×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Womanizer

Artikli 65 za 96 od 278 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Dođite i otkrijte Lelov spektakularni trosmjerni zvučni masažer koji će jednom zauvijek promijeniti način na koji razmišljate o korisnosti! Upoznajte novi Enigma Wave. Temelji se na seriji Enigma i nudi sve što i njegovi prethodnici plus funkciju WaveMotion koja dolazi s njim. Uživajte s vama u snažnoj stimulaciji klitorisa zvučnim valovima te vibracijama i pokretima!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najbolji orgazam doživjet ćete samo uz vibrator Eternal Love. Senzualno je razigran i nudi vam 3 zapanjujuće značajke kojima nećete moći odoljeti. Vibracije će izmasirati stijenku rodnice, pulsirajući dio će posebno stimulirati G-točku, a savršene mikrovibracije će milovati klitoris. Zajedno će to biti najbolji užitak!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 je ultimativni suputnik na putovanju koji nudi Womanizerovu izvornu tehnologiju Pleasure Air u kompaktnoj veličini dajući korisnicima priliku da uživaju gdje god krenu. Ova diskretna igračka puna je snage s 8 uzbudljivih i poboljšanih razina intenziteta. Liberty 2 dolazi s higijenskim omotom i sigurnom putnom bravom, što ga čini praktičnom i sigurnom opcijom za one koji su u pokretu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutna korisnost i najnovija tehnologija. Nezaboravna primjena i stimulacija klitorisa kuzima odahima dah. Cijeli svijet je sretan! Evo novog Satisfyer Curvy koji provjerava vašu prijavu! Upoznajte i otkrijte izvanredne mogućnosti zbližavanja s partnerom u drugom dijelu svijeta ili kako to učiniti u ritmu ljupkog kraja.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tracy's Dog TF 2 in 1 Clitoral Vibrator Turqoise

    Što vaš klitoris najviše voli? Sisanje i lizanje? Pazite, ova će igračka biti savršena za vas! Ponudit će vam 7 načina lizanja okretnim jezikom kao i usisavanje koje će vas za nekoliko trenutaka odvesti do vrha. Zaljubite se u njegove karakteristike i mekani silikonski materijal i igrajte solo ili u paru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Orange

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajeri intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium idealna je kombinacija novih tehnologija i visokokvalitetnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air stimulira Vaš klitoris bez kontakta – od super nježne do super snažne stimulacije u 12 različitih razina intenziteta. S novom funkcijom autopilota svoj orgazam doživite neočekivano i na iznenađujuće nov način. Ritam se mijenja sa svakom upotrebom. Smart Silence osjeća Vašu želju. Womanizer Premium počinje tek kada gotovo dotakne površinu Vaše kože. To ne samo da ga čini tišim za korištenje, već i Vaš užitak čini još intenzivnijim. Zahvaljujući jedinstvenoj obradi, Womanizer Premium potpuno je vodootporan.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Pink

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje  Vaše G-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Je li ti malo dosadno? Uz Rush Novu će vam svima dosaditi! To je zgodna erotska igračka koja će vam se dvostruko svidjeti jer sadrži 2 snažna motora. Jedan je zadužen za vibracije, a drugi će sisati klitoris. Znate li kako postići apsolutni užitak? Neka obje funkcije rade zajedno!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Kako bi bilo da si priuštite nezemaljski orgazam u samo nekoliko minuta? Ova šarmantna ljubičasta igračka iznenadit će vas svojom spretnošću. Koristi tehnologiju pulsirajućeg zraka, tako da može izazvati osjećaj usisavanja na vašem biseru užitka. Izrađen je od nevjerojatno mekog silikona i svidjet ćete se njegovom dodiru. Nabavite igračku u kojoj se osjećate dobro, zaslužili ste je!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je malo "malog crnog" bakra s erotskim igračkama, tako da ga ne možete dobiti u svojoj kolekciji. Ima tehnologiju s jednim valjkom pod tlakom koji omogućuje usisavanje klitorisa bez prethodnog miješanja. Uzmite 8-dimenzionalni intenzitet i upotrijebite ga s opipljivim brojem i apsolutnim orgazmom. Womanizer Classic je vodootporan i čini da vaš navijač čeka da se igra u kupaonici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripremite se za polijetanje: uz elegantnu navlaku i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planetu.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate li o strastvenoj vožnji sa savršenim vibratorom? Posvetite se ovom prekrasnom ružičastom muškarcu i udahnite život svojim nestašnim fantazijama. Pucker je dvostruki stimulirajući vibrator savršenog oblika s 10 funkcija vibracije i 4 intimne brzine usisavanja. Kontrolirajte svaki s funkcijom zasebno i dotaknite prekrasne vrhove.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Žene vole cvijeće i svaka žena će voljeti ovu ružu najviše od svih cvijeća! To nije obična ruža, to je ruža puna užitka, uzbuđenja i zadovoljstva. Njegove latice okružuju tajnu rupu u koju uvlačite klitoris koji je strastven zbog usisavanja. Neka vaš klitoris cvjeta od blaženstva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Gray

    Womanizer Premium kombinacija je jedinstvenih tehnologija i elegantnog dizajna. Tehnologija Pleasure Air daje vam beskontaktnu stimulaciju klitorisa na 14 različitih razina i hvali poboljšanu funkciju autopilota, dok možete otvoriti neočekivane i zakašnjele angažirane orgazme suočeni s novim pristupima. Istaknite svoje želje i egzistenciju na najvišoj razini, ako imate priliku koristiti jednog igrača, diskretnu, diskretnu i intenzivnu ženskarošu Premuim, koja je također dobro zalijevana.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Otkrijte užitak izvan ovog svijeta uz Pulse Galaxie. Za razliku od drugih stimulatora klitorisa, on gura i povlači zrak kako bi stvorio učinak usisavanja, dok postolje za punjenje projicira svjetlo zvijezda. Istražite 5 načina i 5 intenziteta usisavanja plus 3 načina prikaza zvijezda. Koristite Pulse Galaxie s aplikacijom SVAKOM za prilagodljivu igru na daljinu.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje kultnog Air Pulse Satysfiera! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov glatki, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONA Cruise čini nevjerojatno lakim za čišćenje i mekim na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasični i elegantni Satisfyer Pro 2 vibrator dokazan je patentiranom tehnologijom Air-Pulse, koja vibrira vaš klitoris i vodi vas do željene destinacije. Uz ove motore i mekane silikonske glave, Pro 2 će vam dati jednu ili dvije minute.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer OG Aubergine

    Womanizer proizvodi savršeni su u svakom pogledu, a ništa drugačiji nije ni ovaj apsolutni novitet koji će vam oduzeti dah. Womanizer OG je prvi vibrator na svijetu koji koristi jedinstvenu tehnologiju Pleasure Air za ciljanu stimulaciju G-točke. Dodajte tome vibracije i krenite na nevjerojatno orgazmičko putovanje.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubavni trokut kombinira dokazanu Air-Pulse tehnologiju s dubokim vibracijama i glatkom silikonskom glavom. Njegova praktična kapica osigurava higijensko i diskretno skladištenje u svakom trenutku, čak i dok ste u pokretu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 278 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.