×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Elektro seks

Artikli 129 za 160 od 220 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • E-Stim A-Box 2

    Bitan resurs za igre elektrostimulacije povezane sa zvukom. Njegova uporaba je vrlo jednostavna i učinkovita u isto vrijeme. Ovo je poboljšana verzija prvog Aboxa i ima manju veličinu, što ga čini lakšim, ali i snažnijim, a njegov mikrofon ima osjetljiviji odziv.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Volite li spajati ugodno s korisnim? Nošenjem ovog stimulatora u maternici ne samo da ćete ojačati mišiće dna zdjelice, već ćete uživati iu uzbudljivim vibracijama i elektrostimulaciji čiju razinu birate putem kontrolera. Trening dna zdjelice nikada nije bio tako zabavan i učinkovit! Ne pristajte ni na što, želite najbolje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Maxi Electro Butt Plug L

    Idealan analni čep za sve biljne darove za uživanje u sreći i ograničeni stisak njezine analne korisnosti. Elektrostimulacija ovom iglom će vas usrećiti!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Prestanite žudjeti za intenzivnijim BDSM igrama i učinite svoje snove o moći i patnji stvarnošću jednom zauvijek. Kvalitetan polikarbonatni kavez za čistoću izvrstan je način za kontrolu seksualnosti vašeg partnera. Ne samo da sprječava erekciju, već prije svega ima funkciju elektrostimulacije. Neće mu trebati nikakav vanjski izvor, samo kontroler na koji spajate kavez i koji će birati intenzitet.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, ovo je stimulacija u koju ćete se jednostavno zaljubiti! Ova fleksibilna igračka nudi vam 5 funkcija elektrostimulacije i 7 funkcija vibracije za naelektrizirani užitak. Izuzetno je fleksibilan i možete ga saviti u gotovo bilo kojem položaju tako da možete udobno doći do svojih točaka zadovoljstva. Jeste li spremni za nešto novo?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing 50mm

    Dizajniran kao dio našeg ElectroRing sustava, ali se može koristiti kao jednostruka monopolna elektroda ili čak kao obični metalni prsten.

    64,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Lead Wire Electro Sex 3004

    Vodeća žica isporučena s Rimba powerboxom ref.7850

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Adaptor Plug 3002 from 2,5mm Female to 3,5mm Male

    Spojite svoju NE Rimba elektro seks igračku (PES, Folsom, Erostek) na jednu od Rimba power box jedinica.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Mystim okrugli utikač (muški) → 4 mm Banana utikač (muški)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ElectroShock Electrogel 50ml

    Specijalni Electrogel za vaše omiljene elektrostimulativne igrice. Možete ga nanijeti na kožu ili igračku i povećati doživljaj elektrostimulacije s njim zahvaljujući njegovoj vodljivosti. Mala količina će biti dovoljna jer sadrži mliječnu kiselinu i soli, koje učinkovito povećavaju vodljivost. Još intenzivnije uživajte u elektrostimulaciji!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Y-Adapter Cable for Sultry Sub

    Mystim 2 u 1 utikač 2 mm, koji se može spojiti izravno na E-Stim uređaje. 2-u-1 adapter preusmjerava kružni konektor na dvije utičnice od 2 mm. Pogodan i za sve ostale uređaje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Luxurous Electro Clamps Uni-Polar 7861 2 pack

    Stezaljke za bradavice same po sebi obećavaju puno zabave. Višenamjenski su, jer ih možete pričvrstiti na druga mjesta osim bradavica, poput usana ili testisa, tradicionalno nema ograničenja. Međutim, terminali Rimba Luxurous Electro Clamps Uni Polar su nešto bolji od običnih terminala. Pitate se zašto? Zato što su elektrostimulirajući!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Obožava li CBT igrice? Ova vrhunska igračka prvo će vas jako zainteresirati, a onda se i dobro zabaviti! To je elektrokompresioni uređaj s 4 pozlaćena kontaktna jastučića postavljena na dvije kompresijske ploče. Stavite Vyper 2 na svoj penis i uživajte u drobljenom i električnom užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Leather Penis Article Bi Polar 7884

    Istegnite testise, pritisnite penis u korijenu i držite se, jer upravo dolaze uzbudljivi elektrostimulirajući šokovi! Trebat će vam samo ovaj Rimba kožni alat i, naravno, električni izvor. Veličina ovog gadgeta je podesiva, zatvara se patentnim zatvaračem i bipolarna je.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Mystim okrugli utikač (ženski) → 2 mm utikač (ženski)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni eG-Spot vibrator tvrtke XOUXOU za električnu stimulaciju vagine koja doseže i G-točku. Prekrasno je zaobljena, blago fleksibilna i valovitog dizajna za intenzivne intimne masaže.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, što je stimulacija kad god ste sretni! Ova fleksibilna igra nudi vam 5 funkcija električne stimulacije i 7 funkcija vibracije za elektrificiranu upotrebu. Fleksibilan je da bi bio fleksibilan i možete ga držati spremnim i spremnim za odlazak na svoje pogodne točke. Mijenjate li se za nešto novo?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvi pogled više izgleda kao nešto što pripada kuhinji. Istina je suprotno! Ova nevjerojatna elektrostimulacijska igračka s malim kotačima pružit će vam jedno od najugodnijih uzbuđenja, sve na vašem tijelu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Adaptor Wire 3007

    Povežite svoju elektro seks igračku iz Oriona ili Mystima na jednu od Rimba kutija za napajanje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s ovom vibrirajućom i elektrostimulirajućom igračkom uvijek i svugdje ćete stenjati od užitka! To je diskretna ugoda koja se skriva u vašim gaćicama dok vi ili vaš partner hvatate daljinski upravljač i birate intenzitet ne samo vibracija već i intenzivnih elektrostimulacijskih impulsa. Nakapajte lubrikant na bazi vode i uživajte u još jačim osjećajima!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Kix Electro Sex Stimulator

    Konačno, tu je i pristupačan izvor elektrostimulacije prikladan za početnike! Njegov rad je vrlo jednostavan, kompaktan je, lagan i ima dovoljne performanse. KIX je zabavan, uzbudljiv i nudi vam razne značajke.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    Jedna od najintenzivnijih elektro-seks igračaka svih vremena! Flex Capacitor iz KinkLaba je dodatak za Neon Wand i pružit će vam do 1,21 gigawata šarmantne stimulacije. Flex kondenzator izrađen je od visoko vodljivog silikona i nudi uistinu snažno iskustvo naelektrisanja, jer ima potpuno sofisticiran oblik i zrači energiju u procjepu između šiljaka, čiji će kontakt s vašim tijelom za vas biti nezaboravan i stvarati ovisnost.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Adapter Wire 4mm Male Press Button to 2mm Junction Female 2 pcs

    Visokokvalitetni Mystim adapteri za sigurno povezivanje vaših omiljenih proizvoda. Ovaj zamjenski adapter dizajniran je za Magic Gloves ili Charming Chuck. S jedne strane je poseban prekidač (ženski) a s druge strane konektor od 2 mm (ženski), u pakiranju se nalazi jedan par.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Jeste li pali na elektrostimulaciji? Fusion Viper je elektrostimulirajući prsten na penisu koji vas čvrsto grli oko penisa i daje vam ukusnu elektrostimulaciju kroz trnce ili intenzivne eksplozije. Nosite ga dok se samozadovoljavate, igrate se sa svojim kolegom ili imate seks, bit će to elektro-vožnja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim 2B Accessory Pack

    Jeste li već sretni vlasnik 2B kutije za elektrostimulaciju ili tek razmišljate o kupnji? U oba slučaja svakako ćete cijeniti njegovu ekspanziju, koja je također povezana s proširenjem svih uzbudljivih iskustava! Ovo proširenje sadrži sve ono što su 2B kupci najčešće kupovali.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog biča, je što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatnih dodataka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Penis Tube Leather 7866

    Obucite svoj penis u ovu nevjerojatnu kožnu čipku, uživajte u pogledu na nju, a zatim pokrenite! Pitate što? Pa elektrostimulacija! Ovo nije samo običan rukav, to je genijalan stimulans popularnog brenda Rimba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroRing 55mm

    Dizajniran kao dio našeg ElectroRing sustava, ali se može koristiti kao jednostruka monopolna elektroda ili čak kao obični metalni prsten.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Želite li uživati u snažnoj elektrostimulaciji o kojoj ćete razmišljati tjedan dana nakon toga? Rogue je tu da premaši sva vaša očekivanja. Njegov kreativni asimetrični dizajn dolazi iz moderne radionice za tlačni lijev. Prozirni polikarbonat sastavni je dio cjelokupnog oblika, a prozirna baza ugodna je za oko. Dođite saznati više!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Plug Big Bi-Polar 155mm 7868

    Silikonska igla mekog silikona marke Rimba. Ima 2 crne vodljive komponente za slanje najljepših elektrostimulacijskih udara u vaše životne prostore. Ovaj pin je bipolaran i dolazi s olovnim kabelom s konektorom od 2,5 mm. Ne zaboravite da vam kažem kako da vas ne savjetujem. Možete uzeti raspon od 7850, 7880 i 7890 modela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 220 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.