×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice

Artikli 97 za 128 od 229 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo Optimum Series® Vibro Air Pump, prvu vibrirajuću pumpu na svijetu koja se aktivira pritiskom, dizajniranu da podigne vaš užitak i pruži neusporedivo iskustvo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Silikonske sisaljke za bradavice savršene su za početak predigre, uz nježno povlačenje i usisavanje. Izrađene od silikona koji je siguran za tijelo, sisaljke imaju dizajn jednostavan za korištenje i izvrsne su za solo igru ili za korištenje s partnerom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Kako dobiti veliki kurac? Vakum pumpa je najbolje rješenje! Vakuum stvara pumpu koja će podići i pomoći pretku i onim neodlučnim ljudima koji ne dobiju viagru. Dugotrajna uporaba dovodi do povećanja penisa, duljine erekcije, poboljšane seksualne performanse ili povećanja razine testosterona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Volite luksuzne proizvode i tražite vakuum pumpu? Zabilježite i kliknite ovu pumpu modernog izgleda i sofisticiranih značajki marke CRUIZR. Potaknut će dotok krvi u penis i osigurati vam puno jaču erekciju, pa će vaš penis izgledati znatno veći. Cijeli događaj ćete gledati kroz prozirni cilindar, a ja ću dodati maziva na bazi vode kako bih osigurala maksimalnu udobnost.
    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vakum pumpa za svaku priliku! Želite li zajamčenu zabavu? S ovom pumpom dobivate puno zabave za malo novca. Ručka nalik škarama udobno leži u ruci i olakšava rukovanje, pritiskom na nju stvara se pritisak koji možete jednostavno i brzo otpustiti. Pokažite što je u vama i ispumpajte to do maksimuma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax Valve pack

    Zamjenski ventil za vaš omiljeni Bahtmate Hydromax.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Svaka igra iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše životinje na kompletiranje električnim impulsima koji će vam pokazati nov i jedinstven način ubijanja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog analnog čepa, je što vam nije potrebna dodatna vanjska opruga, tako da možete koristiti funkcije električne stimulacije bez dodatnih dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživati! Optimum Get Hard set je ovdje za vaše zadovoljstvo! Zahvaljujući naprednim tehnologijama, možete uživati u automatskoj vakuum pumpi, koja vam kao bonus nudi 3 razine intenzivnog usisavanja i 5 funkcija vibracije. Radite na svojoj izdržljivosti i korak po korak postanite majstor na ugodan način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Advanced Pussy Pump System

    Kako bi bilo da isprobate novi način erotske stimulacije vulve? Ovaj profesionalni set s ručnom pumpicom i prozirnom akrilnom vulvarnom čašicom pokazat će vam kako je to kada osjetljivost vašeg klitorisa i okoline dosegne maksimum zahvaljujući pojačanoj cirkulaciji krvi. Stavite čašicu na usne, uhvatite okidač i pokušajte konstantno usisavanje ili naizmjenično pumpanje i otpuštanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Suckers Black

    Uživajte u učinkovitom i uzbudljivom sisanju bradavica uz ovaj jednostavan, ali praktičan dodatak. California Exotics Nipple Suckers stimulirajuće su usisne čašice za bradavice izrađene od mekog i lako stisljivog materijala. Uživajte u intenzivnom sisanju i završnoj ekstazi sa svojim partnerom i sami.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SAIZ Breast Pump Premium Medium

    Kako bi bilo imati malo veće i osjetljivije grudi? Ovo vakuumsko pomagalo rado će vam otkriti tajne osjetljivijih grudi! Sastoji se od dvije prozirne čašice i ručke kojom stvarate vakum. Zato je zgrabite, pumpajte je i uživajte u čarolijama koje uzbudljivi vakuum može stvoriti.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Clitoral Pumping System with Detachable Acrylic Cylinder

    Želite li da vam klitoris bude još osjetljiviji? To možete postići ovom pumpicom koju možete koristiti i na bradavicama, a osim osjetljivosti povećavate i zadovoljstvo! Postavite prozirni cilindar na željeno osjetljivo područje, pritisnite ručnu pumpu i stvorite vakuum koji ćete osjećati kao da sišete, a klitoris će vam se malo povećati. Otkrijte nevjerojatnu moć vakuuma, povećajte osjetljivost i igrajte se!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Ovaj analni uređaj za usisavanje definitivno nije za one sa slabim srcem! Njime stvarate hermetičko brtvljenje pod pritiskom, samo okrenete gumb udesno i vaša se koža iznenada povuče prema gore stvarajući osjetilni pritisak kakav nikada prije niste iskusili. Je li to previše i treba li vam opuštanje? Okrenite gumb ulijevo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydromax 8 Aqua Blue

    Bathmate Hydromax8 najnoviji je dodatak svjetski poznatoj liniji pumpica za penis na bazi vode, posebno dizajniranih za one koje se nalaze u jedinstvenoj kategoriji veličine.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Nipple Pump 10 Piece Set

    Dobijte neodoljivo seksi i tvrde bradavice! U tome će vam pomoći ovi usisivači s 8 pričvrsnih prstenova. Stavite prsten preko otvora vakuumske čašice i stavite ga na bradavicu, a zatim samo stisnite krajnji balon i uživajte u nježnom usisu. Pod pritiskom bradavice postaju osjetljivije i lijepo uspravno. Tvrdoću bradavica možete podržati postavljanjem fiksacijskih prstenova na njih.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Uvježbajte ga u apsolutnu formu! Ova profesionalna penis pumpa od kristalno čistog i čvrstog materijala bit će idealan alat za vas. Učinkovito stvara vakuum do 600 Mbara i uživat ćete u intenzivnom osjećaju sisanja. I što još iz toga slijedi? Izuzetno čvrsta erekcija u trenu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Žele li vaše bradavice nešto stvarno masivno? Dajte im ove jedinstvene gumene čašice koje su velike i stvaraju stvarno jak vakuum. Nikada niste doživjeli takvu osjetljivost. Gumice su izrađene od silikona i postat će izvrstan dodatak za seks i predigru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers

    Temptasia Clit & Nipple Twist Suckers donose nadutost i povećanu osjetljivost na vašim najosjetljivijim područjima. Svaki kristalno čisti cilindar daje nadutost i pojačava osjećaj. Svaki usisni cilindar džepne veličine u ovom trostrukom setu potpuno je podesiv. Naivčine ne trebaju pumpu. Usis se podešava zakretanjem vrha.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Sanjate li o jakoj erekciji? S ovom pumpom bit ćete odvojeni od nje jednim pritiskom na gumb. Auto-Vac Classic je moćna vakuumska pumpa s automatskim motorom koja će vam pomoći povećati opseg i duljinu. Vrhunski silikonski završni prsten stvara udobno nepropusno brtvljenje i ugodno vas okružuje. Pritisnite gumb i uživajte u mesnatom penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Uživajte u uzbudljivom usisu kako biste povećali protok krvi i povećali njihovu osjetljivost. Stavite vakuumsku čašicu na bradavicu i stisnite krajnji balon dok se ne stvori učinkovit vakuum. Nakon toga, gumene čašice će se držati na bradavicama čak i bez stiskanja i možete ih gledati kroz prozirni materijal.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Twisted Triplets Nipple and Clit Suckers

    Uživajte u stvarno jakoj snazi usisavanja ovog seta trodimenzionalnih usisnih cilindara.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Realistic Vagina Large Sleeve ADX03

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški razloši i počiće vam da postignete erekciju kojoj dugi svijet. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Silicone Nipple Suckers Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Kada trebate pružiti fantastične performanse i uživati u još boljim iskustvima, morate imati pri ruci vakuumsku pumpu! Kliničke studije su pokazale da vakuumski uređaji pomažu u postizanju čvršće erekcije i trajnog povećanja penisa. Isprobajte i sami, ova Elite Beginner pumpa idealna je ne samo za početnike.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Gun PSX007

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški užitak i pomoći će vam da postignete erekciju o kojoj dugo sanjate. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, moćan alat jednostavan za korištenje za prilagođeno i kontrolirano usisavanje. Ova pumpa za tijelo dizajnirana je kako bi poboljšala vaša intimna iskustva i pružila uzbudljive osjećaje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX02

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški razloši i počiće vam da postignete erekciju kojoj dugi svijet. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Beginner's Power Pump Clear

    Beginner Power Pump će vam dati veličinu i samopouzdanje o kakvom ste oduvijek sanjali bez ikakvih štetnih nuspojava.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Dopustite vam da imate blaženstvo sluha od ovih bradavica. Kao čarobni radnik, povećava osjetljivost i veličinu bradavice. Možete odabrati njihov jedinstveni dizajn i originalne materijale zajedno. Koristite u vakuumu koji iscrpljuje!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bad Kitty Vibrating Nipple Cups

    Želite li svojim bradavicama pružiti apsolutno zadovoljstvo? Neka postanu osjetljiviji zahvaljujući vakuumu i stimulirajte ih senzualnim vibracijama. Čašice su prozirne, tako da možete pratiti cijeli proces i uživati u svim ugodnim osjećajima bez kojih vjerojatno nikada nećete poželjeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 229 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.