×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vakuumske pumpice

Artikli 129 za 160 od 230 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos 2 Twist Cups S 20mm

    Tražite li vakuumske čašice idealne veličine ne samo za bradavice? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od ugodnih 2 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Lijepa i vrlo praktična futrola od tvrde plastike. Što se u njemu krije? Snažna vakuum pumpa provjerenog brenda Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Pumped Rechargable Automatic Vibrating Pussy Pump

    Seksualno uzbuđenje i vizualna stimulacija povećavaju se do maksimuma kad god je vanjska strana vagine okružena ovom pumpicom iz kolekcije Doc Johnson Kinky. Doživite jače orgazme zahvaljujući povećanoj osjetljivosti koju stvara pumpanje, a možete gledati kako se tajne svojih partnera mijenjaju u stvarnom vremenu zahvaljujući prozirnom materijalu. Dodajte pumpanju vibracije koje alat nudi u 7 načina rada i po potrebi koristite funkciju trenutnog otpuštanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Iskusite snagu automatskih rezultata dok potencijalno oslobađate jače, snažnije i dugotrajnije erekcije s pumpom za penis Max Boost Pro Flow! Ova revolucionarna strujna pumpa ima potpuno vodootpornu ocjenu IPX6, što znači da se, za razliku od drugih električnih pumpi na tržištu, može koristiti pod tušem, kadom ili u toplicama, a može se čak napuniti vodom bez potrebe da se ručno diže tlak.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nova razina performansi za vašu omiljenu Bathmate pumpu! Ako redovito koristite Bathmate pumpu, sigurno dobro znate kakve fantastične rezultate donosi vašem penisu, a sada s HydroVibeom možete ga pojačati i učiniti još ugodnijim. HydroVibe su dva vibratora, čijim će dodavanjem okusiti potpuno novu dimenziju procesa povećanja penisa.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Magic Pump

    Neka vaše posuđe nabubri i postane veće! Ova čarobna, elegantna i učinkovita vakuum pumpa će vam pomoći, jer će povećati vaš penis i ojačati vašu erekciju na ugodan način. Jednostavan je i udoban za rukovanje, a unutarnji dio je zategnut i teksturiran, tako da se možete veseliti uzbudljivoj stimulaciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Passionate Lover

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka u kojoj se nalazi i ovaj vakuum stimulator za klitoris, ali i za grudi. Izrađen je od prvoklasnog silikona koji je siguran za tijelo. S njim ćete doživjeti potpuno novo uzbudljivo iskustvo, jer ćete doživjeti ugodno usisavanje, vakuum i opuštanje, kao i iritantne vibracije. Oblik usisne čaše je osmišljen od početka do kraja, gdje je daljinski upravljač smješten za najveću udobnost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Suckers with Ring 8098

    Jeste li otkrili uzbudljivu čaroliju vakuuma? Ove Rimba gumene čašice za bradavice izrađene od visokokvalitetnog medicinskog silikona rade na principu vakuuma, što može probuditi živčane završetke u bradavicama i malo ih namučiti. Uz to imaju i metalne prstenje koje možete koristiti po želji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Gotovo klasična vakumska pumpa za žene. Doživite igre pritiska i uzbudljivi vakuum. Uz pomoć pumpice možete podnijeti točno onoliko uzbuđenja koliko ćete osjetiti u danom trenutku. Podržite svoju seksualnost kvalitetnim proizvodom provjerenog brenda specijaliziranog za medicinsko-tehnička erotska pomagala.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Valve PSX03 Crystal

    Imate problema s erekcijom i polako gubite razum? Brend Boost Pumps je tu samo za vas! On prije svega misli na muški razloši i počiće vam da postignete erekciju kojoj dugi svijet. To je također povezano s poboljšanjem odnosa i ljubavnog života. Učinite to za sebe i osjećajte se puno bolje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers Black-Clear

    Stavite ih, uvrnite ih i doživite vruće osjećaje sisanja! Za njegove ili njezine bradavice. Sisaljke za bradavice s posebno jakim usisavanjem, zahvaljujući mehanizmu za okretanje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Uzbudljiv trening za vaš penis! Ova automatska vakuumska pumpa sastoji se od prozirnog cilindra s ljestvicom, tako da ćete moći vlastitim očima vidjeti svoj nevjerojatan napredak u veličini. Ili se radije malo zabavite? Postavite silikonski masturbator u cilindar i uživajte u dodatnoj stimulaciji.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Imate oštećenu manžetnu na svojoj omiljenoj vakuum pumpi? Nema potrebe odmah baciti u smeće, manžetu samo zamijenite ovom novom i potpuno univerzalnom. Prikladno za sve pumpice za penis vanjskog promjera 6,8 cm ili više. Uživajte u dodiru ugodnog silikona kao iu svim svojim omiljenim igrama vakuumske pumpe.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Manual Pussy Pump Purple

    Napumpajte se! Ova pumpa za užitak koristi snagu intenzivnog usisavanja, uzrokujući veću osjetljivost, uzbuđenje i orgazme. Prozirni gornji dio pristaje vašim intimnim dijelovima poput rukavice, stvarajući hermetičko brtvljenje koje neće popustiti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Napredna vakuumska tehnologija u kombinaciji s optimalno dizajniranom šalicom za maksimalno povećanje vašeg užitka.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Veća osjetljivost, zavođenje i stimulacija? Da! Sve će to pokazati vakuumska pumpa vašeg cvijeta. Vakuum će povećati protok krvi, a također i osjetljivost, a jednobrzinski vibrator će tada milovati ne samo klitoris već i njegovu okolinu. Uživajte u tajni iza vakuuma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Neka vaš cvijet procvjeta. Meke krivulje automatske vibrirajuće punjive Pussy Pump grle vaša osjetljiva područja glatkim silikonom za vrhunsko senzualno iskustvo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers with Travel Case Black

    Gusenice za bradavice od čistog silikona! Omogućuju vam intenzivno usisavanje i njihova je upotreba vrlo jednostavna. Sve što trebate učiniti je stisnuti ih, staviti na bradavice i izbaciti zrak. I što onda? Bradavice će odjednom biti nevjerojatno osjetljive!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Black

    Jesu li vam ljubavne igrice najdraže svih vremena? Svidjet će vam se ove sisaljke za bradavice! Jednostavno ih stisnite da izbacite zrak i stavite ih na bradavice. I što drugo?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Enlarge Viking Pump Black

    Želite li veći penis i ugodna iskustva? Za to će vam trebati ova pametna vakuumska pumpa! Programabilan je i automatski pa vas korištenje neće koštati truda, ne nedostaje mu numerička ljestvica koja vam pomaže u praćenju napretka, a u paketu su i dvije manžete, jedna klasična od fleksibilnog silikona i druga s unutarnjom stimulirajućom teksturom koja se može koristiti kao masturbator. Zahvaljujući praktičnom zaslonu, dobivate apsolutnu kontrolu nad svime što doživljavate s pumpom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Pleasure Pump Kit Purple

    Stavite prozirni dodatak na intimne dijelove tijela, pritisnite gumb i zadivljeno gledajte kako se vaša vulva povećava i postaje osjetljivija! Ovo visoko će biti savršen uvod ili čak senzualni trenutak ljubavi prema sebi. Birajte između 3 brzine usisavanja i uživajte u orgazmu koji kuca na vrata.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Black

    Je li vam samopouzdanje na točki ledišta i za sve je kriv vaš penis? Razumijemo i donosimo rješenja! Ovo je vakuumska pumpa s kojom možete postići brze i pouzdane rezultate. Priuštite si jaču i dugotrajniju erekciju i maksimalno samopouzdanje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Nipple Suckers

    Bradavice na koje treba paziti! Ove dvije crne navlake su tu da bi vaše bradavice bile dovoljno uspravne kako bi šupa bila još šarmantnija i osjetljivija. Stisnite ih, stavite i stvorite vakuum. Izrađene su od ugodno glatkog silikona, a svoj šarm dodaju metalnim prstenovima. Ne dopustite da vam bradavice sjede u kutu, igrajte se s njima!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Intense Pussy Pump System

    Kako bi bilo da isprobate novi način erotske stimulacije vulve? Ovaj set s ručnom pumpicom i prozirnom akrilnom vulvarnom čašicom pokazat će vam kako je to kada osjetljivost vašeg klitorisa i okoline dosegne maksimum zahvaljujući pojačanoj cirkulaciji krvi. Stavite čašicu na usne, uhvatite okidač i pokušajte konstantno usisavanje ili naizmjenično pumpanje i otpuštanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maksimalna erekcija, maksimalno zadovoljstvo, maksimalna vakuum pumpa! XXL Maximizer pumpa daje rezultate koje želite. Svaki pritisak na ručku pružit će vam ugodan osjećaj, a ujedno i nešto veći penis. Napunite svoj pribor u fleksibilnu PVC rupu i otkrijte dodatnu erekciju koju si sada mogu priuštiti i veći penis s tom pumpom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Neka vaš cvijet procvjeta. U tome će vam pomoći ova crvena vakuumska pumpa s 4 izmjenjive glave, mekim silikonskim rubovima i kvalitetnom izradom, koju predstavlja brend Doc Johnson. Dizajniran je da razumije vaše tijelo i njegove obline. Birajte između 7 uzoraka vibracija i 7 funkcija usisavanja i otkrijte nevjerojatan užitak.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Nipple Pump System

    Želite li proširiti svoje erotske igre? Donesite ovu vakuum pumpu svojim bradavicama, senzualno ćete povećati svoje bradavice i podržati njihovu osjetljivost. Prozirni akrilni valjci omogućuju vam da gledate cijeli događaj i moći ćete uživati u ovoj zabavi sa svojim partnerom ili čak sami. Zgrabi pumpu i ideš!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zajamčeni orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Ovaj stimulator tvrtke Pretty Love doista će razumjeti vaš klitoris i također će vam udobno stajati u ruci. Njegova mekana silikonska usta ponudit će mu 12 načina usisavanja i činit će ga sretnim dok ne budete imali dovoljno. Oduševite svoj biser strasti nevjerojatnom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Small 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Ove vakumirane čašice idealne su za to, a možete ih koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se lijepe za grudi ili klitoris i stvaraju s njima uzbudljiv negativni tlak, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Bondage Fetish Silicone Comfort Nipple Suckers Black

    Povećajte osjetljivost svojih bradavica i pripremite ih za sljedeće utakmice! Ove gumene čašice idealne su za početnike i njihova je upotreba vrlo intuitivna. Udobno pristaju, a njihov silikonski materijal olakšava rukovanje. Također možete koristiti malu količinu gela za podmazivanje na bazi vode.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Želite li ojačati svoju erekciju i poboljšati izdržljivost? Samo s ovom Otouch pumpom postići ćete najbolje rezultate. Za razliku od običnih pumpi, koristi glatku tehnologiju usisavanja, što nije samo uzbudljivo, već i super učinkovito. Ubrzo ćete osjetiti i vidjeti kako vam se penis povećava! Dopustite pumpi da vam poveća protok krvi i uživajte u čvrstoj i snažnoj erekciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Premium ručna pumpa s udobnom ručkom i profesionalnim manometrom za praćenje tlaka u cilindru. Povezuje se na cilindar preko sigurnih konektora i ima kvalitetno crijevo, koje je fleksibilno i robusno te ima osovinu za brzo oslobađanje vakuuma. Koristite ga na bradavicama, penisu ili klitorisu, vaš će seksualni život biti zabavniji, a mjesta užitaka malo veća.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 230 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.