×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja

Artikli 97 za 128 od 204 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Želiš li trojku bez treće osobe? Onda nabavite nove ritualne metke, jer to Vašem seksualnom životu daje veliki poticaj! Prerušen u uobičajeni vibrirajući metak, skriva vrtlog strasti koji želi istražiti Vaša intimna područja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderne tehnologije su danas jako daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Sve što trebate učiniti je preuzeti pametnu aplikaciju na svoj mobilni telefon i ili povjeriti kontrolu nad jajetom svom kolegi, koji može biti na drugom kraju svijeta, ili sinkronizirati Ellu sa svojim omiljenim interaktivnim 2D videima i, na kraju, ne manje važno, uživajte u pregledavanju weba. Dođite igrati, bit će zabavno i seksi s Ellom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Znate li koliko je škola bila popularna? A što ako jačanje mišića dna zdjelice postane igra? Perifit je alat dizajniran za trening zdjeličnog dna pomoću mobilne igre. Princip je jednostavan – mišiće zatežete i opuštate, što vas također pokreće u igri. Perifit su osmislili liječnici i preporučuje se svim ženama koje žele ojačati svoje zdjelično dno ne samo na zabavan već i učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Sanjate li o nečemu više? Što kažete na to da isprobate lude uzbudljive elektro-šokove i vibracije da to učinite u šarmantnom ružičastom jajetu na daljinskom? Jaje je izrađeno od kvalitetnog i mekog silikona te će vam poslužiti za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Birajte između 7 načina vibracija i 3 razine elektrostimulacije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Uživajte u snažnoj vibraciji gdje želite i gdje želite! Ova nova, nadograđena inačica Ocen Breeze flok ima lakši motor i lakše funkcije! Breeze 2.0 je vibrirajući i visokokvalitetni silikonski alat koji detektira vaše vibracije na 10 načina, što će vam omogućiti rad uz pomoć drugog kontrolera. Dodijelite ovo vozilo svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašom uslugom, čekajući javnost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Blue

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. To je vibrator koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru, koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Debby Purple

    Želite li običan svakodnevni dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije, koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Hoćete li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Dame, budite iskrene, kakav je vaš odnos s vašom vaginom i kakav je vaš dno zdjelice? Ako vaš odgovor nije previše ili čak vrlo pogrešan, obratite pozornost, ovaj nevjerojatni pomagač Perifit Care+ je upravo za vas! Pomoći će vam obnoviti, regenerirati i ojačati dno zdjelice, povezati se sa samim sobom i uživati u senzualnom užitku za kojim žudi svatko od nas. Dođite saznati više!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikonsko jaje dizajnirano za jednostavnu upotrebu i u najmračnijim noćima. Uz njega uživajte u savršenom užitku i istovremeno ojačajte mišiće dna zdjelice. Punjiva Kegal Ball Starter idealna je za sve početnike koji tek počinju otkrivati svoje uzbudljive tajne. Za vas vibrira u 12 načina rada i nikada se nećete morati baviti zamjenom istrošenih baterija, jer se može puniti preko USB-a. Jeste li spremni za senzualnu stimulaciju i radosne orgazme?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Čak i s druge strane sobe, dovoljan je samo prst da pošaljete drhtaj u to tijelo! Dopustite da užitak preuzme kontrolu, s jednostavnim za korištenje, daljinskim upravljačem kojim kontrolirate nad ovim vibrajućim punjivim jajetom! Bez  obzira cijenite li pogodnost tijekom solo igre ili snagu tijekom igre udvoje, bežični daljinski upravljač je uzbudljiva značajka za korištenje kod kuće ili u gradu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Ako imate moć preuzeti kontrolu nad očekivanjima svog partnera, čekajući javnost? Ne bojite li se dovesti vozača do izvora korisnosti u rukama vašeg partnera i očeva u štednji ili zabavi? Znam da moraš birati! Možete se igrati s ovom kućom iz Freelztoysa, gdje možete odsjesti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodootporno vibrirajuće jaje za igre koje pozovete. Izrađen je od plastike glatke površine i povezan je s kontrolerom kabelom. Vibrira pomoću 3 AA baterije koje nisu uključene u paket. Materijal je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Seksi crno vibrirajuće jaje na daljinskom upravljaču za sve parove koji žele uživati u njemu u javnosti. Uz domet od 10 m, dat ćete svom kolegi 10 načina vibracija s 3 brzine! Je li to samo nježno uzbuđenje ili možda prisilni orgazam? O tome će odlučiti osoba koja će imati vozača u ruci!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavite se kod kuće ili u javnosti uz ovo uzbudljivo i diskretno vibrirajuće jaje vrhunske kvalitete brenda Bswish. Prepustite kontroler svom partneru i prepustite mu svu kontrolu nad vašim uzbuđenjem, divlje jaje će rastrgati vaša osjetljiva mjesta i zahvaljujući tihim vibracijama bit će intimna tajna između vas i vašeg dragog, koji će vas zagrijati u večer da ovu vatru strasti kasnije ostavim kod kuće.zapalite do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elvira Pink

    Trebate li ojačati mišiće dna zdjelice i želite uživati u malom uzbuđenju? Elvira loptice se mogu kontrolirati putem aplikacije s ugodnim sučeljem, gdje također možete birati vibracije u ritmu glazbe, unaprijed postaviti modove vibracija ili intuitivno birati intenzitet vibracija u postavkama Free Control moda. Ne želim aplikaciju za sebe niti je povjeravam svom kolegi i daj se mirno stimulirati u javnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Vodootporni RC vibrator za savijanje gaćica tvrtke Sweet Smile dobitna je kombinacija savitljivog vibratora za G-točku i vibratora za klitoris. Nošen unutar gaćica, svilenkasto mekani vibrator za gaćice pruža vaginalni i klitoralni užitak u isto vrijeme – tiho i diskretno, bez da itko primijeti!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovo vibrirajuće jaje na daljinskom upravljaču. Izvadite ga, povjerite kontroler partneru i dopustite da vas ponesu vibracije koje će vam biti jedina tajna. Ovako igra ne završava nevino, pa pokušajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim jajetom za vanjsku i unutarnju stimulaciju! Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LUV EGG Green

    Pastelne boje su tako nježne i nevine! Ali ovo zeleno vibrirajuće jaje nije tako nevino. Potiče vas da ga izvadite i gurnete kontrolu u partnerovu ruku, koja će diktirati intenzitet i snagu vibracija. Zvuči li to primamljivo i uzbudljivo? Ove beskrajne noći uz vibrirajuće jaje jednostavno nećete zaboraviti, vjerujte nam!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Uz ovu divnu igračku uživat ćete u puno zabave ne samo u spavaćoj sobi! Vibrirajuće jaje Jopen Amour možete ponijeti sa sobom, kontrolirat ćete vibracije preko srčanog kontrolera s dometom do 5 metara i moći ćete birati između 7 vibrirajućih uzoraka s 5 brzina. Uživajte u uzbuđenju bilo kada i bilo gdje, kontroler savršeno leži u vašoj ruci, a igračka će svojim oblikom i elegantnim izgledom zadovoljiti ne samo vaše oči.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Jivy

    Ako se želiš igrati sam sa sobom ili želiš da se tvoj partner igra s tobom, BILO GDJE? Ove lopte clesé ce uu na trošak kontrolora i testirajte da vas, stimulirajte i stimulirajte. Regulator ima domet od 15 minuta i njegove vibracije su diskretno tihe, pa što to znači? Idi s njima!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Jedna od najsvestranijih igračaka povezanih s aplikacijom na tržištu. Lovelife krush je Bluetooth® igračka s kuglicama za užitak s daljinskim upravljanjem, a također i pametni Kegelov trener. Ova je igračka nagrađena Best of Show na sajmu potrošačke elektronike 2016. u kategoriji digitalnog zdravlja i fitnessa.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Uživajte u prekrasnim vibracijama koje želite i gdje želite! Ova nova, nadograđena inačica Ocen Breeze flok ima lakši motor i lakše funkcije! Breeze 2.0 je vibrirajući i visokokvalitetni silikonski alat koji detektira vaše vibracije na 10 načina, što će vam omogućiti rad uz pomoć drugog kontrolera. Dodijelite ovo vozilo svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašom uslugom, čekajući javnost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Želite li nešto više od samo vibrirajućeg jajeta? Ova igračka senzualne teksture oduševit će vas svojom jedinstvenom funkcijom dodavanja! Izvrstan je za solo i korištenje u paru, jer se funkcijama kontrolira preko kontrolera s dometom od 10 m. Zato dajte na slobodu svoju maštu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantno i moderno vibrirajuće jaje Syrene čeka da ga primijetite! Ima ugodan i udoban oblik za nošenje, a ako ne bi mogao senzualno i intenzivno vibrirati, mogli biste i zaboraviti da se krije u vašoj vagini. Ima dug i fleksibilan vrat i daljinski upravljač koji možete povjeriti svom kolegi i krenuti van, gdje počinje uzbudljiva uvertira s vibrirajućim jajetom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravo uzbuđenje i puno seksi zabave! Ova punjiva vibrirajuća jaja Shaking Love Ball iz Javide ima pulsirajući magnet koji se trese s mogućnošću pomicanja gore-dolje u 8 različitih brzina. Sastavni dio jajeta je i jaje koje možete povjeriti svom kolegi i pustiti da vam užitak diktira partner. Otkrijte ugodno mekanu silikonsku površinu, a prije svega uzbudljive osjećaje koji vas očekuju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Užitak za nju, za njega i za oboje u isto vrijeme! Uz ovaj komplet ćete se jako seksi zabaviti, vjerujte nam. Uključuje jedan zamjenjivi mini vibrator sa značajkama koje kontrolira aplikacija, kao i Dante II silikonski prsten za erekciju i Candy stimulator klitorisa u koji možete umetnuti mini vibrator. Uživajte u predigri punoj opojnog uzbuđenja kao iu intenzivnijem vođenju ljubavi, isplatit će se!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmičnu oluju! Georgeovo vibrirajuće jaje skriva se u vašoj vagini, dok njegov upravljač leži u vašoj ili ruci vašeg kolege. Nakon toga će vas maziti mekana silikonska površina i vibracije, zahvaljujući kojima će vam se koljena početi tresti. Neka vas zagrije bilo kada i bilo gdje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Upoznajte Essentials Flexibility Wearable Vibrating Egg - ultimativnog suputnika za diskretan i svestran užitak! Ovo vibrirajuće jaje dizajnirano je kako bi vlasnicima vagine pružilo uzbudljive osjećaje gdje god i kad god to žele.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 204 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.