor će vam dati sve što vam je potrebno za nepredvidivu igru.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Silikonski čep od mekog silikona marke Rimba. Ima 2 crna vodljiva dijela koji će poslati najugodnije elektrostimulacijske udare na vaša osjetljiva područja. Ovaj pin je bipolaran i dolazi s olovnim kabelom s konektorom od 2,5 mm. Zapamtite da ako ga ne povežete ni s jednim od izvornih pogona, neće raditi. Možete birati između modela 7850, 7880 i 7890.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlaćena električna kontaktna jastučića i podesivi pritisak, što mislite da će to učiniti s penisom i testisima? Samo zamisli! Python može savršeno stisnuti i još uvijek dati elektrostimulirajuće udarce. To je opasan alat, stoga pazite da zauvijek ne mučite svoj ponos ili svog kolege!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 220 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.