0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice za muškarce

Artikli 1 za 32 od 74 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • ToyJoy Power Pump Black

  Vakum pumpa ToyJoy po vrlo ugodnoj cijeni postaje prekrasno rješenje za sve koji žele ojačati svoju erekciju i uživati u osjećaju većeg penisa. Prozirni cilindar omogućuje vam udobno praćenje događanja unutar, a ventil osigurava trenutno oslobađanje vakuuma. Igrajte se, pumpajte i budite zadivljeni većim i tvrđim penisom!

  149 kn

  89 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Tenga Vacuum Controller

  Doživite jedinstveno iskustvo usisnog učinka i naknadnog otpuštanja s novim nastavkom za TENGA masturbatore. Masturbatorima TENGA dodan je uređaj za vakuumsko usisavanje za još bolju stimulaciju.

  759 kn

  509 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Pump Worx Euro Pump

  Pump Word Euro vakuumska pumpa razvijena je za maksimalne rezultate. Svaki pritisak na pumpicu učinit će penis većim i čvršćim.

  209 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

  Želite li svoju erekciju i veličinu držati pod kontrolom? U tome će vam pomoći ova automatska vakuum pumpa! Nudi vam 5 snažnih razina usisavanja, između kojih ćete se, nadamo se, prebacivati pomoću gumba. Velika prednost je što pakiranje sadrži 2 različita brtvena prstena te također erekcijski prsten s kojim ćete produžiti svoju erekciju.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

  Uživajte u stimulaciji usporedivoj s oralnim seksom, koji će zadiviti vaš žir i ispraviti ga pumpa. Ovaj set jednostavan za korištenje može stvoriti jako snažno usisno djelovanje koje stimulira osjetljive živčane završetke oko žira.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate Hydro 7 Blue

  Hoćete li početi povećavati penis korištenjem, ali još nemate iskustva s pumpicama? Ovaj model Bathmate Hydro 7 bit će idealan za vas. Postići ćete vidljive rezultate u dužini i širini, dodati ćete tvrdoću i energiju! Hydro 7 je nježan, ali učinkovit proizvod za pravi napredak.

  890 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Seven Creations The Perfect Pump

  Snažna vakuumska penis pumpa s tri brtvene manžete ukupne duljine 19,5 cm odmah će potopiti vaš penis i pripremiti ga za maksimalnu učinkovitost.

  299 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Adam & Eve Adam & Eve's Starter Pump

  Pumpajte i gledajte kako raste ne samo vaš penis nego i samopouzdanje! Ova pumpa je spremna pokazati čaroliju vakuuma, umetnite je u mekani silikonski ulaz, zgrabite pumpu i prepustite se pogledu na vaš nekoliko puta veći i jači penis!

  209 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

  Extender vibrirajuća vakuum pumpa s IST tehnologijom! Uživajte u realističnom usisu i uživajte u potpuno automatskim vibracijama, bit će intenzivne i zapanjujuće. Unutarnji TPE materijal će vam se svidjeti zbog njegove fleksibilnosti, a zanimljiva je i funkcija produljenja cijevi točno za vašu veličinu.

  1.190 kn

  759 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

  Želite li doživjeti uzbudljiv vakuum i iritantne vibracije na vlastitom penisu? Ova vibrirajuća vakuum pumpa idealna je čak i za potpune početnike. Jednostavan je dizajn i lak je za rukovanje. Stavite ga na kurac, pritisnite balon i idete!

  299 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate HydroXtreme 7

  Uz HydroXtreme 7 dobivate najmoćniji Bathmate koji nudi! Njegov jedinstveni patentirani dizajn ima mnogo učinkovitih dodataka, kao što je ručna pumpa, koja radi s vodom za uistinu ekstremne rezultate i također donosi apsolutnu udobnost ne samo u funkciji kontrole, već i za vaš penis. Ako sumnjate u svoju veličinu i želite nešto veće, HydroExtreme je najbolje rješenje!

  2.390 kn

  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • You2Toys Penis Pump Mr. Big

  Prekrasna vakuum pumpa koja će je učiniti većom za vas! Pumpa udobno leži u vašoj ruci i pumpanje može početi. Dok stvarate vakuum, moći ćete vidjeti kako je vaša muškost još muževnija i pratiti svoj napredak u brojkama na ljestvici. Paket uključuje 3 TPE adaptera za dulji vijek trajanja proizvoda.

  359 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Realov Masturbating Smart Penis Pump

  Tražite li praktičnu i kvalitetnu automatsku vakuum pumpu za penis? Dakle, evo ga! Radit će za vas u ručnom ili inteligentnom načinu rada, ima uzbudljiv ulaz za masturbaciju i nudi vam 3 načina treninga i intenzivno ugodne osjećaje sisanja!

  790 kn

  479 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Zero Tolerance Sucking Good

  Sanjate li o nečemu jedinstvenom? Ova moderna vakuumska pumpa ugodno će vas stimulirati uskom komorom od mekog TPE materijala senzualne teksture. Možete birati između 3 brzine vakuumskog usisavanja ili možete odabrati posebnu funkciju koja naizmjenično usisava i otpušta. Ostvarite svoje fantazije i dodajte vibru!

  1.090 kn

  699 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate Hydromax 7 Clear

  Bathmate HydroMax je apsolutni lider na tržištu vakuumskih pumpi! Ojačajte svoj penis uz poboljšanu tehnologiju i zdravlje! Ima 35% više vremena smirivanja i daje vam bolju bol i rezultate. Sustav Bellows ovdje pruža obrađeni prsten za fitnes u uklanjanju pritiska u penisu i testisima. Kao bonus, to je i dvokrevetna soba i soba za čišćenje.

  1.290 kn

  790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

  Punjiva automatska pumpa s 4 intenziteta usisavanja ojačat će i pojačati vašu erekciju! Zahvaljujući prozirnom cilindru, moći ćete pratiti povećanje i istovremeno uživati u svom penisu jači, duži i čvršći. Pritisnite gumb i dopustite da vas proguta.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Seven Creations Air Control Vacuum Pump

  Kako odmah dignuti penis i postići čvrstu erekciju? Korištenje ove vakuum pumpe! Za razliku od ostalih pumpi, umjesto balona ima praktičnu ručku, a ulazna manžeta je od crnog lateksa. Neka vaša muškost dobije na volumenu!

  299 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

  Kako dobiti veliki kurac? Vakum pumpa je najbolje rješenje! Vakuum stvara pumpu koja će podići i pomoći precima i onim neodlučnim ljudima koji neće proći. Dugotrajna uporaba dovodi do povećanja penisa, duljine erekcije, poboljšane seksualne performanse ili povećanja razine testosterona.

  209 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

  Ima li još nešto za vaš stražnji cvijet? Pustite da cvjeta, zahvaljujući snažnom usisu, koji će pojačati protok krvi, a ujedno uživajte u prodiranju slasnih silikonskih kuglica. Spojite odgovarajuću pumpu, stisnite i podlegnite pritisku kada vam se anus uvuče. Rose Bud Cylinder je kvalitetan proizvod koji će povećati osjetljivost vaše rupice, a zahvaljujući kuglicama će je također savršeno stimulirati.

  790 kn

  479 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • You2Toys Universal Replacement Sleeve Clear

  Zamjenska navlaka za penis pumpe maksimalnog vanjskog promjera 6 cm. Unutarnji promjer je tada 2,5 cm i dovoljno je fleksibilan. Izrađen je od silikona, ne sadrži ftalate i udovoljava čak i najstrožim propisima EU REACH.

  89 kn

  44,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

  Maksimizirajte svoj penis! Ova savršena i pametna vakuumska pumpa nove generacije pokazat će vam nevjerojatne performanse i maksimalno usisavanje. Vježbajte i onda se ne želite očarati čvršćom erekcijom i jačim penisom, na što će vaš partner biti spreman. Praktični LED zaslon pojednostavljuje rukovanje, a unutarnja teksturirana površina obećava ugodne osjećaje.

  1.190 kn

  759 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate Hydromax 7 Blue

  Bathmate HydroMax je apsolutni lider na tržištu vakuumskih pumpi! Pružite svom penisu savršenu hidrotehnologiju i zdravlje! Ima 35% veću snagu usisavanja i dat će vam još bolje i brže rezultate. Sustav Bellows tada osigurava mekani brtveni prsten za udobnost u smanjenju pritiska u penisu i testisima. Kao bonus, također je odvojiv i jednostavan za čišćenje.

  1.290 kn

  790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

  Otkrijte čvrstu, pulsirajuću erekciju koja traje i traje. Sigurna i pristupačna alternativa za povećanje penisa bez operacije, kemijskih tableta i nuspojava.

  609 kn

  449 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate HydroXtreme 9

  Predstavljamo HydroXtreme 9, koji proces povećanja penisa na bazi vode podiže na potpuno novu razinu. To je apsolutno najsnažnija pumpa trenutno dostupna na tržištu diljem svijeta.

  2.890 kn

  1.790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

  Povećajte svoju veličinu i samopouzdanje s jednostavnom i sigurnom pumpom Worx Max-Width. Svaki pritisak na pumpicu učinit će penis većim i čvršćim.

  419 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

  Uživajte u zabavi, uzbuđenju i većem penis u isto vrijeme. Zahvaljujući vakuumu, ova jednostavna i praktična pumpa You2Toys pružit će vašem penisu učinkovitu snagu i veličinu. Vrlo je jednostavan za rukovanje i to ćete naučiti tijekom prve upotrebe. Hoćete li igrati sami ili s partnerom? Na tebi je!

  179 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • California Exotics Automatic Smart Pump

  Želite li se stvarno usisati, napuhati i ojačati svoju erekciju i naknadni vrhunac? Ova automatska vakuumska pumpa trenira vaš penis u 3 načina. Elegantan je, inteligentan, jednostavan za rukovanje, a unutarnji rukav se može ukloniti i koristiti zasebno. Ojačajte svoj penis na ugodan način i dođite do uobičajene veličine svoje muškosti!

  890 kn

  539 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • XLsucker Automatic Penis Pump

  Trenutni napor i maksimalno bez napora? Uz automatsku vakuumsku pumpu, to će biti povjetarac! Bit će dovoljno pritisnuti jednu tipku za pokretanje odsisavanja zraka, a zatim drugu tipku za vraćanje tlaka na normalu. Vaša muškost će dobiti i volumen, gledajte to kroz prozirni cilindar!

  419 kn

  259 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate HydroXtreme 11

  Predstavljamo HydroXtreme 11, koji proces povećanja penisa na bazi vode podiže na potpuno novu razinu. To je apsolutno najsnažnija pumpa trenutno dostupna na tržištu diljem svijeta.

  2.890 kn

  1.790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Tom of Finland Heavy Duty Cock Pump

  Želiš li imati kurac tvrd kao kamen? Dođite i dajte mu snagu s ovom vakuum pumpom, koja će vaše posuđe pretvoriti u kultni element. Pumpa je jednostavna i praktična za korištenje zahvaljujući silikonskoj brtvi. Njegov dizajn je profesionalan i kvalitetan te ćete moći promatrati primijenjeni pritisak na mjeraču. Opremite se veličanstvenom pumpom i pohvalite se još veličanstvenijom erekcijom!

  1.390 kn

  790 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bathmate Hydromax 9 Blue

  Bathmate HydroMax je apsolutni lider na tržištu vakuumskih pumpi! Pružite svom penisu savršenu hidrotehnologiju i proces povećanja zdravlju! Ima 35% veću snagu usisavanja i dat će vam još bolje i brže rezultate. Sustav Bellows tada osigurava mekani brtveni prsten za udobnost u smanjenju pritiska u penisu i testisima. Kao bonus, također je odvojiv i jednostavan za čišćenje.

  1.690 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • XLsucker Digital Penis Pump

  Želite potpunu kontrolu nad pritiskom na svoj penis? Ova vakuumska pumpa XLsucker Digital ima digitalni manometar, zahvaljujući kojem ćete na zaslonu pratiti tlak u cilindru. Također promatrajte reakciju vašeg penisa kroz prozirni cilindar i držite pumpicu koja je vrlo jednostavna za korištenje.

  509 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 74 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.