×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kegelove kuglice

Artikli 129 za 160 od 191 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Ojačajte dno zdjelice i doživite duboke orgazme uz Satisfyer Yoni Power 2. Zahvaljujući tri različite veličine, ove vaginalne kuglice od medicinskog silikona omogućuju postupni trening mišića.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Fitty 2 Dumbell Kegel Balls Fuchsia 52g

    Jeste li već čuli da jačanje dna zdjelice donosi vrijedne dobrobiti? Tu spadaju, primjerice, intenzivniji orgazmi ili prevencija protiv inkontinencije. A kako ojačati mišiće zdjelice? Samo redovito nosite ove meke i savitljive lopte i ubrzo ćete primijetiti prve razlike. Osim toga, loptice u sebi imaju manju, težu lopticu koja će tijekom pokreta udarati o vanjske stijenke i tako vam donijeti vrlo ugodnu i nježnu stimulaciju.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush B Yours Gleam Stainless Steel Kegel Ball

    Želite li steći bolju kontrolu nad svojim zdjeličnim danom i svojim zadovoljstvom? Nošenje vaginalnih kuglica nije novost, to je relativno stara tehnika u kojoj uživaju žene diljem svijeta.Ugodna stimulacija i istovremeno jačanje mišića dna zdjelice, uživajte u ovoj kombinaciji bilo kada i bilo gdje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    PAMETNE LOPTE teneo je ideja za ljubitelje manjih stvorenja. Ove vaginalne kuglice (poznate kao Venerine kuglice) trebaju biti broj jedan.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Sphere Balls Pink

    Vaginalne kuglice za sve dame koje brinu o okolišu! Čast nam je predstaviti vam novi proizvod u našem asortimanu – Fuck Green balls. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Nošenjem loptica učinkovito jačate mišiće dna zdjelice i uživate u ugodnoj stimulaciji, stoga dođite i učinite to ekološki!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Stainless Steel Kegel Balls

    Želite li otkriti svoje tijelo, uzbuđenje i zadovoljstvo? Isprobajte ove kvalitetne kuglice od nehrđajućeg čelika, koje su dizajnirane da povećaju ugodne osjećaje. Glatke su, tvrde i koriste ih za užitak i snagu orgazma, pitate se kako? Odgovor je nošenjem u vagini, gdje učinkovito jača mišiće dna zdjelice. Uživajte u najugodnijem vježbanju ikada!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Zamislite da izađete i nosite ove slatke loptice. Njihova protuteža će iznutra udarati o stijenke kuglica i tako vas ugodno stimulirati svakim vašim silovitim pokretom. Ali što je najbolje? Nošenjem loptica ojačat ćete mišiće dna zdjelice i postići intenzivnije orgazme te prevenciju od inkontinencije.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    Želite li ojačati dno zdjelice i uživati u svim blagodatima koje ono donosi? Samo naprijed! Ova silikonska lopta s praktičnom petljom na kraju bit će učinkovita pomoć. Pojačajte svoj orgazam i spriječite inkontinenciju noseći ovu loptu najmanje 30 minuta dnevno!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Želite li ojačati dno zdjelice i uživati u svim blagodatima koje ono donosi? Samo naprijed! Ovaj set silikonskih loptica s praktičnom petljom na kraju bit će vam učinkovit pomoćnik. Pojačajte svoj orgazam i spriječite inkontinenciju noseći ovu loptu najmanje 30 minuta dnevno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Geisha Double Kegel Balls Fuchsia 70g

    Jeste li čuli da jačanje dna zdjelice donosi vrijedne dobrobiti? To uključuje, primjerice, intenzivnije orgazme ili prevenciju inkontinencije. A kako ojačati mišiće zdjelice? Samo redovito nosite ove meke i savitljive lopte i ubrzo ćete primijetiti prve razlike. Osim toga, loptice imaju manju, težu lopticu koja će tijekom kretanja udarati o vanjsku stijenku i tako vam donijeti vrlo ugodnu i nježnu stimulaciju.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Silicone Kegel Balls Training Set Carambola

    Ovaj šareni žuti komplet za vježbanje sa silikonskim Kegelovim loptama dizajniran je za treniranje i poboljšanje mišića dna zdjelice, poboljšavajući vaše cjelokupno blagostanje i ugodna iskustva. Otkrijte beskrajne trenutke radosti i iznenađenja uz ovaj Loveline set za vježbanje.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    Želite li ojačati dno zdjelice i uživati u svim blagodatima koje ono donosi? Samo naprijed! Ova dvostruka silikonska lopta s praktičnom petljom na kraju bit će učinkovita pomoć. Pojačajte svoj orgazam i spriječite inkontinenciju noseći ovu loptu najmanje 30 minuta dnevno!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Prekrasan set od 5 stimulacijskih loptica koje će vam pomoći da učinkovito ojačate mišiće dna zdjelice. Njihovim jačanjem dobit ćete puno prednosti, ne samo da će vam rodnica biti čvršća i osjećati se uže, nego će prije svega vaši orgazmi biti intenzivniji, a osigurat ćete i prevenciju od neugodne inkontinencije. Svaka od loptica ima različitu težinu, tako da je ovaj set apsolutno idealan za dugotrajne treninge. Lopte su izrađene od svilenkasto mekog silikona, koji je higijenski i siguran za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brilly Glam Vibrating Kegel Beads with Remote Black

    Brilly Gram obećava da će vaše svakodnevne intimne trenutke pretvoriti u nezaboravna iskustva! On će se pobrinuti za vaše potrebe, saslušati vas i maziti vas. No, nije namijenjena isključivo za solo igru, sigurno ćete uživati u njoj kao par!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rithual Deva Pelvic Training Green

    Nalazite li način da učinkovito identificirate donji dio fotografije? Rithual Deva idealan je set za precizan i napredan trening. Njegov seksi dizajn privlači vašu viziju, a obrađeni silikonski materijal privlači vaš dodir. Sastoji se od jedne, dvostruke i jedne ekstra uklonjive loptice, koja ima 5 sitnih novčića, s kojima svi brojači postaju vodeći pokretač super intenzivnih orgazama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Jaje od žada za vaš bolji život. Nosite ga oko vrata, džepa, grudnjaka ili vagine i otkrijte blagotvorno energetsko djelovanje minerala. Vi i Yoni također ćete ojačati mišiće dna zdjelice, što će vas nagraditi intenzivnijim orgazmima, te se povezati s vašom ženskom prirodom. Meditacija, harmonija, opuštenost, ženstvenost! Nevjerojatne učinke Yoni jaja otkrivaju žene diljem svijeta, otkrijte ih i vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Želite li doživjeti intenzivnije orgazme? Sa Zane loptama ojačat ćete zdjelično dno i uskoro ćete ostvariti željene snove. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbicu u koju možete pohraniti kuglice ili je koristiti kao vrećicu za bubrege. Nosite lopte najmanje 20 minuta svaki dan i uživajte u stimulaciji zahvaljujući pokretnoj unutarnjoj težini.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Želite li kušati snagu uzbuđenja baš kao junaci strastvenog romana Pedeset nijansi sive? Pojačajte svoje želje i orgazme s Venerinim kuglicama koje će učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i osigurati prevenciju inkontinencije. Kombinacija prvoklasnog stakla i silikonskih materijala prikladna je i za dugotrajno nošenje, isprobajte ih!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Jeste li već napredovali u jačanju mišića dna zdjelice i želite ići još dalje? Ovaj set ružičastih Venus kuglica u prekrasnoj kutiji je samo za vas. Osigurajte prevenciju inkontinencije i intenzivnijih orgazama na ugodan način i, usput, podignite svoje samopouzdanje!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Ami+ Purple

    Ami+ će dodatno ojačati mišiće dna zdjelice. Za povećanu osjetljivost i lakši orgazam. Ami+ je jedna mala, teška lopta za iskusne korisnike.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Put in Work Purple

    Što ako ste doživjeli intenzivnije orgazme i imali veću kontrolu nad dnom zdjelice, a time i nad svojim zadovoljstvom? Samo s ovim setom ćete jednostavno, brzo i ugodno učvrstiti dno zdjelice i moći ćete uživati u blagodatima ovog treninga. 4 glatka silikonska jaja različitih veličina sve su što trebate za vježbanje, stoga sutra počnite s najlakšim!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Kako biste uživali u blagodatima snažnih mišića zdjeličnog dna, morate početi trenirati. Možda ga ne želite previše, još uvijek ga obavljate nuždu, a spolni život vam je u međuvremenu pao na led. Dovoljno! Uz ovaj set loptica, jačanje mišića dna zdjelice učinit će da uživate i zabavite se, pa dođite!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Ojačajte mišiće dna zdjelice na ugodan, jednostavan i moderan način. Njihovo jačanje ima puno prednosti! Uživat ćete u intenzivnijim orgazmima, a vaš će partner sigurno cijeniti vašu natopljenu užu vaginu. Ovaj set je pogodan za početnike, izrađen je od mekog silikona i pružit će vam sreću i zdravlje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Joyballs Trend Magenta

    Trening mišića dna zdjelice – intenzivan, nježan, učinkovit

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lust Love Ball Pink

    Malo čudo koje donosi veliko zadovoljstvo! Ovo vibrirajuće jaje s praktičnom završnom petljom bit će vaš omiljeni ljubavnik. S njim ćete doživjeti čisti zanos! Ima baršunasto mekanu silikonsku površinu i nudi vam 10 različitih načina vibracija, između kojih ćete se prebacivati preko kontrolera s dometom od 25 metara.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Želite li uživati u intenzivnim i lakšim orgazmima? A tko ne bi! Ključ je samac - treba vam odlično dno. A u ovom slučaju pomoći će vam set Venus kuglica različitih veličina i težina. Počnite s najjeftinijim lompatijom i napredujte previše.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Kegel Training Balls with Extra Weights

    Ove lopte ćete voljeti ne samo zbog njihovog elegantnog i luksuznog izgleda, već i zbog rezultata koje ćete s njima postići u području dna zdjelice. Imaju izmjenjive utege i prikladni su i za početnike i za stručnjake. U mekani silikonski materijal nastavka zaljubit ćete se na prvi dodir, a krajnji "repić" olakšat će rukovanje. Nosite loptice redovito i osigurajte si ne samo ugodnu stimulaciju nego i učinkovito jačanje dna zdjelice u isto vrijeme!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Trebate li ojačati mišiće zdjeličnog dna jer želite intenzivnije orgazme, užu rodnicu i želite se osigurati od inkontinencije? Ovaj set je savršen za to! Uz njega ćete sastaviti 9 različitih opcija opterećenja i pomoći će vam da vaš trening bude precizan i da zadovoljava posebne zahtjeve vašeg tijela. Ojačajte, trenirajte i uživajte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Želite li osigurati jači orgazam, a ujedno i prevenciju inkontinencije? Preuzmite kontrolu nad svojim dnom zdjelice! To nije ništa drugo nego mišić koji, kao i ostale mišiće u tijelu, možete ojačati i onda uživati u rezultatima koje će vam jačanje donijeti. Ove tri utega su apsolutno idealne za takav trening. Stoga nemojte više čekati i počnite s najlakšom težinom već danas!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adalet Spheres Set of 2 Kebel Balls Pink

    Izrađene od najkvalitetnijeg silikona, ove Kegelove loptice savršene su za vježbanje vaših vaginalnih mišića na siguran i učinkovit način. Ovaj set uključuje 2 lopte, svaka s utegom kako biste mogli početi vježbati svoje vaginalne mišiće prema svojim potrebama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Sphere Balls Green

    Vaginalne kuglice za sve žene koje brinu o okolišu! Zadovoljstvo nam je predstaviti vam novi proizvod u našem asortimanu - Fuck Green balls. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Nošenjem lopte učinkovito jačate mišiće dna zdjelice i uživate u ugodnoj stimulaciji, stoga dođite i učinite to eco-friendly!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Laselle 28g

    Pronađite svoju unutarnju snagu s utezima jednostavnim za korištenje koji podižu vaš trening dna zdjelice na višu razinu. Baš poput utega u teretani, Laselle Weighted Exercisers pružaju jednostavan i siguran trening otpora za dno zdjelice tako da brzo izgradite snagu i tonus. Snaga u zdjelicu!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 191 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.