×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks

Artikli 97 za 128 od 220 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija erotičkih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira ne samo uz provjerene vibracije, već i uz sve popularnije značajke elektrostimulacije. Stoga će vam ovaj vibrator ponuditi 5 strastvenih načina elektrostimulacije i 7 vibriranja s odvojenom kontrolom. Usudite se doživjeti elektro-uzbuđenje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Volite spajati ugodno s korisnim? Nošenjem ovih loptica u utrobi nećete samo ojačati mišiće zdjeličnog dna, već ćete uživati i u uzbudljivim vibracijama i elektrostimulaciji čiju razinu ćete birati putem kontrolera. Trening zdjeličnog dna nikada nije bio tako zabavan i učinkovit! Ne pristaj ni na što, želiš najbolje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim 2B Power Supply

    Želite poboljšati svoje igre sa svojim E-Stim 2B izvorom elektrostimulacije? Ovo napajanje vam daje trenutno povećanje snage do 30%, tako da možete igrati mnogo dulje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Prick Stick Electro Shock Wand

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovo također uključuje ovaj alat, koji možete koristiti za učinkovito kažnjavanje vašeg neposlušnog kolegu. Prick Stick glasno pucketa i iskri kada dođe u dodir s kožom, a također i lijepo bode. Ostavljamo vama na kojem dijelu tijela ga želite koristiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog vibratora sa klitorisnim stimulatorom, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati ne samo u elektrostimulaciji nego iu vibracijskim funkcijama bez dodatnih dodataka. Shots Rabbit Vibrator nudi vam 10 načina vibracija i 5 elektrostimulacija i potencijalni je bestseler, jer ne samo da će električni stimulirati unutrašnjost vaše vagine, već i tako osjetljivi klitoris. Zaključak, jedan plus jedan je dvostruki i beskonačno intenzivan orgazam!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektroda temelji se na našoj najprodavanijoj Flanged elektrodi, ali ima malo duži vrat i veću glavu. Tako se zove jer je jedan od našeg testnog tima rekao da ju je to natjeralo na stenjanje!!!. Glava omogućuje lako prodiranje i značajno se osjeća kada se umetne, ali nije prevelika kada se koristi i vaginalno i analno, a velika baza s prirubnicom osigurava da elektroda ne može prodrijeti predaleko.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Još uvijek tražite nešto novo što bi vas bacilo na koljena? Upravo ste ga pronašli! S ovom igračkom pošaljite stimulirajući elektricitet ne samo na korijen vašeg penisa i testisa, već i na osjetljivu uretru zahvaljujući fleksibilnom silikonskom dilatatoru koji se prilagođava vašim konturama. Bipolarna električna stimulacija će stoga skinuti ne samo vanjski dio vaše posude, već i unutarnji. Koliko ćeš izdržati?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing 45mm

    Dizajniran kao dio našeg ElectroRing sustava, ali se može koristiti kao jednostruka monopolna elektroda ili čak kao obični metalni prsten.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim jajetom za vanjsku i unutarnju stimulaciju! Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing Accessory Pack

    Rezervni adapterski paket za sustav E-Stim ElectroRing System.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Adaptor 2mm to 4mm

    Prilagodite svoje ElectraStim napajanje s ovim kompletom, zahvaljujući kojem ćete tada moći spojiti takve uređaje koji imaju ulaz od 4 mm.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing 30mm

    Dizajniran kao dio našeg ElectroRing sustava, ali se može koristiti kao jednostruka monopolna elektroda ili čak kao obični metalni prsten.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Dizajniran kao dio našeg ElectroRing sustava, ali se može koristiti kao jednostruka monopolna elektroda ili čak kao obični metalni prsten.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stimulacija i vibracija – sve u jednoj igrački!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Adaptor Wire 3001

    Spojite svoju Rimba elektro seks igračku na druge kutije za napajanje kao što su Orion ili Mystim.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Voliš li prave dečke? Onda ćete voljeti Real Deal Neal! Njegovo seksi tijelo krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela. Uživajte u njegovom uzbudljivom dizajnu i značajkama!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot za anal ili vaginu! Ovaj ekstra dugi dildo od loptica oduševit će vas svakim dubljim umetanjem, ali i elektro-stumulacijom. Bal (l) zac je izrađen od prvoklasnog aluminija i lako ga možete grijati ili hladiti. Dođite i uživajte u lopti za loptom i jedinstvenom užitku izazvanom strujnim udarima.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Remote Controlled Vibrating E-Stim Butt Plug Black

    Želite otkriti nove osjećaje iza svojih stražnjih vrata? Ova igla će vas očarati svojom funkcijom elektrostimulacije, kao i vibracijama. Ima prepoznatljive utore, robusnu ručku i razinu funkcija koju diktirate putem kontrolera. Zaljubite se u dodir mekog silikona i poludite od radosti i uzbuđenja nakon što iskusite elektrostimulirajuću funkciju.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing 40mm

    Dizajniran kao dio našeg ElectroRing sustava, ali se može koristiti kao jednostruka monopolna elektroda ili čak kao obični metalni prsten.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Lead Wires for Self-Adhesive Electrodes 2mm Plug 120cm

    Mystim kabeli kojima spajate samoljepljive elektrode ili igračke s terminalom od 2 mm drugog proizvođača s Mystim izvorima. Ovaj kabel ima Mystim terminal s jedne strane i par terminala od 2 mm s druge strane. Paket sadrži 2 kabla.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Large Butt Plug

    ElectraStim analni utikač dizajniran je za nevjerojatnu upotrebu bez ruku. Ima jednostruku zakrivljenost i donji dio od 2 mm na dnu kože omogućuje spajanje na ElectraStim oprugu.

    159 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex Bum Shock E-Stim Silicone Anal Plug Black

    Donesite šokantnu elektro-stimulirajuću zabavu u svoj anal! Ova silikonska igla ima klasični oblik za jednostavno umetanje i udobno nošenje. Koristeći žice koje su dio paketa, spojite ga na svoj izvor elektrostimulacije i osjetit ćete trnce i uzbudljive šokove. Usudite se to učiniti!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Electro Sex Adventure Pack With Pads

    U ovoj elegantnoj aktovci naći ćete najvažniju stvar koju svaki početnik treba da započne s uzbudljivim elektrostimulacijskim igrama. Uz jednokanalni izvor stimulacije EM32, ElectraStim Electro Sex Adventure Pack također sadrži 4 samoljepljive vodljive elektrode, 9V bateriju i spojni kabel, sve pohranjeno u čvrstoj i diskretnoj kutiji u kojoj će vaše blago biti potpuno sigurno .

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Šokirajte i vibrirajte svoju prostatu s ovim Pro-Shockerom! Pro-Shocker je oblikovan da snažno stimulira prostatu i pun je električne energije za šokiranje i peckanje cijelog vašeg analnog područja - savršeno za one koji žele nešto više od obične vibrirajuće analne igračke. Konusni oblik, zakrivljena osovina i fleksibilna baza čine ovaj čep za prostatu udobnim i ispunjavajućim, otvarajući vrata igri e-stimulacije većini razina analnih vještina.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Otkrijte užitke koje skrivaju ove 3 pozlaćene kuglice i pustite ih da se poredaju oko vrha vašeg penisa. Vaš će žir preplaviti pulsirajući i trnci, koji će vam svojim intenzitetom pružiti savršenu električnu stimulaciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Flexing Flavio Prostata Stimulator

    Bez obzira koji dan imate i kakvo je vaše raspoloženje, Flavio će uvijek biti tu da vam učini dobro ili još bolje. Igrat će se s vašom prostatom i zahvaljujući svojoj fleksibilnosti ispunit će i najtajnije želje. Jedinstvena tehnologija Flex & Stay osigurava da možete udobno savijati Flaviu u položaj koji vaše tijelo zahtijeva.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sultry Subs Receiver Channel 2

    Sultry Subs Receiver je dodatak za Cluster Buster, s kojim možete uživati u daljinski upravljanim elektro-seksualnim igrama. Ovo je baza koja vam omogućuje upravljanje svim vašim omiljenim elektro-seks igračkama iz Mystima. Dopustite da vas mazite ili mučite s neograničenim brojem alata koje možete koristiti u isto vrijeme zahvaljujući ovom gadgetu. Samo odaberite željeni program i provjerite koristite li Sultry Subs pod različitim brojevima kanala (1-8).

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Groovey George e-stim dildo

    Ovaj masivni dildo Gloovey George najveći je i najmoćniji od cijele marke Mystim. Stimulirat će i vaginu i analni ponajviše zbog svojih respektabilnih dimenzija, ali svakako i zbog elektrostimulacije.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Znate li neke nestašne testise koje treba malo kazniti? Znamo kako to učiniti! Stavite im lisice, stisnite ih i pokažite tko je gazda! Ovaj stiskač kuglica prikladan je za korištenje u kombinaciji s pubičnim neprijateljem br. 1 ili 2.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Volite li stimulirati uretru iznutra? Što kažete na pokušaj elektrostimulacije ovog mjesta? Proper Finn je tanak i gladak stimulator sa zaobljenim vrhom. Izgleda elegantno i pružit će vam gorko-slatki užitak zahvaljujući snazi električne energije. Odvažite se i uživajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim A-Box 2

    Bitan resurs za igre elektrostimulacije povezane sa zvukom. Njegova uporaba je vrlo jednostavna i učinkovita u isto vrijeme. Ovo je poboljšana verzija prvog Aboxa i ima manju veličinu, što ga čini lakšim, ali i snažnijim, a njegov mikrofon ima osjetljiviji odziv.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 220 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.