×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kegelove kuglice

Artikli 65 za 96 od 193 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Trening, stimulacija, vibracije i porivi, može li biti išta više? Svidjet će vam se ove Javidove vaginalne RC ljubavne lopte koje se mogu puniti. Funkcija Peak Impact savršeno će vas uzdrmati, a 10 tihih, ali intenzivnih načina pulsiranja dodatno će podržati sve to. Stoga zgrabite kontroler dometa od 5 metara i postavite najbolju predigru ikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Petljate li s idejom, kako bi bilo isprobati Venerine kuglice? Ovi su savršeni za to! Skrivaju još jednu lopticu koja se kreće tu i tamo i stvara ugodnu seksualnu stimulaciju. Ulaganje u njih je minimalno, stoga dođite i isprobajte uzbudljiv trening dna zdjelice.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Jeste li čuli za dobrobiti jačanja mišića dna zdjelice? Riječ je o intenzivnijim orgazmima, osjećaju uže vagine, ali i prevenciji protiv inkontinencije. Sada možete ojačati svoje zdjelično dno na uistinu uzbudljiv način! Ove kuglice marke Rimba dat će vam senzualne vibracije koje ćete birati putem daljinskog upravljača. Zato učinite nešto za svoje zdravlje i zadovoljstvo u isto vrijeme!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Želite li kušati snagu uzbuđenja baš kao junaci strastvenog romana Pedeset nijansi sive? Pojačajte svoje želje i orgazme s Venerinim kuglicama, koje ne samo da će ojačati mišiće zdjeličnog dna, već će vam pružiti i senzualnu stimulaciju zahvaljujući unutarnjim kuglicama. Elegantan crno-srebrni dizajn osvojit će vas na prvi pogled, prepustite se očaravanju!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Beads Noir

    LUNA Beads™ Noir su elegantna i zavodljiva verzija svjetski najprodavanijih Ben Wa loptica koje donose neodoljive užitke tijekom predigre i izvan nje.

    49,90 €

    39,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Želite li trenirati mišiće zdjeličnog dna i povećati svoj seksualni užitak? Zagrizite tu jabuku koja će vam, ako se redovito nosi u vagini, pomoći da postignete svoj cilj. Osim toga, krije metalnu kuglicu, koja će pri strmijim pokretima udarati o zidove i vrlo vas ugodno stimulirati. Doživite snagu maksimalnih orgazama zahvaljujući ojačanom dnu zdjelice!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    Volite li analne igrice i želite li isprobati nešto novo u tom smjeru? Što kažete na analne lopte? Ove perle marke Blush imaju glatku površinu i unutar njih se krije još teža kuglica, koja će izvana udarati o stijenke kuglice i tako ugodno stimulirati. Nabavite Pleasure Balls i uživajte u iznimno uzbudljivim iskustvima!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85g

    Želite li kušati snagu uzbuđenja baš kao junaci strastvenog romana Pedeset nijansi sive? Pojačajte svoje želje i orgazme s Venerinim kuglicama koje će učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i osigurati prevenciju inkontinencije. Ove kuglice su smanjena verzija najprodavanijih loptica Pedeset nijansi sive i bit će cijenjene posebno kod početnika. Isprobajte ih i vi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Ove inovativne Venus lopte imaju patentiranu petlju za izvlačenje, koja je tijekom nošenja diskretno skrivena unutar tijela. Možete ih nositi posvuda, čak i kada plivate. Osim toga, vrlo se lako ubacuju i lako se izvlače zahvaljujući omči.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Woomy Taradiddle Kegel Ball Magenta

    Podignite svoje mišiće dna zdjelice uz Taradiddle Kegel lopte iz Wooomyja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Ovaj set za vaginalni trening povećat će mišiće dna zdjelice i mogu ga koristiti početnici i iskusniji korisnici zbog različitih težina. Počnite s utegom najlakše boje i po želji upotrijebite vodeni lubrikant za ugodnije umetanje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Jačanje mišića dna zdjelice bit će zabavno uz Bswish bfit Basic. Znate li da ga možete koristiti za postizanje intenzivnijih orgazama, osjećaj uže rodnice i prevenciju inkontinencije? Osim toga, uživat ćete u nošenju samih loptica, jer se u njihovoj utrobi skrivaju manje kuglice koje će prilikom strmijih pokreta udarati o stijenke vanjskih loptica i nježno vas stimulirati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nova Kegel Balls Purple

    SVAKOM Nova Ben Wa lopte izrađene su od silikona koji je 100% vodootporan. Prema teoriji Kegelovih vježbi, osmislili smo ove tečajeve vježbi posebno kako bismo pomogli onima kojima je vagina opuštena nakon poroda. Tri kompleta Nova lopti imaju tri postupno povećane težine za različite potrebe vježbanja. Učinkovite kegelove vježbe pomažu u jačanju ženskih PC mišića, poboljšavaju zdravlje i donose seksualne dobrobiti i zadovoljstvo. Za svakodnevnu tjelovježbu ili oporavak nakon poroda, SVAKOM Nova lopte su savršen izbor za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimulacija i vibracija – sve u jednoj otmjenoj igrački! Luksuzne RC Vibrating E-Stim Love Balls tvrtke XouXou pružaju duboku, naelektriziranu vaginalnu stimulaciju i uzbudljivu vježbu za dno zdjelice.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Beads

    Luna perle su za žene koje cijene svoju senzualnost - kombinirani sustav užitka i fitnessa koji ženama i njihovim partnerima omogućuje da poboljšaju svoje osjećaje u godinama koje dolaze. Razvijene kao elegantna i diskretna alternativa tradicionalnim 'gejše loptama', Luna kuglice djeluju na jačanje vaginalne stijenke i PC mišića kroz učinkovitije Kegelove vježbe.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    U Satisfyer Yoni Power 1 trebate samo 15 minuta dnevno da trenirate svoje zadnjice i pohvalite ovaj život za intenzivan orgazam. Različite veličine vaginalnih kuglica omogućuju suradnju i postupno povećanje njege.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Sve što vam je potrebno za jačanje dna zdjelice i za uzbudljivo zadirkivanje u javnosti, kod kuće ili bilo gdje. Ovaj set sadrži 4 različite lopte različitih veličina, a time i težine. Pogodan je i za početnike i za napredne korisnike. Ojačano dno zdjelice donosi brojne dobrobiti, a odaberete li ove lopte za ovaj trening, vjerujte, dobro ćete se zabaviti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Najbolja Venera lopta na svijetu! Prelivene su prekrasnim Swarovski kristalima, šarmantnim oblicima, borbama i komadićima koji će vam zasigurno koristiti Komad nakita. Koriste donji dio donjeg dijela i koriste iste kuglice da koriste šavove čak i na isti poticaj tako što ih nose. Nemojte čekati do vas, molimo vas da se povežete s korisnikom i učinite sebe sretnima.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS je originalna analna naprava koja može izravno reagirati na svaki vaš pokret, odnosno na pokret vašeg partnera tijekom vođenja ljubavi ili predigre.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite li učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i istovremeno imati savršenu kontrolu nad svojim treningom? U tome će vam pomoći Gvibe Gballs 3! Predstavljaju napredni trening s kontrolom pametnog telefona. Bit će lako i razigrano!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Najljepše Venerine lopte na svijetu! Završene su prekrasnim Swarovski kristalom, šarmantnog su oblika, boje i bit će vam zaista koristan komad nakita. Njima ćete ojačati mišiće dna zdjelice, a zahvaljujući unutarnjoj težoj lopti uživat ćete i u nježnoj stimulaciji prilikom nošenja. Stoga ne čekajte, spojite ugodno s korisnim i učinite sebe sretnim.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Dvije crvene ljubavne lopte s baršunasto mekanom površinom i praktičnom završnom petljom. Ali to nisu obične lopte! I dalje skrivaju unutarnju pokretnu loptu, koja će svakim vašim pokretom udarati o zidove i tako vas ugodno stimulirati. Uživajte u uzbudljivim osjećajima tijekom nošenja i ojačanom zdjeličnom dnu nakon nošenja.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Stisnite dno želuca i nahranite duboke orgazme u Satisfyer Yoni Power 2. Koristeći tri različite veličine, ove vaginalne kuglice izrađene od medicinskog silikona omogućuju postupno miješanje miksera.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Medium Weight Ben-Wa-Balls Silver

    Želite li se prepustiti intenzivnom iskustvu sa svakim pokretom? Ove luksuzne čelične kuglice smjestit će se u vašu rodnicu gdje će zahvaljujući glatkoj površini vrlo lako kliziti te će na uzbudljiv način reagirati na vaše pokrete. A što s njima učinkovitije jača mišiće dna zdjelice i dobivate ne samo jače orgazme, već i učinkovitu prevenciju inkontinencije, tko to ne bi želio?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Uz Satisfyer Yoni Power 1 trebat će vam samo 15 minuta dnevno za treniranje mišića dna zdjelice, a zahvaljujući tome doživjeti ćete još intenzivnije orgazme. Različite veličine vaginalnih kuglica omogućuju polagano i postupno povećanje opterećenja.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Dame, budite iskrene, kakav je vaš odnos s vašom vaginom i kakav je vaš dno zdjelice? Ako vaš odgovor nije previše ili čak vrlo pogrešan, obratite pozornost, ovaj nevjerojatni pomagač Perifit Care+ je upravo za vas! Pomoći će vam obnoviti, regenerirati i ojačati dno zdjelice, povezati se sa samim sobom i uživati u senzualnom užitku za kojim žudi svatko od nas. Dođite saznati više!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Želite jače orgazme? S ovim vibrirajućim kuglicama možete doći do njih na zaista uzbudljiv način, jer su idealne za učinkovito jačanje mišića dna zdjelice, a ujedno će vas oduševiti ugodne vibracije. Dobijte nova iskustva kroz najdosadniji trening svih vremena!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Izvanredna igračka s mogućnošću rotacije i vibriranja na najzadovoljniji način! Upravlja se putem daljinskog upravljača i nudi vam 9 brzina i funkcija vibracije te 3 razine rotacije. Uživajte u senzualnim iskustvima bilo kada, bilo gdje, ovo će vas jaje zaista zagrijati i može biti uzbudljiva predigra koju ćete započeti vani, a nastaviti samo u spavaćoj sobi.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    Tražite li nešto teže za svoju vaginu ili anal? Ove loptice su izrađene od metala i predstavljaju intenzivne utege za napredne. Težina od 250 grama definitivno nije mala i zahtijeva hrabrost!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Ami Fuchsia

    Ami je inovativni set Venus kuglica dizajniranih ne samo za užitak. Ami je izvrstan za jačanje mišića dna zdjelice, za probleme s inkontinencijom ili za oporavak nakon poroda. Uz tri lopte različitih veličina, oblika i težina uživat ćete u vježbi.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venus kuglice Mya Beds Pro su Venus kuglice eliptičnog oblika (paket sadrži jednu ili dvije kuglice), unutar svake od njih se nalazi čelična kugla koja prenosi vibracije prilikom kretanja. Pro verzija lopte su teže.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys King Size Balls

    Dodatna veličina za dodatni užitak! Ove loptice će vas pravilno napuniti, a zahvaljujući unutarnjim kuglicama i ugodno će vas iritirati. Uživajte u svim fantastičnim osjećajima i redovito nosite lopte. Njihovo nošenje ojačat će mišiće dna zdjelice i osigurati intenzivnije orgazme.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 193 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.