0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kegelove kuglice

Artikli 1 za 32 od 189 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

  Snažne vibracije koje možete koristiti da uzbudite sebe ili dopustite svom prijatelju da kontrolira njihov intenzitet! Sweet Smile ima daljinski upravljač koji može donijeti puno novih užitaka u vaš erotski život, razmišljate li o seksi ljutnji u javnosti? Ove loptice će vam to dati a ujedno ćete ojačati mišiće zdjeličnog dna!

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Je Joue Ami Purple

  Ami je inovativni set Venus kuglica dizajniranih ne samo za užitak. Ami je izvrstan za jačanje mišića dna zdjelice, za probleme s inkontinencijom ili za oporavak nakon poroda.

  449 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Satisfyer V Balls 3 pack

  Tko zadržava formu, ima više od svog života. Inače će poživjeti život pun ljubavi! U Satisfyer Ballsu možete trenirati za vlastitu maratonsku pomoć. Noseći ove kuglice 15 minuta dnevno miješate dno dana - mikser koji vam omogućuje da doživite orgazam koji vas ubija dah. Radeći ove vježbe, činite nešto dobro, ne za sebe, već za svog ljubavnika. Četrnaest dana sjajnih dna omogućuje vašem partneru da živi užurbanim životom, jer će vam se muda vratiti tako brzo na prvoj fazi ljubavi da ne želite podijeliti ruke!

  299 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Hula Beads Black

  HULA Beads™ prve su kugle Venus s daljinskim upravljanjem na svijetu koje se rotiraju i vibriraju istovremeno. Samo potpuno novi osjećaji u koje ćete se zaljubiti!
  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Seven Creations Silver Metal Balls

  Srebrne Venerine kuglice Srebrne kuglice s točkicama na površini. Lopte su omekšane, izdržljive, bez mirisa i neporozne, izrađene su od neopasnog, ugodnog materijala. Zahvaljujući vodonepropusnosti, lako se mogu prati i koristiti čak i prilikom plivanja i kupanja. Izrađene su u jednom komadu, tako da voda ili tjelesna tekućina ne mogu ući unutra.

  59,90 kn

  29,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Alive U-Tone Love Balls - Venus Purple Beads

  Postavite dno kuhinje na moderan i učinkovit način. Koristite ga za dobru stimulaciju dojenja ili povećanje nošenja Venerinijevih jajašaca.

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • ToyJoy Funky Love Balls Pink

  Venus kuglice, s kojima će ne samo početnici uživati u uzbudljivom drhtanju. Izrađene su od udobne plastike sigurne za tijelo i povezane su špagom. Unutar svake kuglice skrivena je još jedna kuglica koja pri oštrijim pokretima udara o stijenke vanjske kuglice i izaziva blagu, ali uzbudljivu stimulaciju unutarnje strane rodnice.

  89 kn

  44,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Alive U-Tone Love Balls - Love Balls Pink

  Ojačajte mišiće dna zdjelice na moderan i učinkovit način. Istovremeno uživajte u ugodnoj stimulaciji koju će vam uvijek pružiti nošenje Venerinih jaja.

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • FUN FACTORY B BALL Uno Grey-Black

  B BALL UNO je originalni analni lijek koji može pošteno odgovoriti na bilo koju vašu masku, najbolje od vašeg partnera od strane bilo koje ljubavi ili ljubavnika. Igra ostaje na mjestu na kraju čišćenja, kao i klasični analni čep.

  299 kn

  239 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Master Series Trilogy Orgasm Balls

  Trilogy lopte imaju apsolutno idealnu težinu za jačanje mišića dna zdjelice.

  179 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Kegel Balls

  Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ove loptice za daljinsko upravljanje koje će vas ne samo iritirati svojim snažnim motorom, već će vam pomoći i da ojačate mišiće zdjeličnog dna. Kako bi bilo da ih izvadite, da kontroler povjerite partneru i da se zanesete vibracijama koje će vam biti jedina tajna? Ovako igra završava nevinošću, pa pokušajte!

  990 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Blush B Yours Bonne Beads Silver

  Užitak, nova orgazmična snaga i užitak čak i u najobičnijim danima. Upravo to će vam donijeti ove srebrne Venerine kuglice. Oni skrivaju još jednu težu loptu, koja će tijekom vaših pokreta izvana udarati o stijenke lopte i tako vas stimulirati na neobičan način. Ujedno, loptice su praktičan alat za jačanje mišića dna zdjelice za intenzivnije orgazme. Pridružite se ženama koje ne mogu pohvaliti njihov učinak!

  179 kn

  89 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • You2Toys Twin Balls Pink

  Venus kuglice You2Toys Twin Balls izrađene su od kvalitetne ABS i TPR plastike bez ftalata. Vrlo su ugodne na dodir i vrlo privlačne za oko. Kuglice su završene omčom za lakše rukovanje, posebno pri vađenju.

  89 kn

  44,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Love Balls

  Želite li doživjeti nezaboravan val uzbudljivog orgazma, a ipak učiniti nešto za svoje zdravlje? U tom slučaju u svojoj erotskoj opremi ne smijete propustiti ove moćne Venerine kuglice težine 110 g i promjera 2 cm svaka!

  419 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Hula Beads Purple

  HULA Beads prvo, Venus kuglice s daljinskim upravljačem na stazi se jednako rotiraju i vibriraju. Samo će novi zasjati u onome što volite!
  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

  Tko zadržava formu, ima više od svog života. Inače će poživjeti život pun ljubavi! U Satisfyer Ballsu možete trenirati za vlastitu maratonsku pomoć. Noseći ove kuglice 15 minuta, moći ćete miješati dno kreveta - mikser koji vam omogućuje da doživite orgazam koji vas ubija dah. Radeći ove vježbe, činite nešto dobro, ne za sebe, niti za svog ljubavnika. Četrnaest dana sjajnih dna omogućuje vašem partneru da živi užurbanim životom, jer će vam se muda vratiti tako brzo na prvoj fazi ljubavi da ne želite podijeliti ruke!

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • ToyJoy Duo Love Balls

  Luksuzne staklene Venus kuglice proizvođača ToyJoy vrlo učinkovito stimuliraju i jačaju mišiće rodnice. Njihovo redovito nošenje poboljšat će vaše seksualno iskustvo.

  79 kn

  53,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • We-Vibe Bloom Coral

  Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

  1.490 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Vibe Therapy Fascinate Pink

  Ojačajte mišiće dna zdjelice uz Vibe Therapy Fascinate. To su Venus lopte izrađene od hipoalergenog silikona, njihovim nošenjem osigurat ćete učinkovit trening dna zdjelice. A zašto ga je dobro ojačati? Moći ćete uživati u intenzivnijim orgazmima i prevenciji inkontinencije!

  229 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

  Osjećate li da je potrebno ojačati zdjelično dno? Ben Wa Balls je set idealan za sve početnike koji žele učinkovito trenirati i postići brze rezultate. Proći ćete kroz 5 različitih razina zahvaljujući zamjenjivoj težini i tako osigurati ne samo prevenciju inkontinencije, već i intenzivnije orgazme.

  209 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

  Mislite li da vaši orgazami ne mogu biti intenzivniji? Vi ste u krivu! Ojačajte svoje zdjelično dno na uzbudljiv živahan način i otkrijte tajne savršenog vrhunca. Ove elegantne kuglice svilenkasto mekane površine vibriraju u vašoj vagini u ritmu koji odaberete preko kontrolera, koji vibrira i izvan trčanja, a njime možete ugoditi klitorisu. Vrijeme je da počnete trenirati!

  790 kn

  509 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fun Toys Gballs 2 Pink

  Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

  1.090 kn

  729 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Feelz Toys Desi Love Balls Pink

  Prekrasne brendirane kuglice Venus Feelztoys Desi Love Balls pakirane u elegantnoj kutiji. Sva svojstva ovih Venus kuglica svrstavaju ih u sam vrh proizvoda.

  209 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Seven Creations Vibratone Duo Balls Purple

  Par ljubičastih kuglica po povoljnoj cijeni, što ih izravno potiče da isprobaju vlastitu vaginu. Unutar loptica nalazi se još jedna teža lopta, koja će tijekom vaših pokreta udarati o zidove i ugodno vas stimulirati. Uzbuditi se!

  59,90 kn

  29,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Layla Tulip Vaginal Dumbbell Pink

  Idealna lopta za sve početnike u ovom smjeru. Udobne je veličine i izrađena je od apsolutno finog silikona. Pomoći će vam da počnete trenirati mišiće dna zdjelice, koje je dobro ojačati ne samo zbog suženja rodnice, već posebno iz zdravstvenih razloga, poput sprječavanja inkontinencije.

  179 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Layla Peony Double Vaginal Dumbbell Purple

  S Leylom Pivoňkom spojit ćete ugodno s korisnim. Nošenjem ćete osigurati ugodne osjećaje povezane s nježnom stimulacijom, ali prije svega ojačat će mišiće dna zdjelice. A zašto je dobro ojačati zdjelično dno? Suzit ćete rodnicu (što će vaš partner posebno cijeniti) i ubuduće ćete spriječiti neugodno spontano istjecanje mokraće, cijenit ćete i njihovu funkciju nakon poroda.

  149 kn

  89 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Hula Beads Blue

  HULA Beads prvo, Venus kuglice s daljinskim upravljačem na stazi se jednako rotiraju i vibriraju. Samo će novi zasjati u onome što volite!
  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Nomi Tang IntiMate Kegel Set Red-Purple

  Trebate li ojačati mišiće dna zdjelice? IntiMate predstavlja elegantne, diskretne vaginalne kuglice luksuznog brenda Nomi Tang. Učinkovite su za vježbanje Kegelovih vježbi – za jačanje vaginalnog i zdjeličnog područja. Pomažu povećati naknadni užitak u spolnom odnosu i istovremeno pružaju uzbudljivu stimulaciju intimnih područja. Zato spojite ugodno s korisnim!

  299 kn

  199 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fifty Shades of Grey Delicious Pleasure Love Balls

  Želite li uživati u uzbuđenju dok jačate dno zdjelice? Isprobajte ove visokokvalitetne silikonske venerine kuglice u prekrasnom crnom dizajnu s logotipom Pedeset nijansi sive.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

  Želite li kušati snagu uzbuđenja baš kao junaci strastvenog romana Pedeset nijansi sive? Pojačajte svoje želje i orgazme s Venerinim kuglicama, koje ne samo da će ojačati mišiće zdjeličnog dna, već će vam pružiti i senzualnu stimulaciju zahvaljujući unutarnjim kuglicama. Elegantan crno-srebrni dizajn osvojit će vas na prvi pogled, prepustite se očaravanju!

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Black Velvets The Perfect Balls

  Želite li nešto više od svojih orgazama? Ojačajte mišiće dna zdjelice! U tome će vam pomoći ovi Black Velvets, koje možete nositi između ugodnog i korisnog. Kuglice sadrže još teže metalne kuglice, koje senzualno udaraju o stijenke vanjskih kuglica i izazivaju ugodnu stimulaciju. Uživajte u treningu koji će vam donijeti uzbudljive prednosti.

  179 kn

  89 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

  Želite li čvrsto dno zdjelice? To svaka žena želi! Uz Paloqueth Kegel Balls Set kombinirate ugodno s korisnim i uzbudljivim načinom za učinkovito jačanje dna zdjelice. U setu nema 4 loptice različite težine od kojih je jedna čak i vibrirajuća i dva nastavka. Svaki početnik odjednom postane iskusan vježbač, pa samo naprijed!

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 189 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.