×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Womanizer

Artikli 33 za 64 od 278 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Wave Chrome

    Je li masturbacija povezana s tuširanjem i kupanjem? Jeste li počeli otkrivati svoje zadovoljstvo u kupaonici? Womanizer dolazi s novitetom koji će vaše tuširanje pretvoriti u neponovljive uzbudljive trenutke. Wave je glava za tintu koju su razvili stručnjaci za kupaonicu i užitak u Womanizeru. I evo ga - glava od tinte za zadovoljstvo žena.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše g-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave prvi je ikada kombinirani tuš i stimulator klitorisa za vodenu masažu, ujedinjujući stručnost stručnjaka za kupaonice hansgrohe i lidera u području užitka Womanizer kako bi stvorili doista izvanredan crossover – užitak u tušu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov gladak, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONU čini nevjerojatno jednostavnom za čišćenje i mekom na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajer intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium započinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To, ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa ključ je orgazma, što svatko od nas zna. Međutim, i svatko od nas užitke doživljava malo drugačije. Neki vole intenzivno zadirkivanje, neki mekše. On razumije Trinity i svakoj ženi pruža ono što želi – zadovoljstvo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Kako bi bilo da si priuštite nezemaljski orgazam u samo nekoliko minuta? Ova šarmantna ružičasta igračka iznenadit će vas svojom spretnošću. Koristi tehnologiju pulsirajućeg zraka, tako da može izazvati osjećaj usisavanja na vašem biseru užitka. Izrađen je od nevjerojatno mekog silikona i svidjet ćete se njegovom dodiru. Nabavite igračku u kojoj se osjećate dobro, zaslužili ste je!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Zamjenske kapice za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Želite li sve ili ništa? Ovo je prekrasna višenamjenska igračka, inspirativna! Sadrži 3 koji motora koji će uz pomoć uzbudljive zračne tehnologije vibracijama senzualno masirati G točku i istovremeno zavoljeti klitoris! Sympony je jednostavno simfonija korisnosti, stoga uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Bunny Kisser je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ izrađen od silikona s 3 motora podmazuje sve vaše erogene zone: koristite ga kao ležeći vibrator, vibrator s valovima pritiska ili vibrator za G-točku za maksimalnu raznolikost dok ste sami.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Svaka žena zaslužuje da joj se posveti puna pozornost! Svaka žena zaslužuje orgazam i zadovoljstvo. Svaka žena zaslužuje Paloqueth Dual Stimulation, pomoćnika koji je pristupačan i praktičan. Pustite da u isto vrijeme siše vaš klitoris i vibrira izravno na G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira vaš klitoris bez kontakta – od supernježno do supersnažno u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživljavate neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Tražite li nešto više od dosadnog vibratora? Dash bi vas sigurno mogao zanimati! Ima nekoliko značajki koje će vam se svidjeti. Može rado sisati klitoris i milovati ga malim jezikom, koji savršeno simulira oralni seks. Vibrirati će u vama maksimalnom snagom, a i dalje vam nudi senzualnu funkciju zagrijavanja. To će biti ljubav na prvi pogled, zar ne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Ne postoji glava za masažu poput glave za masažu! Ovaj je stvarno poseban jer vam daje 3 nevjerojatne značajke! Okrugla glava od ugodnog materijala može senzualno sisati klitoris s jedne strane, a s druge strane je stimulator s 10 funkcija intenzivnog pulsiranja. I to nije sve! Stisak bojne glave kontrolira sposobnost udaranja, i to s nevjerojatnih 10 načina.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 će uz Pleasure Air tehnologiju oduševiti vaš klitoris, a drugi zakrivljeni dio će vibrirati točno na vašoj G-točki. Što implicira? Najbolji trenuci korisnosti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasični i elegantni Satisfyer Pro 2 vibrator opremljen je patentiranom Air-Pulse tehnologijom koja vibrira vaš klitoris i dovodi vas do željene destinacije. Zahvaljujući tihom motoru i mekanoj silikonskoj glavi, Pro 2 će vas jednom ili dvaput zadovoljiti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Dođite i otkrijte Lelov spektakularni trosmjerni zvučni masažer koji će jednom zauvijek promijeniti način na koji razmišljate o korisnosti! Upoznajte novi Enigma Wave. Temelji se na seriji Enigma i nudi sve što i njegovi prethodnici plus funkciju WaveMotion koja dolazi s njim. Uživajte s vama u snažnoj stimulaciji klitorisa zvučnim valovima te vibracijama i pokretima!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 278 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.