×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 65 za 96 od 690 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Prsten za erekciju jednostavno je, sigurno i učinkovito rješenje za jaču i dugotrajniju erekciju. Dugotrajno intenzivno zadovoljstvo za oba partnera.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    Jednostavan, ali izniman erekcijski prsten popularnog brenda Oxballs u setu od 3 komada za beskrajne trenutke uzbuđenja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    Ekstra jak prsten za erekciju koji će vaš penis učiniti većim i jačim. Izrađen je od vrlo fleksibilnog FLEX TPR materijala koji se rasteže do 5 puta veće veličine. A s njim na tržište ne dolazi nitko osim popularnog brenda Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Žudite li cijeli svoj penis za stvarno čvrstom erekcijom? Stavite jedan od ova 3 prstena na njega, ili sve, i gledajte kako podržava čvrstinu vaše muškosti i daje vam samopouzdanje. Osim toga, plava boja je ukusna, a TPE materijal je prekrasno rastezljiv. Otkrijte moć jednostavnosti na vlastitom penisu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To je kao san: Vaš partner i Vi u zagrljaju, Vaše zadovoljstvo potiče jedno drugo. Postignite iznimno čvrstu erekciju koja je jača ili osjetite drhtaje užitka kroz klitoris. Uzbuđenja dolaze sve dok istovremeno, oboje ne doživite orgazam od kojeg vidite zvijezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prsten po nenadmašnoj cijeni! Osigurat će vam više izdržljivosti i zajedničkih orgazama, je li to upravo ono što tražite? Osim toga, prsten ima oblik srca ljubavi, kao i udubljenja u obliku srca. Ugodno je savitljiv, povlači penis, čime jača i podupire erekciju, a ujedno vam pruža ugodnu stimulaciju tijekom penetracije, stoga uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Uobičajeni seks vam više nije dovoljan, a mislite da bi trebalo nešto više? Vi imate problem, a mi imamo rješenje! Isprobajte vibrirajući prsten za erekciju koji zateže penis u korijenu i podupire erekciju i UGLAVNOM - svojim će vibracijama neodoljivo stimulirati klitoris. Nemate oko čega oklijevati!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate li o čvršćoj i dužoj erekciji? Podržite ga ovom silikonskom omčom za erekciju. Pogodan je za sve veličine, a osim za penis, možete ga koristiti i na testisima. Koristite prsten da sami odredite silu preuzimanja. Idealan je za sve koji žude za odličnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 u 1 vibrator iz Coup!es Choice s daljinskim upravljačem. Vibrator G-točke može se odvojiti od prstena za vibriranje pijetla tako da se obje igračke mogu koristiti zasebno za dodatni užitak. Kada se spoje, tvore fleksibilni vibrator s stimulatorom klitorisa koji se može nositi i u gaćicama. Višenamjenska igračka za raznoliku igru sama ili s partnerom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Prva nosiva vanjska muška igračka tvrtke Lovense

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Sanjate li o jačoj erekciji i intenzivnijim vrhovima? Ovaj trio erekcijskih prstenova savršen je za sve muškarce! Prstenovi su jednostavni, glatki, kvalitetni i svaki ima drugu veličinu. Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, koji je siguran za tijelo, ugodan za kožu, a ujedno i prekrasno mekan, fleksibilan i izdržljiv.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Prstenovi za penis klize do baze penisa kako bi stvorili jače, dugotrajnije erekcije, a u ovom svestranom kompletu možete birati između četiri različita oblika i teksture. Isprobajte klasično debelo prstenje ili prstenje u obliku dijamanta ili zagolicajte svog partnera s izbočinama za užitak na obliku kotača ili floppy ušima na obliku zečića. Uživajte u ovim igračkama pod vodom na siguran način i u trenu ih očistite sredstvom za čišćenje igračaka i ispiranjem toplom vodom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Kako bi bilo da od svojih testisa napravite nešto seksi? Pokušajte ih malo rastegnuti jednim od prstenova iz ovog seta dimljenih boja. Sadrži 3 prstena različitih veličina, tako da ćete moći odabrati onaj pravi za sebe. Prstenovi su izrađeni od posebnog TPR materijala i stoga su istovremeno fleksibilni i čvrsti. Ispružite svoje metke!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaši muževni oblici bit će još muževniji u ovoj navlaci za testise! Izrađen je od vrlo ugodnog i visokokvalitetnog tekućeg silikona, koji je fleksibilan i istovremeno čvrsto drži. Nosite ga tijekom erotskih večeri, koje će biti još intenzivnije, ili čak ispod odjeće kako bi vaša kvrga između nogu bila još izraženija.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite li dati maksimalan učinak i znate da bi vam prsten za erekciju mogao pomoći, ali niste sigurni koju veličinu odabrati? U tom slučaju, erekcijska petlja je savršena za vas, jer je njena veličina podesiva! Osim toga, izrađena je od udobnog silikona, koji je gladak i mekan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation 8 Ring

    Želite li isporučiti bolje performanse? Zagrijte se ovim prstenom za dvostruku erekciju! Zahvaljujući njemu, vi i vaš partner uživat ćete u čvršćoj erekciji i duljoj izdržljivosti, pa zašto ne probati?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Zajednički užitak i dugotrajna intenzivna stimulacija za oba partnera dolazi iz ovog silikonskog vibrirajućeg prstena po uzoru na erotsku trilogiju 50 nijansi sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Duelist Blue

    Tražite prsten za erekciju koji može podnijeti sve? Ovo je Duelist, prsten za erekciju iz snova! Ono što je najbolje kod njega je to što ga možete prilagoditi svojoj veličini, jer ima podesivo stezanje i tako odgovara apsolutno svim veličinama. Njegov moćni motor ponudit će vam 12 snažnih modova i vi i vaš partner otići ćete u raj s njim!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate li o čvršćoj i dužoj erekciji? Podržite ga ovom trostrukom silikonskom omčom za erekciju. Pogodan je za sve veličine, a osim za penis, možete ga koristiti i na testisima. Koristite prsten da sami odredite silu preuzimanja. Idealan je za sve koji žude za odličnom erekcijom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set od 3 montažna prstena od čvrstog, ali fleksibilnog materijala. Lako se rastežu, tako da udobno pristaju, a njihova tekstura obećava razna iskustva vođenja ljubavi. Nosite samo jednu ili sve odjednom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uzmite loptu s luksuznim prednjim nosačem. Teži 195 g, popularan je kao tester penisa i njegova laguna rasta. Prsten se sastoji od dvije polovice tračnice koje drže vijak zajedno, koji će na kraju koristiti četvrti šesterokutni nasadni ključ od 4 mm (zatvoren). U međuvremenu, postavite i koristite gravitaciju, teške utege, meke oscilacije, ispiranje, hlađenje... A kad vam bude dovoljno, možete to ponovno posložiti.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Udvostručite svoje zadovoljstvo i zabavu uz ovaj silikonski dildo. Stavite ovu pomoćnicu i možete uživati u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring M

    Još niste pronašli pravi erekcijski prsten samo za vas koji bi vam pomogao da ojačate i produžite erekciju te ujedno pojačate vrhunac? Dajte priliku Malesationu, koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Tražite li najudobniji prsten za erekciju ikad? Ne vjerujete u silikon ili nove materijale nalik gumi? Kladite se na sigurnost i odaberite Neo Ring, koji je izrađen od neoprena.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Konačno, godina razvoja i testiranja čini tržište apsolutno neodoljivim novitetom - super fleksibilnim Cock & Ball. Odredite koliko je proizvoda upotrijebljeno i gotovih. Sigurno je za vas vidjeti prvi put plijena. I već, konačno se možete prestati truditi oko erektilne disfunkcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit i erotske igre su iste! Ovaj otvoreni prsten iz nedentalne čeljusti zagospodarit će Vam s Vaše 2 loptice i prekrasnim i neobrezanim penisom. Vodi se računa o okolišu, a njegova ranjivost ometa opstanak ovog osjetljivog područja, što ga čini još privlačnijim. Radite kao što svaka lopta stimulira uzdu i nosite prsten za zabavu, zabavu i ljepotu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    Prsten za erekciju podesive veličine marke Toy Joy. S erekcijskim prstenom možete jednostavno i učinkovito produžiti svoju erekciju, jer prsten zateže penis u korijenu, sprječava protok krvi i čini vašu erekciju dužom i čvršćom. I nema sumnje da će naknadni orgazam biti stvarno buran!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Udvostručite užitak i zabavu uz analni vibrator za kontrolu. Prestanite se svađati oko vozača i uživajte u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Osjetite leptiriće ne samo u trbuhu, već i na svom najosjetljivijem mjestu. Ovaj leptir će doprijeti do vašeg klitorisa i zadovoljiti ga intenzivnim vibracijama, s kojima ćete iznenada dotaknuti nebo. Leptir mašna vibrira po cijelom tijelu i pričvršćena je na dvostruki prsten koji se proteže oko korijena penisa, a također i oko testisa. Poletite na leptirovim krilima do novih visina užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 690 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.