×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 1 za 32 od 1016 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

  Patite li od usamljenosti i iz noći u noć sanjate o gipkoj vagini i predanom anusu kao domu za svoj napušteni penis? Ostvarite svoje snove uz ovaj realistični masturbator. To je nevjerojatno mekan dio ženskog tijela s vaginalnim i analnim otvorom za vaše maksimalno zadovoljstvo. Pa što čekaš?

  219 €

  139 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Automatic Masturbator 3D Realistic Texture with 7 Suction & Vibration Modes

  Volite li biti usisani do posljednje kapi? Zato vjerujte da ovaj masturbator to može najbolje od svih! Za razliku od manjih proizvoda, ova moderna moćna igračka upravlja iznimno dugim usisavanjem, jedno usisavanje može trajati do 5 sekundi, wow! Priuštite si kraljevski oralni seks.

  95,90 €

  59,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

  Patite li od usamljenosti i iz noći u noć sanjate o gipkoj vagini i predanom anusu kao domu za svoj napušteni penis? Ostvarite svoje snove uz ovaj realistični masturbator. To je nevjerojatno mekan dio ženskog tijela s vaginalnim i analnim otvorom za vaše maksimalno zadovoljstvo. Pa što čekaš?

  91,90 €

  55,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

  Patite li od usamljenosti i iz noći u noć sanjate o gipkoj vagini i predanom anusu kao domu za svoj napušteni penis? Onda žude za parom savršenih grudi između kojih možete milovati, gnječiti ili čak probijati penis? Da i da? Ovo je Karen, vaša nova ljubavnica, čija je jedina misija vaše maksimalno zadovoljstvo.

  189 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

  Ključ da izdržite dulje u krevetu i postanete ljubavnik o kakvom svaka djevojka sanja nije krema, ni tableta, ni napitak.

  79,90 €

  63,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

  Volite li oralni seks? Samo ovaj nevjerojatni masturbator ponudit će vam najdublje grlo! Njegove značajke doista oduzimaju dah! Može se zagrijati do 42 ℃ i ima stvarno snažan motor s 10 načina vibracija i usisnom funkcijom. Dodajte tome seksi značajku senzualnog stenjanja i rođena je savršena igračka! Polako svaki dan.

  83,90 €

  51,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Kokos Hera Real Hip Masturbator

  Hera big Hip je realističan masturbator kompaktne veličine. Ova igračka ima vrlo realističnu vaginu i anus u kojima možete uživati koliko god želite. Meka, okrugla zadnjica uvijek je spremna za Vas. Zbog ravnog donjeg dijela, masturbator možete postaviti na krevet, kauč ili kuhinjski stol.

  139 €

  87,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Jessica Sex Doll 9kg

  Patite li od usamljenosti i iz noći u noć sanjate o gipkoj vagini i predanom anusu kao domu za svoj napušteni penis? Onda žude za parom savršenih grudi između kojih možete milovati, gnječiti ili čak probijati penis? Da i da? Ovo je Jessica, tvoja nova ljubavnica, čija je jedina misija tvoje najveće zadovoljstvo.

  319 €

  199 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Mary Sex Doll 7.7kg

  Cijeli realističan torzo je ovdje spreman da vam pokaže divlje trenutke. Sa drskim sisama, tankim strukom, primamljivim usnama, primamljivom vaginom i lijepom guzom, možete prelaziti rukama po njezinom raskošnom tijelu, stiskati njezine raskošne grudi i uroniti u njezinu macu ili stražnjicu kako biste iskusili još veći užitak!

  219 €

  159 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fleshlight Girls Stoya Destroya

  Nakon ulaska, tri mala izbočine prstena uhvatiti će Vas čvrsto, praćeni ultra prodornom kupolom užitka koja će vam pružiti 360 stupnjeva neusporedivog blaženstva. Sljedeća komora počinje s malim nizom zuba i očnjaka koji Vas divno trljaju i vuku. Konačno, jedan red velikih izbočina vodi u super rebrastu teksturu koja se sužava što više ulazite unutra.

  119 €

  71,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tenga Deep Throat Cup

  Oblik pješčanog sata Deep Throat CUP-a pruža vrhunsku čvrstoću. Posebni ventili stvaraju virtualni vakuum unutar CUP-a kako bi pružili nevjerojatan osjećaj sisanja.

  15,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fleshlight Stamina Training Unit Value pack

  STU value pack potpuno je Fleshlight iskustvo. Sve što vam je potrebno za uživanje i brigu o vašoj Fleshlight igrački.

  119 €

  79,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Lovense Max 2 Masturbator

  Max 2 sada se može pohvaliti rodno neutralnim rukavom, kontrakcijama od 360 stupnjeva i redizajniranim vibratorom za pružanje jačih, moćnijih osjećaja. Povrh toga, postupak punjenja je još lakši, u kombinaciji s duljim vijekom trajanja baterije za one produžene sesije pune pare. Najnoviji dodatak Lovense teledildonic liniji zajamčeno će biti fantastično iskustvo!

  179 €

  139 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Tenga Egg Lovers

  Želite li doživjeti još više užitka i užitka? Zamijenite svoju golu desnu ruku za ovo revolucionarno jaje! U njemu se krije fleksibilan mastrubber s unutarnjim stimulirajućim srcima, koji vas razbija do ludila. Kušajte nešto više!

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Jennifer Sex Doll 2.2kg

  Patite od usamljenosti i svake noći sanjate gipku vaginu i predani analni otvor kao dom za Vaš, napušteni penis? Pretvorite svoje snove u stvarnost s ovim realističnim masturbatorom. To je nevjerojatno mekan dio ženskog tijela s vaginalnim i analnim otvorom za Vaše maksimalno zadovoljstvo. Pa što čekaš?

  83,90 €

  55,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Autoblow A.I. Machine

  Ova čarobna spravica je programirana da vam popuši koristeći tehnike stvarnog života. Pomaknite prema dolje za pregled radnje.

  379 €

  179 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

  Želite li svoj užitak doživjeti svim osjetilima? Uz ovaj masturbator to možete osjetiti na vlastitom penisu, čuti i vidjeti! Prozirni prozor omogućuje vam da gledate svoj penis kako uživa u rotacijama ili guranjima i osjećate se kao da ste u uzbudljivom okruženju dubokog grla. Uključite olujni način rada i uživajte u maksimalnoj mogućoj stimulaciji!

  189 €

  119 €

  +

  -

  Na zalihi

 • The F-Machine Tremblr Milking Machine

  F-Machine Tremblr potpuno je novi stroj za masturbaciju bez ruku dizajniran da Vas sisa i jebe koliko god želite, kad god želite. Zamislite stručno pušenje koje kontrolirate na dohvat ruke kad god želite, koliko god puta želite.

  1.199 €

  959 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Satisfyer Men Heat Vibration

  Satisfyer Men Heat Vibration ima inovativnu funkciju topline koja Vaš užitak čini nevjerojatno realističnim. Možete podesiti funkciju grijanja pomoću 3 razine do 40 stupnjeva Celzija i dopustiti da Vas ugodna toplina u mekom i glatkom tunelu ljubavi potpuno izludi. Ako zatvorite oči u ekstazi ispunjenoj užitkom i samo se prepustite vrhuncu užitka, u trenu ćete zaboraviti da ste ovdje došli s igračkom! Ne vjerujete? Onda ga isprobajte!

  95,90 €

  47,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Hidden Desire Bangers Virgin Fuck Babe Skin

  Virgin Fuck Babe vrhunski je realistični masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ovaj veliki, odvažni masturbator u stilu tijela dizajniran je za vrhunsko zadovoljstvo udaranja. Kvalitetan dizajn izrađen je od vrhunskog TPE-a i ima ultra-realistične akcente i kanale s ugodnom teksturom.

  149 €

  91,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

  Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

  209 €

  129 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Linda Sex Doll 6.5kg

  Patite od usamljenosti i svake noći sanjate gipku vaginu i predani analni otvor kao dom za Vaš napušteni penis? Pretvorite svoje snove u stvarnost s ovim realističnim masturbatorom. To je nevjerojatno mekan dio ženskog tijela s vaginalnim i analnim otvorom za Vaše maksimalno zadovoljstvo. Pa što čekaš?

  189 €

  139 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Autoblow A.I.+ Machine

  Dugo očekivana nova poboljšana verzija Autoblow AI! Tko ne voli oralni seks i zadovoljstvo kao nitko drugi? Tko ne voli novi i još bolji Autoblow AI? Dopustite da vas ponese najbolje pušenje! Ova pametna igračka programirana je da vam pruži okus realističnog pušenja bez potrebe za pomicanjem ruke.

  379 €

  299 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Arcwave Ion Black

  Upoznajte prvi Pleasure Air™ stroker na svijetu. Doživite novu vrstu orgazma jer jedinstveni pulsirajući zračni valovi stimuliraju osjetljive Pacinijeve receptore ugode u frenulumu.

  319 €

  179 €

  +

  -

  Na zalihi

  Novo
 • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

  Samo s ovim masturbatorom Vaši trenuci za sebe će postati nezaboravni i apsolutno savršeni! Upalit će vam pa će vam se ruke svakako odmoriti. Udarci, usisavanje i vibracije, to je kombinacija od koje će vam zadrhtati koljena. Trenutno gledate eksploziv od kojeg će vam penis doslovno eksplodirati.

  179 €

  107,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Extreme Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

  Masturbator u obliku ženskog tijela savršenih oblina u prirodnoj veličini. Fuck Me Silly 2 sofisticiran je torzo s uskim strukom, velikim grudima, čvrstim bradavicama i 2 ljubavne rupe.

  399 €

  359 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fleshlight Girls Eliza Ibarra Ethereal

  Fleshlight masturbatori vladaju erotskim gadgetima za muškarce, što i ne čudi. Riječ je o pravim odljevcima vagine od savršenog materijala Super Skin, od kojih ova pripada popularnoj porno glumici Kenzie Reeves. Globalno popularne Fleslights ističu se realističnom obradom, efektnom unutarnjom teksturom i nenametljivim izgledom u obliku svjetiljke.

  119 €

  71,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Jessy Summer Life-Size Sex Doll

  Pravi šarm i seksi obline! Bilo bi vam teško pronaći bilo kakvu temeljnu razliku između ove realistične lutke i prave žene. Zove se Jessy, ima lijepo lice, duge trepavice i zavodljive usne. Njezine duboke smeđe oči u svakom trenutku možete zamijeniti zavodljivim plavim očima i malo promijeniti njezin izgled. Koža joj je izrađena od visokokvalitetnog TPE materijala i nevjerojatno je meka. I što više?

  2.239 €

  1.399 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fleshlight Renewing Powder 118ml

  Ništa se ne može usporediti sa životnim osjećajem patentiranog materijala Fleshlight Super Skin. S vremenom bi Vaš Fleshlight rukav mogao početi gubiti dio svoje mekoće. To je zbog toga što se Fleshlight puder prirodno istroši nakon višestrukog korištenja.

  9,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Fleshlight Flight Pilot

  Novi Flight je elegantan, kompaktan i diskretan. Ključne značajke Flighta uključuju novo elegantno kućište, profinjenu teksturu i kompaktan dizajn.

  59,90 €

  47,90 €

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Extreme B.J. Betty Oral Sex Love Doll

  Oduvijek si sanjao o tome da poševiš zgodnu s 36DD i super uskim strukom, pa što čekaš? Izvadi ovu prsatu curu iz kutije, uzmi besplatni lubrikant i nabijaj ovu slatkicu s oblinama dok je ne izjebeš!

  279 €

  199 €

  +

  -

  Na zalihi

 • LoveToy Streetgirl's #4 Skin

  Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno otkrivenu vaginu. Ona je ljupka i kao prava je. Priuštite si autentična iskustva s ovim elegantnim komadom ženskog tijela koji vam nudi i anal i vaginu.

  139 €

  79,90 €

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 1016 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.