×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 97 za 128 od 690 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oxballs Cocksling-2 Red

    S Oxballovim prvim programerom, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju za svakoga s bilo kojim osjetilima. Pogodno za posteljinu, igre pisanja, oralni seks, stvarajući otporan otpor vašim očima…

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte u najeksplozivnijim ejakulacijama ikada uz Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Želite li se prepustiti uzbudljivom intimnom trenutku povezanom sa stimulacijom testisa? U tom slučaju nema ništa lakše nego se smjestiti u ovaj rukav i poslati im dozu vibracije koja će vam samo dobro doći. Žičani daljinski upravljač obećava udoban rad, a vodonepropusnost također vam omogućuje igranje u kadi. Slušajte što vam jaja šapuću i ispunite im tajne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set od tri montažna prstena inovativnog dizajna promjera 2,6, 3 i 3,5 cm od visokokvalitetnog silikonskog materijala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Winni 2 App Controlled Penis Ring Black

    Udobno se smjestite, stavite Winni 2 prsten na svoj penis i prepustite aplikaciji Svakom! Ovaj luksuzni prsten kompatibilan je s otmjenom aplikacijom s kojom ćete istraživati vibracije i njihove mogućnosti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Proširite svoje uzbuđenje i zadovoljstvo s ovim silikonskim dodatkom. Dizajniran je za podršku izdržljivosti, održavanje čvrste erekcije i produljenje intimnog užitka. Ultra je fleksibilan, ima podesivi prsten za erekciju, jednostavan je za rukovanje i udoban za nošenje. Pogodan je i za početnike i za iskusne korisnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Pojačajte svoje iskustvo vođenja ljubavi i nabavite ovaj vibrirajući prsten s jezikom koji će istaknuti klitoris vašeg partnera. Osim toga, prsten zateže penis u korijenu, osiguravajući dužu i jaču erekciju. Mini vibrator tada možete koristiti zasebno, jer se može ukloniti, tako da možete hrabro iritirati bilo koje osjetljivo područje na svom tijelu. Uživajte u intenzivnim orgazmima, uživajte u 10 različitih načina vibracija i zabavite se ne samo u spavaćoj sobi, već i u kupaonici.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdjelnik testisa za još šarmantniji izgled vaše muškosti! Pogurat će penis naprijed dok se testisi senzualno spuštaju i razdvoje. Stvara vrlo provokativan izgled i ugodne osjećaje. Izrađena je od mekog i fleksibilnog silikona, koji će vas udobno okružiti i prilagoditi vašim proporcijama.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Uprtač izrađen od crnih kožnih remena s nitnama i čeličnih spojnih prstenova. Može se prilagoditi zahvaljujući kopčama. Prsten za penis/loptu (Ø 5 cm) drži IT pod kontrolom. Visoka kvaliteta, izdržljiva kvaliteta.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Prema programerima iz Oxballsa, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju koji su ikada smislili. Pogodno za snošaj, igrice pišanja, oralni seks, stvara neodoljivu izbočinu na vašim hlačama…

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Pružite svojoj muškosti trenutak nekontroliranog užitka s našim vibratorom Mighty One. Ugodan fleksibilan prsten prilagođava se bilo kojoj veličini, okružuje vaš penis i zahvaljujući učinku zaustavljanja cirkulacije krvi omogućuje dulji užitak i izvanrednu izdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 praktičan je svestrani uređaj! Oduševit će vas bučnim vibracijama, možete ga staviti na penis ili čak na prst i uživati u senzualnom milovanju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvostruki vibrirajući prsten s mekim ušima pretvara vašeg partnera u omiljenu vibrirajuću igračku koju nećete ostaviti samo tako ležati. Crni, vodootporni XL Ohare udobno pristaje i mekan je poput baršuna. Motor s 4 funkcije vibracije iznimno je snažan i učinkovito stimulira klitoris zahvaljujući nestašnim ušima. Silikonski prsten također pomaže u održavanju čvrste erekcije. Stoga ne čekajte i probajte s njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Ova tri prijatelja podržat će vašu erekciju, produžiti je i pojačati orgazam. Niste sigurni u veličinu prstena za erekciju za vaš penis? U ovom setu nećete pronaći 3 veličine, od kojih u svakom trenutku možete odabrati pravu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Zahvaljujući dvije praktične kopče, prilagođava se vašoj veličini, uvlači penis te okružuje i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Uživajte u prekrasnoj i jedinstvenoj stimulaciji noseći ovu BRUTUS torbu za loptu!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Čelični električni alati prsten za rezanje uzglavlja. Ovo je elegantan i moderan dodatak izrađen od najkvalitetnijih čeljusti za nepušače. Vaš glavni posao je izazvati i povećati otpornost svoje erekcije sve dok to želite, a vaš barački orgazam je iznenađenje.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Triple Cock Ring Sleeve Extender with 9 Vibration Modes Black

    Prsten za pijetao ima 9 snažnih načina vibracije s različitim brzinama, stalno prilagođavajte brzinu za vježbanje penisa, trenirajte svoju osjetljivost da povećate svoju izdržljivost, osjetite zabavu različitih vibracija, učinite se jačim, jačim i trajnijim.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Otkrijte snagu ovog posebnog prstena za erekciju! Koristi se između penisa i testisa ili u korijenu penisa. Izrađen je od kvalitetnog TPE materijala i dolazi iz radionice marke Powering. Dopustite mu da vam pomogne da povećate svoju izvedbu i također pojačate vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Želite li doživjeti ekstremno i dugotrajno zadovoljstvo? Isprobajte ovaj set prstenja! Sigurno kažete da je za ono što 3, beskorisno... Ali istina je suprotno! Pobijedite s njima, stavite na penis ili čak na testise. Odgađa vašu ejakulaciju, pojačava erekciju i pojačava vrhunac. Izrađene su od ugodno fleksibilnog silikona koji je mekan i neće vas vući za kosu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte u intenzivnom i uzbudljivom iskustvu s ovim 3-dijelnim setom prstenova za erekciju! Prstenovi su izrađeni od mekog i fleksibilnog silikona za dobro i udobno prianjanje. Stavite prsten oko korijena penisa kada je penis slab. Tijekom erekcije, prsten ograničava protok krvi za čvršću i dugotrajniju erekciju. Kao rezultat toga, orgazami su također intenzivniji.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionalni montažni prsten inovativnog i ergonomskog dizajna od najkvalitetnijeg kirurškog čelika promjera 3,8 cm

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite zajedničko zadovoljstvo s dorcel power klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Legendary Duo

    Želite li dodati sok svom vođenju ljubavi? Ovaj prsten je savršen za to! Pomoći će vam ojačati erekciju i zadržati je što je duže moguće, jer ne samo da će stegnuti penis, već će i drugim unutarnjim prstenom okružiti testise. Ne samo da će se vašem partneru svidjeti 12 moćnih načina vibracija, a uobičajeni vrhovi bit će na dohvat ruke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    S Oxballovim prvim programerom, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju za svakoga tko ga ima. Pogodno za posteljinu, igre pisanja, oralni seks, stvarajući otporan otpor vašim očima…

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Napravljen da bude udoban i svijetli u mraku! Jer udobnost je važna tijekom seksa, a erekcijski prsten koji vuče i steže će, naravno, više štetiti nego koristiti. Blush Performance Glo izrađeno je od ugodnog mekog silikona, predivno je fleksibilno i savršeno učinkovito.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte malo vibra i odjednom će vaše vođenje ljubavi biti puno još sretnijih iskustava! Ovaj silikonski vibrirajući prsten Pretty Love pružit će užitak za oba partnera. Svojim će teksturiranim dijelom nježno vibrirati klitoris, a jednim prstenom uvlači njegov penis, jačajući i produžujući erekciju, a drugim prstenom se zakači iza testisa, zahvaljujući čemu će ostati na mjestu. Pogledajte više uzbuđenja ljubavnog seksa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši će se testisi svidjeti vibracijama ovog Mr. Zadovoljstvo! Izrađen je od mekanog i vrlo ugodnog silikona, a na penis se pričvršćuje uz pomoć udobnih prstenova. Tada sve što trebate učiniti je uzeti kontroler i odrediti vrstu vibracija koje će vaša jaja osjećati. A hoćete li vi ili vaš partner držati daljinski upravljač, prepuštamo vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cocksling

    Vaš genijalni prsten koji će vam dodati šarm i snijeg testirat će i penis i dati im provokativan izgled. Važno je povećati suživot dvaju organa, koji su još opterećeni krvotokom. Igračka je izrađena od dobrog elastičnog materijala koji je izrađen i siguran u higijenu, kao i potreba za čišćenjem bilo kakvog korištenja toplinski skupljajućih ili rastresitih proizvoda namijenjenih čišćenju erotskih pomagala.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Doživite sinergiju s FUSHION-om, užitkom za par. Rebraste točke zadovoljstva leže na penisu, prenoseći vibracije za oboje pri svakom potezu. Podignite intimnost dok zajednički osjećaji iznova rasplamsavaju strasti. Otkrijte savršen spoj užitka i povezanosti s FUSHION-om – gdje zajedničke želje pronalaze svoj sklad.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 690 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.