×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kegelove kuglice

Artikli 97 za 128 od 191 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venus kuglice Mya Beds Pro su Venus kuglice eliptičnog oblika (paket sadrži jednu ili dvije kuglice), unutar svake od njih se nalazi čelična kugla koja prenosi vibracije prilikom kretanja. Pro verzija lopte su teže.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantno vibrirajuće jaje na daljinskom koje također vibrira! Otkrijte beskrajne mogućnosti uz Toy Purity. Uživajte u javnosti, povjerite kontroler partneru, uzbudite se ili kontrolorom intenzivno stimulirajte klitoris. I jaje i kontroler sadrže super snažan F1 motor snage 9500 i 6800 o/min.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Kada vibracija nije dovoljna, vrijeme je za dodavanje rotacije! Ove šarmantne Venerine kuglice spajaju ugodno s korisnim. Na nevjerojatno seksi način uvijaju se i vibriraju u vama, što ne samo da uživa u ugodnim iskustvima, već i jača mišiće dna zdjelice. Zgrabite kontrolu, ojačajte, stimulirajte i uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO pružaju jednostavan i učinkovit način za treniranje mišića dna zdjelice dok obavljate svoj uobičajeni svakodnevni posao.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Jeste li već čuli da jačanje dna zdjelice donosi vrijedne dobrobiti? Tu spadaju, primjerice, intenzivniji orgazmi ili prevencija protiv inkontinencije. A kako ojačati mišiće zdjelice? Samo redovito nosite ove lopte u mekanoj silikonskoj futroli i ubrzo ćete primijetiti prve razlike.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Tko ne bi volio spojiti ugodno s korisnim? Ojačajte mišiće dna zdjelice na uzbudljiv način s ovim setom Venus loptica za početnike i napredne. Imaju savršenu formu i trening s njima bit će stvarno učinkovit! Dođite da uživate u intenzivnijim orgazmima i neka vam vagina bude napeta kao kad ste bili mladi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Želite da vaša nova erotska igračka bude moćna i moderna? U tom slučaju bi vam se mogla svidjeti Clarina jaja. Idealne su za uzbudljiv trening mišića dna zdjelice i možete ih upariti s aplikacijom kojom se potom može daljinski upravljati. Otkrijte prednosti snažnog dna zdjelice s Clarom!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 jaja ruže za bolji život. Nosite ih oko vrata, u džepu, grudnjaku ili vagini i otkrijte njihovo blagotvorno djelovanje. Njima ćete ojačati mišiće dna zdjelice, koji će vas nagraditi intenzivnijim orgazmima, a spojit ćete se i sa svojom ženskom prirodom. Meditacija, harmonija, opuštenost, ženstvenost! Nevjerojatne učinke Yoni jaja otkrivaju žene diljem svijeta, otkrijte ih i vi!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Ami Black

    Ami je inovativni set Venus kuglica dizajniranih ne samo za njegovu upotrebu. Ami je dizajniran za liječenje dna želuca, za probleme s inkontinencijom ili za izdržavanje porođaja.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Vibratone Duo Balls Silver Blistercard

    Jeste li u iskušenju isprobati kakav je osjećaj vaginalnih kuglica? Samo naprijed! Vibratone je par kuglica po povoljnoj cijeni, što vas izravno potiče da ih isprobate na vlastitoj vagini. Unutar loptica nalazi se još jedna teža loptica koja će tijekom vaših pokreta udarati o stijenke i ugodno vas stimulirati. Uzbuditi se!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Silikonske Venus kuglice sa svilenkasto glatkom površinom za beskrajan užitak sa svojim ljubavnikom ili solo zabavu. S njima ćete učinkovito ojačati dno zdjelice, a budući da nemaju strunu, bit ćete prisiljeni prihvatiti izazov i istisnuti ih iz sebe! Usudi se!

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Bila je to njena mala tajna. Iako je isprva krenula s najlakšom loptom, ipak je imala male brige. Isprva se činio prilično teškim, ali nakon što ga je umetnula u vaginu, osjetila je sigurnost da bi mogla podnijeti i veće utege! Meki i mekani silikon bio je ugodan njenoj koži, ali još ugodnije bile su reakcije tijela na uređaj, za koji je samo ona znala. Osjećala je malu tremu uzbuđenja, vlažnosti i želje, kako bi prijatelj tako izgledao? Nakon 2 tjedna promijenila je lopticu za težu, jedva je čekala izaći s njom, a isprobala ju je i na svom redovnom satu joge, gdje je doživjela pravo uzbuđenje u raznim položajima! Osjetila je kako joj mišići jačaju, uživala je u intenzivnijim orgazmima, a isto tako i njezin dečko jer joj je vagina zaista bila uža i čvršća. U trenutku kada je došlo vrijeme za najtežu loptu, znala je da neće biti problema i radovala se svim prednostima koje joj je ovaj uzbudljiv trening donio.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold Nouveau Ben Wa Balls

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ove metalne Venus lopte bit će vaše omiljeno pomagalo za vježbanje! Njima ćete ojačati mišiće dna zdjelice i tako osigurati užu rodnicu i intenzivnije orgazme. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Mišiće dna zdjelice potrebno je trenirati, a ako ste već počeli s tim i želite isprobati nešto novo, ovaj set je za vas! Sadrži 3 para slobodnih loptica, koje će vas iznutra ugodno stimulirati, a ujedno ćete još više ojačati mišiće dna zdjelice.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Prekrasna poklon kutija u kojoj se krije blago koje će svakoj ženi izmamiti osmijeh na lice. Ovo je jednostavno više od običnog poklona! To je gesta puna ljubavi i obećanje da ćete provesti mnogo uzbudljivih trenutaka s osobom koju volite. Razmazite nekoga posebnog (ili sebe) ovim poklonom ograničenog izdanja.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Mineralno jaje ametist za bolji život. Nosite ga oko vrata, džepa, grudnjaka ili vagine i otkrijte blagotvorno energetsko djelovanje minerala. Vi i Yoni također ćete ojačati mišiće dna zdjelice, što će vas nagraditi intenzivnijim orgazmima, te se povezati s vašom ženskom prirodom. Meditacija, harmonija, opuštenost, ženstvenost! Nevjerojatne učinke Yoni jaja otkrivaju žene diljem svijeta, otkrijte ih i vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Joyballs Trend Purple

    Trening mišića dna zdjelice – intenzivan, nježan, učinkovit

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lust Love Balls Pink

    Tražite li lijepu igračku za intenzivno uzbuđenje? Isprobajte ove kuglice s praktičnom završnom petljom. Oni će skliznuti u vašu utrobu poput maslaca i dati vam čisti zanos. Daju vam izbor od 10 načina vibracija, između kojih ćete se prebacivati preko kontrolera s dometom od 25 metara.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss dolazi s novom kolekcijom nevjerojatnih vibratora i rotatora čiji motori postižu visoke performanse koje oduzimaju dah, a istovremeno su super izdržljivi! To uključuje ove divne vibrirajuće Dumas loptice koje će vam pomoći da ojačate dno zdjelice i doživite bolje seksualno zadovoljstvo. Odaberite između 10 načina vibracije i prepustite se snazi snažnog motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Jeste li spremni za najuzbudljiviji trening u svom životu? Ove vibrirajuće loptice pojačat će vaš trening, a njihovih 12 vibrirajućih funkcija učinit će vas stvarno vrućim. Razinu vibracije bira diskretni sat koji vi ili vaš partner možete imati pri ruci. Učinite nešto ne samo za svoje zdravlje i imajte čvrstu zdjelicu, a ovdje i užu vaginu i intenzivnije orgazme!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Laselle Kegel Routine

    Pronađite svoju unutarnju snagu s utezima jednostavnim za korištenje koji podižu vaš trening dna zdjelice na višu razinu. Baš poput utega u teretani, Laselle Weighted Exercisers pružaju jednostavan i siguran trening otpora za dno zdjelice tako da brzo izgradite snagu i tonus. Snaga u zdjelicu!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Treba li jačati mišiće dna zdjelice? S Dorcel Love Balls bit će lako i ugodno! Riječ je o vibrirajućim kuglicama koje između ostalog sadrže malu magnetsku kuglicu čije je automatsko kretanje vrlo uzbudljivo i orgazmičko. Zahvaljujući završnom udaru, loptice se lako gaze, a njihov ovalni oblik, s druge strane, omogućuje jednostavno postavljanje. Stoga zgrabite daljinski upravljač i birajte između 10 načina vibracije i 7 načina automatskog pomicanja unutarnje kuglice.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMART BALLS teneo uno idealan je alat za ljubitelje manjih stvari. Ove vaginalne kuglice (poznate kao Venerine kuglice) namijenjene su prvenstveno početnicima.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    SVAKOM Nova Ben Wa lopte izrađene su od silikona koji je 100% vodootporan. Prema teoriji Kegelovih vježbi, osmislili smo ove tečajeve vježbi posebno kako bismo pomogli onima kojima je vagina opuštena nakon poroda. Tri kompleta Nova lopti imaju tri postupno povećane težine za različite potrebe vježbanja. Učinkovite kegelove vježbe pomažu u jačanju ženskih PC mišića, poboljšavaju zdravlje i donose seksualne dobrobiti i zadovoljstvo. Za svakodnevnu tjelovježbu ili oporavak nakon poroda, SVAKOM Nova lopte su savršen izbor za Vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Smetaju li vam slabi mišići zdjeličnog dna? Ojačajte ih uz pomoć ovog seta i uživajte u nježnoj stimulaciji. U pakiranju ćete pronaći 3 loptice različitih veličina i težina s prepoznatljivom teksturom. Uživajte u kretanju unutarnje težine i uživajte u svim blagodatima povezanim s čvrstim dnom zdjelice!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Deva Pelvic Training Orquidea

    Tražite li način da učinkovito ojačate mišiće dna zdjelice? Rithual Deva je set idealan za precizan i postupan trening. Njegov seksi dizajn privlači vaš vid, a mekani silikonski materijal privlači vaš dodir. Sadrži jednokratnu, duplu i još jednu ekstra izmjenjivu lopticu, koja ima 5 različitih utega, s kojima svaki početnik postaje napredni vježbač sa super intenzivnim orgazmima!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Dođite i uživajte u senzualnim vibracijama u utrobi i ojačajte mišiće dna zdjelice! Ove vibrirajuće kuglice nude 7 intenzivnih načina rada koji se mogu odabrati putem kontrolera. Hoćete li ga zadržati u ruci ili povjeriti nekom drugom? Spojite ugodno s korisnim i ojačajte svoje zdjelično dno na neodoljivo uzbudljiv i živahan način!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Ojačajte mišiće dna zdjelice ugodno, jednostavno i sa stilom s ovim limunom. Njihovo jačanje ima puno prednosti! Uživat ćete u intenzivnijim orgazmima, a vaš će partner sigurno cijeniti vašu natopljenu užu vaginu. Ovaj set je pogodan za početnike i srednje generacije, izrađen je od mekog silikona i pružit će vam sreću i zdravlje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Ojačajte mišiće dna zdjelice na ugodan, jednostavan i moderan način. Njihovo jačanje ima puno prednosti! Uživat ćete u intenzivnijim orgazmima, a vaš će partner sigurno cijeniti vašu natopljenu užu vaginu. Ovaj set je pogodan za početnike, izrađen je od mekog silikona i pružit će vam sreću i zdravlje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Mya Beds Lite Venus kuglice su Venus kuglice eliptičnog oblika (pakiranja sadrže jednu ili dvije kuglice), unutar svake od njih nalazi se čelična kuglica koja prenosi vibracije pri kretanju.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Želite li ojačati mišiće dna zdjelice na uzbudljiv način? Rješenje je lakše nego što mislite, samo nosite ove vaginalne kuglice! Sadrže druge slobodno pokretne kuglice koje udaraju o vanjske stijenke i uzrokuju nježnu stimulaciju. Silikonska navlaka ugodna je na dodir, a kuglice koje se skidaju osiguravaju jednostavno čišćenje, a povoljna cijena izravno vas potiče da ih isprobate pa se prepustite iskušenju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Ojačajte dno zdjelice i doživite duboke orgazme uz Satisfyer Yoni Power 2. Zahvaljujući tri različite veličine, ove vaginalne kuglice od medicinskog silikona omogućuju postupni trening mišića.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 191 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.