×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice za muškarce

Artikli 33 za 64 od 114 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zero Tolerance Pump Up The Volume

    Želite li povećati duljinu i obujam svog penisa? Odaberite ovu automatsku snažnu vakuumsku pumpu s prozirnim cilindrom koji vam omogućuje praćenje vašeg napretka. Uz pomoć pumpice maksimalno pojačavate protok krvi u penisu, što osigurava doista čvrstu erekciju. Mekana, savitljiva ulazna navlaka izrađena od visokokvalitetnog silikona ne samo da će vam biti udobna, već i laka za čišćenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Zamjenski nastavak za vakuum pumpu Optimum, koji možete koristiti i kao učinkovit masturbator. Izrađen je od ugodnog i fleksibilnog TPE materijala, iznutra je tanak i genijalne teksture. Priuštite svojim osjetljivim mjestima nešto lijepo i uzbudljivo, bit će mi zadovoljstvo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Ovaj revolucionarni patentirani dizajn omogućuje Vam da prilagodite svoj užitak pomoću produžne cijevi koja se zaključava na mjestu na točnoj duljini koju želite. Vibrirajuća pumpa Extender Pro ima progresivnu IST tehnologiju s nevjerojatno realističnim isprekidanim usisavanjem za pružanje realističnih osjećaja "muženja" za najbolje pušenje u Vašem životu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Povećajte svoje zadovoljstvo uz Optimum™Series automatsku pametnu pumpu, elegantnu, izdržljivu seksualnu igračku za muškarce s pumpicom za penis, napravljenu za vrhunsko usisavanje i poboljšanje performansi. Povećajte izdržljivost, poboljšajte izdržljivost i pojačajte svoj štap s 3 jedinstvena poboljšana načina vježbanja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Uživajte u zabavi, uzbuđenju i većem penis u isto vrijeme. Zahvaljujući vakuumu, ova jednostavna i praktična pumpa You2Toys pružit će vašem penisu učinkovitu snagu i veličinu. Vrlo je jednostavan za rukovanje i to ćete naučiti tijekom prve upotrebe. Hoćete li igrati sami ili s partnerom? Na tebi je!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Get Bigger Premium Universal Penis Enlargement Pump

    Sanjate li o većem penisu? Probajte s vakuum pumpom! Ova metalna ručna pumpa tvrtke Brutus odgovara većini pumpnih sustava, udobno leži u ruci i jednostavna je za rukovanje. Manometar se lako očitava, tako da ćete imati apsolutnu kontrolu nad svim negativnim tlakom. Zahvaljujući spojnici s ventilom koji se može zatvoriti, možete ga jednostavno odvojiti nakon pumpanja, održavajući podtlak u cilindru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

    Otkrijte čvrstu, pulsirajuću erekciju koja traje i traje. Sigurna i pristupačna alternativa za povećanje penisa bez operacije, kemijskih tableta i nuspojava.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

    Povećajte svoju veličinu i samopouzdanje s jednostavnom i sigurnom pumpom Worx Max-Width. Svaki pritisak na pumpicu učinit će penis većim i čvršćim.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    Bathmate HydroMax9 vrhunska je hidrotehnologija za razvoj i zdravlje penisa. 15 % je veći od Hydromax7 i nudi sve što i Hydromax7 i više.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Neka vam A-rupa nabubri jer snažno usisavanje povećava cirkulaciju. Analna nadutost kombinira se s penetracijom u ovom jedinstvenom dodatku za pumpanje. Samo napunite svoju guzu savitljivim silikonskim kuglicama, pričvrstite svoje kompatibilno crijevo i pumpu i počnite stiskati kako biste povećali pritisak u cilindru. Vaš će anus biti usisan, naboran poput rascvjetanog pupoljka ruže!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Premium Rosebud Cylinder

    Neka vaša stražnja vrata procvjetaju poput divnog pupoljka! Ovaj dodatak vrhunske kvalitete iz Brutusa savršen je dodatak za stvaranje vakuuma u vašem analu. Ima ventil za brzo spajanje i odspajanje te drži vakuum i nakon vađenja pumpe. Na standardni konektor (preporučamo Brutus) jednostavno možete spojiti vakuum pumpu, a sam priključak je super udoban zahvaljujući korištenom silikonu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Povećajte svoj užitak alatom uz naprednu automatsku pametnu pumpu serije Optimum™, elegantnu, izdržljivu pumpu za penis napravljenu za vrhunsko usisavanje i poboljšanje učinka. Povećajte izdržljivost, poboljšajte izdržljivost i pojačajte svoj štap s ovim mnoštvom prilagodljivih načina vježbanja. Koristite tipke koje se lako dodiruju i LED zaslon za uživanje u ručnom pumpanju ili postavljanju tlaka i trajanja do 20-minuta vježbanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    Bathmate HydroMax je apsolutni lider na tržištu vakuumskih pumpi! Koristite svoj penis da apsorbirate hidrotehnologiju i proces povećanja zdravlja! Ima 35% više vremena smirivanja i daje vam bolju bol i rezultate. Sustav Bellows ovdje pruža obrađeni prsten za fitnes u uklanjanju pritiska u penisu i testisima. Kao bonus, to je i dvokrevetna soba i soba za čišćenje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate HydroXtreme 5

    Uz HydroXtreme 5 dobivate najmoćniji Bathmate koji nudi! Njegov jedinstveni patentirani dizajn ima mnogo učinkovitih dodataka, kao što je ručna pumpa, koja radi s vodom za uistinu ekstremne rezultate i također donosi apsolutnu udobnost ne samo u funkciji kontrole, već i za vaš penis. Ako sumnjate u svoju veličinu i želite nešto veće, HydroExtreme je najbolje rješenje!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Povećajte svoj užitak uz Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, masivnu pumpu za penis napravljenu za veće i bolje rezultate pri svakoj uporabi. Povećajte izdržljivost, poboljšajte izdržljivost i pojačajte svoj štap s 3 jedinstvena poboljšana načina vježbanja.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Max Boost White

    Je li vaše samopouzdanje na točki ledišta i za sve je kriv vaš penis? Razumijemo i donosimo rješenja! Ovo je vakuumska pumpa s kojom možete postići brze i pouzdane rezultate. Priuštite si jaču i dugotrajniju erekciju i maksimalno samopouzdanje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Zahvaljujući postojanom hidrauličnom pritisku koji je karakterističan za Bathmate proizvode, možete jednostavno i brzo povećati veličinu svog penisa. Model Wide Boy je nešto širi od klasičnog Hydromaxa i tu je za sve koji zbog svog promjera trebaju nešto širu pumpu, jer samo pumpa koja vam savršeno pristaje može ispuniti svoju svrhu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate zasigurno ima iste karakteristike kao Hydromax 7 i 9, budući da je nepotreban, a dizajn je namijenjen mušičarima i djevojkama dužine penisa od 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax je apsolutni lider na tržištu vakuumskih pumpi! Ojačajte svoj penis uz poboljšanu tehnologiju i zdravlje! Ima 35% više vremena smirivanja i daje vam više boli i uskoro rezultate. Sustav Bellows ovdje pruža obrađeni prsten za fitnes u uklanjanju pritiska u penisu i testisima. Kao bonus, to je i dvokrevetna soba i soba za čišćenje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerfull Automatic Penis Pump with 3D Texture Sleeve Brown

    Pumpa za penis stvara vakuumsko usisavanje, ritmičke fluktuacije negativnog tlaka koje napuhavaju penis, šire kavernozne žile i povećavaju protok krvi, potičući tako veći, jači i jači penis. Mekani i realistični džepni vakuumski masturbator za mušku macu, snažna automatska vakuumska pumpa usisava protok zraka u čašicu, stišće i širi unutrašnjost te usisava penis.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate HydroXtreme 7 Wide Boy

    Bathmate Xtreme 7 Wide Boy najnoviji je Bathmateov proizvod. Ova vrhunska pumpa dizajnirana kako bi cijeli proces prošao brže uz solidno udobno iskustvo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Finger Grip Penis Pump Clear

    Povećajte svoj penis i istovremeno uživajte u izvrsnoj stimulaciji s ovom pumpicom za penis iz kolekcije EasyToys. Pumpica osigurava da krv ostane u vašem penisu, pa će vam penis nateći, a erekcija će vam biti čvršća i dulja.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Set pumpi Optimum Series® Maximum Results™ uključuje 2 snažne usisne pumpe, odvojivo crijevo i jednoručnu Master Grip™ ručku pumpe za postizanje maksimalnih rezultata sa svakom pumpom. Sa svakim stiskom jednoručne pumpe Master-Grip™ možete se radovati snažnom povećanju obujma i dužine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Želite li povećati penis batinanjem ili više nemate bundevu? Ovaj model Bathmate Hydro 7 bit je idealan za vas. Dobijte čitljive rezultate u pulpi i širini, dodajte tvrdoću i energiju! Utvrđeno je da je Hydro 7 proizvod za pravi napredak.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    Pitate se kako postići veći penis? Vakum pumpa je najbolje rješenje! Vakuum koji stvara pumpa ojačat će erekciju i pomoći čak i onim nesretnim osobama koje ne pogađa. Dugotrajna uporaba dovodi do povećanja penisa, duže erekcije, poboljšane seksualne performanse ili povećanja razine testosterona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    „Ovo mi se više nikada ne smije dogoditi!“ Je li i vama pala na pamet ova rečenica? Isprobajte alat koji će vam pomoći. Riječ je o posebnoj vakuum pumpi s klipnom pumpom, uključujući regulator tlaka i crijevo sa spojem na realističan cilindar, u koji možete umetnuti testise. I onda ne brini, neće se ponoviti, znaš što…

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo Optimum Series® Vibro Air Pump, prvu vibrirajuću pumpu na svijetu koja se aktivira pritiskom, dizajniranu da podigne vaš užitak i pruži neusporedivo iskustvo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Shower Strap

    Pumpe Bathmate možete koristiti pod tušem i s ovim praktičnim remenom čak i bez upotrebe ruku. Kompatibilan je sa svim modelima pumpi, udoban je i nosi se oko vrata.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penispump Deluxe

    Trenirajte svoj penis pomoću te pumpice koju je lako koristiti brenda You2Toys! S ovim jedinstvenim uređajem možete jednostavno stvoriti vakuum u kojem se vaš penis povećava do nevjerojatnih veličina, a kako je cilindar proziran, sve to možete gledati svojim očima. Vakuum možete provjeriti kroz manometar, čiji indikator pokazuje koliko vam je narastao penis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MrBoner Automatic Masturbation Pump 5402352

    Trening, zabava i snaga za penis!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Postignite veću i čvršću erekciju s najnovijom tehnologijom pumpe. Dosegnite svoj puni potencijal izvedbe, izmjerite svoj napredak i fino podesite postavku pumpe koja Vam odgovara! Uvucite mekani silikonski navlaku i pokrenite cirkulaciju u svojoj osovini s lakoćom pritiskanja gumba, sigurno i postupno.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima iste sjajne karakteristike kao Hydromax 7 i 9, ali je nešto manji i stoga je dizajniran za muškarce i dječake s penisom dugim oko 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 114 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.